קצת נמאס כבר מLMPQ
אבל אני ממשיכה כי אני רוצה לאגור קצת שיקויים לפני שאני לא אוכל יותר... בכל מקרה, בדרך מאורביס ללודי קפצתי לאל נאת' בשביל הכיף בעיקר, ביקרתי בdead mine, חיסלתי שם כמה יצורים מעופפים והשגתי כנפיים בשביל משימה וכמה שיניים מזהב. (בכמה מוכרים אותם, דרך אגב?) אז, כשעמדתי לצאת, נתקלתי בדרך בשני סינים שהתאמנו על הזומבים. מכיוון שהתחלתי לחבב את הזומבים שאלתי אם אני יכולה להצטרף. הם הסכימו והיו מאוד נחמדים, במקום לדרוש שאני ארץ אחריהם וארפא הם נתנו לי מקום להלחם בו, מדי פעם קפצתי למטה לעשות בלס והיל. עליתי שם אחוזים בקצב! נראה לי שכמו LMPQ, אבל לא ישבתי עם סטופר, והיה מאוד מרענן אחרי כמה ימים של אותו PQ חדגוני... הלכו לי הרבה מאוד שיקויים לMP, וכמו שאמרתי אני מנסה לאגור, אז בשלב מסוים תפסתי ביטחון והפסקתי את הMG. היה ממש בסדר כי עם הבלס והINV הם מורידים לי 90-100 ויש לי 1K חיים, והכיף עם היל הוא שאני לא צריכה להפסיק להלחם כדי להשתמש בו! אני אוהבת להיות קלריק... השגתי כובע לרמה 60 לגנב שנראה לי שיש לו סטאטים טובים אבל אני לא מבינה בזה כל כך, 15% בערך וכמה מאות שיניים שחלק מהם העליתי לMTS ועכשיו אני מחכה לראות מה יהיה. כיף כיף כיף. אני יוצאת מחר על הבוקר לטיול 5 ימים... אני מניחה שתעשו הרבה כיף בלעדי.
ניר, שלא תעז לעלות לרמה 70! אני אוכל אותך לארוחת צהריים ואקנח בסורבה נענע מרענן.