שאלון!

../images/Emo203.gifשאלון!../images/Emo203.gif

1. איך אתם ישנים בלילה? 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? 6. איך אתם נרגעים? 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? *כל השאלון עד כאן נלקחו מעיתון לאישה 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? 10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? 14. אייקון אהוב/מאומץ: 15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? 20. איזה חג אהוב עליך? 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? 25. איזה שאלה חסרה לך פה? אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשניה וזה דיי סלט אל ה סתם כי חיפשתי כל מיני שאלות נחמדות ולא מאוסות מדי מכל מיני פורומים ובלוגים. אז יאללה כולם לענות!

kimi d

New member
עונננהה=] בא לי בטוב כרגע חח

איך אתם ישנים בלילה? מז"א? לבד , ישר חח 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? לא 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? מחלת הנשיקה 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? אופטלגין 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? חח לא חושבת 6. איך אתם נרגעים? שיר טוב 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? לא 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? שאני אוכלת מלא מלא ממתקים ולא עושה ספורט בכלל *כל השאלון עד כאן נלקחו מעיתון לאישה 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? ואי עד אז אלוהים גדול =\ 10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 4 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? ממ לא יודעת 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? חח שאלה לא הוגבת חח יש כמה בנות מדהימותתת שאני מאושרת שאני מכירה אותן 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? אכן 14. אייקון אהוב/מאומץ: מה ? 15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תואר שני במשפטים :) 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי מושג 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד חח 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך " 20. איזה חג אהוב עליך? פסח 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מז"א? 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? חברים 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? הדוגמניות חח סתם לא יודעת 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? אוכל , חברים, אינטרנט, טלויזיה 25. איזה שאלה חסרה לך פה? ממ שום שאלה מיוחדת חח אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשניה וזה דיי סלט אל ה סתם כי חיפשתי כל מיני שאלות נחמדות ולא מאוסות מדי מכל מיני פורומים ובלוגים. אז יאללה כולם לענות!

ספיר1992

New member
ואוו,

השתנת לטובה =) אהבתי את איך שהשיער מסודר. עשית פוני או שאני טועה? אם כן, ממש מחמיא לך.

kimi d

New member
תודה :):)

חח וכן , עשיתי פוני הצידה כזה אבל די ממזמן לפני חודש ככה , וגם חידשתי את הצבע בשיער אולי בגלל זה את חושבת שהשתנתי:)

עונה :) להעביר את הזמן..חח

1. איך אתם ישנים בלילה? כל פעם משהו שונה.. בטן, גב, צד ;) 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? לא 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? שפעת וסינוזיטיס שהיו לי ביחד, לא נעים בכלל :| חח 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? נורופן/אדקס 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? תלוי כמה קומות .. חח 6. איך אתם נרגעים? יוצאת עם חברות כמה שיותר, ושוכחת מכל מה שהיה . 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? לא !!! :| 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? המוןן ג'אנק פוד, חטיפים, ממתקים, שתיה ממותקת ! (אני פשוט לא מסוגלת לשתות מים ולאכול ירקות). 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? brayn adamas - Heaven, Nick Lachey- This I Swear... לא מוותרת על שניהם ! :) 10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 2 חברות ממש טובות, וידיד אחד ממשששש טוב... 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? האמת שדי הרבה 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? לא נראה לי שמכירים אותה פה כ"כ, היא גולשת פה מדי פעם, יוליה ספוז'ניקוב . 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? כן 14. אייקון אהוב/מאומץ: ;) 15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? שאלה טובה , הלוואי שהייתי יודעת.. 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? ג'קט של שאנל, שעלה קרוב ל2500 שקל, ואף פעם לא שמתי אותו !!!! חח 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צהובה 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו כמה דברים כאלה האמת ... 20. איזה חג אהוב עליך? פסח (אבל בלי הנקיונות לפני...) 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תפקיד כלשהו בסרט פורנו 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? "בברלי הילס 90210" / "שולחן לחמישה" 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? "היפה והחנון"..אני חייבת משהו עם לייף סטייל, לא יכולה לחיות באיזה אי כמו בהישרדות... חח 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? פלאפון וכסף 25. איזה שאלה חסרה לך פה? לא עולה לי משהו :)

Tamar Lev

New member
גם אני =]

1. איך אתם ישנים בלילה? על הצד 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? ברוך ה' לא. 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? כאבי בטן למיניהם 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? אדוויל 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? תלוי מה האורך שלהם חח 6. איך אתם נרגעים? מלטפת את החתול שלי 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? לא 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? מעשנת פאסיבית.. חייבת להתחיל לאנשים להפסיק לעשן לידי! *כל השאלון עד כאן נלקחו מעיתון לאישה 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? עטור מצחך - אריק איינשטיין 10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 1 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 4 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? ריקי, קים, לנה, רינת, אלין.. 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? כן במפגשי פורום 14. אייקון אהוב/מאומץ: אין משהו מיוחד 15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בסטודיו הפרטי שלי מציירת 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לבטא את עצמי טוב יותר בדיבור 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת של סבתא שלי ז"ל 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דנט 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אין משהו מסויים.. 20. איזה חג אהוב עליך? פורים, היום הולדת שלי :) 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? בסרט פורנו? חח 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? שולחן לחמישה 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? אין לי מושג.. 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? המשפחה שלי, חבר שלי, החתול שלי, מייקאפ, פלאפון... 25. איזה שאלה חסרה לך פה? את האמת שלא חסר כלום :)

tzila231

New member
עונהXP

1. איך אתם ישנים בלילה? איך שיוצא... 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? לא 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית?סינוזיטיס 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? פלסטר><" וגם זה לרוב לא.. 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? תלוי כמה קומות .. חח 6. איך אתם נרגעים?מוזיקה/יוצאת להתאוור/ים 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? לא ..וטוב שכך 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? שוקולד וג'אנק פוד בעיקר... 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? מי יודע מה יהיה שם?!?כשנגיע לשם נדע.. 10. כמה חברים באמת טובים יש לך?3-תראמינו לי זה מספיק! 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? האמת שאני יחסית חדשה פה ולא ממש יצא לי .. 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? אין ממש מישהו ספציפי 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? כן:) 14. אייקון אהוב/מאומץ:D: 15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אם הייתי יודעת הייתי מספרת לכם..מאיפה לי עכשיו!? 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אני שלמה עם מי שאני ומה שאני אז לא נראה לי אני רוצה עוד כשרונות חוץ ממה שיש לי 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך?הרבה ..עדיף שלא להתחיל לפרטD: 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שולולד וnature valley 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו יותר מידי בשביל להתחיל לכתוב פה.. 20. איזה חג אהוב עליך? פסח- כי הוא הכי ארוך ויש יותר חופש ארוך יחסית!? 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? פורנו מין הסתם ולא נראה לי שהייתי רוצה בכלל 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? ארתור?! 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? לא נראה לי הייתי רוצה בכלל להתשתתף 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם?פלאפון וכסף 25. איזה שאלה חסרה לך פה? לא חסר><"

גם אני ../images/Emo13.gif

. איך אתם ישנים בלילה?אממ אין לי מושג כל פעם זה משנה 2. האם הזמנת פעם אמבולנס?כן לחברה שלי.. זה היה היום הכי מזעזע בחיים שלי 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית?כאבי גב!וכאבי שיינים! 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך?אקמול!! 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות?לא הסיגריות הרסו לי תביראות! 6. איך אתם נרגעים?וואלה קשה להרגיע אותי.. סיגריה יש מצב חח 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית?לא! אבל אני ישנה(איך כותבים?) 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך?מעשנת סיגריות! *כל השאלון עד כאן נלקחו מעיתון לאישה 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך?עד אז יש זמן! 10. כמה חברים באמת טובים יש לך?4 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? טובים? רק אמי חחח 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך?אמיי ! 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט?כן כמה פעמיים 14. אייקון אהוב/מאומץ:
15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?עובדת ו3 ילדים ובעל! 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד! 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר לי? או יקר בכללי? 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?גבינה בולגרית! 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"הדבר הכי טוב שאני יכול לבקש עכשיו זה להתסכל על הפנים המדהימות שלך ולהגיד לך כמה אני אוהב אותך שהעיינים שלי יעידו את זה " 20. איזה חג אהוב עליך?פוריםם! למרות שאני אף פעם לא מתחפשתת 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?מנקה רחובות 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המורדים! בובה פראיתת 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת?הישרדות! 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם?פלאפון,חברים,משפחה,שמש, וסיגריות 25. איזה שאלה חסרה לך פה?לה להל להה אני יודעת שהשאלות לא קשורות אחת לשניה וזה דיי סלט אל ה סתם כי חיפשתי כל מיני שאלות נחמדות ולא מאוסות מדי מכל מיני פורומים ובלוגים. אז יאללה כולם לענות!

