ב100 משפטים

d r o r y

New member
כמובטח-הנה 30 העובדות הנוספות עלי:

71.לפני 4 שנים ראיתי הולך רגל נדרס ממש מול העיניים שלי.חציתי את הכביש מטרים ספורים אחריו. 72.הצבעים האהובים עלי הם:כחול,לבן,תכלת,טורכיז,סגול,זהב,ירוק 73.גם שחור אני אוהב.מקום שני אחרי כל הצבעים המצויינים למעלה. 74.בת דודה חורגת(עם דגש על חורגת!) שלי התחילה איתי לפני איזה 3 שנים. 75.למראת כל ההפרעות הנפשיות שלי,אני אדם טוב לב 76.אני אדם ישר 77.למראת שאני אדם ישר,למדתי לאחרונה שבן אדם חייב לפעמים לשקר שקרים לבנים בכדי להשיג תועלת אישית,או להציל את עצמו ממצבים לא נעימים.כל זאת כמובן מבלי לגנוב,לקבל משהו שלא מגיע לי או שמישהו אחר יידפק בגלל ששיקרתי. 78.ישראל היא המדינה האהובה עלי בעולם 79.שונא את צרפת(הארץ שבה נולדתי) 80.יש לי שיער שחור 81.המחשב שלי הוא בין הדפוקים ביותר שיצא לכם אי פעם להכיר 82.לפעמים אני אפילו מביא לו מכות מרוב עצבים,כי הוא לא מפסיק להיתקע לי 83.אני תושב איזור השרון 84.עד היום,אני מאמין שיצא לי להיות בקניון עזריאלי איזה כמה מאות פעמים 85.שרתתי בחייל האוויר 86.הייתי מאבטח מתקנים 87.בלי להשוויץ,הייתי החייל הכי טוב במחלקה ואפילו בגף 88.למראת זאת לא קיבלתי תעודת חייל מצטיין וזה הרתיח אותי!רק החיילים שידעו לזרוק זין,לסובב את הסגל על האצבע ולהתקמבן קיבלו תעודות של חיילים מצטיינים.איפה הצדק קיבינימט?איפה כושר השיפוט????חחחח...לא,באמת. 89.עם השנים,למדתי שהכל קומבינות בחיים. 90.למדתי גם לא להיות "ילד טוב ירושליים" שתמיד הולך לפי החוקים,תמיד עושה מה שאומרים לו ועוד אחרי זה לא מקבל את ההערכה הראוייה לו. 91.בהתחלה כשהשתחררתי מאוד התגעגעתי לצבא,משום מה. 92.אני בדר"כ יותר אוהב שיער שחור של בחורות מאשר שיער בלונדיני 93.יש לי פנטזיות מיניות מוזרות ולא הכי מקובלות,בואו נגיד ככה. 94.בשנה וחצי האחרונות שמנתי בסביבות ה 30 קילו.שקלתי 60 עד לפני כן. 95.אני טיפוס שנושאים כמו פסיכולוגיה,פילוסופיה,תת מודע,חלומות,וכיו"ב יכולים לעניין אותו 96.הייתי מרכיב משקפיים מגיל 3 עד הבר מצווה שלי 97.אני שונא ישבנים,מגעיל אותי רצח ואין לי מושג למה כ"כ נמשכים לזה. 98.יש לי כיום משהו כמו שני חברים שאני מגדיר אותם כחברים טובים. 99.פעם הייתי נוהג לבצע הרבה "טקסים"/פעולות כפייתיות בכדי לבטל מחשבות טורדניות וחרדות שלי 100.יש כמה דברים בחיים שאני אובססיבי לגביהם.לא יודע איך ולמה. זהו.

