ה"י לשבת

לבנדר א

New member
../images/Emo203.gifה"י לשבת../images/Emo203.gif

מה הרגתם? מה מכרתם? כמה אחוזים עליתם? ורמות? ודרופים? וקציצות? אנחנו רוצים לדעת!

לבנדר א

New member
קצת נמאס כבר מLMPQ

אבל אני ממשיכה כי אני רוצה לאגור קצת שיקויים לפני שאני לא אוכל יותר... בכל מקרה, בדרך מאורביס ללודי קפצתי לאל נאת' בשביל הכיף בעיקר, ביקרתי בdead mine, חיסלתי שם כמה יצורים מעופפים והשגתי כנפיים בשביל משימה וכמה שיניים מזהב. (בכמה מוכרים אותם, דרך אגב?) אז, כשעמדתי לצאת, נתקלתי בדרך בשני סינים שהתאמנו על הזומבים. מכיוון שהתחלתי לחבב את הזומבים שאלתי אם אני יכולה להצטרף. הם הסכימו והיו מאוד נחמדים, במקום לדרוש שאני ארץ אחריהם וארפא הם נתנו לי מקום להלחם בו, מדי פעם קפצתי למטה לעשות בלס והיל. עליתי שם אחוזים בקצב! נראה לי שכמו LMPQ, אבל לא ישבתי עם סטופר, והיה מאוד מרענן אחרי כמה ימים של אותו PQ חדגוני... הלכו לי הרבה מאוד שיקויים לMP, וכמו שאמרתי אני מנסה לאגור, אז בשלב מסוים תפסתי ביטחון והפסקתי את הMG. היה ממש בסדר כי עם הבלס והINV הם מורידים לי 90-100 ויש לי 1K חיים, והכיף עם היל הוא שאני לא צריכה להפסיק להלחם כדי להשתמש בו! אני אוהבת להיות קלריק... השגתי כובע לרמה 60 לגנב שנראה לי שיש לו סטאטים טובים אבל אני לא מבינה בזה כל כך, 15% בערך וכמה מאות שיניים שחלק מהם העליתי לMTS ועכשיו אני מחכה לראות מה יהיה. כיף כיף כיף. אני יוצאת מחר על הבוקר לטיול 5 ימים... אני מניחה שתעשו הרבה כיף בלעדי.
ניר, שלא תעז לעלות לרמה 70! אני אוכל אותך לארוחת צהריים ואקנח בסורבה נענע מרענן.

Don Nirtin

New member
חחחחחחחח../images/Emo87.gif

אני כן אעלה אבל לא אעשה את העבודה השלישית עד שאת תגיעי גם לזה
דרך אגב קים. LMPQ זה כולל את רמה 70. מרמה 71 אי אפשר יותר.

לבנדר א

New member
אני יודעת

ואחר כך, אי אפשר עוד לעשות PQ 130 רמות.
אז אני אוספת הרבה. ממש הרבה.

Don Nirtin

New member
למען האמת../images/Emo87.gif

יש שמועות עיקשות על PQ לרמות 50-80 בהרחבה החדשה שתגיע לNLC.

eboy10

New member
לא נשמע הגיוני

ההבדל בין רמה 50 לרמה 80 כל כך גדול, קשה לי להאמין שיעשו פיקיו שיגרום לרמות כאלה להתחבר. אלא אם כן זה משהו עם איזורים שמיועדים לרמות שונות..

זה 70-85

או 75-90 עדיין לא בטוח במגטיה..... ובגלל מאמר ששמתי פה לפני כמה ימים קישור אליו נקבל אותה בקרוב....

Don Nirtin

New member
סימסון- למה אתה לא קשור?../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

דיברתי על PQ אחר. בהרחבה של NLC שתהיה. וזה של מגאטיה- 71 עד 85.

היער של קריסמו?

יש שם מפלצות מרמה 40 עד 120 (בדוק ומאומת) אז יכול לייהיות שיהיה מעין אמצע כזה כמו שאתה אומר.... אבל אולי 60-80 .... רמה 50 עם רמה 80? הם אפילו לא מתחלקים ב- EXP ....

Don Nirtin

New member
תלקרא שוב. שמועות כבדים.../images/Emo87.gif

אל תתייחס אל זה כעובדה.

יאיייי דמות חדשה פתחתי אתמול

רמה 14..! D: קוסם בברה... לפי עצות חברי הפורום. P:

יש לי קלריק בשרת אחר

ואני לא מרוצה מהשרת עצמו - אז זה היה מעין מעבר של הדמות לשרת אחר - רק בלי המעבר.. P: אחרי שאני אתבסס עם זה בהחלט נדמה לי שאני אנסה דמויות אחרות..

eboy10

New member
אני לא יודע עד כמה המער בין השרתים ישנה..

אבל לפחות עכשיו תוכל להיות בקשר עם רבים מהפורום
תעדכן אותנו בהתקדמות שלך

למעלה