קיטורים

../images/Emo203.gifנמאס לי לבכות

בטח בגלל שטויות כאלה... מכל דבר אני מתבאסת ומתחילה לבכות ונמאס לי כבר, אין לי כוח למצברוח הזה אני מתחילה בית ספר חדש ואני אפילו לא חושבת על זה, זה ממש לא בראש שלי, כמו כל דבר שלא קשור אליו... אני במצברוח כזה נוראי וכל הזמן עצבנית והמשפחה חושבת שזה מהביתספר החדש וזה, אבל זה בכלל לא זה סתם בא לי לראות אותו ושיתקשר אלי גם, שיגיד לי לבד שהוא אוהב אותי ושיראה לי את זה, או לפחות שישמיע אם הוא לא יכול לראות אותי ושיתקשר בזמן ושישלח הודעות ושיחזור אלי כשהוא אומר שהוא יחזור, הוא אומר שאני לא אתיחס ושהוא עייף ועובד ושאני אתקשר כמה שבא לי אבל הוא בכלל לא מבין כמה זה חשוב לי וכמה זה הורס לי הכל כשהוא לא מתקשר למרות שהוא אמר שכן ואני סתם נכנסת לשטויות ולבכי מכלום ושוב דבר לא מעודד אותי שיחזור כבר (רק עכשיו הוא נסע) ושלא יעבוד כ"כ הרבה כשהוא חוזר ושישקיע קצת למה זה כזה קשה? הכל מתרכז ר-ק בו, הוא היחיד שגורם לי שמחה עכשיו אבל זה קורה הרבה פחות מכמה שאני בוכה בגללו (ואפילו לא בגללו, רק כי אני טיפשה ולוקחת שטויות ללב)

voodoo doll

New member
ח, זה נראה כאילו אני כתבתי את זה,

הסיפור שלי כ"כ דומה..! רק ש... מיום שישי הזה אני פשוט יודעת שהוא לא יתקשר יותר. יאפ. הא ואני סתם קוראת סמויה, אני פשוט כ"כ מזדהה איתך שהייתי חייבת להגיב

[טריגר]

כל פעם כשאני מכניסה משהו לפה אני מרגישה כאילו אני עולה 10 קילו וזה מעצבן אותי. כבר מלא זמן אני הולכת להישקל ובוכה לאמא בדרך שעליתי ואז יורדת. וברור שאני שמחה שאני יורדת, אבל איך נפטרים מההרגשה הנוראית הזאת שלפני? שלא משנה עד כמה יגידו לי שרזיתי אני רואה את עצמי מתנפחת במראה יותר ויותר. אני לא מוכנה לשנה הזאת, איןלי מספיק כוח.

EROTOMANIA

New member
יאק

לקום ב6 בבוקר אחרי 3 שעות שינה והאנגאובר עצבני זה הכי מגעיל שיש. לחשוב שנהגתי שיכורה הביתה. עם 2 אנשים באוטו שלי. אוף, הטימטום. אני עייפה כל כך.

e l u l a

New member
לא רוצה בי"ס!!!!!!!!!../images/Emo153.gif

אוף אני באמת לא רוצה:(((( אני רוצה ים מחר ועוד המוןהמון ימים של חופש לא רוצה שגרה לא רוצה לכוון שעון מעורר לבוקר-באמת שזה אחד הדברים שאני הכי שונאת בהרגשה של שגרה ובי"ס.. הצורך הזה לקום בשעה קבועה.זה משגע אותי;[. חופשחופפפפשפשפפשפששפשפפשפשפשפשפפשפשפששפפשפשפש :((((((((((( לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה שביתה!!!! אוף כמה הארכת אותיות אני נראית כמו ילדה מטומטמת, אבל באמת שהבי"ס הזה מזה לא בא לי בטוב. חיכיתי לחופש של סוף י"א כ"כ הרבה שנים.. ועכשיו הוא נגמר.אני פשוט מרגישה הבנאדם הכי זקן בעולם. הדברים שפעם חיכיתי להם עברו-פולין,החופש של סוף י"א.. ועכשיו מה? אני עכשיו מחכה לנשף של סוף י"ב? אבל הוא עצוב בכלל! זה לא דבר שאמורים לחכות לו! דיי אוף. אני לא רוצה לגדול בכלל. תסביך פיטר פן?

coolit

New member
אוי, מה הביגדיל? ../images/Emo13.gif

אם את לא רוצה לקום מוקדם אז אל תקומי.. אם את רוצה להבריז תבריזי.. יאללה זה י"ב, אף אחד לא יעיף אותך מביצפר, קחי את הכל בסטלה ותנצלי כל שניה!!!