=)))))))))))) ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo210.gif

אני נראלי היחידה שבאמת כתבה 100 דברים עלייה... תאמת יכלתי לכתוב יותר... יש כל כך הרבה דברים שאנשים לא ממש יודעים עליי... וזה מובנה לבלוג שלי אזז.... תבינו למה זה כתוב בצורה כזאת... =) חחח תהנו... 100 עובדות ש(אולי) לא ידעתם עליי =) 1. אני מעריכה אנשים שקוראים לי לי... 2. אני מתלבשת בשחור... 3. <-------- אני חולה על המספר הזהההההה!!! 4. אני חולה על צבע י-ר-ו-ק.. 5. אם לוקחים לי את המחשב אני מתאבדת.. 6. אסור לדבר איתי בבוקר.. או בכל זמן שאני קמה מהשינה... 7. כשאני מתעצבנת שום דבר לא יוכל להרגיע אותי חוץ מעצמי.. 8. מס' האיסי שלי הוא – 232-747-636 9. וקיבלתי אותו במקרה... =) חח 10. אני חולה על תותיםםםםם.. 11. ועל עוגות תפוזים... 12. פעם אחרונה שהכנתי עוגת תפוזים.. היא יצאה דווקא בכלל לא רעה.. 13. פעם אחרונה שהכנתי עוגיות.. הם היו מאוד שונות מהפעם הלפני האחרונה חחח.. 14. לא אכלתי דג בצורת דג בחיים שלי.. 15. רק טונה.. וגם כן פעם בהמון זמןן... והפסקתי ממש לפני שנתיים בערך.. 16. אני לא מסוגלת להסתכל על מישהו שאוכל דגים... 17. אני לא מסוגלת להריח טונה.. או לגעת בכלי שהיה בו טונה.. זה פשוט מגעיל אותי.. 18. אף פעם לא הייתה לי 'חברה הכי טובה'... 19. החדר שלי צבוע בורוד.. (מוזררר.. אני יודעת..) 20. אני גרה בבית שאני גרה בו כבר בערך 6 שנים... 21. אני אישית מעדיפה את הבית הישן שלי... 22. יש לי את הבעיה הזאת שאני נדבקת לשיר ואין לי מושג איזה שיר זה או איפה שמעתי אותו... 23. הדבר הכי מהיר שאני עושה זה להסיק מסקנות... 24. לא זכור לי שקראתי ספר מההתחלה עד הסוף... 25. אני ואנגלית לא הולכים ביחד.. 26. אותו דבר אני וערבית.. 27. אני חולה על מיקי בוגניםםםםםםםם!!!!!! 28. פגשתי את כוכבי פסטיגל 2005 29. וכוכבי פסטיגל 2006 30. וכוכבי שיר נולד... 31. בסוכות עומרי רוטברד (אליל) ושיר ביטון היו בגדרה (בדולינה שליטה).. ועשיתי הכל כדי להשיג חתימה... בכיתי לחברות שלי.. חצי שעה המצאנו סיפור כדי שהם יחתמו לי... 32. אני חולה על דיוויד בקהאםםם... כשהייתי בבולגריה פעם אחרונה עברתי כל דוכן שמחר חולצות כדורגל כדי לחפש -23- DAVID BECKHAM של ריאל מדריד ... 33. ובסוף גם מצאתייייייייי.. =) חחחח אז יש ליי חולה שלווו איזה נשמהה הואאא!!! 34. האוואים של תות הם הדבר שהכי מצחיק אותי בעולםםם... 35. ילדים קטנים (עד גיל 4 וחצי ככה..) הם הדבר הכי חמוד שיש... 36. אני אוהבת כלביםםם.. הם כאלה מאמיייים... 37. היה לי כלב.. קראו לו נייטרו... (הנשמה שלייי).. הוא היה מסוג שרפאי.. (הסינים המקופלים).. והוא הכי מדהים בעולםםםםם.. כמה חבל שהוא כבר לא אצלי =( 38. היו לי 2 חברות טובות.. ב2 תקופות.. אחת לפני שנתיים... רבנו.. ואנחנו לא ממש מתות אחת על שניה... השנייה מלפני שנה וחצי ככה.. רבנו(רבתי) לפני 3 חודשים בערך... ואנחנו ממש לא מסמפטות אחת את השנייה.... 39. עברתי חתונה בגן.. חחח... 40. החבר ..(יעני רשמי חברים) הראשון שלי.. היה או בסוף כיתה א' או בתחילת ב'.. אני לא ממש זוכרת... היינו חברים שנה.. נפרדנו לכמה חודשים.. חזרנו והיינו חברים עוד שנה חחח... 41. אני לא מחבבת פרחות... 42. אני לא מסוגלת להגיד לאנשים מה אני חושבת עלייהם בפנים.. (רק אם זה ממש ממש מציק לי) 43. תמיד רציתי משקפיים.... חוץ מהזמן הזה שיש לי משקפיים... 44. אני חולה על סינרגיהההההההה...!!! 45. אני לא מבינה בסגנונות מוזיקה.. (רוק.. פופ היפ הופ וכל אלה..) אני לא מבדילה.. חוץ ממזרחית.. חחח.. ושירי פרחות.. (בדיחה אישית..) 46. לפי אחוזים... אין בנאדם שיודע עליי יותר מ82%... ממה שאני יודעת על עצמי... אם תאחדו את כל מי שמכיר אותי ויודע עליי דברים.. אולי תגיעו ל91%.. או 93% בלחץץץץץ.... 47. יש לי אטרף מילים... אם אני נדבקת למילה מסויימת.. כמו למשל בזמן האחרון טירוף.. יש לי פשוט לקסיקון שלם רק של המילה הזאת... טירוף מטורפת טירופי מטורף טורף טירופון.. מטורפתות.. וכל מיני שטויות כאלהה... 48. אני לא אומר זבלית..(zvalit)... אלא (zevelit).. נכון גם לגבי זבלים (zvalim) אני אומרת –(zevelim)... חח בעיות קטנטנות שלי עם המילה זבל.. חחחח.... 49. יש לי 416 אנשים ברשימה נכון להיום.. חח לעכשיו... 50. 58 מחוברים עכשיו.. וזה לא הרבה.. בדרך כלל יש בסביבות ה100..

