הקורבן

../images/Emo109.gif שאלות

מה שלומך ? בת כמה את ? מאיפה את ? כמה אחים יש לך ? כמה אחים אתם ? איזה שכונה את גרה ? מה הדבר שאת הכי אוהבת ? את אוהבת אותי ? איזה זמר את אוהבת ?

lililulu

New member
../images/Emo13.gif

מה שלומך ? בסדר בת כמה את ? 14 מאיפה את ? יקנעם כמה אחים יש לך ? 2 כמה אחים אתם ? תעשי 2+1...אפילו אני שאני ברמה הכי נמוכה במתמטיקה יודעת כמה זה
איזה שכונה את גרה ? שכונה שקטהD: מה הדבר שאת הכי אוהבת ? מה?
חחחח את אוהבת אותי ? ברור
איזה זמר את אוהבת ? סקעתוןןןן

עונה

מה שלומך ? מצוין!:) בת כמה את ? 11 מאיפה את ? נהריה כמה אחים יש לך ? 2 כמה אחים אתם ? 3 איזה שכונה את גרה ? נהריה=עיר! מה הדבר שאת הכי אוהבת ?מזתומרת? את אוהבת אותי ? ברור כפרה עלייך!!!!! איזה זמר את אוהבת ? אממ... רן דנקר ואביחי כפרעליו!!!!!

../images/Emo135.gifעונה.

מה שלומך ? מצוין. בת כמה את ? 16 בקרוב. מאיפה את ? קרית חיים. כמה אחים יש לך ? 3 כמה אחים אתם ? 4 איזה שכונה את גרה ? שכונת התקווה. מה זה איזה שכונה? מה הדבר שאת הכי אוהבת ? יש הרבה דברים. את אוהבת אותי ? כן [ : איזה זמר את אוהבת ? אביחי 3>

../images/Emo175.gifשאלון - חצי מקלחת . ../images/Emo6.gif

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? 4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? 9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? 10. האם אתם מתקלחים כל יום ? 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? 13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? 14. עם או בלי ספוג ? 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? 17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? 21. על מה אתם רבים ? 22. יש לכם חדר פרטי ? 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? 30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? 32. אהבתם את הסקר ?

lililulu

New member
עונה :)

1. לידע כללי = שם = גיל = זכר או נקבה = עמית 14 נקבה 2. אתם אוהבים או שונאים להתקלח ? אוהבת 3. מה אתם עושים אמבטיה או דוש ? בדרך כלל דוש אבל כשבא לי אמבטיה אז אמבטיה
4. כמה פעמים ביום אתם מתקלחים ? 2 5. מתי אתם מתקלחים בבוקר צהרים או ערב ? בבוקר ובערב 6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כל המשפחה עוזרת! סופר נני המליצה לנו לעשות מקלחת המשותפת, זה חוויה משפחתית שמגבשת אותנוD: 7. כמה זמן אתם מתקלחים ? רבע שעה +/- 8. איזה שמפו ואיזה סבון אתם משתמשים ? שמפו הרבל אסנס וסבון מוי כיף
9. אתם נכנסים לבד להתקלח או צריכים להגיד לכם מיליון פעם להיכנס להתקלח ומי אומר לכם להיכנס להתקלח ? לבד
10. האם אתם מתקלחים כל יום ? כן 11. מכינים בגדים לפני או אחרי מקלחת ? אחרי 12. מה האיבר הראשון בגוף שאתם מסבנים ? מממ...שיהיה בטן
13. כמה פעמים אתם מסתבנים במקלחת ? פעם אחת 14. עם או בלי ספוג ? בלי 15. אתם כל יום מחליפים מגבת ? מה?! חחחחח 16.אחרי המקלחת גורבים גרביים ונועלים נעלי בית בחורף או נשארים יחפים ? יחפה כמו השיר של נינט
17.כמה פעמים בשבוע אתם חופפים את הראש ? כל יום 18. מהו הסדר היום שלכם כלומר סדר יום מלא מהבוקר שאתם קמים ועד שאתם הולכים לישון מה אתם עושים תוסיפו שעות
מאיפה השאלון המוזר הזה?!
חחחחח 19. כמה אחים ואחיות יש לכם ובני כמה הם או בנות כמה הן ? 2 אחיות אחת 26 אחת 27 נראלי 20. אתם רבים המון הולכים מכות ? לא הם לא בבית כמעט
21. על מה אתם רבים ? --- 22. יש לכם חדר פרטי ? כן 23. כמה חברים יש לכם שממש יודעים עליכם הכל אייך קוראים להם ? לאף אחד אני לא מספרת הכל... 24.על מה אתם רבים עם ההורים ? על מלא דברים! 25. מה העונש הכי קשה שקיבלתם מההורים ? אף פעם לא קיבלתי עונש
-555- 26. אתם מקבלים דמי כיס וכמה אתם מקבלים ? לא...לוקחת כסף מההורים כשאני צריכה 27. אתם יושנים אצל חברים או חברים יושנים אצלכם ? ישנים לא יושנים! ולפעמים... 28. שחברים יושנים אצלכם או אתם אצלם אתם מתקלחים אצלם או הם אצלכם או שמתקלחים בבית ואז הולכים לחבר ? בבית 29. איפה אתם מתפשטים בחדר או במקלחת ? במקלחת
30. אתם שרים במקלחת שאתם מתקלחים ? לפעמים חחח 31. אייך אתם יוצאים מהמקלחת לבושים ערומים עם מגבת על הגוף ? עם מגבת 32. אהבתם את הסקר ? לא! חוחו

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

6. אתם מתקלחים לבד או עם אח אחות או אמא או אבא עוזרים לכם להתקלח ? כל המשפחה עוזרת! סופר נני המליצה לנו לעשות מקלחת המשותפת, זה חוויה משפחתית שמגבשת אותנוD:
את מסתבנת בלי ספוג?
טוב די אל תעני לי לא נהרוס את השרשור.