Body Language - Jesse McCartney

1. איך אתם ישנים בלילה? לצד 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? כן, היה לי קוצר נשימה אחרי כל מיני תופעות אחרות שהיו והלכתי בגללן למיון ולא הצליחו לעזור, לא ישנתי 3 ימים - סיוט!!!!! ועד שלא הפנו לבית חולים, אף אחד לא עזר לי באמת! 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? כל מה שקרה לי באותם ימים^ 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? קל בטן ואדקס לקראת המחזור 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? ממ כמו שהרוב אמרו פה תלוי כמה קומות חיחיחי 6. איך אתם נרגעים? מוזיקה וגם חבר שלי מרגיע אותו 7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? לא 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? לא תמיד הולכת זקוף *כל השאלון עד כאן נלקחו מעיתון לאישה 9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? Atomic Kitten - Believer
10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 3 לא כולל אהובי 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? מממ 2 בערך 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? --- 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? כן כמה פעמים 14. אייקון אהוב/מאומץ:
15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעזרת ה' שיבוא המשיח כבר, חוץ מיזה עם אהובי באיזה דירת נחמדה בת"א או רמת גן עם 3 ילדים בריאים, יפים וחכמים ואני אהיה עורכת אופנה של איזה מגזין
16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? ג'ינס של דיזל 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? הרבה סוגי גבינות 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואלה לא עולה לי לראש משהו ספציפי 20. איזה חג אהוב עליך? שבועות
אוטוטו!!!! 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחובות, מאבטחת, מוקדנית שירות, חשפנית חחחח 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? דוסון קריק, המורדים, קטנטנות, חברים 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? רק היפה והחנון או הדוגמניות, חייבת תנאי מחייה ראויים ולא לעשות דברים שקשורים ללאכול משהו בלתי ראוי לאכילה, או משהו שקשור לכוח פיזי(שאין לי חחח), כוח סבל בלה בלה, אין סיכוי! 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? בריאות, אמונה, חבר שלי, המשפחה שלי, שינה טובה ואוכל טוב! 25. איזה שאלה חסרה לך פה? מה הכישלון הכי גדול שלך?

scarlet moon

New member
הכל רק לא לימודים

1. איך אתם ישנים בלילה? מצויין 2. האם הזמנת פעם אמבולנס? לא 3. מה הם הכאב או המחלה הגרועים ביותר שחווית? דלקת בושט 4. איזו תרופה, עזרה ראשונה, תמיד יהיו בתיק שלך? בדר"כ כלום 5. אם תתקלקל המעלית, תוכלו להעלות בריצה במדרגות? כמובן 6. איך אתם נרגעים? אם אני ממש לחוצה, בכי מרגיע אותי
7. האם יש פרט כלשהו בגופך שהסרת, החלפת או שינית? תיקנתי את הראייה שלי בלייזר. 8. מהו החטא הגדול ביותר שאת/ה חוטא/ת לבריאותך? לא עושה ספורט בשנה האחרונה :( ואוכלת המון שוקולד בלי התחשבות בזה שלשיניים שלי יש נטייה להתחוררות
9. איזה שיר יתנגן בחתונה שלך? יש איזה קטע מעבר ממש יפה ומלודי של cradle of filth שהוא מאד נוסטלגי לנו.. אז אולי 10. כמה חברים באמת טובים יש לך? 2-3 11. כמה חברים טובים מפורומים יש לך? 2 12. איזה בנאדם בפורום הכי קרוב אלייך? לא יודעת.. 13. פגשת פעם אנשים מהאינטרנט? כן 14. אייקון אהוב/מאומץ:
15. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבמקום טוב
מאפרת מצליחה או משהו כזה 16. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי הרבה כשרונות והייתי רוצה לקחת כל אחד מהם לשיא :] חוץ מזה הייתי ממש שמחה אם יכולות השירה שלי היו מפותחות יותר. 17. מה הפריט הכי יקר שיש לך? תכשיט שסבתא שלי קנתה לי 18. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב 19. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שלא ראו כישרון כמו שלי. שזו הגזמה פרועה ביותר, אבל מאד מחמיא. 20. איזה חג אהוב עליך? פורים 21. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? יש הרבה... 22. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? אלף 23. באיזה סדרת ריאליטי היית משתתף/ת? המירוץ למיליון 24. דברים שאת/ה לא יכול בלעדיהם? חבר שלי 25. איזה שאלה חסרה לך פה? לא משהו ספציפי

למעלה