גם קצר

../images/Emo203.gifגם קצר

אוף יש לי בזמן האחרון חשק מטורף לשאלונים חחחח שם: גיל: מיקום בארץ: מזל: האם אתה: מאוהב? מעשן? לומד? מדבר הרבה בטלפון? אוכל בשר? כמה כסף יש לך כרגע בארנק? כותב בלוג? אוהב להצטלם? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? היית מאוהב? התנשקת? הברזת למישהו בלי להודיע? סגרת את הפלאפון? היית במסיבה? היית בהופעה? דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביקרת את סבתא וסבא? היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? עישנת? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? קנית משהו? גנבת משהו? וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? מה מוטו שלך? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה אוהב לשיר? מה החולשה הכי גדולה שלך? יש לך ביטחון עצמי? מאמין באמונות טפלות? על מי אתה הכי סומך? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה יש על הפד לעכבר שלך? אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? סרט אהוב? ספר אהוב? זמר\ת אהובים? אתה מנגן על משהו? אתה אוהב את עצמך? גרבבים קצרות או עד הברך? מה אתה אומר הכי הרבה? מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?

anna the best

New member
../images/Emo43.gif תפוזבל!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif עניתי על כל השאלון

וזה לא שלח לי!

MispIaced

New member
להלהלהלה

שם: נעים גיל: 15 מיקום בארץ: יבנה :\ מזל: אריה האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כן :\ מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כם כמה כסף יש לך כרגע בארנק? לא יודע כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא יודע היית מאוהב? לא יודע התנשקת? אף פעם הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם סגרת את הפלאפון? לא זוכר היית במסיבה? נמנמ, לא זוכר היית בהופעה? 6.10, נייטוויש. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לא יודע ביקרת את סבתא וסבא? אף פעם. היית בצפון? לא זוכר, לא מזמן. היית בדרום?חודשיים בערך היית בחו"ל? תחילת החופש הגדול עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול ישנת אצל מישהו? לא זוכר אכלת משהו מגעיל במיוחד? אף פעם צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכר קנית משהו? לא זוכר גנבת משהו? אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 15 שעות נראה לי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 45 שעוץ מה מוטו שלך? אין. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות עיוור :X אתה אוהב לשיר? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע יש לך ביטחון עצמי? לא. מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על עצמי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קורא ספר עכשיו. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? ספר אהוב? המדריך זמר\ת אהובים? אין אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? גרביים זה זכר :\ מה אתה אומר הכי הרבה? לא יודע D: מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? רכזת שכבה XD"

Beyond Perfect

New member
איזה בוקר.... עונה :)

שם: יולי גיל: צעירה מיקום בארץ: צפון מזל: עקרב האם אתה: מאוהב? עוד לא מעשן? ברור... חחח בזמני הפנוי לומד? מלמדת מדבר הרבה בטלפון? כן אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 150 בערך כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא זוכרת חחח אתמול היית מאוהב? וואלה עברה תקופה מאז.. התנשקת? יום שני נראה לי הברזת למישהו בלי להודיע? חחח כל החיים אני עושה את זה סגרת את הפלאפון? אז זהו שלא היית במסיבה? אתמול זה היה סוג של מסיבה היית בהופעה? בלע דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום ביקרת את סבתא וסבא? לפני חודשיים בערך היית בצפון? אני גרה פה היית בדרום? לפני חודשיים בערך אצל סבאסבתא היית בחו"ל? כמה שנים עישנת? תלוי מה? :) אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת ישנת אצל מישהו? לא זוכרת אכלת משהו מגעיל במיוחד? לפני איזה שנתיים אכלתי סושימי צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? =\ קנית משהו? אתמול גנבת משהו? כשהייתי קטנה וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? אני לא חושבת שיותר מ-8-9 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים מה מוטו שלך? I'll try anything once, twice if I like it, three times to make sure. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להכשל אתה אוהב לשיר? לאאאא מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים שקרובים אלי יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא ממש על מי אתה הכי סומך? על חברים שלי איזה ספר אתה קורא עכשיו? אני לא, אני כותבת במחברת קשר מה יש על הפד לעכבר שלך? מיקי מאוס אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? היפה והחיה ספר אהוב? אוליבר טוויסט זמר\ת אהובים? יש מלא אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? כן גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? סבבה, וואלה, ילדיםםםםםםםםם!!! אני מבקשת להיות בשקט!, רון, עידן צאו מהכיתה! מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי

:p

שם:אילנה גיל:16 מיקום בארץ:צפון מזל:בתולה האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?כן מדבר הרבה בטלפון?באמצע אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?לא זוכרת כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?תלוי מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?חופש סוכות היית מאוהב?שנה שעברה הברזת למישהו בלי להודיע?-- סגרת את הפלאפון?לא זוכרת היית במסיבה?לפני שבועיים ככה היית בהופעה?ממזמן :( דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?לפני כמה ימים היית בצפון?חח אני גרה שם:p היית בדרום?שנה שעברה:S היית בחו"ל?סוכות עישנת?-- אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אתמול ישנת אצל מישהו?לפני שבוע בדיוק:p אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא זוכרת:S קנית משהו?לפני שבוע ככה גנבת משהו?-- וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?11 שעות ככה מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?יום וקצת מה הפחד הגדול ביותר שלך?לאבד את האנשים שיקרים לי אתה אוהב לשיר?כן חחחח למרות שאני לא יודעת:p יש לך ביטחון עצמי?כן מאמין באמונות טפלות?בכמה מהן על מי אתה הכי סומך?על הקרובים איזה ספר אתה קורא עכשיו?בדיוק סיימתי>< מה יש על הפד לעכבר שלך?-- אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?בקול גדול ספר אהוב?יש כמה זמר\ת אהובים? ^ אתה מנגן על משהו?ניגנתי אתה אוהב את עצמך?לא תמיד גרבבים קצרות או עד הברך?בקיץ רק קצרות ובחורף עד הברך:p מה אתה אומר הכי הרבה?איף מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא

nitzangro2

New member
אחחח איזה בוקר חורפי ונעיםםם:)

שם:ניצן גיל:16 מיקום בארץ:פרדסיה CT מזל:אריה:):) האם אתה: מאוהב?קצת מעשן?לא לומד?לא מדבר הרבה בטלפון?כן אוכל בשר?כןן
כמה כסף יש לך כרגע בארנק?החלפתי הכל לדולרים חוץ מ300 שקל.. כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?כן מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?נאממ במסיבה האחרונה.. לפני.. חודש ומשו היית מאוהב?כל הזמן אני קצת מאוהבת.. התנשקת?טוב, זה הפך להיות כבר יותר מחודש.. אזז.. לפני הרבה זמן! הברזת למישהו בלי להודיע?אני אף פעם לא עושה את זה! אבל עשו לי את זה וזה הרגיז אותייייייייי
סגרת את הפלאפון?הוא תמיד פתוח היית במסיבה?מזמן
היית בהופעה?יום שבתת דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?כל יום ביקרת את סבתא וסבא?מזמןןן \: היית בצפון?מזמן. היית בדרום?מזמן. היית בחו"ל?בחופש הגדול עישנת?נאממ לפני.... לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כל הזמן אני אומרת לאמא
ישנת אצל מישהו?ממממ לא זוכרת אכלת משהו מגעיל במיוחד?אתמול צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?כל הזמן יש דברים מצחיקים קנית משהו?אייסקפה זה נחשב? גנבת משהו?אף פעם וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?14 שעות נראלי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?3 שעות מה מוטו שלך?אין לי. מה הפחד הגדול ביותר שלך?לא להיות מוצלחת.. אתה אוהב לשיר?אוהבת, אבל לא יודעת. מה החולשה הכי גדולה שלך?תמירר יש לך ביטחון עצמי?לא מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?נאממ אפחד איזה ספר אתה קורא עכשיו?אין מה יש על הפד לעכבר שלך? משו של אח שלי.. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?לא סרט אהוב?יש הרבהה!! "הסודות", "נודל" "מישו....." ספר אהוב?אין זמר\ת אהובים?מאיה אתה מנגן על משהו?לא אתה אוהב את עצמך?לא במיוחד גרבבים קצרות או עד הברך?עד הברך מה אתה אומר הכי הרבה?"פאדיחות" מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא

nitzangro2

New member
תיקון ל"הזמן הכי ארוך שלא ישנת" !!!

