ואחד קצר

../images/Emo203.gifואחד קצר

חח הוא באמת לא נראה לי היה פה בכל מקרה בא לי שאלונים אז אני ממשיכה לחפש חחחח :[ -פרטים אישיים - שם: גיל: תאריך לידה: מאכל אהוב: צבע אהוב: דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: ספר אהוב: כיתה: מגמת לימוד: מס' אחים: -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? איזו? מתכתב אונליין כרגע? עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? מה המבחן האחרון שעשית? מה הסרט האחרון שראית ועם מי? -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: נרדמת בשיעור: שמעת גלגלצ: התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: היית חולה: נחתכת: החזקת תינוק: נסעת באוטובוס: חיבקת מישהו: לא ישנת כל הלילה: ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? אכלת? שתית? ראית טלויזיה? התכתבת אונליין? ענית על שאלון? ביקרת בביתספר? ראית סרט? ישנת? חיבקת מישהו? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? התנשקת? רבת עם מישהו? הלכת מכות עם מישהו? שתית אלכוהול? עישנת? פגשת אדם מפורסם? -זה או זה - חורף או קיץ? לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? שבת או יום חול? שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מתמטיקה או אנגלית? וניל או שוקו? אייסיקיו או מסנג'ר? מעריב או ידיעות? פירסינג או קעקועים? -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס: פסיכומטרי: ההתנתקות: סמים: נהיגה בשכרות: השתכרות: עישון: שים תמונה של עצמך (=

../images/Emo203.gifרצון חזק לחבק

-פרטים אישיים - שם: נועה גיל: 15 תאריך לידה: 13.8 מאכל אהוב: סלט צבע אהוב: אפור וסגול, שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו ספר אהוב: מישהו, שומרת אחותי כיתה: ט' מגמת לימוד: אין עדיין מס' אחים: אחת -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? כשהקיץ יבוא של עברי לידר מתכתב אונליין כרגע? ממ השיחה לא ממשיכה ח עם מי? אמיר ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? ממ... יש מצב חח בבית ה זה לפעמים אי אפשר לדעת! מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? וואו, חודש וחצי בערך. אהה לא באתי פעם אחת לראות סרט... אז שלוש שבועות +- מה המבחן האחרון שעשית? חחחח מה הסרט האחרון שראית ועם מי? רק כלבים רצים חופשי עם סבתא ואור -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: :[[[ תכף נרדמת בשיעור: ... שמעת גלגלצ: כמה ימים ככה התנשקת: אתמול קיימת יחסי מין: נוור עשית קניות: חח חמישי היית חולה: חודש בערך נחתכת: החזקת תינוק: וואו מזמן נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: לא מזמן, לא זוכרת אבל בדיוק מתי ישנת עם בן המין השני? חח אף פעם דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? כן רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם כמובן מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? תלוי אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: ... ההתנתקות: בעד סמים: במידה נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: במידה עישון: תלוי שים תמונה של עצמך (=

../images/Emo191.gif חזרתי מהטיול שנתי :]

-פרטים אישיים - שם: תמר גיל:13 תאריך לידה: 9.10 מאכל אהוב: פיצה של אמא שלי ^^ צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: לא עולה לי עכשיו. סרט אהוב: Con Air ספר אהוב: כל סדרת הארי פוטר, כל הספרים של אתגר קרת. כיתה: ח' מגמת לימוד:
מס' אחים: אח אחד -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Up Against The Wall של Boys like girls מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? דניאאל ברגע זה- אח שלי והוא ישן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? ביום שישי מה המבחן האחרון שעשית? בג"ג מה הסרט האחרון שראית ועם מי? מת לצעוק 4[שוב], בטלוויזיה עם אבא שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בלילה נרדמת בשיעור: לא יודעת שמעת גלגלצ: לא יודעת >< התנשקת:
קיימת יחסי מין:
עשית קניות: אממ לא בדיוק קניות, הסתובבתי עם חברים בטיילת ביום ראשון, בטיול שנתי. היית חולה: לפני שבועיים-שלושה נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: אממ לא זוכרת נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: אממ לא כל הלילה, שעתיים בערך ישנתי בלילה, בראשון. ישנת עם בן המין השני?
דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול והיום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כה אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן לנעמיקי
התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף שבת או יום חול? יום שישי ^^ שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד ההתנתקות:
אין דעה. סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: לא הרבה, נראלי. עישון: בעיקרון נגד, אבל פעם ב... אז סבבה[לא שניסיתי] תמונה שלי: זה כשרק עשיתי את החור באף. זוועות ->