../images/Emo210.gif המשךךךךךך ../images/Emo210.gif

51. יש לי 7 אנשים באיגנור.. (רשימת התעלמויות) 52. ו6 אנשים ברשימת הסתרה... 53. אני נמצאת אצל 6 אנשים באיגנור.. מתוכם 3 אני בכלל לא מכירה.. =/ 54. אני שונאת להצטלם... סתומרת.. אני שונאת שמצלמים אותי.. אבל אני אוהבת לצלם את עצמי... 55. עד גיל 9 בערך.. רציתי להיות רקדנית.. 56. בגילאי 9 עד 11 בערך רציתי להיות זמרת... 57. היום אני רוצה להיות זמרת... 58. תמיד אמרתי למי שאהבתי שאני אוהבת אותו.. חוץ מאחד שבהתחלה תמיד הכחשתי את זה.. אבל בסוף אמרתי לו את זה... 59. האהבות שלי הם נורא שונות מאהבות רגילות.. הם יותר אהבה של הבנאדם אפילו יותר הערצה מאשר אהבה... המון דאגה.. ורק רצון שיהיה לו טוב.. 60. קשה לי מאוד לבכות ליד אנשים.. (כל עוד זה מהרוח והמבין יבין...) (חחח) 61. חוץ מבלוויה של אח שלי.. ובאזכרה אחת שהייתה.. לא בכיתי בבית העלמין.. אני פשוט לא מסוגלת... 62. יש לי תאורית קיום מאוד מוזרה... 63. אני מאמינה ש"אין בן אדם רע.. יש בן אדם שרע לו" 64. לפעמים אומרים לי מה את עצובה מזה.. תחשבי קצת יש אנשים שגרים ברחוב.. שקשה להם.. ואת בוכה לי על הדבר הזה... אז אני אומרת כן.. אני לא גרה ברחוב תודה לאל ויש לי כסף .. אני בוכה על מה שכואב לי .. ועל מה שמעציב אותי... 65. בנאדם שמסוגלת לספר לי על החולשה שלו.. הוא הבנאדם הכי חזק בעיניי... 66. אמא שלי אומרת שיש לי משיכה לאנשים שקשה להם... 67. גיא רן ואני.. (אני ואחים שלי).. אנחנו פשוט אותו בנאדם שחילקו אותו ל3.. אחד הוא הגדול הבוגר.. החכם.. אחד הוא הבינוני המופרע ש80 זה צין מעולה בשבילו.. ואת הילדה הקטנה שהיא חצי מופרעת חצי לא.. ש80 זה אחלה ציון בשבילה.. אבל 95 זה מצוויןןן... =) לקחו 3 אנשים ונתנו להם להתמודד עם העולם ב3 נקודות מבט שונים.. לכולנו אותו אופי...=) חח 68. אני חושבת שכמו כולם אני לא יודעת להגדיר את עצמי.. (פריקית פאקצה וכל הדברים האלה..) 69. <----- המספר הזה לא עושה לי כלום... 70. השאיפה הכי גדולה שלי בחיים זה להגשים את כל החלומות הקטנים שלי... והגדולים--> אם הם צריכים לקרות.. הם יקרו... 71. אם היו נותנים לי משהו אחד לבקש מאלוהים... הייתי מבקשת שהוא יראה לי את כל העולמות.. כי אני כן מאמינה שיש 3 עולמות... 72. בשבילי לטוס לחלל זה בזבוז של זמן.. וזה נראלי מאוד מטומטם שאנשים רוצים לטוס למקום שומם בידיעה שיש סיכוים גדולים שהם לא יחזרו משם בחיים.. (או אפילו לא ממש יגיעו לשם).. אם אלוהים היה רוצה שנגיע לשם הוא היה נותן לנו דרך להגיע לשם.. ואני לא מדברת על חלליות... 73. הייתי מכורה למוס שוקולד.. 74. כשבן בוכה (מעל גיל 12).. זה הדבר שהכי שובר לי את הלב... 75. אני לא מאמינה שחלומות מתגשמים.. (יעני חלומות שחולמים בלילה..) אבל אני מאמינה שכל חלום מגיע מהעולם האחר ויש לו מסר בעולם שלנו... 76. אני לא מבינה מי ה'גבר' שהחליט להמציא שפה...(עברית, אנגלית, יפנית וכל אלה..) 77. אני מעדיפה לישון.. על כל דבר אחר.... 78. אני אוהבת ביצפר... (קבלו חידוש חחחח).. אבל שונאת לימודים... 79. אני מתעצבנת מהר... 80. בשביל לפגוע בי אתם צריכים דבר ראשון להיות אנשים שאני מייחסת להם חשיבות בחיים שלי... או ממש להתאמץ... 81. לעומת זאת.. בשביל להעליב אותי לא צריך להתאמץ מי יודע מה... 82. נולדתי בניתוח קיסרי... 83. בשביל להירגע אני צריכה דווקא מוזיקה ממש רועשת... ולא שקטה כמו שכולם חושבים... 84. שקט משגע אותי... אם יש שקט אני פשוט לא מסוגלת להתרכז.. בבית כשאני מתכוננת עם אמא שלי למבחנים.. היא מביאה לי תרגילים.. ואני פשוט או שמה מוזיקה.. או מקריאה בקול את התרגילים.. יושבת עקום.. שקט פשוט משגע אותיייייי!!!... כהה.. זאת אחת מהסטיות שלי.. 85. המקצוע שהכי אהבתי ביסודי הוא מדעים.. וגם אהבתי ספורט.. ושנאתי לשון.. וספרות.. 86. היום מו"ט (מדע וטכנולוגיה) וספורט אלה המקצועות השנואים עליי ואת לשון וספרות אני מאוד אוהבת... 87. הטיסה הראשונה שלי הייתה בחופש הגדול של כיתה ב'... טסתי לצרפת הולנד ובלגיה.. אתם יודעים טיול כזה משולב חח.. וישב לידי וליד אמא שלי אחד במטוס שאני זוכרת עד היום.. הוא היה ממש חמוד.. והראה לי את האוניות בים.. ודיברנו על כלמיני דברים שיש בפריז... 88. טסתי גם.. (לא לפי הסדר).. כרתים, איסטנבול , מרמריס , תאילנד , אוזבקיסטן , בולגריה(סופיה והסביבה) , בולרגיה (ורנה) , שוויץ.., איטליה.. , וזהו נראלי... =) 89. עד כיתה ו'.. הייתי ילדה של מזרחית.. (במוזיקה).. שרית חדד אייל גולן וכאלה..שירי היי פייב למינייהם.. והמורדים... ורק לקראת סוף שנה הבנתי שיש עוד סגנונות... 90. הייתי מאחת המעריצות של המורדים.. (אגב... כל החדר שלי מצא בפוסטרים ומדבקות שלהם.. שעכשיו מאוד קשה להוציא אותם כדי לצבוע את החדר.. =/ ) 91. יש שיר שהקדישו לי.. אמא... קוראים לו ילדת קסמים.. חחח =) 92. נולדתי ב16.11 בשנה של מס' העובדה חחח (92) 93. בכל הפעמים שהלכתי לעזריאלי עם חברים.. קניתי לאמא שלי זר פרחים... אני אישית מאוד אוהבת ורדים.. ועוד פרח שהוא ממש מגניב.. ומאוד מאוד יפה.. פשוט אינלי מושג איך קוראים לו... 94. רק בזמן האחרון התחלתי לאכול פופקורן.. וגם כן.. רק שיש לי התקפות.. בדרך-כלל לא בא לי.. 95. אני הילדה הכי מבולגנת בעולם... אבל בניגוד לזה אני מאוד סטרילית... 96. שאפתי בפחות מ4 שעות בסביבות 60.. בלוני הליום... ויש לי סוג של בעיה עכשיו במיתרי הקול... 97. הבנאדם הכי גדול שדיי אהבתי... ופשוט אמרתי שהוא מושלםםם.. כשהוא לחץ לי את היד הלב שלי עשה שמיניות באוויר.. והחיוך שלו זה הדבר הכי ממיס שקיים.. הוא בערך בן 24...(רז קירשנר) ויש לו תאום מהביצפר שלי.. בערך בן 18.. (אביב סלע).. ואני כן יגיד שמות.. כי הם פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם..!!! 98. אף פעם לא הכאבתי לעצמי.... א-ף—פ-ע-ם!!! רק פעם אחת.. ולא הכאבתי לעצמי,, הזקתי לעצמי.. (אתם חייבים להבין שזה לא כאב לייייי!!!!! ) 99. הדבר שהכי קשה לי לקבל.. שהכי קשה היה לי לקבל.. שהכי קשה יהיה לי לקבל.. כי עוד לא קיבלתי את זה.. ועוד לא הבנתי את זה.. ואני עוד לא מבינה מה זה בכלל.. הוא.. היה..יהיה... לאבד את אחי... פשוט משהו שלא נקלט אצלי... 100. אם יש לכם עוד משהו להוסיף עליי.. תוסיפו.. =)(בתגובות)... אם לא.. תחזרו לעובדה 46 עליי... ותבינוו חחח... =)

קצת עליי...