לא הבנתי נכון... נאמממממ אני אוהבת לישון.. אבל בטח 20 שעות ככה.. שלא ישנתי..

שאלוןןן ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

שם: נגה גיל: 17 מיקום בארץ: קרית אתא מזל: מאזניים האם אתה: מאוהב? כן מעשן? כן לומד? לא (חח שביתה) מדבר הרבה בטלפון? לא ממש אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 20 שקל בערך כותב בלוג? כתבתי, אבל הפסקתי אוהב להצטלם? כשאני מצלמת את עצמי אז כן, כשאחרים אז לא הכי מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לפני חודש וחציייי.. תנו כבוד ^.^ היית מאוהב? עכשיו התנשקת? אתמול הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם נראה לי,או ממש מזמן סגרת את הפלאפון? חחחחחח לאדעת, נראה לי לפני חודש כשטסתי היית במסיבה? שלשום היית בהופעה? יום שבת דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? אמממ.. נראה לי שמאז שהם נפטרו לא ביקרתי בקבר שלהם היית בצפון? חח אני תמיד בצפון היית בדרום? אמממ בחופש הגדול היית בחו"ל? לפני חודש עישנת? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול או היום ישנת אצל מישהו? אממ אתמול הייתי מסטולה ונרדמתי אצל חבר שלי, אבל התעוררתי אחרי איזה שעתיים והלכתי הביתה אכלת משהו מגעיל במיוחד? חחחח אממממ עוגיות פיקנטיות של עבאדי בסירופ שוקולד נחשב? הכל יכול לקרות כשאתה מסטול. צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? אממ לאדעת, אתמול נראה לי קנית משהו? אממממ יום ראשון גנבת משהו? רק מאבא, קופסת סיגריות לפני איזה חודש וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? בסביבות ה-16 שעות נראה לי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? אמממ לאדעת... יומיים ומשו בטח מה מוטו שלך? לחיות את הרגע מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות, ולהתבגר אתה אוהב לשיר? אממ סתם כשיש מוזיקה אני מזמזמת מה החולשה הכי גדולה שלך? לאדעת יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על עצמי איזה ספר אתה קורא עכשיו? יונים בטרפלגר- סמי מיכאל מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? רקוויאם לחלום ספר אהוב? איש הקובייה- לוק ריינהארט זמר\ת אהובים? לאדעת אתה מנגן על משהו? פעם הייתי מנגנת על פסנתר, היום סתם לפעמים לפי השמיעה אתה אוהב את עצמך? לפעמים גרבבים קצרות או עד הברך? עד הברך! מה אתה אומר הכי הרבה? רוווו רוווו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי

דנדוושש

New member
עונה

גיל: 17.5 מזל: טלה האם אתה: מאוהב? כרגע לא מעשן? לא לומד? שביתה :O מדבר הרבה בטלפון? לפעמים אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? לאדעת.. כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? תלוי מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא זוכרת, מזמן היית מאוהב? מזמן התנשקת? ^ הברזת למישהו בלי להודיע? - סגרת את הפלאפון? וואו, הוא בקושי סגור, זה בטח היה לפני המווון זמן. היית במסיבה? לפני שבועיים היית בהופעה? חודשיים וחצי בערך חח (הייתי בסוף אוגוסט) דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לפני דקה :) ביקרת את סבתא וסבא? סבא וסבתא מצד אבא-ביום שישי לפני שבוע וחצי, סבתא מצד אמא-שלשום. היית בצפון? 3 שבועות היית בדרום? סוכות היית בחו"ל? מרץ האחרון עישנת? - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת :/ ישנת אצל מישהו? לפני חודש אולי? אכלת משהו מגעיל במיוחד? - צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לאדעת :S קנית משהו? כמה ימים.. גנבת משהו? - וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 11 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? כמעט 48 שעות מה מוטו שלך? "חיה ותן לחיות" =) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד. אתה אוהב לשיר? לעצמי D: מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל(?) יש לך ביטחון עצמי? ברצפה מאמין באמונות טפלות? כמעט ולא על מי אתה הכי סומך? על עצמי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? ארבעה בתים וגעגוע מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא כחול חלק, ויש עליו עכבר XD אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? יש הרבה ספר אהוב? ^ זמר\ת אהובים? אין 1.. אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך? בחורף- רק עד הברך :) מה אתה אומר הכי הרבה? "יואו..." מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא , גיל: 17.5 מזל: טלה האם אתה: מאוהב? כרגע לא מעשן? לא לומד? שביתה :O מדבר הרבה בטלפון? לפעמים אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? לאדעת.. כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? תלוי מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? לא זוכרת, מזמן היית מאוהב? מזמן התנשקת? ^ הברזת למישהו בלי להודיע? - סגרת את הפלאפון? וואו, הוא בקושי סגור, זה בטח היה לפני המווון זמן. היית במסיבה? לפני שבועיים היית בהופעה? חודשיים וחצי בערך חח (הייתי בסוף אוגוסט) דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? לפני דקה :) ביקרת את סבתא וסבא? סבא וסבתא מצד אבא-ביום שישי לפני שבוע וחצי, סבתא מצד אמא-שלשום. היית בצפון? 3 שבועות היית בדרום? סוכות היית בחו"ל? מרץ האחרון עישנת? - אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכרת :/ ישנת אצל מישהו? לפני חודש אולי? אכלת משהו מגעיל במיוחד? - צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לאדעת :S קנית משהו? כמה ימים.. גנבת משהו? - וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 11 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? כמעט 48 שעות מה מוטו שלך? "חיה ותן לחיות" =) מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד. אתה אוהב לשיר? לעצמי D: מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל(?) יש לך ביטחון עצמי? ברצפה מאמין באמונות טפלות? כמעט ולא על מי אתה הכי סומך? על עצמי. איזה ספר אתה קורא עכשיו? ארבעה בתים וגעגוע מה יש על הפד לעכבר שלך? הוא כחול חלק, ויש עליו עכבר XD אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? יש הרבה ספר אהוב? ^ זמר\ת אהובים? אין 1.. אתה מנגן על משהו? לא אתה אוהב את עצמך? לא ממש גרבבים קצרות או עד הברך? בחורף- רק עד הברך :) מה אתה אומר הכי הרבה? "יואו..." מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא

=]

שם: אור גיל: 17 מיקום בארץ: ר"ג מזל: בתולה האם אתה: מאוהב? לע מעשן? לע לומד? כע מדבר הרבה בטלפון? לפעמים אוכל בשר? צריכה כמה כסף יש לך כרגע בארנק? לא יודעת כותב בלוג? לע אוהב להצטלם? לפעמים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? מזמן היית מאוהב? מזמן התנשקת? מזמן הברזת למישהו בלי להודיע? מזמן סגרת את הפלאפון? לפני כמה ימים היית במסיבה? מזמן היית בהופעה? מזמן דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? אתמול ביקרת את סבתא וסבא? אני גרה אצליהם
אז הביקור שלי זה כל יום חח היית בצפון? מזמן היית בדרום? מזמן היית בחו"ל? בחיים לא עישנת? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן ישנת אצל מישהו? מזמן אכלת משהו מגעיל במיוחד? מזמן צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? הומ לא יודעת קנית משהו? לפני כמה ימים גנבת משהו? אני לא גונבת וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? כמעט יום מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יום וחצי .. יומיים .. מה מוטו שלך? תחיו ותהנו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אלוהים ומוות אתה אוהב לשיר? כע מה החולשה הכי גדולה שלך? תינוקות יש לך ביטחון עצמי? לע ממש מאמין באמונות טפלות? קצת על מי אתה הכי סומך? אחי איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כע סרט אהוב? מלא ספר אהוב? הארי פוטר זמר\ת אהובים? מלא אתה מנגן על משהו? גיטרה אבל אני צריכה ללמוד .. אתה אוהב את עצמך? עד כמה שאפשר גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? הומ מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישהי

דנטל

New member
באמת די קצר

האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? לא מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? לא יודעת, מאה ושמהו אולי כותב בלוג? כן אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? יום שני היית מאוהב? התחלתי להתאהב במישהו ועבר לי לפני חצי שנה התנשקת? יום שני הברזת למישהו בלי להודיע? כמה שנים סגרת את הפלאפון? שבועיים אולי היית במסיבה? יום שני היית בהופעה? יום רביעי לפני שבוע, רק שני שירים בהופעה דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? ביום שני ביקרת את סבתא וסבא? כשהם היו בחיים... היית בצפון? בספטמבר היית בדרום? לפני כמה שנים היית בחו"ל? לפני כמה שנים עישנת? לפני כמה שנים, סתם שאחטה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה שנים ישנת אצל מישהו? לפני כמה שנים אכלת משהו מגעיל במיוחד? בפעם האחרונה שאכלתי אבוקדו צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? אתמול קנית משהו? היום גנבת משהו? לפני כמה שנים וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 18 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 30 שעות בערך מה המוטו שלך? חיה את הרגע מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל יש לך ביטחון עצמי? לא מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? יוסי איזה ספר אתה קורא עכשיו? אף ספר מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד לעכבר, שונאת פדים לעכבר אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? הסיוט שלפני חג המולד ספר אהוב? המאהב זמר\ת אהובים? סאבלימינל אתה מנגן על משהו? כבר לא אתה אוהב את עצמך? כן גרביים קצרים או עד הברך? קצרים מה אתה אומר הכי הרבה? כאילו מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מישהי שאני לא יודעת מי היא

Rain must fall

New member
יומהולדת יש רק פעם בשנההההההה D: ../images/Emo118.gif

שם: שרית. גיל: 14 D: מיקום בארץ: נתניה. מזל: עקרב. האם אתה: מאוהב? כן. מעשן? לא. לומד? כן. מדבר הרבה בטלפון? כן. אוכל בשר? כן. כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 50 שקל. כותב בלוג? כן. אוהב להצטלם? לא כל כך. מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? שבוע שעבר. היית מאוהב? כרגע. התנשקת? לפני 3 חודשים. הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם. סגרת את הפלאפון? לא יודעת XD היית במסיבה? ממ היום אני הולכת להיות :) היית בהופעה? לא זוכרת. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היוםהיוםהיום ^^ ביקרת את סבתא וסבא? ממ לפני שנתיים חח. היית בצפון? לא זוכרת בחופש הגדול אולי.. בעצם בסוכות. היית בדרום? בסוכות. היית בחו"ל? בראש השנה. עישנת? לפני שבועיים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. ישנת אצל מישהו? יום שישי. אכלת משהו מגעיל במיוחד? היום >< צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? לא זוכרת. קנית משהו? היום :} גנבת משהו? אף פעם. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? יום שלם. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? יומיים. מה מוטו שלך? חייה ותן לחיות! D: מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה אוהב לשיר? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים P: יש לך ביטחון עצמי? כן. מאמין באמונות טפלות? חלק. על מי אתה הכי סומך? חברים טובים ואמא. איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר שלי. אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן. סרט אהוב? המ כל מיני. ^^ ספר אהוב? אין. זמר\ת אהובים? פרדי מרקיורי. אתה מנגן על משהו? כן. אתה אוהב את עצמך? בערך. גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות. מה אתה אומר הכי הרבה? יאללה. מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? שרון.

../images/Emo15.gifזה מהפלאפון כי אין לי אינטרנט

אז איך אני עושה העתק הדבק!? יו זה כזה לא נח

../images/Emo203.gifכולם סובלים מאהבה מאד

שם: נועה גיל: 15 מיקום בארץ: ירושלים מזל: אריה האם אתה: מאוהב? נגיד מעשן? כן לומד? כרגע לא מדבר הרבה בטלפון? ממ לא יותר מדי אוכל בשר? לא כמה כסף יש לך כרגע בארנק? חח שלוש שקל בערך כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לא מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? מזמן.... היית מאוהב? התנשקת? יומיים הברזת למישהו בלי להודיע? אף פעם! סגרת את הפלאפון? חח לא סוגרת בחיים היית במסיבה? הרבה מאד זמן היית בהופעה? חודש, ועוד יומיים שוב!! דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? יומיים ביקרת את סבתא וסבא? הו כמה שבועות היית בצפון? היית בדרום? היית בחו"ל? שנתיים עישנת? שעה וחצי בערך אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן ישנת אצל מישהו? אכלת משהו מגעיל במיוחד? צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? חח לא יודעת קנית משהו? שעה גנבת משהו? .. וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? חח 12 שעות? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? איזה 22 שעות ככה? מה מוטו שלך? אהבה היא חיים מה הפחד הגדול ביותר שלך? פגיעה אתה אוהב לשיר? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? חח אנשים יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? על עצמי :) איזה ספר אתה קורא עכשיו? ממ התחלתי האלכימאי ודי נתקעתי מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי חח אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? מישהו ספר אהוב? כנ"ל זמר\ת אהובים? אביב.. אתה מנגן על משהו? בערך אתה אוהב את עצמך? יחסית גרבבים קצרות או עד הברך? או קצרות ממש או עד הברך. בחורף עד הברך ובקיץ קצרצרות.. מה אתה אומר הכי הרבה? נמנ לא יודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif

שם: עירית גיל:13 מיקום בארץ: גליל תחתון מזל:גדי האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?מזה חודש לא XD מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?200 ומשהו כותב בלוג?לא אוהב להצטלם? לרוב לא, אבל לפעמים בשביל מזכרת וזהD: מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?נוור היית מאוהב? לא ממש מוגדר, נראלי שנה שעברה התנשקת? נוור הברזת למישהו בלי להודיע? נוור סגרת את הפלאפון? נממ מזמן היית במסיבה? לפני שבוע היית בהופעה? לפני חודש וחצי דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? היום
ביקרת את סבתא וסבא? לפני חצי שנה היית בצפון? אני גרה בצפון היית בדרום? כמה חודשים היית בחו"ל? חצי שנה עישנת? נוור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום ישנת אצל מישהו? לפני שבועיים אכלת משהו מגעיל במיוחד? היום צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? היום XD קנית משהו?שלשום
גנבת משהו? נוור וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 11 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? הממ.. שעתיים? מה מוטו שלך? אושר מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות אתה אוהב לשיר? לעצמי מה החולשה הכי גדולה שלך? נעליים יש לך ביטחון עצמי? לאממש מאמין באמונות טפלות? לא על מי אתה הכי סומך? לא ידוע איזה ספר אתה קורא עכשיו? אודיסאוס או משהו כזה, מכריחים אותי מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד D: אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? כן סרט אהוב? אין ממש ספר אהוב? ה"פ זמר\ת אהובים? אין בודדים, רק להקות אתה מנגן על משהו? לא /: אתה אוהב את עצמך? לא גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? הזוי מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סקושים