אספיר85

New member
להשאיר מכתב קטן!../images/Emo54.gif

-פרטים אישיים - שם: סתיו גיל: 15 תאריך לידה: מאכל אהוב: מאפינס! XD צבע אהוב: כולם דמות אהובה מסרטי ילדים: לא יודעת סרט אהוב: the princess bride חעחע ספר אהוב: הממ... כיתה: י' מגמת לימוד: גראפיקע מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? בערך.. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? תלוי למי אתם מתכוונים מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? >< שומע מוזיקה כרגע? יש לי מוזיקה בראשש איזו? נעים בחוץ - יוני בלוץ' מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? האנשים שגרים פה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? פיייי, מזמן... מה המבחן האחרון שעשית? בחופש הגדולXP מה הסרט האחרון שראית ועם מי? ראיתי את ההתחלה של נרניה כי שמתי את זה לילדים הקטנים שישתקו. זה היה עם הילדים הקטנים. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: באוטו התנשקת: מזמן... קיימת יחסי מין: אף פעם עשית קניות: מזמן היית חולה: מזמן? נחתכת: ל איודעת החזקת תינוק: כל פעם שאני עם בני דודים שלי נסעת באוטובוס: כשנסעתי לקניון הזהב, למקס ברנר חיבקת מישהו: אתמול חיחיD: לא ישנת כל הלילה: מזמןןןןןןן ישנת עם בן המין השני? קרה לי לא מזמן XP דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אערג. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא! התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? התעצבנתי על מישהו... אבלהכל פסדר עכשיוXD הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? א עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם האח שבת או יום חול? גם ככה יש שביתה XP אז יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדמם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה... הכי מצחיק! וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעוט פירסינג או קעקועים? פירסינג, אפשר להוריד -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: בעד? ההתנתקות: לא רוצה לענות סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: כל עוד זה לא פוגע באף אחד... שיהנו. עישון: נגד שים תמונה של עצמך (= טוב. האיכות בגלל הפלאפון הכוסוני שלי

Superboi

New member
עונה../images/Emo59.gif

-פרטים אישיים - שם: עדן גיל: 17 תאריך לידה: 3.1 מאכל אהוב: יש הרבה צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: אממ... סרט אהוב: אין ספר אהוב: אין כיתה: י"א מגמת לימוד: משאבי אנוש מס' אחים: 4 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? כשהיה כזה, לפני החופש הגדול מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? - שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? - מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? - ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני השביתה מה המבחן האחרון שעשית? השנה עוד כלום מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: לא זוכר עשית קניות: אתמול היית חולה: אני חצי עכשיו נחתכת: לא זוכר החזקת תינוק: לא זוכר נסעת באוטובוס: בטח לפני השביתה חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: מאז השביתה כמעט כל לילה ישנת עם בן המין השני? לא זוכר דיברת בטלפון: מקודם נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לא יודע -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? עכשיו
שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? נראה לי ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא ממש הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? כל אחד והיתרונות שלו שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? לא משנה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד! תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לא 'דע ההתנתקות: לא אכפת לי סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: לפעמים עישון: נגד שים תמונה של עצמך (= לא

--

-פרטים אישיים - שם:אילנה גיל:16 תאריך לידה:1.9 מאכל אהוב:תירס צבע אהוב:כחול-טורקיז דמות אהובה מסרטי ילדים:מרקו:p סרט אהוב:בקול גדול כיתה:יא מגמת לימוד:מדעים מס' אחים:1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא מאוהב?לא שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?קרן פלס מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?חברה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?ב-9.10
מה המבחן האחרון שעשית?כימיה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?התחלתי חופשה ולא סיימתי:S -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:ענארף שמעת גלגלצ:מזמן עשית קניות:לפני שבוע ככה נחתכת:לא זוכרת החזקת תינוק:מזמן :( נסעת באוטובוס:לפני כמה שבועות נראה לי חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:לפני כמה ימים ישנת עם בן המין השני?ממזמן דיברת בטלפון:לפני כמה דקות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:אתמול -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?בערך ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אף אחד שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מתמטיקה או אנגלית?אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מעריב או ידיעות?בקושי קוראת את שניהם פירסינג או קעקועים?כלום -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אין דעה תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:יש ברירה?:S ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:בגבול מסויים עישון:שכל אחד מה יעשה מה שטוב לוS:

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif בלי תמונה, סתם חשק לענות D:

-פרטים אישיים - שם:עירית גיל:בינואר14 תאריך לידה: 2.1.94 מאכל אהוב: ניוקיס ושוקולד D: צבע אהוב: צהוב
דמות אהובה מסרטי ילדים: נראלי פיטר פן סרט אהוב: הממ לא חובבת סרטים גדולה.. בטח משהו מדיסניXD ספר אהוב: נניח שה"פ כיתה: ח' מגמת לימוד:אין מס' אחים:1, ומזל -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? פוו פייטרס
This is a call מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? שירה וגם היא לא משהו עונה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? הממ נראלי ספטמבר XDD מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה, לפני חצי שנה XD כאילו במרץ 2007, כי מאז היו עיצומים והיה אסור לעשות מבחנים
מה הסרט האחרון שראית ועם מי? הממ עם עצמי, הוטפאן 12 במחיר אחד, 2 -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: הממ לאזוכרת נרדמת בשיעור: מי זוכר כבר? שמעת גלגלצ: היום ב2 לפנות בוקר התנשקת: נוור קיימת יחסי מין:נוור עשית קניות: אתמול D: היית חולה: מזמן(אלא אם הכאבי גרון נחשב>>) נחתכת: אממ גם מזמן החזקת תינוק:מזמן /: נסעת באוטובוס: אתמול חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה:לפני חודש ישנת עם בן המין השני?מזמןמזמן דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:בל -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?לא אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לאחושבת התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אף אחד שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? איכ -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:אין דעה תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:אין דעה ההתנתקות: נממ כחולXD סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:נגד בגיל צעיר, בגיל מבוגר יותר זה פחות גרוע
עישון:נגד

fireyes

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo188.gifהכל יחלוף עם הרוח

-פרטים אישיים - שם:איזבל גיל:16 תאריך לידה:13.11 מאכל אהוב:אוכל סיני צבע אהוב:כחול דמות אהובה מסרטי ילדים:דונאלדק סרט אהוב:לקחת חיים ספר אהוב:מחברת המילים הקשות כיתה:יא' מגמת לימוד:תקשורת מס' אחים:3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן? מאוהב?אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?הרבה מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?הראל מויאל-לבדי מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?מ, ד ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?יום ראשון מה המבחן האחרון שעשית?וואי אני לא זוכרת אם עשיתי השנה.. נראה לי במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי?סרט על מישהי שהמזל שלה עובר למישהו אחר, קומדיה חמודה, ביום שישי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:תמיד שמעת גלגלצ:היום התנשקת:חחח קיימת יחסי מין: עשית קניות:שלשום היית חולה:תמיד נחתכת:מזמן החזקת תינוק:אתמול נסעת באוטובוס:מזמן חיבקת מישהו:מזמן לא ישנת כל הלילה:אתמול ישנת עם בן המין השני?:S דיברת בטלפון:אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?כן הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אף אחד שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?שיעור חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?מסן מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:בעד עישון: שים תמונה של עצמך (=

