ואחד קצר

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifאנא,

-פרטים אישיים - שם: שיר גיל: 14 תאריך לידה: 15.10.93 מאכל אהוב: יש מלא צבע אהוב: כחול, לבן, ירוק דמות אהובה מסרטי ילדים: שלגייה סרט אהוב: ממ... לא יודעת ספר אהוב: הכלב היהודי כיתה: ט' מגמת לימוד: - מס' אחים: 2 [בעיקרון 3] -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? - מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? נועה ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? וואו בביו' מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם שתי חברות [שתיהן שיר], יומני הנסיכה -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול D: [עוד מעט שוב] נרדמת בשיעור: אף פעם שמעת גלגלצ: חח מתישהוא באוטו התנשקת: - קיימת יחסי מין -: עשית קניות: לפני כמה ימים היית חולה: בחודש שעבר נחתכת: מזמן החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: מזמן חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: מזמן. ל"ג ישנת עם בן המין השני? אף פעם ? O: דיברת בטלפון: לפני כמה דק' נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום D: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? ממ כן [11 של אתמול] אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו ? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חוררררררף! לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח, עם אח משלימים תוך כמה שעות . חבר זה לוקח קצת יותר שבת או יום חול? שבת D: שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות D: פירסינג או קעקועים? טאטוס -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:
תלבושת בי"ס:
פסיכומטרי:
:( ההתנתקות:
סמים:
נהיגה בשכרות:
השתכרות: לא כן ולא לא. תלוי באילו מצבים עישון:
שים תמונה של עצמך (=
אמרו לי שזו תמונה יפה
האומנם?

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif תמונה יפה~ אבל מפחידה קצת../images/Emo2.gif

אף פעם לא נרדמת בשיעור? O:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה <:

פרטים אישיים - שם:אריאל גיל:14 ו5 חודשים תאריך לידה:9.6.93 מאכל אהוב:בולונז צבע אהוב:שחור ותכלת דמות אהובה מסרטי ילדים:סימבה
סרט אהוב:אבא באלגן, ארמגדון, סאות'פארק ספר אהוב:הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולסון כיתה:ט' מגמת לימוד:ספורט מס' אחים:1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?-- מאוהב?לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?-- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?-- שומע מוזיקה כרגע?כן איזו?Promise-Simple Plan
מתכתב אונליין כרגע?כן עם מי?יובי, שקצת נטשה אותי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?היום מה המבחן האחרון שעשית?תנ"ך מה הסרט האחרון שראית ועם מי?מולאן רוז', עם חברות -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:לפני שלוש שעות נרדמת בשיעור:אתמול שמעת גלגלצ:היום התנשקת:כיתה ז' קיימת יחסי מין:אפעם עשית קניות:לאזוכרת היית חולה:לפני שבועיים נחתכת:לאזוכרת החזקת תינוק:ביום שבת נסעת באוטובוס:יוםראשון חיבקת מישהו:לפני חצי שעה לא ישנת כל הלילה:בחופש הגדול ישנת עם בן המין השני?אתמול דיברת בטלפון:לפני שעה נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום<: -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?כן ראית סרט?כן ישנת?כן חיבקת מישהו?כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אף אחד. שבת או יום חול?שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל
אייסיקיו או מסנג'ר?מסנ מעריב או ידיעות?ידיעות פירסינג או קעקועים?קעקועים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:בעד תלבושת בי"ס:איןלי בעיה להיות עם ואין לי בעיה להיות בלי פסיכומטרי:בעד ההתנתקות:בעד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד!!!!!!!!!!11111111 הדבר הכי נוראי שאפשר לעשות! השתכרות:נגד עישון:נגד

