סופ"ש קסום

lacrimosa girl

New member
מי אל שוכח מארוון אחרי כמה זמן? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הווו האלבום השבועי שלך
התחדשי על הפלאפון :)

ש נ י1

New member
תוודה../images/Emo9.gif

יש בארוון משהו מוזר.. הם כאילו נשמעים קצת כמו להקה של נערים
אבל טובים בכל זאת..

blacknwhite

New member
אוווווף!! כתבתי מלא וזה לא שלח\= מחשב דפוק

אווווף;;;;;;;;;;;;; וואו, שבוע שלם בפנימיה
שיר השבוע של נייט: למי יש זמן\= שיר השבוע כללי: כנ"ל\= אלבום השבוע: סנצ'ורי צ'יילד
המלצת השבוע: [אני חושבת שצריכה להפתח פינה כזאת של המלצות, ושכל חבר ימליץ על משהו מעניין כמו להקה, מסעדה, סרט או כל דבר אחר שמישהו ייקח את זה על עצמו, זה יהיה כיף] אמממ אין סרט/סדרה/ספר השבוע: ספר היסטוריה?\= דבר טוב/רע שקרה השבוע: טוב- שהיו יל כמה ימים ממש ממש טובים, אני נהנית בסה"כ, מסתדרת רוב הזמן, וקיבלתי מייל חזרה מהמורה לאנגלית שלי לשעבר והיא מותק
והשאר, רע... אני סתם מדוכאת היום. בבוקר כי היה קשה במת' והיה בוחן, אח"כ אמא התקשרה ואמרה לי שאחות של סבא נפטרה ושלסבתא יש כאבים חזקים (מהסרטן או כימותרפיה, מה שלא יהיה) כבר יומיים, ועכשיו גיליתי שאני כבר בקושי מרגישה חלק מהפורום, למרותש אני יודעת שאני כן, אוני בנאדם דפוק, ואני שונאת את עצמי לפעמים, ואני בדיכאון ואני טיפשה. וזהו. משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: בית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ציטוט השבוע: היו מלא, אבל הם מצחיקים ולא בא לי\= תמונת השבוע: פה?\= מה שומעים עכשיו?: פה?\= אני רוצה להרגיש שוב חלק מהפורום
אני מתגעגעת אליכם כ"כ הרבה

lacrimosa girl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אוי מתוקה שלי אל תרגישי רע =/ אני אוהבת אותך כ"כ...שלחתי לך SMS.

LadySilkworm

New member
ענבר! את חלק מהפורום ואנחנו אוהבים אותך!!!

בדיוק כמו שאלונה חלק מהפורום :)

tbents

New member
ענברררר ../images/Emo24.gif

את הכי חלק מאיתנו ביקוםםםםםםםםם
אבל אני מזדהה איתך כל כך..המחשב עושה לי צרות יותר מאי פעם, וקשה לי רק לקרוא בלי להגיב ):

blacknwhite

New member
תודה כולם../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ועכשיו שהמצב רוח שלי יותר טוב, קבלו ציטוטים
מישהו מהשכבה על המורה לכימיה (שאני לא לומדת איתה, אבל סיפורים שמעתיP: ) "אני לא מבין איך נותנים לה להתקרב לכימיקלים, או לילדים, או הכי חמור- לשניהם ביחד!" על "עלון השבת" של ו. עיתון בשורה של המחיר- "ביאס"א- חינם! באילת- אפילו פחות!"
ואני צריכה לזוז... יש פה מישהו בפנימיה שקוראים לו "אברבנאל" (שם משפחה, נו
) אז הוא כנראה האח האבוד שלי או משהו
מתגעגעת

אני:)

שיר השבוע של נייט:סבן דייז שיר השבוע כללי: Elvenking-Swallowtail Elvenking-Neverending Nights Twilight Guardians-Wanderer The Mystic's Dream מתוך הפסקול של ערפילי אבלון אלבום השבוע:הפסקול של ערפילי אבלון
המלצת השבוע:הסרט "הדייט שתקע אותי"..סרט קרוע ביותר
סרט/סדרה/ספר השבוע: סרט-הדייט שתקע אותי ספר-משחקי הכס סדרה-רובין הוד דבר טוב/רע שקרה השבוע:פגשתי את דנה
,וקרו עוד הרבה דברים טובים,אבל מצד שני גם הרבה דברים רעים:/ משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:אנערף
ציטוט השבוע:לא זוכרת תמונת השבוע:אין. מה שומעים עכשיו?:כלום
שיהיה לכולם שבוע נהדר!:)

