../images/Emo210.gifאוקייי../images/Emo9.gif
מכיוון שאין לי מה לעשות..
1.קוראים לי אירנה 2.אני בת 12 וחצי 3.התאריך לידה שלי זה ה-15.4.93 4.אני גרה בכפ"ס 5.יש לי עיניים כחולות 6.אני שוקלת 38 ק"ג 7.לומדת בכיתה ו' 8.אני שונאתתת אבל שונאתתת בשר נע 9.פעם הייתי מכורה לתוכנית "טום וג'רי" 10.אני חולה על השמינייה
11.מעריצה את סימפל פלאן 12.וקלי קלארקסון 13.והילארי דאף 14.ובקסטריט בויז 15.כבר מצאתי תחפושת לפוריםם
16.אני חולה על כלבים, חתולים ואוגרים 17.יש לי שיער חום כהה 18.נולדתי ביום שלישי ב-1 וחצי בצהריים 19.אני בהחלט נגד סמים וסיגריות 20.תמיד חלמתי שיהיו לי שני ילדים, בן ובת
21.כשאני אגדל אני רוצה להיות עורכת דין 22.אני רוצה שלילדים שלי יקראו עידו ונועה 23.אני לא יכולה בלי מחשב וטלוויזיה 24.אני מתה על קורנפלקס כריות 25.אני חולה על דברים פרוותיים ורכים 62.את כל המתנות לימי הולדת של חברות אני קונה בפאנקי פיש או בלהיט בראש 27.יש לי אובססיה לילדים קטנים וחיות חמודות 28.החברה הכי טובה שלי היא רונהה
29.אני מאוהבת כרגע
30.היו לי 4 חברים בסך הכל 31.אני ממש אוהבת לראות תמונות של נחלים 32,אני פשוט חולה על מראה של עצים בשלכת 33.אני נראית ומתנהגת הרבה פחות מהגיל שלי 34.אני רואה עכשיו טום וג'רי
35.לכל הילדים בשיכבה שלי יש נטייה מוזרה להרביץ לי כל הזמן
36.היום אכלתי חביתה^-^ 37.תמיד כשחברות באות אלי הן אוכלות אצלי ספגטי או פיצה
38.אימא שלי בלונדינית עם עיניים ירוקות 39.אבא שלי שטני עם עיניים כחולות 40.יש לי אח קטן בן שנתיים וחצי חמוד בטירוףףףף
41.אני מצטננת המווון 42.אם אני לא מתקלחת יום אחד אני מרגישה גרוע
43.הארון שלי מפוצץ בבגדים, אבל את רובם אני לא לובשת
44.אומרים עלי שאני חנונית חרשנית, אבל זה לא נכוןןןן
45.כל הזמן קר לי ברגליים ובידיים
(ירשתי את זה מסבא שלי ז"ל) 46.יש לי בחדר ווילונות של כלבלבים חמודים
47.יש לי חדר עם חדר ארונות ושירותים
49.אני טובה מאוד בקפיצה לגובה(שזה הדבר הכי לא הגיוני שיכול להיות. מה לי ולספורט?XDD) 50.גנבו לי ת'פלאפון בבצפר בכיתה ג', ועדיין לא מצאו אותו
51.החלפתי בחיים שלי 4 פעמים פלאפון, ובקרוב אני מחליפה שוב
52.הפלאפון שלי חסום, ואני לא יכולה להיכנס לאינטרנט ויכולה להתקשר רק לאנשים מסויימים
אבל אני עוד אשכנע ת'הורים לבטל לי ת'חסימה
53.יש לי חברה שבאופן קבוע היא אוהבת לריב איתי. בריבים האלה היא מקללת אותי בלי סוף, ואחרי כמה ימים היא שוב מדברת איתי כאילו לא קרה כלום
54.אני מתה על כדורעף ומחניים 55.אני ממש אוהבת ת'שמות עידו,נועה ומעיין 56.אף פעם לא אהבתי איך שאני יוצאת בתמונות
57.מחר מקבלים תעודותתת&T%^%$#^%$#^%$#&%$#&%$#%$&% 58.אני חייבת ללכת לשירותים
59.חזרתי
60.יש לי בחדר מלא פוסטרים 61.בקרוב אני הולכת לקנות דיסק של סימפל פלאןןן
62.אני שונאת את קסטרו. הם משתמשים בפרווה אמיתית של בעלי חיים
אני נמנעת מלקנות שם דברים..
63.יש לי כתם לידה מוזר על הזרוע
64.אני מנגנת על פסנתר מכיתה ב' 65.אני אוהבת מאוד ספרות,תנ"ך,גיאוגרפיה,היסטורייה,ספורט ואנגלית 66.אני שונאת בדם חשבון ולשון
67.יש לי מלא פיסלונים בבית
68.וגם בובות פרווה 69.תמיד היו לי עיניים אפורות, ורק מלפני שנתיים בערך הן התחילו לאט לאט להיות בצבע תכלת-אפרפר 70.אני ממש אוהבת פיות 71.יש לי דמיון ממש פורה 72.כשאני מסתכלת בלילה על הירח המלא זה תמיד עושה לי הרגשה מוזרה ומיוחדת
73.אני ממש אוהבת להתסכל על שמיים נטולי עננים 74.אני אוהבת צבע תכלת,ורוד,סגול וכתום 75.יש לי אוסף של נרות
76.כשהייתי קטנה היה לי שיער קצר, ורק מכיתה ג' התחלתי לגדל שיער. 77.יש לי משקפיים, אבל רק לראייה מרחוק
78.אני נמוכה יחסית לגילי 79.היום יש יומולדת לחברה שלי^-^ 80.הרגליים שלי חבולות לגמרי
81.יש לי נטייה ליפול כל הזמן ולהיפצע 82.פעם היה לי אוסף של נוצותXP 83.אני מתעבת איסיקיו בדם 84.מסנג'ר שליטע
85.אני תולעת ספרים מושבעת
86.אני מסוגלת לגמור ספר שלם ארוך מאוד ביום
87.יש לי סט של תיק ומטרייה תואמים
88.יש לי שתי זוגות משקפיים: זוג אחד עם מסגרת כחולה לבצפר וזוג אחד עם מסגרת בורדו לבית 89.בכיתה ד' איבדתי את המשקפיים שלי, ורק השנה מצאתי אותן
ואחרי שאיבדתי ת'משקפיים קנו לי שני זוגות אחרים
90.אני חולה על מיץ ת]וחים, קולה, ספרייט וענבים
91.אני ממש אוהבת פופים וכריות נוחות
92.יש לי שכן ממש חתיךךךך שגר בקומה שליי
93.אני חולה על צ'יטוס, אפרופו וביסלי בצל
94.כשאני מביאה כסף, אני מביאה רק במטבעות, וכמעט אף פעם לא בשטרות
95.אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד 96.אני כולי קטנה. העיניים שלי קטנות, אף קטן, מידת נעליים קטנה, ראש קטן, פה פיצי, וכו'
97.פעם הייתי בחוג ציור, פיסול וריקוד 98.אני ממש אוהבת להתכרבל בימים קרים עם גשם בתוך השמיכה עם שוקו חם מול הטלוויזיה
99.אני העובדה 99^%$&^%&^%$&^&^%$
100.אני מסוגלת לדבר שעות בטלפון סיימתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאיייייי^-^