Nimphadora

New member
התשובות שלי

שם: אפשר לקרוא לי nimphadora... גיל: כמעט 16 ת.ל: 2.12.91 מאכל אהוב: טופו צבע אהוב: אממ...סגול, שחור, בורדו ... דמות אהובה מסרטי ילדים: יש הרבה... ariel- בת הים אולי? סרט אהוב: שוב, יש הרבה...שודדי הקאריבים, שרק, צלילי המוסיקה, ואני בטוחה שיש עוד שאני לא נזכרת בהם כרגע ספר אהוב: הארי פוטר..! [ובמיוחד הנסיך חצוי הדם] כיתה: י"א מגמות לימוד: תאטרון [שאני הכי אוהבת!], ביולוגיה, צרפתית. מספר אחים: 1 לא נמצאת בקשר זוגי [השאלה הבאה לא רלוונטית] מאוהב? אני חושבת ש...כן.. פעם אחרונה...ראיתי לפני יומיים בערך, אבל דיברנו בטלפון היום... איזה סיפור עבר עלי... לא שומעת מוסיקה כרגע, בעיקר כי השעה כמעט חצות ואני לא רוצה להעיר את הישנים בבית אם הייתי שומעת זה בטח היה השיר bad day של daniel powter מתכתבת אונליין עם החברה הכי טובה שלי נמצאים אנשים בביתי - ההורים ואח שלי בפעם האחרונה בקרתי בביה"ס אתמול בבוקר כי הייתי צריכה להוציא את אחי משיעור לרופא..אבל ללימודים שלי- לפני השביתה המבחן האחרון שעשיתי היה בתנ"ך השנה...אלא אם סופרים את הפסיכוטכני המדומה שעשו לנו.. הסרט האחרון שראיתי: אמריקן ביוטי, עם כמה חברים - ומאוד אהבתי. מתי בפעם האחרונה --- התקלחתי: לפני שעה בערך נרדמת בשיעור- אף פעם! שמעתי גלגלצ - אתמול אולי?.. התנשקת- אמ...אף פעם... אני מקווה שגם זה יבוא, מתישהו... קיימת יחסי מין- רגע, לא לרוץ מהר מדי עשית קניות- לפני כמה ימים [הייתי בסופר עם אמא וקניתי סווטשרט עם חברה] היית חולה- לפני שבוע בערך נחתכת- אוו...די הרבה זמן אני חושבת. ממש לא זוכרת. החזקת תינוק: אותה תשובה רלוונטית גם כאן נסעת באוטובוס: לפני כמה ימים... חיבקת מישהו: היום, את שתי החברות הכי טובות שלי לא ישנת כל הלילה: ממש כל הלילה, קשה לי לאמר [אולי לא לגמרי לא ישנתי...] אבל לפני שבוע וקצת הלכתי לישון ב5 וחצי, נחשב? ישנת עם בן המין השני: המ...לא חושבת שזה היה דיברת בטלפון: לפני שעה וחצי בערך, עם אחד החברים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה שעות, אחה"צ - עם 2 החברות הכי טובות. בערב, כמעט עם מי שאני אולי אוהבת...וחוץ מזה, כמובן - ראיתי את ההורים ואח שלי ואת הכלבה שלי שאני הכי הכי אוהבת ואת החתולה שכנ"ל :} - לפני כמה דקות ב24 שעות האחרונות התקלחתי - כן אכלתי - כן שתיתי - כן ראיתי טלויזיה- לא התכתבתי אונליין -כן עניתי על שאלון - זה נחשב? :} ו...כן ביקרתי בביה"ס- אתמול ראיתי סרט- לפני כמה ימים ישנתי- בלילה האחרון חיבקתי מישהו - אחה"צ היום אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו - אמרתי הערב, לחברה שלי שהייתה חברה ממש טובה כשהייתי צריכה אותה. התנשקתי - כבר הזכרתי את זה...לא... והתקווה שלי עוד לא השתנתה מלפני 5 דקות :} רבתי עם מישהו- אני חושבת שהערב אולי טיפה עם אבא אבל לא רציני... הלכתי מכות עם מישהו -לא..! שתיתי אלכוהול - לא..! עישנתי- לא..! פגשתי אדם מפורסם - לא זה או זה חורף או קיץ - חורף לריב עם אח או חבר - אני חושבת שאח...זה נגמר יותר מהר שבת או יום חול - תלוי...משתנה שיעור חופשי או להשתחרר מוקדם - שוב, אין לי תשובה חד משמעית. זה תלוי בנסיבות...אני אוהבת את שניהם :} מתמטיקה או אנגלית - ממ....תלוי בנושא במתמטיקה, אבל אולי אנגלית וניל או שוקו - כנראה שוקו אייסיקיו או מסנג'ר - מסנג'ר מעריב או ידיעות - אמ...יש לנו ידיעות פירסינג או קעקועים - תלוי איפה וכמה... בעד/נגד נישואים של הומואים/לסביות - בעד. שיהיה לבריאות. תלבושת בי"ס - בעד, כל עוד היא מלאה. אם רק חולצה עם סמל -אז עדיף בלי... פסיכומטרי - בעד, זה בודאי מועיל :} ההתנתקות - בעד סמים -נגד נהיגה בשכרות - נגד השתכרות- ברוב המקרים , נגד עישון- נגד ואו - כל הכבוד למחבר השאלון - היה ממש כיף!

