הקורבן

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo190.gifהקורבן../images/Emo190.gif

אוקיי , פתחתי לי פינה. ניראה לי היא הייתה פעם . אוקיי , אז כל שבוע אני אפתח פינה כזאת. וכל שבוע יבחר קורבן . ואתן פשוט תשאלו את אותה אחת שאלות
וכל פעם אני פותחת את השרשור. ומי שתבחר בסוף היא זאת שבוחרת מי תהיה הקורבן. אז הקורבן היא : lililulu [עמית] וכשכולן יגמרו לשאול את עמית ,עמית תגיד בסוף במי היא בחרה, במידה והיא לא תרצה לבחור,אני אבחר . אבל אני יודעת שהיא תבחר .
ואל תתחילו לבחור לי לפי חברות
פשוט עמית עונה במגילות מעניינות אז בחרתי בה.
יאלה תתחילו

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifעמית החפרנית D=

היי עמיתי X;;;; שאלות קבועות[שאני שואלת נהנה
] 1.מה ניש? 2.איך עבר היום? 3.מי הבנאדם האחרון שראית? 4.מה השיר האחרון ששמעת? 5.מה השעה עכשיו? שאלות מיוחדות
1.עמית,את יודעת שאת חפרנית? 2.אה באמת? 3.למה? 4.עמית תחפרי לי D; 5.למה את אוהבת את הכדורסלנים שלך? 6.לא הבנת,יענו למה התחלת לאהוב אותם? D; 7.אורן כדורי עושה לך את זה? 8.ואני? 9.למה? 10.בא לך לספור כמה "lililulu" יש בדף פה? [הרי ממילא זה בשחור יהיה קל
] ~!@#$%^&*)(_+

lililulu

New member
אהם [:

קודם כל מה נראלך שאת בוחרת אותי ראשונה מה אני הסכמתי לך?! סתםD; שאלות קבועות[שאני שואלת נהנה] 1.מה ניש? סבבה 2.איך עבר היום? עוד לא התחילD: 3.מי הבנאדם האחרון שראית? אמא 4.מה השיר האחרון ששמעת? יחפה של נינט ב-24 "כמו ילדה קטנה שמגלהההה" חחחחח 5.מה השעה עכשיו? 11:14 שאלות מיוחדות 1.עמית,את יודעת שאת חפרנית? כןD; 2.אה באמת? באמת באמת
3.למה? כי אני לא שקרנית טובהXD 4.עמית תחפרי לי D; זה נשמע כמו "עמית תעשי לי ילד" חחחח 5.למה את אוהבת את הכדורסלנים שלך? כי הם סקסים
6.לא הבנת,יענו למה התחלת לאהוב אותם? D; חחחחח כי באתי למשחקים של קבוצתי האהובהD: 7.אורן כדורי עושה לך את זה? המוווווווןןןןןן
8.ואני? ברורP= 9.למה? כי יש לך שפתיים לנשיקה
10.בא לך לספור כמה "lililulu" יש בדף פה? [הרי ממילא זה בשחור יהיה קל] לא ממש לא בא לי

../images/Emo210.gif גם אני שואלת ../images/Emo3.gif

עמית ? היי :] למה קוראים לך עמית ? את לועסת מסטיק עכשיו ? אוכלת בשר.? אוכלת טחינה? אוכלת משהו בכלל ?! איזה שיר את הכי אוהבת? איזה שיר את הכי שונאת ? איזה סיגנון מוזיקה את אוהבת לשמוע? ואיזה שונאת ? מתי את קמה בבוקר? איזה כדורסלן את הכי אוהבת ? למה? אה יופי :] בהצלחה

lililulu

New member
להלהלה :)

עמית ? היי :] היי :] למה קוראים לך עמית ? כי...ההורים והאחיות רצו או עמית או אביב עשו הגרלה יצא עמיתD: את לועסת מסטיק עכשיו ? לא
אוכלת בשר.? בכללי? יאמייי
אוכלת טחינה? לא איכס רק בפלאפל לפעמים
אוכלת משהו בכלל ?! עכשיו לא חחח אמא לא מרשה לאכול על יד המחשב
איזה שיר את הכי אוהבת? יש הרבה משתנה עם הזמןD; איזה שיר את הכי שונאת ? כל השירים של מאיה בוסקילה ורוני סופרפאק
איזה סיגנון מוזיקה את אוהבת לשמוע? הכל...רוק שחורה ישראלי פופ...קצת מכל דבר :) ואיזה שונאת ? דיכאון מתי את קמה בבוקר? לבצפר יש לי שעון מכוון לחמישה ל-7 איזה כדורסלן את הכי אוהבת ? אור סלעעע
ודגן יבזורי
למה? כי אור חמוד ודגן חתיך
אה יופי :]

lililulu

New member
עונה!

בת כמה? 14 והרבה
מאיפה? יקנעם מאכל אהוב? פיצה
יש חבר? לא

lililulu

New member
פטלללD:

מה נייש ? סבבהP= איך החוופש ? אחלה חופש את יודעת שאני מתגעגעת אלייך ? כן כי את כבר לא נכנסת לכאן! חחחח ושאני אוהבת אותך ? יאי גמאני אותך

../images/Emo25.gifשאלותת:)

מה את עושה עכשיוו?! יש לך זמן בשבילי?!תודה:) שכחתי, תזכירי לי,, את אוהבת ת'בויז?!אם כן,,את מי!? אההמ... את רואה כוכב נולד!? את מי את אווהבת משם!? [לידע אישי,,אני אוהבת את חן ודניאל
) נממנמנ.. תודהה,,היה נעיםם

lililulu

New member
!@~*&%# ../images/Emo13.gif

כבר אין לי מה לכתוב בכותרת
מה את עושה עכשיוו?! עונה על השאלות שלךD: יש לך זמן בשבילי?!תודה:) ברור! בבקשה! שכחתי, תזכירי לי,, את אוהבת ת'בויז?!אם כן,,את מי!? כבר לא כל כך...אבל אני הכי אוהבת את מידן אח של ערןD; אההמ... את רואה כוכב נולד!? כןןןן :) את מי את אווהבת משם!? אורן כדורי
[לידע אישי,,אני אוהבת את חן ודניאל ) חן הומוD: ויש אצלנו שלט בכביש כשנכנסים ליקנעם עם תמונה של דניאל וכתוב "דניאל בן חיים, תצביעו לו! בהצלחה" או משהו כזהD: נממנמנ.. תודהה,,היה נעיםם גמלי היה נחמד :)

חוקרת P:

מקורה? באיזה שעה בדר"כ את הולכת לישון? מה הקטע של llililulu?? הבנת מה לעשות בפינה הזאת בכלל? כן?יופי תסבירי לי יותר טוב מה עושים?! D= זה כיף לחפור? יש לך חבר? איך קוראים לו!? צבע העיינים שלו? צבע השיער שלו? הגובה שלו? איך קוראים לקבוצת כדורסל שאת אוהבת? למה את אוהבתותה? את אוהבת גם לשחק כדורסל או רק לצפות?

lililulu

New member
עונה לחורקתP:

מקורה? סבבה :] באיזה שעה בדר"כ את הולכת לישון? ביום לימודים 11-12 כזה...בחופש מתי שבא ליP= מה הקטע של llililulu?? סתם כל השמות בתפוז היו תפוסים אז זה מה שיצא ליD; מה לא שם מגניב?! הבנת מה לעשות בפינה הזאת בכלל? כן יש את זה גם בפורום אורן
כן?יופי תסבירי לי יותר טוב מה עושים?! חחחח שואלים שאלות הקורבן עונה
D= זה כיף לחפור? מאוד! יש לך חבר? לא איך קוראים לו!? -- צבע העיינים שלו? -- צבע השיער שלו? -- הגובה שלו? גם אם היה לי לא הייתי מודדת לו גובהD: איך קוראים לקבוצת כדורסל שאת אוהבת? הפועל יקנעם/מגידו
למה את אוהבתותה? כי אני מכירה משם שחקנים, כי הם ממש נחמדים לאוהדים...כי ככהD; את אוהבת גם לשחק כדורסל או רק לצפות? בעיקר לראות אבל בשיעורי ספורט אני גם משחקת:D

../images/Emo175.gifאני רואה אתן לא יודעות לשחק ,, P =

תציפו אותה בשאלות !
-------------------------- בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? אם כן, מה? אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? יש אנשים בבית? או שאתם לבד? מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? מכינים לבד? או שמכינים לכם? יש לכם חוגים? איזה? ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] אתם שומעים מוזיקה בלילה? איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] סתם מתי אתם הולכים לישון? קל/קשה לכם להרדם? אתם עושים מקלחת לפני השינה?

lililulu

New member
אמאאא כמה שאלותD:

בוקר: מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מקללת את השעון המעוררD: מי מעיר אתכם בד"כ? [אמא,אבא,אחים,שעון מעורר אולי..?] שעון קרה לכם פעם שקמתם סגרתם את השעון המעורר והמשכתם לישון? המון פעמים כמה זמן לוקח לכם להתארגן בד"כ? חצי שעה-40 דקות אתם מהאלו שמתקלחים בבוקר? כן אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא אם כן, מה? NEXT אם לא, למה? [אתם יודעים שזאת הארוחה הכי חשובה ביום?] חחחח אין לי זמן! צהריים: כשאתם חוזרים הבייתה, מה הדבר הראשון שאתם עושים? זורקת את התיק על השולחן
יש אנשים בבית? או שאתם לבד? לפעמים אמא ולפעמים אף אחד מה אתם אוכלים בד"כ לצהריים? שניצל
מכינים לבד? או שמכינים לכם? אם אמא בבית היא מכינה אם לא אני לבד
אני ילדה גדולה
יש לכם חוגים? איזה? לא ערב: מה אתם עושים בד"כ בערב?[שיעורים,חברים,מוזיקה..] שיעורים אף פעם לא
חברים לפעמים... אתם מאלה שאוכלים ארוחת ערב? לפעמים יש סדרות שאתם רואים קבוע בערב? השיר שלנו...הנפילים... לילה: אתם אוכלים ארוחות לילה? [כאלו,ממתקים ועוגיות וזה?] לא
אתם שומעים מוזיקה בלילה? צאי מהסרט בלילה ישניםD; איפה מוצאים אתכם בלילה? בסלון או בחדר? בחדר מה אתם עושים בלילה?[אם אתם מבינים למה אני מתכוון] לא עושה את מה שאתה מתכוון
סתם מתי אתם הולכים לישון? מתי שאני עייפהD: קל/קשה לכם להרדם? קל אתם עושים מקלחת לפני השינה? לא זה עושה את השיער כמו חשמל בבוקר

../images/Emo135.gifקדימה עמית D:

מה החלום שלך? מאכל אהוב עלייך? מתי תעשי סקס פעם ראשונה? D: איזה צבע תחתונים את לובשת? D:

lililulu

New member
דילב דילב דילב....

מה החלום שלך? להיות מאושרת?
מאכל אהוב עלייך? פיצה מתי תעשי סקס פעם ראשונה? D: מתי שאתD: איזה צבע תחתונים את לובשת? D: שחור

lililulu

New member
כן../images/Emo9.gif

חחחחח כמו האמהות האלה "ואם דילב תקפוץ מהגג גם אתה?!" כן! אם תקפצי מהגג אני יקפוץ אחרייךD:

למעלה