The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo203.gif The Silent Weekend ../images/Emo192.gif

השבוע אני (גם) לא אזכיר את המציפנים, פשוט כי אין ממש טעם... נאור יהיה בראש הרשימה, עם לפחות מאה הודעות יותר מזה שמתחתיו (וכל הכבוד לו על כך!
), וזו שמתחתיו תהיה בד"כ אלה (וכל הכבוד גם לה
). בקיצור, רוצים את רשימת המציפנים בכל שבוע? תכתבו יותר ותקבלו.
אבל לא יכולתי שלא להוסיף את הפורומים המועדפים על הגולשים בפורום, במיוחד לאור העובדה שהשבוע הצטרף לרשימה אחד ממש מפוקפק.
אז: נייטוויש אוונסנס אימו מיי כמיקל רומנס פאוור מטאל ואין ממש צורך לדרוש ממי שהיה שם להזדהות; הפורום הזה במקום השלישי, כך שיש סיכוי טוב שלפחות חצי מהפורום מבקר שם.
ולשאלון:
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מצויין לכולם!

אני מודה, נכנסתי לפורום בעצמי../images/Emo6.gif

נו מה זה היה מסקרן
שיר/י השבוע של ווית'ין: the other half ו- the dance!
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: nightwish-devil and the deep dark ocean
ו- swanheart
אלבום השבוע: nigtwish-oceanborn evanescence-the open door מה את/ה שומע/ת עכשיו: Dark tranquillity-blind at heart דבר טוב שקרה השבוע: הצטרפתי לפורום וויט'ין הרשמי ואנשים שם מאחלים לנו דברים טובים
(ועכשיו אני רשמית חסר חיים
אני פשוט עובר מפורום לפורום כל 3 דקות
) דבר רע שקרה השבוע: הממ לא זכור לי משהו ספציפי.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ לוידע
אתר השבוע: כל מיני.. מאכל השבוע: כבד עוף ביין עם פירה
ספר השבוע: אנטיגונה סרט/סדרת השבוע: הנוסע השמיני סופ"ש נעים לכולם

Endogenisis

New member
סופ"ש נעים.

שיר/י השבוע של ווית'ין: הכל שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני אלבום השבוע: כל האלבומים של ווית'ין מה את/ה שומע/ת עכשיו: סאנבורן של מיוז דבר טוב שקרה השבוע: בקושי למדנו דבר רע שקרה השבוע: תעודות משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למות אתר השבוע: - מאכל השבוע: פלאפל ספר השבוע: האלכימאי סרט/סדרת השבוע: מסביב לעולם ב80 יום XD; תמונת השבוע: אין

בתאל59

New member
קצר......

אפשר לומר שאתה אדם שלילי?! למות????? למה לא טוב לך בחיים??? אתה לא תיהיה בהופעה של וויתין אם תמות השבוע!!!! חחחחחחחחחחחחחח אבל אוליי תזכה לראות אותם בגיהנום אחרי שהמעריצים בארץ יהרגו אותם מרוב אהבה :)(וזאת אם הם יבואו בכלל)

Endogenisis

New member
הם יבואו.

סתם, אין לי כוח שוב ללחץ המעצבן הזה >< נגמרה מחצית ועכשיו יתחילו להפציץ אותנו מחדש...

אני כזה טיפש!

(מאיה בטח תסכים
) דבר טוב מאוד מאוד מאוד שקרה השבוע: שרון אמרה "ג'רוזלם" :| בהקשר מאוד משמח!$@$#% אעעע

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifגם אני טיפשה!!! גם אני שכחתי את זה../images/Emo122.gif

ז"א- לא שכחתי את זה, אבל לא הזכרתי את זה בדבר הטוב של השבוע... אבל זה רק כי זה קצת התגמד אחרי מה שקרה לי. פשוט לא פירטתי, אז קשה להבהיר עד כמה זה מדהים. כשיהיו לי פרטים יותר מלאים- אספר לכם

Fairywitch

New member
זה משהו כמו...

תאר לך שאתה אוהד צמוד של ווית'ין, ממש כזה שהולך לךהמון הופעות ומדבר איתם חופשי... ואז יום אחד הם מתפרקים
ואחרי 10 שנים אחד מהם, ששמר איתך על קשר רופף במיילים- יוצר איתך קשר ומזמין אותך לצילומים שקשורים למה שהיה באותה תקופה לפני עשור
אז משהו כזה קרה לי

בתאל59

New member
אני שלישית ../images/Emo13.gif

ולשאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: All I Need שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Anywhere אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Angels דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לעשות מודל!! והידיעה על וויתין שיבואו לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעזרת ה'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר רע שקרה השבוע: עדיין לא מצאתי עבודה. לכל הרוחות!! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: למצוא עבודה!? לסיים תמודל! ואולי אולי בתקווה לשמוע תאריך להופעה???? אתר השבוע: נדה. (כלומר אין:) מאכל השבוע: סיני ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: ניפ/טאק תמונת השבוע: קבלו כוסון.... (דנטה מהמשחק דיבל מיי קריי}

Ice Queen 7

New member
../images/Emo9.gif

(בכל זאת הייתי רוצה לדעת כמה הודעות כתבתי, זה מסקרן
) שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Sahara, Cadence of Her Last Breath אלבום השבוע: DPP מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: זה לא ברור? זה שווית'ין חושבים לבוא לפה מתישהו D: דבר רע שקרה השבוע: כלמני משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיופיע באתר הרשמי תאריך להופעה בארץ
אתר השבוע: הפורום הזה, נכנסתי אליו איזה 50 פעם ביום ס_ס והאתר עם הראיון של שארון ורוד מאכל השבוע: קציצות ספר השבוע: המיתולוגיה הבריטית, שפת הסימנים של סיינפלד סרט/סדרת השבוע: מכושפות, חברים, פרשת השבוע תמונת השבוע: "גם אני תקעתי את אנט"
זה הרג אותי XD

EK007

New member
סופ"ש :)

שיר/י השבוע של ווית'ין: Its the fear שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna coil - fragile אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: ת'אמת כלום.. דבר טוב שקרה השבוע: שארון אומרת ג'רוזלם P: דבר רע שקרה השבוע: ציון נמוך באנסין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יגלו עוד פרטים על ההופעה של ווית'ין בישראל. אתר השבוע: הפורום המוצף אחרי ההודעה [= מאכל השבוע: עוגיות שוקולד צ'יפס ספר השבוע: רודף העפיפונים - חאלד חוסייני (אין לי זמן לקרוא) סרט/סדרת השבוע: מבולבלים? גם אנחנו... P: ארץ נהדרת P: . תמונת השבוע: -

Amir Noy

New member
הפורום אימו הזה ממש קורעXDDDDD

אסיה, גם אני ראיתי אותך שם
שיר/י השבוע של ווית'ין: ME
וקייג'ד
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ...behemoth - conquer all וEnd of All Hope של נייט
אלבום השבוע: ווישמאסטר של נייט
אה..וDemigod של בהמות' וEtterna של Emma Shapplin
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Master passion greed אנלא מבינים למה לא אוהבים אותו, אחלה שיר :) דבר טוב שקרה השבוע: 89 בכימיה! ניהיתי חכם :) דבר רע שקרה השבוע: הממ..מבחן באנגלית הלך לא משהו X___X + אמא שלי מרשה לי נעליים חדשות X___X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חבר טוב שלי חוזר מטיול של חודש בארגנטינה D: אתר השבוע: דווינאט-ארט, ישרא בערך ותפוז! חזרתי לפה :) מאכל השבוע: מסתבר שתפוחי אדמה מאודים
וקפה בטעם וניל ממש טעים
ספר השבוע: ספר היסטוריה
סרט/סדרת השבוע: X תמונת השבוע: אם נמצא נעלה עוד מעט P:

למעלה