../images/Emo175.gifעוד שאלון . ../images/Emo3.gif

שם: שם משפחה: חבר/ חברה/ בעל/ אישה: גיל: מין: מספר זהות: סוג דם: אורך הזרת של יד ימין בסנטימטרים: גובה: משקל: תעשה/י אגרוף, הוא גדול או קטן? את/ה יודע/ת שזה מעיד על גודל הלב? אכפת לך מזה? למה? בכמה כסף את/ מוכר/ת את החולצה שאת/ה לובש/ת כרגע? את/ה מסתכל/ת במראה ואמר/ת לעצמך "בואנה, אני חתיך/ה"? לאלה שאמרו כן: את/ה חושב/ת שזה מעיד על נרקיסיסטיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חש/ה את עצמך? לאלה שאמרו לא: את/ה חושב/ת שזה מעיד על חוסר ביטחון עצמי? מה השעה עכשיו? איפה בדקת? למה דווקא שם? מה הצלצול של הפלאפון שלך? מתי הורדת אותו? את/ה אוהב/ת אותו או שסתם לא היה לך מה לשים? את/ה עייף/ה עכשיו? למה? מתי הלכת אתמול לישון? מה עשית עד אז? יש לך יס או הוט? מרוצה ממה שיש לך? היית רוצה להחליף? מה הערוץ המועדף עליך? למה? איזה תוכניות את/ה רואה בערוץ הזה? כמה זמן את/ה צופה בערוץ הזה ביום? כמה זמן את/ה מבלה מול המחשב? זה הרבה לדעתך? מה את/ה עושה במחשב? את/ה מסתכלת באתרי סקס? את/ה אומר/ת שלא אבל את/ה כן? את/ה משקר? את/ה נוהג לשקר הרבה? למי את/ה משקר הכי הרבה? למה דווקא לו/ לה? היית מעדיפ/ה להפסיק לשקר? את/ה גם חושב/ת שמי שאומר/ת שהוא/היא לא משקר/ת אז הוא/היא משקר/ת? גנבת פעם? רצחת? נאפת? בגדת? התמזמזת עם החבר/ה של החבר/ה? הרבצת? למי? למה? יש לך זיכרון טוב? מה הטעם שלך במוסיקה? מהי הלהקה האהובה עליך? הזמר האהוב? הזמרת האהובה? השחקן האהוב? השחקנית האהובה? הסרט האהוב? הסדרה האהובה? למה דווקא הסדרה הזאת? ממליץ/ה עליה? ז'אנר אהוב בטלויזיה: ז'אנר אהוב בספרות: מאכל אהוב? למה דווקא המאכל הזה? איזה עוד מאכלים את/ה אוהב/ת? כמה כסף יש לך בקופה? זה הרבה לדעתך? כמה את/ה מבזבז/ת ביום? על מה בעיקר? באיזה חנויות את/ה הכי אוהב/ת להסתובב? עם מי? למה דווקא איתו/איתה? מה האייקון האהוב עלייך? למה דווקא הוא? כואב לך משהו עכשיו? מה? למה? מה הספקת לעשות היום? כמה זמן את/ה מול המחשב היום? משעמם לך עכשיו? מה את/ה עושה בד"כ כשמשעמם לך?

../images/Emo175.gifעוד אחד . [:

עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס')...: אני רואה/לא רואה מונדיאל כי...: הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..:(ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? -------------- כן/לא : סמים: סיגריות: פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי: שיניים כמו של רונאלדיניו: כסף כמו של רונאלדיניו: שיער כמו של בקהאם: שרירים כמו של אבי ביטר: צבע כהה(לגוף): צבע בהיר: שיניים תותבות: ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם: פרחות וערסים: וודקה: נישואים: אהבה: עוד שאלה אחת:מה השעה עכשיו??: וכמה תעלה לי מונית מקזחסטן להונלולו ביום גשום בבוקר עם נהג שמעשן פקט בשעה???!!!! -------------

lililulu

New member
=טה טה טה טה= ~בוחרת קורבן~

הקורבן הבא היאאא.... רותם אסייג שיהיה בהצלחה [;

חן XD

New member
../images/Emo221.gif רותם:]

מה קורה? חח חם לך עכשיו ? איזה שיר את שומעת עכשיו ?

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo122.gif

עמית עכשיו בחרה אבל רק שבוע הבא שואלים את רותם ת'שאלות
עכשיו זה השבוע של עמית אז שואלים רק את עמית. ומיכל חדל הצפות עם השאלות שלך לעמית ניראה לך באמת כל אחד יתחיל לקרוא 200 שאלות שעמית תענה עליהן? תשאלו 30 גג. זה סתם מעייף,אני בטוחה שגם עמית חושבת כך .

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo12.gif

בפורום של עברי כותבים בכלל שאלה אחת D=

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifלא נכון .

הם לא שואלים נגיד "מה קורה?" שואלים שאלה אחת עניינית וזהו .

למעלה