הצא'ט בנענע

מזהה?!!?

אני כבר שעה מנסה להיכנס לפורום הזה בנענע וזה לא מצליח לי!! מישהי יודעת איך מפעילים את זה?!!?

עזבו זה...

במילא היהסתם חראא...{סליחה על הביוטוי...חח} 1.הם ענו רק איזה 3 4 הודעות. 2.הציפו שם...ואואוויוואי...חחח 3.הם הלכו כבר... עדידושש...מואהה

TOUSH

New member
../images/Emo203.gifהצא'ט בנענע../images/Emo203.gif

כל החוויות והדיבורים לכאן

ממש ''חוויות''....

נגיד את זה ככה.. אני מקנאה במי שלא נכנס... הבויז היו שם 20 דקות בלחץ הייתה הצפה שלא תאמן וזה היה איטי ברמות שעתיים עד ששולחים הודעה ועוד שעתיים אז שהדף עולה ובסוף את גם לא מוצאת תהודעה שלך מרוב הבלגן קיצר שיבואו לתפוז וזהווו!!!!

yafit93

New member
איזה חוויות...

הבויז היו שמה ממש קצת זמן ומרוב שהיה עומס יתרר והצפות הן לא ענו כמעט לאף 1 וממש חבל אבל לא שכחתי להגיד להם שיכנסו לפה וידברו איתנו(אם הם ראו את ההודעה) ומסרתי להם ד"ש מהפורום!

המאמושש

New member
רשמתי להם שאלות והכל אבל הם לא ענו

הם כמעט לא ענו לאף אחת רק לקצת והם היו שם גג 8 דקות משו כזה..!!

יאא איזה רעים...../images/Emo10.gif

לא נתנו לאדם בכלל לדבר.. ראיתם אותו?? מסכןן ישב בצד לא אמר אפילו מילה... מסכנונון שליי.... איזה מושלמים הם מה זה?? 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

0rin

New member
שאלה!!

מה אדם ענה ששאלו : האם זה מפריע שמעריצות מצלצלות אליכם?? והוא עוד דיבר חוץ מהפעם הזו? אם כן מה הוא אמר?? פליזז תגידו ליי!! אין לי כרטיס קול כדי לשמוע..הוא התקלקל :\

KiSs KiSs KiSs

New member
אוףף..הייתי מזה בדיכאוןן..כי..

כל היום חיפסתי ת'צ'אט הזה כדי שאני אכנס לשם ב-18:00 ולא מצאתיייי!!! איך הייתי בדיכאוןןן...יווו!!! זה היה כזה חראאא!!!
תישאלו אפילו את מי שהייתה בצ'אט בתפוז!! איך חוררתי להן ת'שכל מרוב דיכאוןן.. וגם בכיתיייי!! הייתה לי הזדמנות לדבר איתםם!!!! טוב אבל עכשיו אתם אומרות שלא הייה שווה כי הייתה הצפה והצ'אט של נענע כימעט קרסס..פחח!! שיבואו לצ'אט שלנו בתפוזז!! הכי שווה שםם!!!
אוהבתותכן הכי הכי ב-ע-ו-ל-ם

למעלה