גם קצר

אספיר85

New member
לפעמים הגשם בא שוחק קצת את האבן../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 15 מיקום בארץ: ראשון מזל: רע האם אתה: מאוהב? לפעמים מעשן? לא לומד? לפעמים מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 5 שקל כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? כן מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? מזמן היית מאוהב? כל הזמן התנשקת? מזמן הברזת למישהו בלי להודיע? הממ... סגרת את הפלאפון? אתמול? היית במסיבה? מזמן היית בהופעה? בחופש הגדול דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? עכשיוXD ביקרת את סבתא וסבא? יום שישי היית בצפון? מזמן היית בדרום? מזמן היית בחו"ל? פסח עישנת? אףפעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ממש מזמן! ישנת אצל מישהו? מזמןןן אכלת משהו מגעיל במיוחד? היום! זה נראה מגעיל אבל.. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קרה קנית משהו? אתמול או משהו גנבת משהו? אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 11-12 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום וחצי מה מוטו שלך? אין לי מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? לפעמים מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? לפעמים מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? לא איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? אין ספר אהוב? אין זמר\ת אהובים? יוני בלוך אתה מנגן על משהו? תופים אתה אוהב את עצמך? לפעמים גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך מה אתה אומר הכי הרבה? לא יודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נועם

talush2005

New member
למה לא

האם אתה: מאוהב? כןןן מעשן? לא לומד? לא כרגע מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?90 בערך כותב בלוג?לא אוהב להצטלם? כן קצת מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בשבוע שעבר היית מאוהב? עככשיוו התנשקת? מזמן הברזת למישהו בלי להודיע? בחיים לא סגרת את הפלאפון? הממ שלשום היית במסיבה? לפניי שבועיים היית בהופעה? ממש מזמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לפני כמה שעות ביקרת את סבתא וסבא? ביום שישי היית בצפון? לפני שבועיים חח היית בדרום? הייתי באילת שבוע שעבר היית בחו"ל? המממ לפניי שנה וחודשיים עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? שלשום ישנת אצל מישהו? לפניי איזה חודש אכלת משהו מגעיל במיוחד?אתמול =/ צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו?אתמול גנבת משהו? אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 10 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 20 שעות מה מוטו שלך? חיה ותן לחיות מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? ביישנות,לחץ יש לך ביטחון עצמי? לא ממש מאמין באמונות טפלות? בחלקם על מי אתה הכי סומך? על ההורים שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? למטרות נישואים מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם משהו שהיה לוח שנה פעם הרקע שלו זה הרבה מגירות כאלה שבחלקם מראים תמונות וזה כחול למעלה אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב?אחוות הגינס ספר אהוב? גן ורדים זמר\ת אהובים? אין אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? קצת :) גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך בחורףףף מה אתה אומר הכי הרבה? כן ולא מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה טובה שלי

sweet shir

New member
עונה ^^

שם: שיר:) גיל: 15 מיקום בארץ: רעננה מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כרגע לא, שביתה ^^ מדבר הרבה בטלפון? לא ממש, יותר מסמסת אוכל בשר? כע כמה כסף יש לך כרגע בארנק? +70 כותב בלוג? כה אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? נמ, סוכות ;; היית מאוהב? אפעם התנשקת? אפעם ;; הברזת למישהו בלי להודיע? אפעם סגרת את הפלאפון? מזתומרת? היית במסיבה? סוכות, וואי, חיי חברה עלובים ישליXD סתם חח אני יוצאת כל הזמן אבל לא למסיבות P: היית בהופעה? היום דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? שבת היית בצפון? סמינר מדצים - חופש הגדולP: היית בדרום? סמינר מדצים - פסח. P: היית בחו"ל? חופש גדולD: עישנת? אפעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, אני חושבת. בכל מקרה, בטוח בשבוע האחרון חח ישנת אצל מישהו? וואי, הרבה זמן. איזה שבועיים-חודש.
אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זוכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו? אתמול גנבת משהו? שנה שעברה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 16 שעות בערך מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יותר מ-24 שעות, אני חושבת. מה מוטו שלך? מה שיבוא יבוא, וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה. :) ה"פ 4. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מקקים, השפלה, מחטים. אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? בערך מאמין באמונות טפלות? כן על מי אתה הכי סומך? אמא איזה ספר אתה קורא עכשיו? "העולם, הישבן שלי, ועוד דברים גדולים ועגולים." מה יש על הפד לעכבר שלך? אין אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? ילדות רעות, אמריקן ביוטי, אמריקן פאי (לא כולל 5), אנוד'ר גיי מובי, אפקט הפרפר, 13, בנים אינם בוכים, יורו טריפ וכו'. ספר אהוב? כרגע, הארי פוטר. זמר\ת אהובים? מיקה, עברי לידר, יוני בלוך, אבריל לאבין, בריטני ספירס ו.. המ, זהו אני חושבת. אתה מנגן על משהו? לא. אתה אוהב את עצמך? לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך שקר#$ מה אתה אומר הכי הרבה? אמשלך מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

שם: שהם גיל: 14 מיקום בארץ: מעלות מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? כן,יותר מתמיד מעשן? כבר לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 2 שקל כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? כן מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא שותה היית מאוהב? כרגע התנשקת? אתמול הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם סגרת את הפלאפון? לפני חודש היית במסיבה? חופש גדול היית בהופעה? חופש סוכות דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? עכשיו ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? אני גרה בצפון -.- היית בדרום? מזמן היית בחו"ל? לפני 5 ימים חחח עישנת? חודש,ווהו אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול ישנת אצל מישהו? מזמן אכלת משהו מגעיל במיוחד? ביומולדתXD צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא קנית משהו? כן O_ם גנבת משהו? לא וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 10 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 17 שעות מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? הוא יש לך ביטחון עצמי? אפשר לומר מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? "השטן לובשת פראדה" מה יש על הפד לעכבר שלך? זה לפטופ אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כה סרט אהוב? יש יותר מדי ספר אהוב? ג'. ניקולסון זמר\ת אהובים? אין לי כח אתה מנגן על משהו? חשמלית אתה אוהב את עצמך? כה גרבבים קצרות או עד הברך? תלוי מתי מה אתה אומר הכי הרבה? "כוסומו" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא

ווינגז

New member
Maybe One Day

שם: יעל גיל: 18 ויותר מוחצי
מיקום בארץ: חיפה מזל: דגים האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? לא, סיימתי מדבר הרבה בטלפון? עם אנשים ספציפיים. אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? בערך מאה ש"ח
כותב בלוג? לא עידכנתי כבר הרבה זמן
אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אחרי טקס חלוקת הסיכה בביה"ס, יוני או משהו (אני לא אוהבת אלכוהול). היית מאוהב? מעולם לא התנשקת? עם החתול נחשב? הברזת למישהו בלי להודיע? לא זכור לי שעשיתי דבר כזה. סגרת את הפלאפון? מזמן היית במסיבה? גם היית בהופעה? לפני שנה בערך דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? שבוע שעבר היית בצפון? אני חיה בצפון היית בדרום? שנה שעברה, קצת לפני המלחמה. היית בחו"ל? לפני שנתיים עישנת? מעולם לא אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני שבוע ישנת אצל מישהו? לפני שבועיים אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זכור לי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא יודעת
קנית משהו? לפני שבועיים גנבת משהו? מעולם לא וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? בערך יומיים מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? כמעט שבוע מה מוטו שלך? אם לא היו דברים רעים, לא היינו מעריכים את הדברים הטובים מה הפחד הגדול ביותר שלך? חוסר שליטה אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר ביטחון יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? שאלה קשה איזה ספר אתה קורא עכשיו? שכחתי איך קוראים לספר הזה
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? משתנה ספר אהוב? הארי פוטר זמר\ת אהובים? Tori Amos, Fiona Apple אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? תלוי בעונה מה אתה אומר הכי הרבה? "לא יודעת" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא

עונה

שם: מור גיל: 14 מיקום בארץ: כפר מזל:מאזניים האם אתה: מאוהב? כן מעשן? לפעמים לומד? משתדלת מדבר הרבה בטלפון? הרבה? זה מילה. אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 30 שקל כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא. שונאת. כולם יכולים להעיד על זה מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אף פעם היית מאוהב? אני עכשיו מאוהבת התנשקת? שבוע שעבר הברזת למישהו בלי להודיע? לא זוכרת סגרת את הפלאפון? לפני שבוע היית במסיבה? חושפ הגדול היית בהופעה? לא זוכרת. רהבה זמן לא היתי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול. ביקרת את סבתא וסבא? יש לי רק סבתא,ביקרתי אותה לפני חודש בערך. היית בצפון? חופש הגדול היית בדרום? לא זוכרת היית בחו"ל? אף פעם עישנת? שבוע שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. ישנת אצל מישהו? לפני כמעט חודש,אצל חברה שלי לשעבר אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא יודעת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת קנית משהו? לפני שבועיים. קניתי סקיני גנבת משהו? שנה שעברה. עם חברה שלי וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 14 שעות. לא כזה הרבה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? לילה שלם מה מוטו שלך? אין מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד בעולם ועוד משו שקשור לאבא אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? פריקיות יפות יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? ספיר איזה ספר אתה קורא עכשיו? "פתאום באמצע גיל ההתבגרות" מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? "הסודות" ספר אהוב? "השאלה,התשובה,העיתונאי" זמר\ת אהובים? נינט טיב,אביב גפן,כפיר אפשטיין,עברי לידר אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? אה טוב מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה של אמא שלי חח

