עונה ^^
שם: שיר

גיל: 15 מיקום בארץ: רעננה מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כרגע לא, שביתה ^^ מדבר הרבה בטלפון? לא ממש, יותר מסמסת אוכל בשר? כע כמה כסף יש לך כרגע בארנק? +70 כותב בלוג? כה אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? נמ, סוכות ;; היית מאוהב? אפעם התנשקת? אפעם ;; הברזת למישהו בלי להודיע? אפעם סגרת את הפלאפון? מזתומרת? היית במסיבה? סוכות, וואי, חיי חברה עלובים ישליXD סתם חח אני יוצאת כל הזמן אבל לא למסיבות P: היית בהופעה? היום דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? שבת היית בצפון? סמינר מדצים - חופש הגדולP: היית בדרום? סמינר מדצים - פסח. P: היית בחו"ל? חופש גדולD: עישנת? אפעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, אני חושבת. בכל מקרה, בטוח בשבוע האחרון חח ישנת אצל מישהו? וואי, הרבה זמן. איזה שבועיים-חודש.
אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו? אתמול גנבת משהו? שנה שעברה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 16 שעות בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יותר מ-24 שעות, אני חושבת. מה מוטו שלך? מה שיבוא יבוא, וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.

ה"פ 4. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מקקים, השפלה, מחטים. אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? בערך מאמין באמונות טפלות? כן על מי אתה הכי סומך? אמא איזה ספר אתה קורא עכשיו? "העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים." מה יש על הפד לעכבר שלך? אין אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? ילדות רעות, אמריקן ביוטי, אמריקן פאי (לא כולל 5), אנוד'ר גיי מובי, אפקט הפרפר, 13, בנים אינם בוכים, יורו טריפ וכו'. ספר אהוב? כרגע, הארי פוטר. זמר\ת אהובים? מיקה, עברי לידר, יוני בלוך, אבריל לאבין, בריטני ספירס ו.. המ, זהו אני חושבת. אתה מנגן על משהו? לא. אתה אוהב את עצמך? לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך שקר#$ מה אתה אומר הכי הרבה? אמשלך מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא