סופ"ש קסום

The Fantasy

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

אוך אני מתגעגעת לאלונה
שיר השבוע של נייט: שיר השבוע כללי: אלבום השבוע: המלצת השבוע: [אני חושבת שצריכה להפתח פינה כזאת של המלצות, ושכל חבר ימליץ על משהו מעניין כמו להקה, מסעדה, סרט או כל דבר אחר
שמישהו ייקח את זה על עצמו, זה יהיה כיף
] סרט/סדרה/ספר השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: שבוע מדהים לכולם
ושנה טובה כמובן

Lillith Dirge

New member
שבוע טוב.

שיר השבוע של נייט: 7 days to the wolves אני מניחה. שיר השבוע כללי: Draconian- The cry of silence אלבום השבוע: Korpiklaani - Tervaskanto המלצת השבוע: לא לישון עם שיער רטוב ומזגן. זה עושה רע. סרט/סדרה/ספר השבוע: דקסטר >< כל כך גאוני. -ולא, לא המעבדה של דקסטר- דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב- אני בסוף לא חולה באנמיה כמו שטענו :p. רע- עדיין מחכים לתוצאות הנוספות של הבדיקות. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להחלים כבר. ולהשלים חומר בבצפר. ציטוט השבוע: "תני לי להפשיט אותה, אני אוהבת את זה, תני לי" -המורה שלי לספרות מקריא קטע מתוך מחזה בית-בובות. ועם הקול שהוא הקריא את זה XD זה עושה אסוציאציות. תמונת השבוע: בצד -אני והסולנית של דרקוניאן :p איזו כוסית ליסה. שתעשה לי שלישיה. מה שומעים עכשיו?: doom:vs- the light that would fade

LadySilkworm

New member
את לובשת את המחוך? D:

גאד,ליסה באמת יפה. בתמונות פרומו באתר היא נראית מפחיד בגלל העריכה בפוטושופ והכל "P:

LadySilkworm

New member
את צוחקת?!

את נראית ממש ממש מעולה!!!! אני פשוט לא יודעת לזהות מחוכים עם כתפיות P: וגם התמונה קצת קטנה.. לא זיהיתי גם את המחוך של ליסה בהתחלה P:

Lillith Dirge

New member
אני נראית כמו...

האוכל אצלנו בחד"א. חתולים דרוסים שגירדו עם שפכטל מהכביש מול הקיבוץ. עם רוטב ברביקיו מעל.

LadySilkworm

New member
אז איך אני נראית אם ככה P:

הרי אנחנו תאומות! ואף אחד לא יכול לשפוט, כי אף אחד מהפורום לא ראה אותי עם התספורת החדשה שלי P:

The Fantasy

New member
טוב משעמם לי אז אני עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייט: המ לא נראה לי שיש שיר השבוע כללי: Chasing The Dragon-Epica
ובכלל כל האלבום שוב. Believe-Aiden אפרת גוש-כמו שזה היה Falls On Me-Fuel אלבום השבוע: TDC של אפיקה כמובן, וקונביקשיין של איידן. 2 שבועות ברציפות. המלצת השבוע: תראו את "הדייט שתקע אותי"
!!!! [שונאת את השם של זה בעברית
אבל מה אני אעשה] ותשמעו איידן ואפיקה
אה כן, והמלצה ללהקה: zico chain. ממש טובים. הנה המייספייס שלהם, תשמעו ותראו אם אהבתם
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרטים-אמן האשליות
, הבועה והדייט שתקע אותי שריאתי עם קארין
אחד ה-סרטים. קורע מצחוק
דבר טוב/רע שקרה השבוע:
-אמא הכינה פנקייקים וראינו סרט, הייתי אצל חברות, ארומה עם אמא
, קארין
ואמ לא יודעת מה עוד :]
- דיכאון ברביעי בערב..=/ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מסיבת גיוס
וראש השנה
ציטוט השבוע: כל הסרט נוקד אפ. וואי כל מה שאמרו שם היה מצחיק XD תמונת השבוע:רארר
מה שומעים עכשיו?:כלום :) שבוע מדהים לכולם
ושנה טובה כמובן