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקצר

שם:אריאל גיל:14 וחמישה חודשים מיקום בארץ:הרצליה מזל:תאומים האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?כן מדבר הרבה בטלפון?כן אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?5 שקלXD כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?בשישי האחרון היית מאוהב?כיתה ז' התנשקת?כיתה ז' הברזת למישהו בלי להודיע?אפעם סגרת את הפלאפון?לאזוכרת היית במסיבה?לאזוכרת היית בהופעה?ב6.10 [טוקיו הוטל
!!!] דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?היום ביקרת את סבתא וסבא?אתמול היית בצפון?לפני שבועיים היית בדרום?בחופש הגדול היית בחו"ל?לפני שנה וחצי עישנת?אפעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום ישנת אצל מישהו?לאזוכרת אכלת משהו מגעיל במיוחד?לאזוכרת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לאזוכרת קנית משהו?היום גנבת משהו?אפעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?16 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?שלושה ימים מה מוטו שלך?לחיות כאילו אין מחר מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות, אונס אתה אוהב לשיר? כן, לא שאני עושה את זה יפה
מה החולשה הכי גדולה שלך?לאדת יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?אמאבא, אחותי, יובי איזה ספר אתה קורא עכשיו?הרמת מסך-ליאת רוטנר מה יש על הפד לעכבר שלך? איןלי פד לעכבר אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כן סרט אהוב?ארמגדון, אבא באלגן, סאות'פארק ספר אהוב?הארי פוטר, ג'ורג'יה ניקולוסון זמר\ת אהובים?אביב גפן אתה מנגן על משהו?כן אתה אוהב את עצמך?
גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?קורע, סעמק מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא

=]

שם: ירדן גיל: 16 מיקום בארץ: ירושלים מזל: אריה האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כן כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? מזמן היית מאוהב? כיתה ז' התנשקת? אף פעם הברזת למישהו בלי להודיע? לשיעור זה נחשב? סגרת את הפלאפון? כשהוא נפל היית במסיבה?בגרמניה היית בהופעה? נייטוויש דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? אין לי סבא, אבל נראה לי בראשון היית בצפון? מזמן היית בדרום? כנ"ל היית בחו"ל? גרמניה!!!!!! סוכות עישנת? never אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול ישנת אצל מישהו? יום שבת אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא זכור לי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? ממ לא זוכרת קנית משהו? שלישי גנבת משהו? לא גנבתי וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? יום מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 48 שעות מה מוטו שלך? חייכו. מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים, ולא להגשים חלומות אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? כשלאנשים כואב יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא ממש על מי אתה הכי סומך?על חברים שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? כרגע לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? יש הרבה ספר אהוב? הארי פוטר זמר\ת אהובים? נייטוויש אתה מנגן על משהו? גיטרה ופסנתר אתה אוהב את עצמך? בערך גרבבים קצרות או עד הברך? תלוי מה אתה אומר הכי הרבה? טוב מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא

mafakit

New member
אוי השיעמום...|אלפקה|../images/Emo218.gif

שם: דרור גיל: בקרוב 15 מיקום בארץ: ~חור~ מזל: גדי האם אתה: מאוהב? לא מעשן?לא לומד?שביתה.. מדבר הרבה בטלפון?לא ממש אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?בערך 20 שקל כותב בלוג?כן D: אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?עם חברים שלי שתינו קצת לימונצ'לו
היית מאוהב?לא יודעת התנשקת? אף פעם O: הברזת למישהו בלי להודיע?לא נראה לי שעשיתי את זה
סגרת את הפלאפון?לא זוכרת היית במסיבה? שונאת היית בהופעה?מזמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?שלשום[?] ביקרת את סבתא וסבא?מזמן מזמן מזמן היית בצפון?לא זוכרת היית בדרום?בפסח שעבר היית בחו"ל?לפני כמעט חודש עישנת?שנה שעברה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?נה... ישנת אצל מישהו?אצל חברה שלי מתישהו אכלת משהו מגעיל במיוחד?היום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?אה..לפני כמה ימים קנית משהו?שלשום גנבת משהו?
וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?יותר מ12 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?40 שעות [אני צריכה להגיע ל60 שעות
] מה מוטו שלך?כבר אין לי מוטו כי מסתבר שהוא לא נכון
מה הפחד הגדול ביותר שלך? חושך, סרטי אימה שמשאירים אותי מפחדת מילדים מתים שחזרו לחיים אחרי שהגופה שלהם נרקבה והם רוצים לנקום בי..XDD אתה אוהב לשיר? לא כל כך מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד, גיטרות, דיסקים מקוריים
יש לך ביטחון עצמי? אה.. מאמין באמונות טפלות? יש כמה.. על מי אתה הכי סומך?על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו?לא קוראת ספר
מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד.. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?מת לצעוק.. ספר אהוב?הקסם השחור זמר\ת אהובים?אבריל לאבין
אתה מנגן על משהו?גיטרה DD: אתה אוהב את עצמך? אה.. גרבבים קצרות או עד הברך?לא איכפת לי כל כך ><' מה אתה אומר הכי הרבה? ><' לא יודעת.. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?לא זוכרת..

talbebchuk

New member
..

שם: טל גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: בת-ים מזל: שור האם אתה: מאוהב?כןןן מעשן? לא לומד? יש שביתה. :Q מדבר הרבה בטלפון?כן אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?מספיק כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? תלוי מתי מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אממ היית מאוהב? עכשיו! התנשקת? אתמול הברזת למישהו בלי להודיע? לא יודעת סגרת את הפלאפון? לא קורה בד"כ.. היית בהופעה? לפני כמה זמן.. באביב גפן.. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? עכשיו.. ביקרת את סבתא וסבא? סבתא מאמריקה עכשיו אצלנו.. השנייה ראיתי יום שבת.. היית בצפון? לא יודעת.. היית בדרום? בים המלח בסוף אוקטובר היית בחו"ל? בכיתה ז' עישנת? לא קרה לעולם! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו? לפני כמה זמן אכלת משהו מגעיל במיוחד? שלשום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? אממממ קנית משהו? בטח איזה משהו מהקיוסק השבוע.. גנבת משהו? לא זוכרת.. כשהייתי קטנה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? לא יודעת מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים מה מוטו שלך? תחשוב חיובי, יהיה חיובי מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני מתעצבנת בשנייה.. יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? כן על מי אתה הכי סומך? לפעמים על אף אחד.. איזה ספר אתה קורא עכשיו? רודף העפיפונים.. עבודה :Q מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? מממ ספר אהוב? עוד חיבוק אחד/רות אלמוג זמר\ת אהובים?עברי לידר ואביב גפן אתה מנגן על משהו?גיטרה ופסנתר אתה אוהב את עצמך? לפעמים גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? אמממ "מה קורה?" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? תום

Rock In Peace

New member
נממ.. זה נראה כמו שאלון אחר.. עניתי על זה? םO

שם: אולגה גיל: 14 מיקום בארץ: נתניה מזל: סרטן האם אתה: מאוהב? כן מעשן? לא לומד? לא מדבר הרבה בטלפון?לא אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? יותר מ600 וזה בקופה כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? אתמול היית מאוהב? גם עכשיו התנשקת? היום הברזת למישהו בלי להודיע? לא זוכרת סגרת את הפלאפון? לא זוכרת היית במסיבה? לא זוכרת היית בהופעה? לא הייתי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לא ביקרת את סבתא וסבא?בשישי שעבר היית בצפון? מזמן היית בדרום? בשנה שעברה היית בחו"ל? לפני הרבה זמן.. עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא.. אף פעם S: ישנת אצל מישהו? לפני כמה שבועות אכלת משהו מגעיל במיוחד? אמ.. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא.. קנית משהו? לפני כמה ימים גנבת משהו? אף פעם. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? יותר מ11 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? הכי קצר שישנתי אתה מתכוון ><".. בערך 6..5 שעות.. אולי פחות. מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? תפלות* ולא על מי אתה הכי סומך? סבתא איזה ספר אתה קורא עכשיו? הארי 6 מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? יש לי הערכה עצמית טובה גרבבים קצרות או עד הברך? קצרים מה אתה אומר הכי הרבה? משהו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא

ליאל44

New member
עונה

שם: ליאל גיל: 14 מיקום בארץ: מעלה אדומים מזל: 14 האם אתה: מאוהב? לא.. מעשן? לא לומד? חח כן.. לצערי הרב מדבר הרבה בטלפון? יס יותר מדי אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? אינלי ארנק
כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? כן אני מת על להצטלם..! מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא שתיתי אני לא בגיל ה''מותר'' היית מאוהב? חח שנה שעברה התנשקת? לא התנשקתי הברזת למישהו בלי להודיע? לחברים שלי מהנוע''ל הבטחתי שאני יבוא לפעולה ושכחתי מזה חח.. סגרת את הפלאפון? נראהלי אתמול היית במסיבה? לא זוכר.. היית בהופעה? לא זוכר.. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? עם בנדוד שלי רן שקפץ למעלה אדומים ביקרת את סבתא וסבא? לא זוכר.. היית בצפון? לא הייתי אפעם בצפון {חח.. כן זה מוזר אני יודע} היית בדרום? גם לא.. חחח היית בחו"ל? גם.. לא חחחח עישנת? אפעם ואני לא יעשן בחיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לאמא שלי חח ישנת אצל מישהו? לא זוכר.. אכלת משהו מגעיל במיוחד? לא אכלתי אכלתי חמין וזה ההפך ממגעיל זה מה-זה טעיםם צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא צחקתי קנית משהו? לא קניתי גנבת משהו? חח חס וחלילה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? היום עד 1 בצהריים משו חח מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? אתמול עד 3 לפנות בוקר מה מוטו שלך? לעשות מה שאתה אוהב בלי לשים פס על מה שהחברה אומרת הפחד הגדול ביותר שלך? גנבים אתה אוהב לשיר? כן מאודד מה החולשה הכי גדולה שלך? דגדוגים חח יש לך ביטחון עצמי? כן.. מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על ההורים שלי ועל חברים שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קורא מה יש על הפד לעכבר שלך? ???? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן.. סרט אהוב? ''מלך האריות'' ספר אהוב? ''עולמה של רמונה'' זמר\ת אהובים? קלי קלארקסון בריטני ספירס וכריסטינה אגילרה אתה מנגן על משהו? נממ.. לא אתה אוהב את עצמך? כן טו מאץ' {יותר מידי} גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך מה אתה אומר הכי הרבה? חח קללה כלשהי על המורה שלי למתמטיקה שהיא חתיכת פרה מכוערת וסוסה מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא שלי שלשום

Helen77

New member
אני עונה

שם: helen77 גיל: 16 מיקום בארץ: X מזל: מאזניים האם אתה: מאוהב? כן מעשן? לא לומד? בערך...-יש שביתה מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? פחחח-מה זאת השאלה הזאת כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא כל כך מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לעולם לא היית מאוהב? כן ועדיין התנשקת? כן.....היום....! הברזת למישהו בלי להודיע? מה פתאום! סגרת את הפלאפון? לא היית במסיבה? כן היית בהופעה? אני לא זוכרת כל כך דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? כן ביקרת את סבתא וסבא? כן היית בצפון? כן היית בדרום? כן היית בחו"ל? כן עישנת? לא!!! אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כן ישנת אצל מישהו? כן אכלת משהו מגעיל במיוחד? כן-מיץ דלעת שניסיתי להכין עם חברה ויצא זוועה צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? כן קנית משהו? כן גנבת משהו? לא וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 12 שעות... נראה לי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? היה יום שנשארתי ערה כל הלילה מה מוטו שלך? מחר יהיה יותר טוב מה הפחד הגדול ביותר שלך? שיקרה משהו רע לאנשים שחשובים לי אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? יש כמה... יש לך ביטחון עצמי? לא ממש מאמין באמונות טפלות? לא כל כך על מי אתה הכי סומך? החברות שלי ואמא איזה ספר אתה קורא עכשיו? גאוה ודיעה קדומה באנגלית מה יש על הפד לעכבר שלך? תום וג'רי אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? לא יודעת ספר אהוב? הארי פוטר זמר\ת אהובים? מיקה P: אתה מנגן על משהו? פסנתר אתה אוהב את עצמך? אהה.. אני חייה בשלום עם עצמי.. כן... גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? יהיה בסדר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה טובה

למעלה