Nataly B

New member
עונה

שם: נטלי גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 29.4.91 מאכל אהוב: של אמא
צבע אהוב: סגול דמות אהובה מסרטי ילדים: סינדלרה סרט אהוב: יש הרבה ספר אהוב: "רודף העפיפונים" כיתה: י"א מגמת לימוד: פסיכולוגיה סוציולוגיה ועוד משהו שאף אחד לא מכיר חח מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? בערך כבר כמה זמן? מאוהב? מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Treasures של Thievery Corporation מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? אנשים :) ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? אמא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? יום ראשון מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לבד ושכחתי איך קוראים לו -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול בערב נרדמת בשיעור: לא קרה (כמעט קרה) שמעת גלגלצ: לא זוכרת התנשקת: קיימת יחסי מין: עשית קניות: יום שישי היית חולה: לפני חודש נחתכת: לא ממזמן החזקת תינוק: לפני שבועיים בערך נסעת באוטובוס: יום ראשון חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: לפני חודש ישנת עם בן המין השני? דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: משפחה נחשב?
-ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אף אחד, אבל כמובן שאחיות שלי חשובות לי הרבה יותר! שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? קעקוע -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד (אני לא, אבל אין לי בעיה איתם) תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: באמצע סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: תלוי עישון: נגד

MispIaced

New member
עונה

-פרטים אישיים - שם: נעים גיל: 15 תאריך לידה: 8.8.92 מאכל אהוב: הכל O: צבע אהוב: סגול-שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: דנוור הדינוזאור האחרון D:: סרט אהוב: יש המון. ספר אהוב: המדריך כיתה: י' מגמת לימוד: עיצוב גרפי מס' אחים: 0 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא. כבר כמה זמן? מאוהב? לא. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? לא עשיתי מבחן השנה X: מה הסרט האחרון שראית ועם מי? לא זוכר -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: שלשום שמעת גלגלצ: לא זוכר התנשקת: אף פעם קיימת יחסי מין: אף פעם עשית קניות: לא זוכר היית חולה: לפני שבוע בערך נחתכת: אתמול. החזקת תינוק: לא זוכר נסעת באוטובוס: לא זוכר חיבקת מישהו: לא זוכר לא ישנת כל הלילה: נמנמ, שבוע בערך ישנת עם בן המין השני?לט זוכר דיברת בטלפון: אתמול נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לא זוכר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? חא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? כן הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? לא יודע, אין אח. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? לא איכפת פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לא איכפת ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: תלוי עישון: נגד.

עונה

-פרטים אישיים - שם: נגה גיל: 17 תאריך לידה: 2.10.90 מאכל אהוב: נראהלי פסטה צבע אהוב: שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: עליסה בארץ הפלאות סרט אהוב: רקוויאם לחלום ספר אהוב: איש הקובייה כיתה: י"ב מגמת לימוד: מחשבים מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כן כבר כמה זמן? חחח לא יודעת מאוהב? כן מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? "אהוב ליבי"- זה הגדרה קצת גרנדיוזית. חבר שלי, ראיתי אותו יום שישי.. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? לאדעת, היה לנו פסק זמן של כמה חודשים שומע מוזיקה כרגע? חח בדיוק באתי לשים איזו? היהודים- לעוף מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? אף אחד ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? חחח לא זוכרתתתת.. לפני איזה חודש וחצי אולי מה המבחן האחרון שעשית? בגרות מועד ב' במתמטיקה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עליסה בארץ הפלאות, אתמול עם חברות שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום בבוקר נרדמת בשיעור: חחח מי זוכר, שנה שעברה מתישהו שמעת גלגלצ: לאדעת.. עכשיו באוטו היה רדיו, אבל אין לי מושג איזה תחנה התנשקת: לפני כמה ימים כשראיתי את חבר שלי קיימת יחסי מין: חח גם עשית קניות: לפני יומיים היית חולה: חח אני תמיד חולה.. אפילו עכשיו אני לא מרגישה טוב נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: איכסה מי מחזיק תינוקות נסעת באוטובוס: אמממ לפני יומיים חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: לא זוכרת ישנת עם בן המין השני? לפני איזה שבועיים בערך דיברת בטלפון: היום בבוקר נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: אתמול עם חברות שלי -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? חחח זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? כן פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? ק-י-ץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? תלוי במצב רוח אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? גם וגם -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: איכסה נגד ההתנתקות: בעד סמים: בעד לגליזציה של סמים קלים נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד עישון: בעד

אהה חח ותמונה

פספסתי תקטע שצכים לשים תמונה (תמונה דיי ישנה, חח מאז החלפתי צבע שיער פעמיים, אבל אין לי כוח לחפש תמונה חדשה)

למעלה