1. שמי חנית 2. נולדתי ב13/4/86 3. באפריל הקרוב אהיה בת 20.4. 4. נולדתי בבאר שבע. 5. כיום גרה ביפו העתיקה. 6. סיימתי תואר ראשון בביוטכנולוגיה באוניברסיטת ת"א כשהייתי בתיכון. 7.בספטמבר 2005 סיימתי שנת שירות לאומי בבית חולים איכילוב במחלקת דיאלידה. 8. זו הייתה החוויה היותר משמעותית בחיים שלי. 9. כיום, אני סטודנטית לתואר שני בגנטיקה ולתואר ראשון במשפטים באוניברסיטת בר אילן. 10. מחר יש לי מבחן במשפט ישראלי ולפני חצי שעה בדיוק סיימתי ללמוד אליו- אני דיי מאושרת מזה. 11. יש לי בן זוג מדהים כבר חמישה חודשים..בשבילי הוא האחד. 12.אמא שלי מכנה אותי "פה ג'אורה" וזה כנראה נובע מהגנים הפולניים שלי. 13. חבר ילדות שלי מאור מזה 19 שנה הוא הומו. 14. יש לי נטייה להשמנה לכן, כל החיים שלי אני מוצאת אותי בין דיאטה אחת לשנייה ובין ספורט כזה לכזה. 15. אני 1.79 שזה נחשב דיי גבוה לבחורה. 16. החלום שלי זה לעזור למשפחות במצוקה בארץ ובעולם. 17.יש לי המון שמות חיבה: חנה'לה, חניתה,שושית,ונילה,פושה, חנה וכו' 18.שני האנשים שאני הכי מעריכה בעולם כי הם עושים בשבילי הכל אלו אמא ואבא. 19. אני אלרגית לשקרנים זה גורם לי לפריחה. 20. הטלפון שלי לא מפסיק לצלצל 24 שעות ביממה ולפעמים, נשבר לי ממנו. 21. יש לי הרבה חברים ולפעמים, אין לי זמן לאף אחד והם מאווד כועסים! 22. אני נציגת הפקולטה למשפטים בבר אילן. 23.תמיד איחלו לי קריירה ענקית בתחום האומנות ותראו מה יצא ממני. 24. יום יבוא ואלמד אדריכלות וצילום גאוגרפי. 25.שפת האם שלי הייתה צריכה להיות אנגלית. 26.הכי אוהבת בשבוע את ערב שבת שכל המשפחה עושה קידוש וארוחה יחד. 27.אני מאוד רגישה. 28. יש לי שחור או לבן אין אפור, מקצינה כל דבר( זה גרוע ,אני מודה). 29. אימפולסיבית. 30. הומניטרית. 31. שונאת שופינג. 32.אוהבת להתלבש בשלוכיות ופריקיות. 33.יש לי אוסף של עגילים שקניתי ועשיתי. 34. אני מייצרת כל מיני חיות ופרחים מחרוזים. 35. מנגנת על סקסופון. 36.אוהבת טיולי שטח ואקסטרים. 37.אגב, אני מזל טלה..אז, אני מודה שלפעמים קצת ילדותית. 38.אומרים עליי שיש לי עיניים מהפנטות. 39.יש לי אחות ושני אחים. 40 אבי-עו"ד ומהנדס,קובי- סגן אלוף בצה"ל ורוזי -רואת חשבון. 41. לרוזי ארבעה ילדים , לקובי שלושה ולאבי,אחת. 42.למדתי בתיכון באולפנה דתית. 43. איני דתייה אך, שומרת מסורת. 44. אני נוהגת לומר קריאת שמע בערב ובבוקר שחרית. 45. חולת מוסיקת רוק על כל סוגיה. 46. בעיברי, אוהבת הכי אביתר בנאי ואפרת גוש 47.תןלעת ספרים-בעיקר ספרים פילוספים באנגלית. 48.השתגעתי וצבעתי את החדר בצהוב וירוק נענע יצא מדהים. 49.אני רבה עם אמא כל שני וחמישי 50.יש לי משקפי קריאה לקרוב (כמו הזקנים) 51.אוהבת לצפות במשחק מכור ומלך השכונה 52.מתכננת לבקר בלונדון ורומא בקרוב 53.מתה להוציא כבר רשיון נהיגה. 54.אוטובוסים הם שינאת חיי 55.כמו כן, גם הקורס דיני חוקה 56.השעה הכי מוקדמת שהלכתי לישון בזמן האחרון הייתה 3 בבוקר 57.כרגע, אני בחופשת סימסטר ויש לי ים של מבחנים 58.חולת אומנות וגלריות 59.שונאת חוסר אחריות 60.בד"כ רוב החברם שלי הם מבוגרים ממני ב8 שנים 61. התבגרתי מהר מדיי 62. מצטערת על דברים שעדיין לא עשיתי 63.מטבעי , אופטימית 64.מצוננת תמידית 65.תמיד קר לי..המזגן על חימום בחדר 24 שעות ביממה! 66. באוניברסיטה אני אוסרת על אנשים לפתוח חלון 67.יש לי נטייה להיכנס באנשים כשהם ממש עוברים ת'גבול 68.הסרט האחרון שראיתי היה של ג'ים קארי-גרוע!! 69.לפני שבוע נוצר קשר עם חברה טובה מהעבר הרחוק לאחר 4 שנים של ניתוק 70.אני רוצה להיות עו"ד פלילית. 71. לא מאמינה בשלום-כי זה לא יקרה בחיים! 72.אחד הספרים היותר חכמים שקראתי בחיים שלי היה הטאו של פו 73. מעריצה את מנחם בגין,צ'רצ'יל וכו' 74. מכניסה את עצמי תמיד לבלאגן 75.החבר ללימודי הכי טוב שלי הוא ערן 76.יש לו אישה מדהמה וילדה קטנה 77. אגב, גם בן זוגי הוא מזל טלה..הרבה אש בוערת לה מסביב :) 78. אני לא מתייאשת 79. גם כשנופלת , אני מיד קמה..זו דרך ההישרדות בחיים 80.מאמינה בסוציליזם. 81. השנה הכי מגעילה בחיי הייתה כיתה י"ב 82. בשנה הזו איבדתי חבר קרוב ממחלת הסרטן 83.כותבת בפיילוט 0.4 או 0.5 84. כתבתי ספר שאני מקווה שיצא לאור בקרוב 85.מזמן לא פגשתי חברים קרובים מחמת חוסר זמן 86.אני חצי פולנייה חצי טריפוליטאית 87. אנשים חושבים שאני רוסיה ומדברים איתי רוסית ברחוב 88.אני אוהבת חוסר סדר 89. שונאת סדר 90.פריקית של שוקו 91. ארוחת הבוקר שלי זה מילקי 92.לא דופקת חשבון 93.לפעמים, מנופפת באצבע משולשת לעולם 94.שונאת קפה ומשקאות חמים 95.אלכוהול לא בא בחשבון 96.סיגריות גורמות לי להקיא 97.אוהבת מיץ תפוזים סחוט טבעי קר ללא קרח 98.אוכל איטלקי זה אני 99.שונאת לבשל 100.יש ךי שאיפה להיות תמיד מאושרת

280388

New member
תואר ראשון כבר בתיכון... כל הכבוד!!