The Fantasy

New member
אוי שכחתי../images/Emo122.gif

סדרה-סקראבס, על טבעי, איש משפחה וכמובן סקינס
אוי סיד תעשה לי שבט
ספר-עדיין קוראת את "הבושם:סיפורו של רוצח"

The Fantasy

New member
אבל טוני מניאק! הוא מעצבן אותי חחח

סיד וקאסי הכי חמודים
שיהיו ביחד כבר!

Liquid Dreams

New member
נו אז מה אם הוא מניאק ;[

תסתכלי על העיניים שלו!
וסיד סתם אידיוט, גרם לקאסי לנסות להתאבד ככה >< אם כבר מדברים על מישהו חמוד אז כריס ממש חמוד
וגם ג'אל

LadySilkworm

New member
אני...

שיר השבוע של נייט: אמרנת' עדיין כנראה P: שיר השבוע כללי:mika- love today אלבום השבוע: הפסקול של הסיוט לפני חג המולד. זה סרט מעולה ממש! וגם הפסקול! חבל קצת על כל המסחור שנהיה סביב הסרט.. בכיתה יש לי חברה שיש לה ארנק של ג'ק סקלינגטון, ומישהי שם בכלל לא ידעה שהוא דמות מסרט |: המלצת השבוע: אני ממליצה על העבודות של סינדי שרמן. היא צלמת שהלוואי ואני הייתי כמוה. סרט/סדרה/ספר השבוע: לא ראיתי כלום כמעט השבוע, אפילו לא משפחת סימפסון :'( דבר טוב/רע שקרה השבוע: וול.. עליתי לכיתה י"א. יש לנו מחנך כזה היפראקטיבי ומצחיק [ובריטי בריטי P:]. והייתה לי יומולדת סבירה, אבל לא נורא. אבל מפליא אותי כמה אנשים מתהלבים לדבר איתי P: משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: לפגוש את אילנה:) ראש השנה :) [אני אוהבת חגים!] ציטוט השבוע:לא היה ולא יהיה P: תמונת השבוע: אין... מה שומעים עכשיו?: את הטלוויזיה מהסלון.

EyeKiller

New member
D:

שיר השבוע של נייט: Cadence of her last breath שיר השבוע כללי: Therion - Tuna 1613: Momentum Excitation אלבום השבוע: Therion - Gothic Kabalah המלצת השבוע: אממ p; סרט/ספר השבוע: The Wave דבר טוב שקרה השבוע: אלבום נוסף של דרים. משהו שמצפים שיקרה שבוע הבא: ראש השנה! ציטוט השבוע: אין. תמונת השבוע: מה שומעים עכשיו?: Orphaned Land - Halo Dies

ש נ י1

New member
אוף למה הזמן עובר בכלל../images/Emo10.gif

שיר השבוע של נייט: Amaranth Wish I Had An Angel שיר השבוע כללי: Stratovarius - No Turning Back Stratovarius - Destiny Battlelore - Storm of the Blades Battlelore - Buccaneers Inn Rhapsody המון... אלבום השבוע: Stratovarius - Destiny Rhapsody - Symphony Of Enchanted Lands (שוב
) המלצת השבוע: האמת שאין לי... סרט/סדרה/ספר השבוע: פמלי גאייייייי (לא נמאס לי
) דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב - קניתי פלאפון חדש
(נראה לי שזה היה השבוע) ויומולדת של ידיד מחר. רע - הזמן לקראת הגיוס אוזל
זה מדהים איך שהזמן טס דווקא כשלא רוצים (וההפך
) משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: רק שיהיה כיף מה שומעים עכשיו? Arwen - fantasy or reality שכחתי מהם קצת לאחרונה

למעלה