עדן גפן

New member
חברה שלי עונה../images/Emo3.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שם:נוי גיל: 16.5 מיקום בארץ: מבועים מזל: שור האם אתה: מאוהב? לא מעשן? לא לומד? כן מדבר הרבה בטלפון? לא אוכל בשר? כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 145 כותב בלוג? לא אוהב להצטלם? לפעמים מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול? בחינה של דודה של חברה שלי [באוגוסט] היית מאוהב? בחופש הגדול התנשקת? אף פעם הברזת למישהו בלי להודיע? כל הזמן, לעדן [ולגל]. סגרת את הפלאפון? אתמול היית במסיבה? באוגוסט היית בהופעה? אווו מזמןן.. של עברי לידר, מתישהו לפני שנה. דיברת עם מישהו אהוב במיוחד? מזמן ביקרת את סבתא וסבא? יום שישי היית בצפון? בסוכות היית בדרום? חוצפנים!!!!!! אני גרה פה. היית בחו"ל? אף פעם עישנת? אף פעם אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מזמן ישנת אצל מישהו? שבוע שעבר אכלת משהו מגעיל במיוחד? מזמן צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה? אני לא משתתפת בשום פורום.. קנית משהו? שבוע שעבר גנבת משהו? אף פעם! וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת? 11 שעות מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת? 21 שעות.. מה מוטו שלך? תן חיוך הכל לטובה!:] מה הפחד הגדול ביותר שלך? ברקים אתה אוהב לשיר? כןן!!!#!$%W^#^ מה החולשה הכי גדולה שלך? קולה! יש לך ביטחון עצמי? כן מאמין באמונות טפלות? בחלק על מי אתה הכי סומך? על שחף איזה ספר אתה קורא עכשיו? לא קוראת מה יש על הפד לעכבר שלך? של נוקיה אתה מקשיב למוזיקה עכשיו? לא סרט אהוב? פרל הארבור ספר אהוב? הארנב ממושי זמר\ת אהובים? רן דנקר אתה מנגן על משהו? לעדן, על המצפון. אתה אוהב את עצמך? בטח גרבבים קצרות או עד הברך? קצרות מה אתה אומר הכי הרבה? אוי וויזמיר מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי

Trauma Queen

New member
הכלבה שלי מפחדת מרעמיםXD../images/Emo129.gif

שם:נעה גיל:13 מיקום בארץ:קריות מזל:קשת האם אתה: מאוהב?לא מעשן?לא לומד?כן מדבר הרבה בטלפון?כן אוכל בשר?כן כמה כסף יש לך כרגע בארנק?לא יודעת כותב בלוג?לא אוהב להצטלם?ככה ככה מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול?לפני מלא זמן היית מאוהב?- התנשקת?- הברזת למישהו בלי להודיע?- סגרת את הפלאפון?אתמול היית במסיבה?אוהו היית בהופעה?אוהו דיברת עם מישהו אהוב במיוחד?היום ביקרת את סבתא וסבא?פיה היית בצפון?אני פה היית בדרום?מלא זמן היית בחו"ל?חצי שנה עישנת?- אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?היום ישנת אצל מישהו?נוסטלגיהXD אכלת משהו מגעיל במיוחד?לא יודעת צחקת מהודעה כלשהי בפורום הזה?לא זוכרת קנית משהו?אוכל נחשב?XD גנבת משהו?- וסתם מה הזמן הכי ארוך שישנת?18 שעןת נראלי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנת?יומיים מה מוטו שלך?לאיודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? שלא ישארו חבריןם אתה אוהב לשיר? ככה ככה מה החולשה הכי גדולה שלך?המוזיקה יש לך ביטחון עצמי? לא ממש מאמין באמונות טפלות?לא על מי אתה הכי סומך?על הכלבה שליXD איזה ספר אתה קורא עכשיו?לא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו אתה מקשיב למוזיקה עכשיו?כה סרט אהוב?שאלה קשה...אין אחד ספר אהוב?מקומאחר זמר\ת אהובים?ג'רארד אתה מנגן על משהו?ניגנתי אתה אוהב את עצמך?ללא גרבבים קצרות או עד הברך?קצרות מה אתה אומר הכי הרבה?ג'רארדXD מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?טום

חח גם הכלבה שלי פוחדת מרעמים!! ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

היא פגועת מלחמה... היי גם את מהקריות! (זה מספר למה גם הכלבה שלך פוחדת מרעמים) מאיזה קיריה את?

למעלה