עדכון!

chester2

New member
חח בטח יהיה לך ימולדת נפלא אז =]

הסינגל באמת היה ממש מעולה=] ממש אהבתי אותו.. אני נורא אוהבת תסגנון הזה שלהם=]

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif דווקא...

אני חושבת שזה מעפן טיפה...ואני נורא מקווה שכל האלבום -לא- ישמע ככה. אמנם צליל חדש, אמנם שונה קצת ואולי אפילו קצת...מיינסטרימי משו אימו שכזה. אני אישיתי לא התחברתי לגמרי לצליל החדש הזה אבל בטוח שיהיו שירים שעדיין ישארו לינקיניים.

Kido2222

New member
באמת? :)

איזה יופי... אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם יום הולדת ביום הזה... :) מגניב! :) איזה כיף זה הלהקה שאתה הכי אוהב מוציאה דיסק ביום הולדת שלך... :)

shula 1 6

New member
אעע

וואי איך באלי לשמוע כבר תאלבום! הוא בטח יהיה יקר כשהוא יצא..

linkin 101

New member
זה ממש משנה?

עברו כבר כמה שנים טובות מאז הדיסק האחרון, אז ככה שאני מוכן לשלם הרבה בשבילו P=

booshi

New member
את הבית אני אמשכן בשבילו!

ההמתנה הורגת אותי ככה שאני אשלם כמה שצריך!

booshi

New member
כמו כולנו.....

נימאס לי לחכות! 3 ומשהו שנים חיכינו ועכשיו עוד חודשיים ואין לנו כח....

Super Alonit

New member
ווהוווווווווווו!!!!1 ../images/Emo13.gif

אלבום חדש
סופסוף! ובראד כזה חמוד בתמונה הזו! השיער שלו...
הממ... תגידו, מה התחדש איתם (אני מניחה שהרבה, אבל אני שואלת מבחינת המוזיקה) מאז ג'יי זי? כי מאז לא ממש התעדכנתי

Kido2222

New member
עדכון לעדכון!!! :)

אוקיי... אני מאמין שאתם מכירים פחות או יותר את השקופית החדשה כשטוענים את האתר של לינקין פארק... הוא סופר את הדקות עד לדיסק החדש... מה שכן! אם תקשיבו טוב... (ו/או...) תתנו לו לטעון טיפה במקום יישר ללחוץ Enter... תוכלו לשמוע (אני מאמין ככה...) כמה שניות מהסינגל של לינקין פארק... למה דווקא מהסינגל? מי ששמע את ה30 שניות מWhat I've Done... יכול לשמוע שהשנייה הראשונה נשמעת בדיוק כמו השניה שהפרומו של ה30 שניות מתחיל... בקיצור!!! :) כנסו, ותשמעו... :) דרך אגב... אני לא יודע אם ייצא לכם לשמוע... אבל כשMeteoraעמד לצאת לפני 3 וחצי שנים... הם עשו את אותו קטע... הם עשו שקופית של "בקרוב הדיסק החדש..." בהתחלה הייתה מוזיקה קצרה שנעלמה... ואח"כ... מי שהיה יותר חכם... שמע את המוזיקה הזאת עד הסוף... מה שהתברר כסינגל הראשון מהדיסק... Somewhere I Belong.... :) קיצר... שווה נסיון!! :) (סור שייצא כל כך ארוך... )

booshi

New member
אם לא איכפת לכם-../images/Emo207.gif!

כדי לראות לכולם שהפורום קם לתחיה ואיתו כמה מעריצים חדשים וישנים שקמו מהקומה=]=] איזה אושר!! אני חושבת שזה השירשור הכי ארוך שהיה לפורום הזה כבר חודשים!!!!!!!!!! שיהיה לכווווווול מעריצי LP שבוע טוב לילה טוב והמתנה נעימה לדיסק הקרב ובא=]

linkin 101

New member
../images/Emo66.gifAYE!

זה לגמרי השרשור הכי ארוך כבר כמה חודשים..סחטיין עליכם אנשים, תבואו בהמוניכם. [הודעה אישית למעריצי לינקין] !!YOU ARE THE BEST [סוף]

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif אני ממש מזילה דמעה כעט!

זה ברצינות בחיייכם! איזה אושר (:)

booshi

New member
יום זה הוא יום חג!

אנו נציין את היום הזה מדי שנה,כיום של הצדעה וגאווה אושר וכל הקקה הזה... כל הכבוד לנו!!!!!!!! אגב, עוד יומיים יום הולדת לצ'זי צ'ז!!!!!
הבחורצ'יק גדל;)

למעלה