הו,קצר.
-פרטים אישיים - שם:שחר גיל:פחות מחודשיים 14 >: קטן,קטן
תאריך לידה:23.12.1993 מאכל אהוב:פיצה,בשר צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:אין
סרט אהוב:בחזרה לעתיד D: כיתה:ט'5 מגמת לימוד:אין לנו עכשיו מס' אחים:4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?נופ כבר כמה זמן? מאוהב?לא ממש מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?לא יודע מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?אהא איזו?Faith No More-Falling to Pieces
מתכתב אונליין כרגע?מקודם עם מי?מישהי
ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?אהא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יותר מחודש,בגלל השביתה מה המבחן האחרון שעשית?לא עשינו השנה מבחנים,אבל עשיתי בוחן בהיסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?משהו בהוט פאן נראה לי,עם אח שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:אף פעם שמעת גלגלצ:לפני כמה ימים התנשקת:אף פעם קיימת יחסי מין:אף פעם
עשית קניות:לפני שבועיים היית חולה:לא זוכר,הרבה זמן לא הייתי חולה נחתכת:לפני כמה ימים
החזקת תינוק:אוי...אחותי בת ה-7 נחשב?
נסעת באוטובוס:לפני חודשיים חיבקת מישהו:לפני כמה שבועות לא ישנת כל הלילה:שנה שעברה ישנת עם בן המין השני?לא זוכר דיברת בטלפון:לפני כמה דקות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:לא זוכר
-ב24 שעות האחרונות - התקלחת?אהא אכלת?אהא שתית?אהא ראית טלויזיה?אהא התכתבת אונליין?אהא ענית על שאלון?אהא ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?אהא ישנת?אהא חיבקת מישהו?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?אהא
שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שלי שבת או יום חול?יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם
מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ' מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד עישון:נגד שים תמונה של עצמך (= -אין לי >: