עדכון!

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif עדכון!

האלבום ינחת בבטחה אצלנו [או כך אני מקווה] ב 14.5
שם האלבום הוא Minutes to midnight.
הסינגל+קליפ ראשון מתוך האלבום נקרא What i've done, אותו תוכלו לשמוע באתר LP הישראלי.
תמונות חדשות של לוגו ושל הלהקה תודה למאסטר.
לכל התוהים היכן ניתן למצוא מוצרים של הלהקה ובכן- -תוכלו להשיג מוצרים בLPU, זה כולל הרשמה ותשלום, אבל שווה את זה. -ebay אתר אינט' המציע לכם חיפוש אחר מוצרים של LP במחירים נוחים. -תומר, הנמצא בדיזינגוף סנטר שם תוכלו לרכוש פאצ'ים, סיכות, סופגי זיעה, חולצות ועוד [מחירים לא זולים]. -UFO, דיזינגוף סנטר, גם מדבקות חולצות וכד'. -טרנד, ירושלים, חולצות תיקים סיכות וכד'. אם יש לכם פרטים נוספים על האלבום והלהקה שרשרו, אם ידוע לכם על מקומות נוספים אל תשמרו בבטן. המשך ערב מקסים לכולם

pookacha1

New member
בלע הקודם יותר מגניב! ../images/Emo85.gif

אגב.. אהלן, אני חן, הייתי פה לפני שנייים.. סמרי מכירה אותי.. אז חן מירושלים בת 17

booshi

New member
ווויהיייי=]=]=]

רק שמישהו יענה לי אם השיר:broken glass הוא שיר ישן או לא? פתחתי שירשור ולא כ"כ ענו לי ואני ממש ממש מסוקרנת.... ערב טוב לכולם=]=]

Super Alonit

New member
וואי. מימיי לא שמעתי עליו.

ויש לי את כל הדיסקוגרפיה שלהם אז... אני מניחה שהוא חדש או ממש לא נודע
תשלחו לי אותו!

booshi

New member
סבבה...

יש שם סולו גיטרה ממש יפה ודווקא הם לא עושים סולואים בד"כ.... איך לשלוח??

booshi

New member
אני אשלח לך מחר..

אני גמורה אז לילה טוב! והשיר הזה מעולה בעיני=]

chester2

New member
אכן אכן

אגב בטרנד בירושלים זה גם לא כול כך יקר..אז זה גם נוח=]

Kido2222

New member
אני מצטער... אבל חייב לנצל"ש...

אף אחד פה לא אמר כלום על ה30 שניות מהסינגל החדש... הוא ענק!!!! :) הוא ממש טוב!!! :) הסיגנון החדש של לינקין ממש טוב... מחכה לדיסק כבר... (וגם לסינגל... שייצא כבר באפריל...) הדיסק דרך אגב... יוצא בדיוק ביום הולדת שלי!!! :)

booshi

New member
מזל טוב:)

וזה הולך להיות דיסק מעולה!!!!! יש לי תיזכורת בבוקר בשעה שש בבוקר לקנות את הדיסק בתאריך=]

booshi

New member
כדי שלרגע לא נישכח!

ועם או בלי התזכורת אני לא אפסיק לחשוב על זה כל היום...

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif וחשבתי אני היחידה :O

מודה, גמלי יש תזכורת...אפילו 3...כןכן... כול שלוש שעות הוא יזכיר לי וינדנד לי לקנות D:

booshi

New member
אני לא חשבת שנזדקק לזה..

חחח... ישלי הרגשה שכבר שבוע לפני נספור את השניות... ואני חייבת להתוודות, עשיתי לאחותי שהיא בת 20 תיזכורת עם צילצול עצבני בשעה ארבע וחצי ביום שהאלבום יוצא... אני בספק אם אני אחיה אחר כך כדי לקנות אותו... חחחח

למעלה