קראת קארלוס קסטנדה?

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifאוקייי../images/Emo9.gif

מכיוון שאין לי מה לעשות..
1.קוראים לי אירנה 2.אני בת 12 וחצי 3.התאריך לידה שלי זה ה-15.4.93 4.אני גרה בכפ"ס 5.יש לי עיניים כחולות 6.אני שוקלת 38 ק"ג 7.לומדת בכיתה ו' 8.אני שונאתתת אבל שונאתתת בשר נע 9.פעם הייתי מכורה לתוכנית "טום וג'רי" 10.אני חולה על השמינייה
11.מעריצה את סימפל פלאן 12.וקלי קלארקסון 13.והילארי דאף 14.ובקסטריט בויז 15.כבר מצאתי תחפושת לפוריםם
16.אני חולה על כלבים, חתולים ואוגרים 17.יש לי שיער חום כהה 18.נולדתי ביום שלישי ב-1 וחצי בצהריים 19.אני בהחלט נגד סמים וסיגריות 20.תמיד חלמתי שיהיו לי שני ילדים, בן ובת
21.כשאני אגדל אני רוצה להיות עורכת דין 22.אני רוצה שלילדים שלי יקראו עידו ונועה 23.אני לא יכולה בלי מחשב וטלוויזיה 24.אני מתה על קורנפלקס כריות 25.אני חולה על דברים פרוותיים ורכים 62.את כל המתנות לימי הולדת של חברות אני קונה בפאנקי פיש או בלהיט בראש 27.יש לי אובססיה לילדים קטנים וחיות חמודות 28.החברה הכי טובה שלי היא רונהה
29.אני מאוהבת כרגע
30.היו לי 4 חברים בסך הכל 31.אני ממש אוהבת לראות תמונות של נחלים 32,אני פשוט חולה על מראה של עצים בשלכת 33.אני נראית ומתנהגת הרבה פחות מהגיל שלי 34.אני רואה עכשיו טום וג'רי
35.לכל הילדים בשיכבה שלי יש נטייה מוזרה להרביץ לי כל הזמן
36.היום אכלתי חביתה^-^ 37.תמיד כשחברות באות אלי הן אוכלות אצלי ספגטי או פיצה
38.אימא שלי בלונדינית עם עיניים ירוקות 39.אבא שלי שטני עם עיניים כחולות 40.יש לי אח קטן בן שנתיים וחצי חמוד בטירוףףףף
41.אני מצטננת המווון 42.אם אני לא מתקלחת יום אחד אני מרגישה גרוע
43.הארון שלי מפוצץ בבגדים, אבל את רובם אני לא לובשת
44.אומרים עלי שאני חנונית חרשנית, אבל זה לא נכוןןןן
45.כל הזמן קר לי ברגליים ובידיים
(ירשתי את זה מסבא שלי ז"ל) 46.יש לי בחדר ווילונות של כלבלבים חמודים
47.יש לי חדר עם חדר ארונות ושירותים
49.אני טובה מאוד בקפיצה לגובה(שזה הדבר הכי לא הגיוני שיכול להיות. מה לי ולספורט?XDD) 50.גנבו לי ת'פלאפון בבצפר בכיתה ג', ועדיין לא מצאו אותו
51.החלפתי בחיים שלי 4 פעמים פלאפון, ובקרוב אני מחליפה שוב
52.הפלאפון שלי חסום, ואני לא יכולה להיכנס לאינטרנט ויכולה להתקשר רק לאנשים מסויימים
אבל אני עוד אשכנע ת'הורים לבטל לי ת'חסימה
53.יש לי חברה שבאופן קבוע היא אוהבת לריב איתי. בריבים האלה היא מקללת אותי בלי סוף, ואחרי כמה ימים היא שוב מדברת איתי כאילו לא קרה כלום
54.אני מתה על כדורעף ומחניים 55.אני ממש אוהבת ת'שמות עידו,נועה ומעיין 56.אף פעם לא אהבתי איך שאני יוצאת בתמונות
57.מחר מקבלים תעודותתת&T%^%$#^%$#^%$#&%$#&%$#%$&% 58.אני חייבת ללכת לשירותים
59.חזרתי
60.יש לי בחדר מלא פוסטרים 61.בקרוב אני הולכת לקנות דיסק של סימפל פלאןןן
62.אני שונאת את קסטרו. הם משתמשים בפרווה אמיתית של בעלי חיים
אני נמנעת מלקנות שם דברים..
63.יש לי כתם לידה מוזר על הזרוע
64.אני מנגנת על פסנתר מכיתה ב' 65.אני אוהבת מאוד ספרות,תנ"ך,גיאוגרפיה,היסטורייה,ספורט ואנגלית 66.אני שונאת בדם חשבון ולשון
67.יש לי מלא פיסלונים בבית
68.וגם בובות פרווה 69.תמיד היו לי עיניים אפורות, ורק מלפני שנתיים בערך הן התחילו לאט לאט להיות בצבע תכלת-אפרפר 70.אני ממש אוהבת פיות 71.יש לי דמיון ממש פורה 72.כשאני מסתכלת בלילה על הירח המלא זה תמיד עושה לי הרגשה מוזרה ומיוחדת
73.אני ממש אוהבת להתסכל על שמיים נטולי עננים 74.אני אוהבת צבע תכלת,ורוד,סגול וכתום 75.יש לי אוסף של נרות
76.כשהייתי קטנה היה לי שיער קצר, ורק מכיתה ג' התחלתי לגדל שיער. 77.יש לי משקפיים, אבל רק לראייה מרחוק
78.אני נמוכה יחסית לגילי 79.היום יש יומולדת לחברה שלי^-^ 80.הרגליים שלי חבולות לגמרי
81.יש לי נטייה ליפול כל הזמן ולהיפצע 82.פעם היה לי אוסף של נוצותXP 83.אני מתעבת איסיקיו בדם 84.מסנג'ר שליטע
85.אני תולעת ספרים מושבעת
86.אני מסוגלת לגמור ספר שלם ארוך מאוד ביום
87.יש לי סט של תיק ומטרייה תואמים
88.יש לי שתי זוגות משקפיים: זוג אחד עם מסגרת כחולה לבצפר וזוג אחד עם מסגרת בורדו לבית 89.בכיתה ד' איבדתי את המשקפיים שלי, ורק השנה מצאתי אותן
ואחרי שאיבדתי ת'משקפיים קנו לי שני זוגות אחרים
90.אני חולה על מיץ ת]וחים, קולה, ספרייט וענבים
91.אני ממש אוהבת פופים וכריות נוחות
92.יש לי שכן ממש חתיךךךך שגר בקומה שליי
93.אני חולה על צ'יטוס, אפרופו וביסלי בצל
94.כשאני מביאה כסף, אני מביאה רק במטבעות, וכמעט אף פעם לא בשטרות
95.אני מאוד אוהבת לשיר ולרקוד 96.אני כולי קטנה. העיניים שלי קטנות, אף קטן, מידת נעליים קטנה, ראש קטן, פה פיצי, וכו'
97.פעם הייתי בחוג ציור, פיסול וריקוד 98.אני ממש אוהבת להתכרבל בימים קרים עם גשם בתוך השמיכה עם שוקו חם מול הטלוויזיה
99.אני העובדה 99^%$&^%&^%$&^&^%$
100.אני מסוגלת לדבר שעות בטלפון סיימתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 יאיייייי^-^