lacrimosa girl

New member
^__^

1שיר השבוע של נייט:
אוו יש מלא...
התאהבתי בקול של טאריה מחדש השבוע. שיר השבוע כללי:
מלא של דראקוניאן, ולאקונה קויל!! ^__^ אלבום השבוע:
קומלייס של לאקונה :) המלצת השבוע: [אני חושבת שצריכה להפתח פינה כזאת של המלצות, ושכל חבר ימליץ על משהו מעניין כמו להקה, מסעדה, סרט או כל דבר אחר שמישהו ייקח את זה על עצמו, זה יהיה כיף]
בואו לגור וללמוד בקבוצת יבנה
סרט/סדרה/ספר השבוע:
XDDDD ד"ר דוליטל 3 כשהברזתי מתושב"ע עם חברות XDDD היה כ"כ מצחיק דבר טוב/רע שקרה השבוע:
קצת דכאון וזה בהתחלה, ואז תחושה מאושרת לחלוטין בכל שאר השבוע. היה כ"כ מצחיק D: הייתי פשוט מטורפת!! משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
פנייה
אבל רק ל3 ימים
ציטוט השבוע:
יש המוןןןןןןן D: הממ היתה לנו הרצאה כזו על חוגי סיירות, ואני ודניאל היינו בשלבי חרפון מתקדמים, אז התחלנו לצייר אחת על השנייה על הידיים. |דניאל|: מה אני אכתוב על עלומה... איך הלך הזה על דין מקנזי? [הערה: דין מקנזי הוא גיבור ספר דפוק ממש שקראנו שנה שעברה. הוא האחד והיחיד- הוא בן למשפחת מקנזי!
] |עלומה|: נשמע מסובך? קשה בלתי אפשרי? דין יעמוד בזה- הוא בן למשפחת מקנזי!
|דניאל|:
כן נכון...~מתחילה לכתוב~ |אני|: לא טוב! לא טוב! דניאל: מה? |אני|: חורת! עט! את! העור! |דניאל|: לא נורא! ~ממשיכה~ |זיק|: ~מנסה לצלם את חיתוך הורידים שעברתי~ |אני|: ~עושה פווו על היד~ |דניאל|: ~מתה מצחוק~ |אני|: אוקי, עכשיו תורי! ~מתחילה לכתוב לדניאל על היד את מתוך פוראוור יורס~ |דני|: הצילוווו זה כואב!! |אני|: מואהאהאהאהאהאה
וזה היה רק אחד, ואין לי כוח לכתוב עוד, אבל היה כזה שבוע מצחיק!!! D: תמונת השבוע:
תמונה של החדר בפנימיה. :) מה שומעים עכשיו?:
אמממ בלנדר, סדריק, אמא מדברת עם סבתא? O_O
הו קנאו בי אני כנראה עושה בגרות מואצת באנגלית--> אני אסיים 5 יח' השנה!! ^__^

Super Alonit

New member
וואי, גם אני מסיימת 5 יחידות השנה!../images/Emo2.gif

ואז אני אהיה חופשיה לנצח נצחים
וקומאלייז של לאקונה כ"כ מקסים
וחברים שלך אימואים סדיסטים, הם חותכים אחרים במקום את עצמם
קריפי.

lacrimosa girl

New member
אבל את י``ב, לא? /tapuzforum/images/emo3.gif

אם כך גם אני אימו סדיסטי מטורף/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo3.gif its nice to hear from you honey *hug* whats going on? =)

Super Alonit

New member
את פסיכופטית וכולנו מודעים לכך../images/Emo3.gif

ומצבי עגום ואני מתגעעת אליכם
מחר תיאוריה!
וויש מי לאק!

LadySilkworm

New member
אנחנו גם עושים השנה, כי ככה זה מי

שבדוברי אנגלית אצלנו בביה"ס P:

lacrimosa girl

New member
הו רק עכשיו שמתי לב שההדגשה יצאה זוועה ../images/Emo122.gif

ממ נזכרתי בעוד כמה דברים
ושכחתי אותם בינתים
אבל הכי טוב- באחת ההליכות שלי שבוע שעבר חברה שלי הצטרפה אלי וכזה דברנו ואז היא שאלה אותי "מה זה שפם?" - כלומר
[זה כי כתבתי לה מלאא דברים והכל בשבוע האחרון, ואני משתמשת ב
המון, ועל נייר זה די דבילי
]

למעלה