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

-פרטים אישיים - שם: שהם גיל: 14 תאריך לידה: 28.10 מאכל אהוב: סושי צבע אהוב: ורוד דמות אהובה מסרטי ילדים: סרט אהוב: יש המון ספר אהוב: - כיתה: ט' מגמת לימוד: שנה הבאה,ביולוגיה מס' אחים: 3 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? כה כבר כמה זמן? חודש+ מאוהב? כה מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? הוא עוד מעט בא מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? החודש שהייתי בארהב שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? לא מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כה מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני חודש מה המבחן האחרון שעשית? ג"ג איכסה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? NEXT, במטוס -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אתמול נרדמת בשיעור: O_ם שמעת גלגלצ: חחח התנשקת: חודש קיימת יחסי מין: לא עשית קניות: לפני כמה ימים היית חולה: חודשיים נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: אף פעם לא נסעת באוטובוס: עוד מעט חיבקת מישהו: אתמול לא ישנת כל הלילה: אתמול ישנת עם בן המין השני? ביום האהבה דיברת בטלפון: מקודם נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: כל הזמן -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כה אכלת? כה שתית? כה ראית טלויזיה? כה התכתבת אונליין? כה ענית על שאלון? זה ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? כה ישנת? כה חיבקת מישהו? כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כה התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? סתיו לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? חבר שבת או יום חול? חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שאלה למחשבה מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? לא אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ מעריב או ידיעות? ראש1 פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: כה תלבושת בי"ס: כה פסיכומטרי: שיהיה ההתנתקות: כה סמים: לא נהיגה בשכרות: לא השתכרות: בכיף עישון: בכיף

עונה../images/Emo122.gif

-פרטים אישיים - שם: אור גיל: 17 תאריך לידה: 29.8 מאכל אהוב: פסטה צבע אהוב: שחור וורוד דמות אהובה מסרטי ילדים: לע דעת סרט אהוב:מלא ספר אהוב: הארי פוטר כיתה: י"ב מגמת לימוד: חשבונאות מס' אחים: 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? כמה חודשים מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כע מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת מה הסרט האחרון שראית ועם מי? עם אמא ואיזה משו מהטיוי שכחתי ת'שם -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום נרדמת בשיעור: מזמן שמעת גלגלצ: מזמן התנשקת: מזמן קיימת יחסי מין: X: עשית קניות: לפני כמה ימים היית חולה: מזמן נחתכת: כל יום החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: לפני כמה ימים חיבקת מישהו: כנ"ל לא ישנת כל הלילה: מזמן ישנת עם בן המין השני? לפני כמה שבועות דיברת בטלפון: לפני כמה שעות נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה ימים <אוהבת מבחינת ידידים> -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כע אכלת? כע שתית? כע ראית טלויזיה? כע התכתבת אונליין? כע ענית על שאלון? כע ביקרת בביתספר? לע ראית סרט? לע ישנת? כע חיבקת מישהו? לע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לע התנשקת? לע רבת עם מישהו? לע הלכת מכות עם מישהו? לע שתית אלכוהול? לע עישנת? לע פגשת אדם מפורסם? לע -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? לע ולע -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: הומ גם בעד וגם נגד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: בעד לפעמים עישון: נגד שים תמונה של עצמך
הוממ כן יצאתי מוזרXB