280388

New member
מה רע בלהיות חנונית!!!

עורכת דין זה מעניין... גם אני פעם (שנה שעברה) רציתי להיות עורך דין, עד שמצאתי שזה לא ממש התפקיד בשבילי (אני יותר עבריין ואגרסיבי מידי, אין לי סבלנות, יש לי התפרצויות זעם על אנשים לעתים דיי רחוקות, אבל זה לא טוב...) פסנתר זה כיף... חבל שהתחלתי לנגן מאוחר מידי (רק השנה)

280388

New member
שונא את האנטר!!!

ספרים זה כיף.... תקראי ספרים של גרוסמן, יש לו ספרים נהדרים לנוער... (פרסומת סמוייה)... זה טוב להיות קומפקטיים (מניסיון). תתחילי לשחק כדורסל או כדורעף (שאת כבר משחקת...) יש שם מחסור חמור בנמוכים, ולהיות נמוכים במשחקים האלו זה מאד שימושי. ירח מלא ממלא אנרגייה... את בנאדם של לילה ומזג אוויר אביבי (לא קר ולא חם וקצת גשום), נכון? משקפיים זה כיף!!! (נוסטלגיה... איך שאני מתגעגע לכיתה א'...)

אוקיי אני אעשה את זה../images/Emo6.gif

1.היי, קוראים לי ענבל
2. אני בת 12
3. היום יש יומולדת לחברתי הטובה ירדן
4. היום גם הלכתי עם חברה לקנות לירדן מתנה
5. וראינו את דניאל
6. אני רוצה להגידד כמה דברים עלי
7. אני ילדה שאוהבת לקנות בגדים, להסתובב בקניון, וביעקר- להשתגע עם חברות
8. אני שונאת אבל שונאת להכין שעורים
9. אני גם שונאת ממולאים
, אבל זה לא קשור לעיניונ
10.יש, עברתי את העובדה ה-10
11.אני מכורה לשאלונים כבר שנתיים
12.אני בכלל מכורה לתפוז כבר שנתיים
13.בעצם, אני חושבת שנה וחצי!
..עזבו
14.אני שונאת הסטוריה, אבל שונאת
15.ואני אוהבת לשון, ואנגלית
16.בדיוק עוד חודש יש לי מומולדתת
17.לי, לאח שלי ולאחותי יש יומולדת באותו חודש
18.ואח שלי, הוא בדיוק יום לפניי
19.יש לי משפוחה מגניבה
20.מחר מקבלייםם תעודותתתתת@$%$&*&)&)(%&_( 21.יש ילדה אחת בכיתה שלי שקוראים לה אירנה 21.אני קוראת לה אירנוש קושקוש, אבל בשבילכם- היא מיס אירנה
22.היא שונאת אותי
23.ואני שונאת אותה
24.אבל אני גם אוהבת אותה
25.והיא עדיין, שונאת אותי
26.סתם בצחוק
27.אנחנו

למה זה שלח?!?!../images/Emo2.gif

טוב..אני אמשיך מכאן
27.אנחנו דיי חברות..
28.יש לי חברה אחת שמאוהבת בכלבה שלה
29.יש לי חברה אחרת שמכורה לביטלסס (שליטע, דרך אגב
) 30.יש לי חברה מגניבה שמכורה לחברת פומה
31.ואני? אני סתם אוהבת שאלונים
32.עכשיו זאת שעת לילה מאוחרת
33.ואני צריכה כבר להיות במיטה
34.אבל אני רוצה כבר לגמור עם הדבר הזה
35.במבחן האחרון בתנ"ך קיבלתי 76
36.ועוד במבחן הקודם לפני קיבלתי 104
37.זה בגלל המורה המעצבנת שלי
38.שהורידה לי 10 נקודות על ש.. 39."גיליתי לחברה שלי את התשובות"..כן ממש
40.אבל בעצם היא מורה נחמדה
41.היום, למשל, היא הביאה לי אוכל כי לא היה לי
42.אבל אני שונאת אותה
43.קוראים לה צינה
44.אבל אני קוראת לה צינק 45.צינק זה שם קליט ^_^ 46.אני אכלתי ארוחת ערב לפני כמה זמן 47.בשעה 10 בל-י-ל-ה אכלתי ארוחת ע-ר-ב
48.אבל לא משנה.. 49.היה ממש טעים
50.אני בחצי של המשחק הזה
51.האייסיקיו שלי במחשב פתוח
52.וגם המסנג'ר.. 53.אני שונאת אייסיקיו.!! 54.ואני ממש אוהבת מסנג'ר
55.ילדה שקוראים לה "ליז"נכנסה למסנג'ר 56.היא לא כל כך חברה שלי.. 57.והיא אפילו ריכלה עליי
58.אבל לא אכפת לי
59.סתם מקנאה
60.אני מתה מעייפותת
61.לפניי כמה זמן הכי רציתי להיות שחקנית
62.אני אפילו חוג דרמה שווה
63.אבל בגלל שאבא אמר שבמקצוע הזה לא מקבלים הכי הרבה כסף, XD, 64.החלטתי שאני רוצה להיות עורכת דין
65.אמא רוצה שאני אהיה רופאה
66.יכול להיות שכן..
67.יש עוד מלא מלא זמן עד אז.. כמו שאומר אבא'לה
68.אני אוהבת אותו-
69.הוא ממש מגניב ויעיל
70.אני רואה ראש גדול
71.זאת סדרה ממש מגניבה, אבל אני מחכה לשיר שלנו 72.הייתי בשוק כשאמרו שרון ליז מנולד לרקוד תיהיה בת זוגו של רן דנקר בסדרה
73.דווקא היא?!?!?! אני שונאת אותה
74.ברר..קר היום
75.אני שונאת את החורף בכלל.. 76.בא לי כל כך קיץ
77.אני ילדה שמכורה קשות להארי פוטר
78.כבר קראתי את כל הספרים
79.אני גם, בין השאר, מכורה לקבוקים
80.אני מכורה לטעם המתוק והמלוח של זהה
81.ואני מכורה לרעש הנגיסהה
82.ואני שונאת את הגרעינים השחורים..
83.אף פעם אני לא מצליחה להסתדר איתם
84.יאיי אני מתקרבת ל100
85.היה לי ברגע זה פיהוק
86.וואי אני ממש עייפה עכשיו
87.טוב אני אחשוב לי קצת על מה אני אדבר
88.יש ל שיער שחור, 89.ועיניים חומות כהות
90.אני יכולה שעות לדבר בטלפון
91.יש לי חברה קבועה כשתמיד כשאני צריכה לעשות משו הכי חשוב היא מתקשרת אליי לשוחח איתי
92.בסוף היא מנסה לשכנע אותי לא לנתק לה, והיא מצליחה.
93.אני גם בקומונת בננות בע"מ 94.שהיא רק לבנות'ס
95.אבל היא אפשר לקבל אותכם
96.כי הקומונה סגורה, ולתמיד|קטן| מוחעחעחחעע
97.לא נורא, כמו שנאמר: "יש עוד הרבה קומונות בתפוז
98.רציתי להגיד לכם ביי:] 99.ושהיה ממש כיף לדבר איתכם, ואני מקווה שלא נרדמתם משעמום
100.עברתי את ה-100!#@$%#$^%*&^&)*_)(&^%$$$# הווו יהההה

