הצא'ט בנענע

סורי על האשכול

אבל שינו שעה זה ב-6:30 וחוןץ מזה איך נכנסים לא הבנתי ומה עושיםשואלים שאלות והם עונים?.?או מה?.תענו לי דחוף!!

יאוו מה זה??

לא הבנתי כלום מהפורום בנענע הזה.. כמה חיכתי ואני לא יודעת איך נירשמים בכלל... אופפ גם כן הפורום שלההם.. הזה........
14.2>> יומושלם... אושרי ואדם> חיי

אחרי שאני לוחצת להיכנס כתוב

הגיים בויז מתארחים בפורום עכשיו .. ואז אני לוחצת ומופיעה כתבהה << עליהם>> ומה אני עושה אחרי זה ??.

וסליחה על השירשור

מרוב שאני מעוצבנת לא שמתי לבב:(... אופהההההההה 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

יחיח כן...

אבל מזל שלא נירשמתי.. היה מתקיע לי תמחשב... גם כן הנענע הזה... אבל בכל זאת כהמ הודעות הם רשמו ??5?? והיו 5 דקות?? אויי תודה.. זה מספיק לי בידיוק להגיד להם שאני אוהבת אותם.. אפילו לא....חוצפנים... לא יכלו לשים אותם הרבה זמן.??? 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

נענע.. פטרוזיליה הכל אותו דבר......

עצבנו אותי אחוששש מזה החרטה הזה לעזאזללל!?!?!?!?!?! עד ששולחים הודעה זה שעתיים ועד שנשלחת ההודעה בשביל להכנס לדף של הפורום זה עוד שלוש שעות ובסוף גם לא מוצאים תהודעה ששלחת מרוב הבלגן חחחחחחחחח שיבואו לתפוזזז

OoנויoO

New member
ועד שזה מעלה את כל התגובות?!

עוד 5 שניםםם
קיצר מישהי יודעת אם יש הופעה שלהם בנס ציונה ב-14.3 אם כן איפה ומתי? זה קרוב אלי..אז ווקשה תביאו פרטיםם

אביחי אנמר שיש להם הופעה

בתאריך הזה תיכנסי לפורום בנענע שהם היו ותחפשי את ההודעה שהוא עונה על זה הוא אמר לבדוק באתר שלהםם.. צריכה עוד עזרה>> תגידי לי מאמי.. 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

OoנויoO

New member
כה ראיתי אחר כךךךך יאו נכנסתי ללחץ

כי הם הגיבו לי חחח א מהלחץ לא שמתי לב=/חחח

יחיחיחיחיחיח עלק פטרוזיליה

יחיחיחחיחחיחחיחחחחחחחחחחח
... אשכרה.. מה זה כל השטות הזאת??? בשביל 2 שניות... איזה טיפשות.. 14.2>> יומושלם.. אושרי ואדם> חיי

למעלה