עדן גפן

New member
All love is lie..../images/Emo190.gif|פיס|

-פרטים אישיים - שם:עדן גיל:16 תאריך לידה: 26.9.91 מאכל אהוב: אורז ושניצל צבע אהוב:אדום+שחור דמות אהובה מסרטי ילדים: ג'אפר הסקסי
סרט אהוב: "פרל הארבור", "שייקספיר מאוהב", "לילה של יום מפרך" ספר אהוב: "צילה של הרוח" כיתה: יא' מגמת לימוד: אומנות ומדעי החברה מס' אחים: אני ועוד 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? לא ממש מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? ממ לפני שבוע.. אבל הוא לא בדיוק אהוב ליבי אז.. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? אממ חודש? שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? No Time For Tears- Alice Cooper מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי? ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אממ יום ראשון.. מה המבחן האחרון שעשית? בטח בהיסטוריה מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "פרל הארבור" בפעם ה-5,800.. עם דוני וניקי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:לפני שעה נרדמת בשיעור: בפעם האחרונה שהיה כזה.. שמעת גלגלצ: בשיעור אומנות התנשקת: או.. שבוע? קיימת יחסי מין: או.. עשית קניות:מזמן היית חולה: אתמול נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: אחותי תינוקת אז.. כל הזמן נסעת באוטובוס: מזמן חיבקת מישהו: אממ היום נראה לי לא ישנת כל הלילה: מתישהו השבוע ישנת עם בן המין השני? או.. בד"כ אני לא ישנה איתם.. דיברת בטלפון: ב-18:24 נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: שבוע שעבר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא ממש התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? חח לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח [משלימים יותר מהר] שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? חופשי מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מעריב או ידיעות? ידיעות פירסינג או קעקועים? קעוקעים -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד! תלבושת בי"ס: תלוי מאיזה מניעים זה פסיכומטרי: לא ממש בעד ההתנתקות: בעד סמים: תלוי נהיגה בשכרות: נגד! השתכרות: בעד, לעיתים:] עישון: נגד.. שים תמונה של עצמך (=

עונה

-פרטים אישיים - שם: מור גיל: 14 תאריך לידה: 28.9 מאכל אהוב: צ'יפס צבע אהוב: לבן דמות אהובה מסרטי ילדים: מיני מאוס סרט אהוב: הסודות ספר אהוב: השאלה,התשובה,העתונאי כיתה: ח' מגמת לימוד: אין עדיין מס' אחים: אחות 1 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא,אתמול נפרדנו :( כבר כמה זמן? -- מאוהב? כן. מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מוצאי שבת. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? חמישה ימים. שומע מוזיקה כרגע? כן. איזו? נינט טייב-הכל יכול לקרות מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? -- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן. מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? אתמול. מה המבחן האחרון שעשית? במתמטיקה. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? "רשיון לחתונה" עם מיכל. -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: היום. בצהריים. נרדמת בשיעור: אף פעם. שמעת גלגלצ: לפני חודשיים. התנשקת: שבוע שעבר. קיימת יחסי מין: אף פעם. עשית קניות: מוצא"ש. היית חולה: שנה שעברה. נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק: בסוכות נסעת באוטובוס: היום. חיבקת מישהו: אתמול. לא ישנת כל הלילה: החודש שישנתי עם חברה שלי לשעבר בקניון. ישנת עם בן המין השני? אף פעם. דיברת בטלפון: היום. ב7 בערך. נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: מוצא"ש. -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? באיסי כן. התנשקת? לא רבת עם מישהו? כן,בערך. הלכת מכות עם מישהו? לא. שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח,כי אין לי. שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? איסי מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד!!! מאוד בעד. תלבושת בי"ס: בעד. פסיכומטרי: בעד. ההתנתקות: נגד! ממש נגד. סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד. השתכרות: נגד. עישון: לא מזיז.

MushrooMush

New member
אניי חעחע יו שנים לא הייתי פה !!זוכרים אותי?!