280388

New member
תתפשרי עם אמא שלך עם

עריכת דין לענייני רפואה. אבל עדיין יש לך מלא זמן.

swirrrly

New member
אוקי ../images/Emo118.gif

1) אני מקווה שזה בכלל מעניין מישהו 2) משעמם לי בחיים 3) החיים שלי לא קשים אבל יש לי קשיים בחיים בהחלט 4) קשה לשים את האצבע על הקשיים שלי בחיים 5) הקשיים שלי הם עיקר החיים שלי 6) אני כרגע בתקופה הכי טובה של החיים שלי, אני חוששת 7) הקשיים שלי נפתרים לאיטם
8) עוד מעט אני אעבור נושא 9) רמז על הקשיים שלי: אין לי חברים 10) סכיזופרניה 11) סכיזופרניה זה משהו שאין לי
12) הייתי רוצה לדעת פסיכולוגיה 13) אבל שני פסיכיאטרים שונים אמרו שדווקא כן יצא לי להיות במצב טרום-פסיכוזה! 14) אבל לכו תאמינו לי, אני כל הזמן מסלפת דברים 15) אנשים אומרים לי שאני אינטליגנטית, תתפלאו! 16) אני מטומטמת 17) אני תלמידה מצטיינת 18) אני לא הולכת לבית ספר רגיל 19) אני מתכננת ללכת לאקסטרני 20) ולחיות סוף כל סוף 21) כי חיה זה משהו שאני לא 22) בהחלט חסר לי משהו בחיים 23) כמו למלא את הסעיפים האלה במשהו מלבד הקשיים שלי 24) אני אוהבת אנימה 25) אני אוהבת את אתר עין הדג (www.fisheye.co.il) 26) אני רוצה להיות מגניבה כמו האנשים בעין הדג 27) יש לי שני אנשים בחיים שממלאים את החיים שלי באנרגיות טובות 28) אחד מהם עוזר לי, והשני עוזר לי להעביר את הזמן 29) כלומר גם מתקדמת לאנשהו וגם עושה משהו תוך כדי ההתקדמות 30) נולדתי ב12 ליוני 1988 31) אני אוהבת את תאריך הלידה שלי 32) וגם את השם המלא שלי (לא תקבלו ולא תקבלו) 33) אני מקווה שאנשים שאני מכירה מהיסודי לא קוראים את זה ומזהים שמדובר בי 34) מזמן לא נתקלתי בילדים מהיסודי שלי 35) ועל כך ברוך השם 36) יש לי נסיונות התאבדות באמתחתי 37) לכולם יש נסיונות התאבדות באמתחתם? 38) אשכרה לקחתי על עצמי לעשות 100 סעיפים 39) אני עצלנית 40) שזה זוועה 41) משהו ששמתי לב אליו: לאנשים יש מצח 42) ועל המצח אפשר לתלות הודעות 43) ולשחק משחקים 44) אני רוצה להיות מלא דברים 45) יש לי בלוג מומלץ באמתחתי 46) משפט 44 הזכיר לי את הבלוג המומלץ 47) אני מתנצלת על כל הדברים המפגרים שאמרתי במהלך חיי 48) בפורומים בפרט 49) רוב הזמן דווקא ידעתי בזמנו שאני מטומטמת, אני חושבת 50) אני מקווה. 51) נראה לי אני אהפוך את זה למכתב התאבדות 52) סתאאאם 53) בא לי התקף פסיכוטי 54) התקף חרדה 55) התקף זעם 56) אני שפויה מדי 57) אני גאון 58) אני לא 59) i wish i were a genius. tanananananananananananananana i'd have all the knowledge in the world if i were an intelligent maaaaaan 60) 59 היה על משקל השיר הרימייקי[?] הזה של גוון סטאפני, i wish i were a rich man 61) החלטתי מעתה והלאה לעשות תאריכים ושעות בלי קווים מפרידים ונקודות באמצע, את המספרים ברציפות. 62) לדוגמה: נולדתי ב120688 בשעה 2422 63) מגניביישן. 64) זוכרים שאמרתי שאני עצלנית? 65) כי נראה לי שאני אעצור כאן. 66) אני יודעת קצת יפנית! 67) כדאי שאני אדע יותר יפנית 68) כדאי שאני אדע משהו. 69) אתמול סיימתי המבורגר לראשונה בחיי 70) אני לא אוהבת פלאפל 71) עכשיו אני אכתוב משפט שקרי 72) כדי שאני אוכל לתקן אותו אחר כך 73) אבל אני לא יצירתית מספיק 74) אני יותר 'לא' או יותר 'כן'? 75) ברגע שאתה כמו כולם, אתה... ? 76) לא משנה 77) החיים שלי משתפרים מרגע לדודלי 78) באשמת כתבת אחת של מעריב לנוער, מעין חורף משהו כזה, אני חושבת "מרגע לדודלי" כל הזמן 79) אני עצובה 80) אני שמחה 81) אני משועממת. 82) מה יותר חשוב: 83) עכשיו? 84) או אחר כך? 85) סתם. 86) תת-מודע לשלטון 87) זה כיף להיות אדם שמשתנה 88) ומתפתח 89) זה כיף שיש תת-מודע 90) אני רוצה לדעת הכל 91) אני רוצה להבין הכל 92) אני רוצה להמציא הכל 93) אלוהים? 94) מישהו? 95) אני לא מאמינה בהרבה דברים: 96) באלוהים 97) באסטרולוגיה 98) בכך שהגענו לסוף 99) רוב היצירות הספרותיות שאני כותבת הן גרועות 100) שירלי.

