ואחד קצר

nitzangro2

New member
עונהההההה:)

-פרטים אישיים - שם:ניצן גיל:16 ומשו תאריך לידה:23.7.91 מאכל אהוב:לזניה צבע אהוב:ירוק דמות אהובה מסרטי ילדים:אין סרט אהוב:יש מלאאא ספר אהוב:אין כיתה:י'א מגמת לימוד:תקשורת מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?קצת מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?יום ראשון מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?כל החופש
שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?שיר של HOT HOT HEAT מתכתב אונליין כרגע?עכשיו סיימתי שיחה עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יום ראשון מה המבחן האחרון שעשית?שנה שעברה
מה הסרט האחרון שראית ועם מי?וואי שכחתי את השם שלוווווו ראיתי אתמול עם ידיד וחברה.. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:אף פעם שמעת גלגלצ:לפני חצי שעה התנשקת:לפני חודש קיימת יחסי מין:עדין לא עשית קניות:לפני..... 3 שבועות.. היית חולה:ממ לפני כמה זמן נחתכת:לא זוכרת החזקת תינוק:בבעע נסעת באוטובוס:יום ראשון חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:ממ מזמן ישנת עם בן המין השני?אף פעם דיברת בטלפון:עכשיו נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?כןןן חחחחחחחחחחחחחחחח שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח שבת או יום חול?יום חול כרגע.. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כן!! תלבושת בי"ס:לא פסיכומטרי:לא ההתנתקות:כן סמים:לא נהיגה בשכרות:לא השתכרות:כן עישון:כן

nitzangro2

New member
אומגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

אני-בר רפאלי???????. לא.. אנחנו לא דומות. אבל, תודהההההההההההתודהתודהתודהתודהתודהתודה!!!!!!!!!!!11111 זאת הייתה אחת המחמאות שנתנו לי בחיים!!!!!!!!!!!!!111111

Tears Dont Fall

New member
464

-פרטים אישיים - שם: מג גיל: 17 תאריך לידה: 28 באוקטובר מאכל אהוב: כלום אוקי צבע אהוב: כהה דמות אהובה מסרטי ילדים: בוב הבנאי סרט אהוב: יורו טריפ, שלוש עשרה, בלו קראש ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ כיתה: טחח, י"ב. מגמת לימוד: תקשורת-קונלוע מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כן כבר כמה זמן? עודמעט חודשיים מאוהב? נראלי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לא מדברים על זה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? גם על זה לא שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? lifehouse - only one מתכתב אונליין כרגע? לא, יחיי הסינון עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן, הטכנאי מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחחחח מה המבחן האחרון שעשית? בטח בגרות או משו מה הסרט האחרון שראית ועם מי? נערה בהפרעה, עם ליאור -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: חח שמעת גלגלצ: התנשקת: פוח מזמן קיימת יחסי מין: מזמן עשית קניות: היום
היית חולה: חודשיים כמעט נחתכת: שלשום ;[ החזקת תינוק: אה, בטח את אגם או משהו בעל האש נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: כל יום ישנת עם בן המין השני? ביומולדת שלי דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כמה ימים -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? יש מצב אכלת? לא שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? נמנמתי חיבקת מישהו? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? לא ;[ רבת עם מישהו? ריבי בוקר עם אימוש הלכת מכות עם מישהו? לא, ליאור לא כאן שתית אלכוהול? לא עישנת? כן עכשיו פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? דפנטלי חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? מזה משנה כרגע חח שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? מה פירסינג או קעקועים? שניהם
-בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לא איו תלבושת בי"ס: לא פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים: למה לא נהיגה בשכרות: כןןןןן השתכרות: כןןןןןןן עישון: כןןןןן שים תמונה של עצמך (= אה

Beyond Perfect

New member
עונה

-פרטים אישיים - שם: יולי גיל: 18+2 תאריך לידה: 8/11 מאכל אהוב: עוגות, פנסיט.. ממ יש מלא צבע אהוב: ירוק וסגול דמות אהובה מסרטי ילדים: בל, היפה והחיה. סרט אהוב: היפה והחיה ספר אהוב: אוליבר טוויסט כיתה: א-ה מגמת לימוד: אין מגמה.. חחח אני מלמדת פרטני מס' אחים: אח ו-2 אחיות -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא ממש.. זה מסובך כבר כמה זמן? חודש בערך.. מאוהב? זה עדיין מוקדם מדי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני.. לא זוכרת.. כמה ימים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שנה וחצי חח.. כשהייתי בת"א שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? לא מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? חברה הכי טובה שלי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום בבוקר מה המבחן האחרון שעשית? כישורים ספרותיים מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לבד, לא זוכרת -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: אני לא נרדמת חח שמעת גלגלצ: בחיים לא התנשקת: =\ קיימת יחסי מין: אני באמת צריכה לענות על זה? עשית קניות: עוד חצי שעה היית חולה: לפני שבוע נחתכת: לא יודעת החזקת תינוק: וואי מלא זמן עבר נסעת באוטובוס: אני לא.. חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: יום שישי ישנת עם בן המין השני? יום חמישי דיברת בטלפון: כרגע נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? אני באמת חייבת לענות על זה ? :) פגשת אדם מפורסם? לפני שבוע בערך -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אחותי שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? אין לי שיעורים חופשיים חח מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אין לי ממש דעה... כל אחד מה שנראה לו טוב תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: בעד.. חח כל אחד עם הכיף שלו בחיים נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד!!!
עישון: בעד שים תמונה של עצמך (=

Beyond Perfect

New member
חחח בדיוק...

הייתי שם לפני איזה חודשיים וחצי נראה לי.. עשינו ממש טיול רציני באיזור.. מקום מהמם :)

shaharrr53

New member
הו,קצר.

-פרטים אישיים - שם:שחר גיל:פחות מחודשיים 14 >: קטן,קטן
תאריך לידה:23.12.1993 מאכל אהוב:פיצה,בשר צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:אין
סרט אהוב:בחזרה לעתיד D: כיתה:ט'5 מגמת לימוד:אין לנו עכשיו מס' אחים:4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?נופ כבר כמה זמן? מאוהב?לא ממש מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?לא יודע מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?אהא איזו?Faith No More-Falling to Pieces
מתכתב אונליין כרגע?מקודם עם מי?מישהי
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אהא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יותר מחודש,בגלל השביתה מה המבחן האחרון שעשית?לא עשינו השנה מבחנים,אבל עשיתי בוחן בהיסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?משהו בהוט פאן נראה לי,עם אח שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:אף פעם שמעת גלגלצ:לפני כמה ימים התנשקת:אף פעם קיימת יחסי מין:אף פעם
עשית קניות:לפני שבועיים היית חולה:לא זוכר,הרבה זמן לא הייתי חולה נחתכת:לפני כמה ימים
החזקת תינוק:אוי...אחותי בת ה-7 נחשב?
נסעת באוטובוס:לפני חודשיים חיבקת מישהו:לפני כמה שבועות לא ישנת כל הלילה:שנה שעברה ישנת עם בן המין השני?לא זוכר דיברת בטלפון:לפני כמה דקות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:לא זוכר
-ב24 שעות האחרונות - התקלחת?אהא אכלת?אהא שתית?אהא ראית טלויזיה?אהא התכתבת אונליין?אהא ענית על שאלון?אהא ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?אהא ישנת?אהא חיבקת מישהו?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?אהא
שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שלי שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם
מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד שים תמונה של עצמך (= -אין לי >:

OrTaLL 13

New member
עונה :

- פרטים אישיים - שם: אורטל גיל: 14 תאריך לידה: 7.2 מאכל אהוב: גלידה P: צבע אהוב: שחור וחום דמות אהובה מסרטי ילדים: בובספוג סרט אהוב: בקול גדול- הילארי דאף ספר אהוב: חלומות נעורים כיתה: ח' מגמת לימוד: ??? מס' אחים: אין -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? כן.. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? היום :) מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? הוא לא יודע שאני אוהבת אותו אז... שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? - מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? - ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום :( מה המבחן האחרון שעשית? אממ, היסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אקווה מרין, עם עצמי XD -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: לא זוכרת .. שמעת גלגלצ: לפני שבועיים התנשקת: היום קיימת יחסי מין: - עשית קניות: שבוע שעבר היית חולה: מתישהו בחודש הזה נחתכת: בפעם האחורה שעשיתי רגליים חח החזקת תינוק: לא זוכרת נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: אתמול, אבל לא כול הלילה ישנת עם בן המין השני? אף פעם דיברת בטלפון: היום חח נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? כן רבת עם מישהו? כן הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חוררררררף ! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו ^^ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? לא זה ולא זה ... -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: אני אדם ליברלי & תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

Rock In Peace

New member
עונה ._.

-פרטים אישיים - שם: אולגה גיל: 14 וחצי תאריך לידה: לא עניינכם מאכל אהוב: שוקולד צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: בובספוג סרט אהוב: אין אהוב ספר אהוב: הארי כיתה: ט' מגמת לימוד: מס' אחים: 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? 0 מאוהב? בערך מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני המון המון זמן ._. בחלוקת תעודות של שנה שעברה. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? מטאל מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? טאיסיה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני 6 שבועות >< מה המבחן האחרון שעשית? בשנה שעברה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכרת. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לפני חודש נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: לא זוכרת התנשקת: לא. קיימת יחסי מין: לפני דקה!!!! >< עשית קניות: אתמול היית חולה: לא יודעת נחתכת: >< החזקת תינוק: -.- נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול או היום לא ישנת כל הלילה: לא יודעת ישנת עם בן המין השני? לא דיברת בטלפון: בצהריים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: עם חברה.. שלשום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? מה פתאום אכלת? נראה לכם? שתית? אני בולמית ראית טלויזיה? אין לי התכתבת אונליין? מה זה? ענית על שאלון? איזה שאלון? איפה אני? על מה אתם מדברים? ביקרת בביתספר? לא. ראית סרט? סדרה. ישנת? כן חיבקת מישהו? נראה לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? מאמא XDDDDDDD רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא $#% פגשת אדם מפורסם? לא >> -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? כלום יא מניאקים שבת או יום חול? חופש!!!!!!!!1 שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אינגליש
וניל או שוקו? שוקו!!!#$@#$ אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? >> פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: לא איכפת לי. שיחיו תחיים שלהם. נחשיב את זה לבעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: נגד נראה לי םO סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד >> השתכרות: נגד עישון: נגד!!!!!!@#$

shoosha efron

New member
עונהה :]

-פרטים אישיים - שם:שחר ויצמן גיל:15 תאריך לידה:9.11.1992 מאכל אהוב:פיצה :] צבע אהוב:צהוב וורוד :] דמות אהובה מסרטי ילדים:מממ אני אוהבת את סאקורה חחח סרט אהוב:היי סקול מיוזיקל ספר אהוב:סיפור אהבה בלתי נשכח כיתה:י' מגמת לימוד:ממ אין חחח :] מס' אחים:איתי ביחד אנחנו שלושה אחים :] -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?:לא כבר כמה זמן?:----- מאוהב?:ברור מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?:ביום הולדת שלי ויום אחרי היום הולדת שלי :] מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?:אחרי היום הולדת שלי שומע מוזיקה כרגע?:ברור איזו?:של היי סקול מיוזיקל מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?עם חברה מהקומונה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?:כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?:לפני חודש ומשו מה המבחן האחרון שעשית?:לא היה לי עדיין הייתם מאמינים חח מה הסרט האחרון שראית ועם מי?:ראיתי אקווה מרין וראיתי אותו לבד ובשקטט :]] סרט אחללה :] -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:לא נירדמתי בחיים שלי שמעת גלגלצ:לא התנשקת:לא קיימת יחסי מין:לא עשית קניות:לפני כמה ימים היית חולה:לפני חודשיים נחתכת:לא קרה לי עוד מיקרה כזה בשנים האחרונות חח :] החזקת תינוק:מזמןןן :] נסעת באוטובוס:לפני חודשש :] חיבקת מישהו:אני כל פעם מחבקת חחח לא ישנת כל הלילה:לא :] ישנת עם בן המין השני?:חחח לא דיברת בטלפון:כן ממקודם נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:מממ כן הבן דוד שליי הוא הבן אדם הכי חשוב לי בחיים -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?:עוד לא עוד מעט :] אכלת?:כן שתית?:כן ראית טלויזיה?:כן אני עכשיו רואה את הטלנובלה הזאת קוראים לזה אהבה התכתבת אונליין?:ממ כן :] ענית על שאלון?:כן אני עכשיו עונה :] ביקרת בביתספר?:לא ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?:כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?:וואלה האמת תמד שחם אני רוצה שיהיה חורף אבל תמיד שקר אני רוצה קיץ חחח אז אני לא כל כך יודעת :] לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?עם אח שלי ועם חברה שלי למרות שרבתי עם שתי חברות שלי פוסטמות..!!! שבת או יום חול?:יום חולל :] שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?:ממ להשתחרר מוקדםם ברור :] מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם מעריב או ידיעות?:מעריב לנוער חחח פירסינג או קעקועים?קעקוע -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד אם הם אוהבים אחד את השי אז שיהיה להם בכיףף :] תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:נגד ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד

Rain must fall

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

-פרטים אישיים - שם: שרית. גיל: 14 מחר!!!!!!!11111 תאריך לידה: 21.11.93. מאכל אהוב: ספגטי. צבע אהוב: כתום. דמות אהובה מסרטי ילדים: המ.. בובספוג D= סרט אהוב: משפחת סימפסון, הדייט שתקע אותי ועוד. ספר אהוב: אין. כיתה: ט'. מגמת לימוד: אין עוד מגמות. מס' אחים: 2. -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? כן. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מחר אני אראה אותו :) מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? ממ הרבה זמן. שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? היי דר דליילה. מתכתב אונליין כרגע? כן. עם מי? קציה ושרון. ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום בבוקר. מה המבחן האחרון שעשית? בפיזיקה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? אשת החלומות עם נושי. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר. נרדמת בשיעור: אף פעם. שמעת גלגלצ: אתמול. התנשקת: לפני 3 חודשים. קיימת יחסי מין: אף פעם. עשית קניות: יום חמישי. היית חולה: שבוע שעבר. נחתכת: המ לא זוכרת. החזקת תינוק: יום חמישי :) נסעת באוטובוס: היום אחרי בצפר. חיבקת מישהו: היום. לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת. ישנת עם בן המין השני? המ.. שבועיים. דיברת בטלפון: עכשיו. ^^ נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: עכשיו D: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן. אכלת? כן. שתית? כן. ראית טלויזיה? לא חח. התכתבת אונליין? כן. ענית על שאלון? כן. ביקרת בביתספר? כן. ראית סרט? לא. ישנת? כן. חיבקת מישהו? כן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן. התנשקת? לא. רבת עם מישהו? לא. הלכת מכות עם מישהו? לא. שתית אלכוהול? לא. עישנת? לא. פגשת אדם מפורסם? לא. -זה או זה - חורף או קיץ? חורף. לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שלי. שבת או יום חול? יום חול. שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם. מתמטיקה או אנגלית? אנגלית. וניל או שוקו? וניל. אייסיקיו או מסנג'ר? מסן. שלא עובד לי ): מעריב או ידיעות? ידיעות. פירסינג או קעקועים? פירסינג. -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד למה לא. תלבושת בי"ס: נגד. ולחשוב שפעם הייתי בעד
פסיכומטרי: ממממ אין לי דעה :C ההתנתקות: חח נמנעת. סמים: נגד. נהיגה בשכרות: נגד ברור. השתכרות: בעד במידה. עישון: מממממממ נגד.

linoy7

New member
יאללה, משעמם..../images/Emo41.gif

-פרטים אישיים - שם: לינוי גיל: 17 וחודשיים
תאריך לידה: 17.9.90 מאכל אהוב: אוכל של אמא
צבע אהוב: תכלת, כתום, אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: ארתור
סרט אהוב: יש מלא ספר אהוב: אין>< כיתה: יב' מגמת לימוד: עיצוב וספרות מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? --- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום
מה המבחן האחרון שעשית? היום בתושב"ע מה הסרט האחרון שראית ועם מי? וואי, לא זוכרת.. כנראה שזה היה מזמן -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום נרדמת בשיעור: לא זוכרת שמעת גלגלצ: השבוע התנשקת: --- קיימת יחסי מין: ---- עשית קניות: מזמןןןןן היית חולה: עדיין
נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: שבוע שעבר נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: שלשום ישנת עם בן המין השני? --- דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית?כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? כן הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?אביב:p לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח, כי ישר משלימים:) שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?כלום -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:------- סמים:נגדדדדד נהיגה בשכרות:נגדדדדד השתכרות:נגד אפילו שזה מצחיק
עישון:נגדדדד שים תמונה של עצמך (= לא בא לי

נועה את מציפה!

-פרטים אישיים - שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב:מנה חמה ועלים
צבע אהוב:אפור דמות אהובה מסרטי ילדים:ממ במבי סרט אהוב:מישהו לרוץ איתו ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו כיתה:ט מגמת לימוד:אין מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?המון זמן מה המבחן האחרון שעשית?שנה שעברה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?ממ -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:לא זוכרת שמעת גלגלצ:בטח כשנסעתי לאינשהו אתמול התנשקת:חמישי קיימת יחסי מין:מעולם עשית קניות:ממ היית חולה:כמה ימים נחתכת:ננשכתי, וכל הזמן :( החזקת תינוק:מממ נסעת באוטובוס:היום חיבקת מישהו:היום לא ישנת כל הלילה:לא זוכרת ישנת עם בן המין השני?ממ אח שלי בטח דיברת בטלפון:לא זוכרת נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:ממ היום? -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?לא אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח, תמיד משלימים איתו מתישהו שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים?שניהם תלוי המ ואיפה -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:נגד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:קלים ובמידה נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:מממ עישון::( שים תמונה של עצמך (= טוב

למעלה