XD פרטים אישיים - שם:הדר גיל:15 תאריך לידה:30 ל9 מאכל אהוב:קובה צבע אהוב:שחורררר דמות אהובה מסרטי ילדים:בוב סגופ סרט אהוב:בוב ספוג ספר אהוב:פחד ותאווה בלאס וגאס כיתה:י מגמת לימוד:פסיכולוגיה תיקשורת מס' אחים:2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?לא מאוהב?אולי מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?סוכות מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?כרגע חודש ומשו שומע מוזיקה כרגע?לא איזו? מתכתב אונליין כרגע?כה עם מי?חברים ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?אתמול מה המבחן האחרון שעשית?אנגלית מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אממ ניראה אהבה משוגעת או משהו כזה עם חברות -מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:חחחח שמעת גלגלצ:טתמול התנשקת:..... לא זוכרתXD קיימת יחסי מין:אף פעם עשית קניות:לא זוכרת היית חולה:עכשיו נחתכת:מיקודם החזקת תינוק:לא יודעתXD נסעת באוטובוס:בסוכות חיבקת מישהו:אתמול לא ישנת כל הלילה:אתמול ישנת עם בן המין השני?לא זוכרת שזה קרה לי XD דיברת בטלפון:יהום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כה אכלת?כה שתית?כה ראית טלויזיה?כה התכתבת אונליין?כה ענית על שאלון?כה ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?כה ישנת?כה חיבקת מישהו?כה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?קיץץץץץץץץץץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אח שבת או יום חול?חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?וניל אייסיקיו או מסנג'ר?איסי מעריב או ידיעות?יגיעות פירסינג או קעקועים?פירסינג -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביותנגד: תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:לא ידעת XD ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נ השתכרות:נ עישון:נ

MushrooMush

New member
D: שחכתי מימכם לכמה זמן XD

חחחחחחחחחחח לא נורא חזרתייייי ובג'דוול XD

ווינגז

New member
I almost...

פרטים אישיים שם: יעל גיל: 18 וחצי + תאריך לידה: 11.03.89 מאכל אהוב: לא יודעת צבע אהוב: כתום, אדום, כחול וסגול דמות אהובה מסרטי ילדים: וואו, קשה. היפיפיה הנרדמת בטח. סרט אהוב: משתנה ספר אהוב: הארי פוטר כיתה: סיימתי תיכון מגמת לימוד: למדתי תקשורת מס' אחים: שניים בכלליות נמצא בקשר זוגי כרגע? לא מאוהב? לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? הסוסה? בתחילת החודש. מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? מספיק זמן שומע מוזיקה כרגע? כן איזו? Tori Amos - Mother מתכתב אונליין כרגע? לא ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? בטקס חלוקת הסיכה, יוני בערך. מה המבחן האחרון שעשית? הבגרות בספרות מה הסרט האחרון שראית ועם מי? כשחברה הייתה פה, בטלוויזיה (לפני חודש בערך). מתי בפעם האחרונה התקלחת: הבוקר נרדמת בשיעור: מעולם לא שמעת גלגלצ: מזמן התנשקת: מעולם לא קיימת יחסי מין: מעולם לא עשית קניות: לפני שבועיים היית חולה: לפני שנה בערך נחתכת: גם החזקת תינוק: מזמן נסעת באוטובוס: לפני שבוע חיבקת מישהו: לפני כמה ימים לא ישנת כל הלילה: הלילה ישנת עם בן המין השני? לא זכור לי דיברת בטלפון: לפני שעתיים נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לפני כמה ימים ב24 שעות האחרונות התקלחת? כן אכלת? כן שתית? כן ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? לא ראית סרט? לא ישנת? כן חיבקת מישהו? לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא זה או זה חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מעריב או ידיעות? מעריב פירסינג או קעקועים? פירסינג בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד פסיכומטרי: נגד ההתנתקות: בעד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגד השתכרות: נגד עישון: נגד

mafakit

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo20.gif../images/Emo55.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif

-פרטים אישיים - שם: דרור גיל: בקרוב15 תאריך לידה: 17.01 מאכל אהוב:במבה D: צבע אהוב: כחול דמות אהובה מסרטי ילדים: במבי ות'אמפר D: סרט אהוב:מת לצעוק ספר אהוב: הקסם השחור כיתה: ט מגמת לימוד:אה? מוזיקה.. מס' אחים: אח ואחות [גדולים] -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע?לא כבר כמה זמן?-- מאוהב?לא
מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך?-- מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם?-- שומע מוזיקה כרגע?לא איזו?-- מתכתב אונליין כרגע?לא עם מי?-- ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך?כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר?לפני השביתה
מה המבחן האחרון שעשית?היה בוחן בערבית מה הסרט האחרון שראית ועם מי?אה..זה עם אדם סנדלר עם השלט הזה..עם חברים
-מתי בפעם האחרונה - התקלחת:אתמול נרדמת בשיעור:בשיעור ספרות מתישהו שמעת גלגלצ: O_ם התנשקת: אף פעם קיימת יחסי מין:כנ"ל עשית קניות:לפני איזה שבוע היית חולה:לא זוכרת נחתכת: לא זוכרת החזקת תינוק:בטח מזמן מזמן מזמן מזמן נסעת באוטובוס:ביום שני חיבקת מישהו: לא זוכרת לא ישנת כל הלילה: היום
ישנת עם בן המין השני?כשחברים ישנו אצלי דיברת בטלפון:אתמול נראה לי נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב:חברים שלי [?] -ב24 שעות האחרונות - התקלחת?כן אכלת?כן שתית?כן ראית טלויזיה?כן התכתבת אונליין?כן ענית על שאלון?כן ביקרת בביתספר?לא ראית סרט?לא ישנת?כן חיבקת מישהו?לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן התנשקת?לא רבת עם מישהו?לא הלכת מכות עם מישהו?לא שתית אלכוהול?לא עישנת?לא פגשת אדם מפורסם?לא -זה או זה - חורף או קיץ?חורף
לריב עם אח שלך או עם חבר שלך?אפחד שבת או יום חול?יום רגיל שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם?לא משנה כי ממילא אני אחזור בטרמפים
מתמטיקה או אנגלית? אנגלית וניל או שוקו?שוקו אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם מעריב או ידיעות?לא משנה לי פירסינג או קעקועים?שניהם
-בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות:שיהיה להם בכיף
תלבושת בי"ס:בעד פסיכומטרי:בעד[?] ההתנתקות:נגד סמים:נגד נהיגה בשכרות:נגד השתכרות:לא יודעת..שיהיה נגד עישון:נגד שים תמונה של עצמך (= לא

ליאל44

New member
עונה

פרטים אישיים - שם: ליאל גיל: 14 תאריך לידה: לא זוכר מאכל אהוב: קוסקוס פיצה המבורגר ושניצל צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: פיטר פן סרט אהוב: ''ילדות רעות'' של לינדז ספר אהוב: ''סודות'' של ג'קלין ווילסון כיתה: ח'2 מגמת לימוד: מס' אחים: 2 -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? מאוהב? הייתי עכשיו כבר לא מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? מתכתב אונליין כרגע? כן עם מי? עם מישו מפורום אמטוי ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? לא מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? לפני המון המון המון זמן מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכר.. מה הסרט האחרון שראית ועם מי? היום אני רואה סרט עם האחים שלי -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: לא התקלחתי נרדמת בשיעור: לא היה שיעור חח שמעת גלגלצ: אני לא שמוע גלגלצ שומע יוטוב התנשקת: לא התנשקתי קיימת יחסי מין: לא עשיתי יחסי מין עשית קניות: אני בן אז מן הסתם אני לא עושה קניות היית חולה: לא זוכר.. נחתכת: לא זוכר.. החזקת תינוק: לא זוכר.. נסעת באוטובוס: לפני המון זמן חיבקת מישהו: את אמא שלי לפני כמה דקות לא ישנת כל הלילה: אתמול ישנת עם בן המין השני? לא זוכר.. דיברת בטלפון: היום בבוקר עם אבא שלי נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: לא זוכר -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא אכלת? כן פופקורן שתית? ספרייט ראית טלויזיה? לא התכתבת אונליין? כן אם מסרים של תפוז נחשב אונליין אז כן ענית על שאלון? עכשיו ביקרת בביתספר? יום ראשון ראית סרט? היום אני רואה ישנת? היום חיבקת מישהו? אמא שלי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אמא שלי התנשקת? לא. רבת עם מישהו? עם האחים שלי הלכת מכות עם מישהו? אפחד שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? קיץ לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? עם שתיהם אני שונא לריב שבת או יום חול? שבת שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? שתיהם תלוי מה אני מעדיף באותו הרגע מתמטיקה או אנגלית? בעע שתיהם לא.. וניל או שוקו? שוקו אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו מעריב או ידיעות? לא קורא את שתיהם פירסינג או קעקועים? פירסינג קעקוע עשה לאח שלי צלקת בגב -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: שיעשו מה שהם רוצים חיים שלהם לא שלי תלבושת בי"ס: נגד פסיכומטרי: לא עשיתי את זה עדיין אז אני לא יוכל להגיד לך ההתנתקות: בעד סמים: נגד בעע נהיגה בשכרות: נגד יכול להרוג אנשיםם השתכרות: בעד כל עוד לא מגזימים עישון: נגד אבא שלי מכור לסיגריות. שים תמונה של עצמך (= נממ לא בא לי ועכשיו אני יודע שאי אפשר להגשים חלומות אפשר רק לחלום אותם ומי יודע אולי למעלה בגן עדן נתחיל סוף סוף לחיות או למות כמו שצריך כי עכשיו אני יודע שעכשיו מעונן

