שמתי לב ש...

../images/Emo203.gifשמתי לב ש...

בפרק kiss hello קריימר תולה תמונות על הקיר ומתחתן רושם שמות. מתחת לתמונתו שלו רשום השם Kramer ולא Cosmo, ובכל זאת מישהו פונה אליו בחור בשם סטיב בשם קוזמו. זה הלך ככה: STEVE: Hey Cosmo. KRAMER: Hey...............Steve האם סטיב הכיר את שמו הפרטי אותו ניסה להסתיר זמן רב מאוד אפילו מפני חבריו הטובים ביותר, בעוד קריימר עצמו לא ידע בכלל מיהו אותו סטיב ???

SaintJohn

New member
גם אני שמתי לב לזה

אני אומר שזאת לא הפעם הראשונה שהם נפגשו, ובפעם קודמת יצא לקרמר להגיד לסטיב את שמו הפרטי. ואם כבר, אז הנה משהו אחר לגמרי שמטריד אותי לא מעט זמן: בסוף הפרק ה"סופ נאצי", ניומן רץ הביתה להביא סיר גדול לחנות של הנאצי ונתקל בדרך בג'רי. הגיוני שג'רי היה פועל בדיוק כמו ניומן ורץ גם הוא להביא סיר גדול מהבית, אך שניהם גרים באותו בניין ועדיין כל אחד רץ לכיוון הפוך לגמרי. והשאלה שנשאלת היא: לאן ג'רי רץ (אני מניח שלחנות של הנאצי) ולמה? העלו את רעיונותיכם בנושא.

רואי

New member
נראה שזה די ברור

הוא פשוט הלך לקחת מנה רגילה מהחנות, עם הכלי שיאב מגיש איתו את המרק...

תשובה

גם אני התחבטתי לא פעם בשאלה והגעתי למסקנה אחת: ניומן הלך להביא סיר מהבית, ג'רי, לא בדיוק "גרידי" כמו ניומן, הסתפק במנה אחרונה, כאחד האדם ורץ לכיוון הסופ נאצי. חוץ מזה, לא בטוח שעד שניומן יחזור יישאר לו בכלל מנה לסיר שלם, ואולי גם את זה ג'רי לקח בחשבון.

רואי

New member
אבל כבר בפרק "ההחלפה" הוא סיפר לכל השכונה

על השם שלו. הוא הלך עם אמא שלו ברחוב וכולם קראו לו קוזמו. והפרק "קיס הלו" עם התמונות בא רק אחרי זה, כך שכנראה השכנים כבר ידעו על שמו.

SaintJohn

New member
זאת כבר שאלה אחרת.

אחד מאותם חורים קטנים בעלילה, כנראה.

למעלה