Miss Tika

New member
דוגרי

זה לא שנגיד את דופקת נפקדות ונכנסת לכלא על זה אם לא קמת או סתם נשארת שבת או אפילו שישי

סתם חרא.

החופש נגמר ועדיין לא עיכלתי ת'עובדה הזו. והוא שוב בארץ והוא שמוק אפס ואני רוצה אותו [עדיין] אני כ"כ מטומטמת לפעמים שזה מטורף.

saptenn

New member
זה כזה הזוי המצב הזה

מצד אחד הוא, ומצד שני היא, ואני לא יכולה יותר לשמור את זה לעצמי, אני חייבת לצעוק את זה, ואני לא רוצה, פשוט לא רוצה לפגוע... ובינתיים אני בעצמי נפגעת הכי הרבה ואין לי דרך ואין לי אומץ לעצור את זה. וזה הורג אותי שאני לא מצליחה לעבור הלאה גם אחרי כ"כ הרבה זמן, ושאין לי מושג מה אני רוצה ומה אני עוברת, מה עובר עליי, והכי הכי הכי מעצבן אותי שאין לי את הפאקינג אומץ הזה כבר... רציתי כ"כ לדבר כבר, והייתי שניות מזה, ושוב כמו תמיד אני שותקת, אני לא רואה לזה את הסוף.. והכי גרוע שאין לי כוח לבית ספר הזה, פשוט אין לי כוח. בא לי לבכות.

SuGaRBabe1

New member
אוף :[

קטני שלי בא בהפתעה לבקר אותי אחרי שכל השבוע הוא היה ברגילה (הדממה של חה"א) ואני הייתי חולה מתה... אז כל הסופ"ש לא נפגשנו (באמת היה עדיף שלא, הייתי במצב כזה מזעזע), וגם כל השבוע וחצי שלפני זה (צבא וזה), והוא בא היום רק לשעה והלך לחברים שלו.... ועכשיו אני שוב לא אראה אותו שבוע וחצי.... ואני מתגעגעתתתת :(((((

נמאס לי כבר. סעמק.

15 זה מספר הפעמים שהתקשרו אליי בחצי שעה האחרונה ממספר חסוי שלא לדבר על השיחות אתמול בלילה 12 בלילה, ראבק לא נמאס להם להתקשר ולשתוק? או להשאיר הודעות קוליות מלאות בשתיקה אם אני מסננת? זה מחרפן אותי כבר אני לא יכולה לישון ולא יכולה אפילו ללכת להשתין כי כל שנייה יש לי שיחה מזדרגגת בפלאפון מה יהיה? מי בכלל יכול להתקשר אליי? עשו לי את זה בכיתה ז', כשזה היה טרנד מצחיק אבל ראבק, אני בת 19, לא 12 למי כזה משעמם?

PennyLaneM

New member
גמלי :(

כל השבוע מ8 בבוקר עד 1 בלילה מצלצלים אליי מחסוי @#%

PennyLaneM

New member
אין לי מושג

יש לי גם הודעות קוליות,אבל אין לי שיחות יוצאות אז אני לא יכולה לשמוע אותם.. ושאני עונה הם שותקים,מחכים כמה שניות ומנתקים אוך...

PennyLaneM

New member
....

-שכחתי להתקלח ואין לי כוח עכשיו -יש לי כאבי מחזור של לפני מחזור וזה מעצבן כי סיימתי את המחזור לפני שבוע -אני מתגעגעת!!!!!!!!! דייי כמה אפשר להשאיר אותי ככה,תלויה באוויר? אני אוהבת אוהבת אוהב אותו אני רוצה לישון איתו,לחבק אותו,לנשק אותו,לראות איתו טלוויזיה,ללכת איתו לים,להסתובב בשישי בבוקר בת"א כמו כל שישי, אני רוצה שהוא יכין לי פסטה עם שעועית ומלא קטשופ כמו של שבת בבוקר ולישון איתו באמצע שבוע ככה שהוא יקום ב5 בבוקר לבסיס ונרגיש כמו זוג נשוי ואז אני אקום ואדבר עם אמא שלו,אשב על המחשב ואחכה שהוא יגיע בערב הבייתה ואני רוצה ללכת למקום הקבוע ולאכול את הצ'יפס הקבוע שלנו ואוף.... מעניין אם הוא חושב עליי,מעניין מתי הוא יחליט להשים להמתנה הזאת סוף :\ או שכן או שלא לא משנה מה,רק שנגיע לזה..... אוךךךך ותיכף ראש השנה ויום כיפור וסוכות ומה אני רוצה שהוא יהיה איתי זה הכי כיף :( @#%@$!@#################!@$

למעלה