Nurit Girl

New member
"יום בהיר של שמש".. לא.

-פרטים אישיים - שם: נורית גיל: עוד מעט 15 תאריך לידה: 25.12.92 מאכל אהוב: פיצה, פלאפל צבע אהוב: אדום דמות אהובה מסרטי ילדים: אין סרט אהוב: אין ספר אהוב: אלה המכושפת כיתה: ט' מגמת לימוד: עדיין אין מס' אחים: 2 אחיות ואח -בכלליות - נמצא בקשר זוגי כרגע? לא כבר כמה זמן? ^^ מאוהב? בערך מתי בפעם האחרונה ראית את אהוב ליבך? לפני פחות משבוע מה התקופה הכי ארוכה שבה לא התראיתם? הרבה זמן.. שומע מוזיקה כרגע? לא איזו? ^^ מתכתב אונליין כרגע? לא עם מי? ^^ ברגע זה- נמצאים אנשים בביתך? כן מתי בפעם האחרונה ביקרת בביתספר? היום מה המבחן האחרון שעשית? ביום שני - בנביא מה הסרט האחרון שראית ועם מי? זוג משמיים -לבד -מתי בפעם האחרונה - התקלחת: אני אתקלח עוד מעט נרדמת בשיעור: לא יודעת שמעת גלגלצ: היום יכול להיות התנשקת: אף פעם קיימת יחסי מין: כנ"ל עשית קניות: יום שלשי [בסופר P:] היית חולה: מצוננת. וזה כרגע. נחתכת: מזמן החזקת תינוק: היום נסעת באוטובוס: היום חיבקת מישהו: היום לא ישנת כל הלילה: לא נראה לי שזה קרה ישנת עם בן המין השני? אף פעם [חוץ מבני משפחה] דיברת בטלפון: היום נפגשת עם בן אדם שאתה אוהב: היום -ב24 שעות האחרונות - התקלחת? לא אכלת? כן שתית? כן [לא אלכוהול] ראית טלויזיה? כן התכתבת אונליין? לא ענית על שאלון? כן ביקרת בביתספר? כן ראית סרט? כן ישנת? כן חיבקת מישהו? כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא התנשקת? לא רבת עם מישהו? לא הלכת מכות עם מישהו? לא שתית אלכוהול? לא עישנת? לא פגשת אדם מפורסם? לא -זה או זה - חורף או קיץ? חורף לריב עם אח שלך או עם חבר שלך? אח [אח זה אח.. משלימים מהר] שבת או יום חול? יום חול שיעור חופשי או להתשחרר מוקדם? להשתחרר מוקדם מתמטיקה או אנגלית? מתמטיקה וניל או שוקו? וניל אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם מעריב או ידיעות? מעריב [כי זה מה שאנחנו קוראים] פירסינג או קעקועים? כלום -בעד/נגד: נישואים של הומואים/ לסביות: בעד תלבושת בי"ס: בעד [למרות שאין לנו] פסיכומטרי: בעד ההתנתקות: נגד סמים: נגד נהיגה בשכרות: נגדד השתכרות: נגד עישון: נגד שים תמונה של עצמך (= שמתי.

למעלה