0DanDuSH0

New member
../images/Emo221.gifמנסה../images/Emo70.gif

(1) קוראים לי דניאל
(2) נולדתי בארה"ב
(3) יש לי 2 אחים קטנים
(4) פעם ניגנתי בגיטרה
(5) אני בכיתה ז' (6) אני אוהבת כתום
(7) אני מזל תאומים (8) אוהבת לאכול פסטות
(9)
אוהבת את האביב (10) סבתא שלי גרה בכפר אז"ר
(11) סבתא שלי השנייה גרה בנתניה
(12)
ברגעים אלה אני עונה על שאלון
(13) ברגע זה אח שלי אמר: "בוב הבנאי
בואי תראי
"
(14) אני אוהבת גלידה בטעם מסטיק (15) אין לי הרבה מה לכתוב על עצמי. הצלחתי
אם אני אכנס לפרטים אני יכולה לכתוב לכם 10 עמודים
אבל כרגע אני לא ממש מוצאת מה לרשום
. במיילא לא קוראים את זה.

מעיייין

New member
ארג... ארוך. מאוד ארוך.

1. קוראים לי מעיין 2.אני בת 3. אני לא בת יחידה
4. יש לי אח 5. יש לי כלב 6.עוד אחד
7.עוד אחת
8.יש לי תוכי 9.עוד אחת
10. יש לי הרבה דגים. 11.אני לא גרה בחיפה
12.גם לא באשדוד
13.גם לא בטבריה
14.אני גרה בירושלים 15.הייתי ביוון עם כל הכיתה. 16.אני יודעת לרכב על אופניים 17.גם על רולרברייטס קצת 18.אני רואה ברגע זה את השמש. 19. אני לא רואה את הירח עכשיו 20.יש לי מסנג'ר. 21. אין לי אייסי. 22.אין לי משקפיים. 23. אני אוהבת מוסיקה 24.לרוב אני כותבת עם עט-עפרון. 25. אין לי שער שחור. 26.גם לא חום
27. גם לא ג'ינג'ית
28. גם לא שטנית 29. טוב מיצינו. 30. אני בלונדינית 31.יש לי עיניים תכלת-ירוק 32. 32 זה הגיל של עברי לידר. 33. אני חושבת שעברי ממש מוכשר. 34. גם מטרופולין. 35. ואני לא חושבת שג'סי מקרטני חתיך. 36. אפקט הפרפר זה סרט טוב. 37. אני מזבלת לכ ת'שכל. כי אין לי מה לכתוב. 38. אני בכיתה ח'. 49. לא ב-ט' 50. שמת לב שין 39 51. וגם לא 40 52. וגם לא 41 53. וגם לא 42 54. וגם לא 43 55. וגם לא 44 56. וגם לא 45 57. וגם לא 46. 58. וגם לא 47. 59. וגם לא 48 60. אבל יש 49
61. אררג! מתי כבר יגיע ל100? 100. ואי! זה עבר מהר.
זהו! לא היה לי כ"כ כוח...

דידי רק

New member
100 עובדות-> מעניין אם יהיה כח..

1. קוראים לי נלי 2. בת 15 3. מר"ג 4. בכל החיים הייתה לי כלבה אחת 5. למשך חודש 6. ואז אבא שם אותה בצער בע"ח 7. בזמן שישנתי אצל חברה 8. קראו לה מוקה 9. מאוד מאוד אהבתי אותה 10. עובדות 4-9 היו עצובות בשבילי. 11. אני תלמידה טובה 12. היום בדיוק קיבלתי 98 בלשון (מבחן) 13. ו100 בבוחן. 14. אני הכי אוהבת אנגלית. 15. כי זה קלי קלות בשבילי. 16. אין לי שמץ למה. 17. אולי בגלל הטלויזיה. 18. לא מעשנת 19. לא אוהבת אנשים שמעשנים 20. משתדלת שלא יהיו לי חברים שמעשנים 21. לא שותה 22. הקיצר אני חננה 23. אבל לא אכפת לי 24. כי אני יפה 25. וגם צנועה 26. שמנמנה 27. אבל יפה 28. יש לי 5 אולסטארים 29. מנגנת בגיטרה קלאסית 30. חננה חננה אבל רוקרית 31. אוהבת סיסטם אוף אה דאון מצד אחד 32. וקווין מצד שני 33. פרדי מרקיורי שולט!!! 34. וגם זה עם הזקן בסיסטם שאין לי מושג על שמו 35. כבר הגעתי ל35 36. וזה לא הייתה בעיה 37. ראיתם? אני גם מצחיקה 38. הדבר שאני הכי אוהבת בי זה חוש ההומור 39. ובעיקר הציניות 40. אני קוראת הארץ 41. אני משכילה... 42. קראתי מיליון ספרים 43. ועוד קוראת 44. ונהנית 45. חננה כבר אמרתי? 46. יש לי אח בצבא 47. אחות בכיתה יג...... 48. אח בן 12 קרצייה קרצייה קרצייה 49. קרצייה 50. קרצייה 51. ופעם אחרונה קרצייה 52. בינתיים הממוצע שלי הוא 91 53. החברה הכי טובה היא לייRז 54. שבעצם קוראים לה לירז 55. אבל אני קוראת לה לייRז 56. ואני אוהבת אותה 57. למרות שלעיתים היא מעצבנת 58. והיא גם מדברת המון 59. יש לה שני כלבים 60. מסריחים.... 61. אוהדת שרופה של ספרי הארי פוטר 62. שונאת את הסרטים 63. מתה על סימס 64. ועוד יותר על סימס 2 65. הרבה מהשיחות שלי ושל לייRז הן על סימס 2 66. הייתי 4 שנים בחוג דרמה 67. ושנה אחת למדתי בהבימה 68. מוכשרת אין מה לעשות 69. חחח המספר הזה קורע אותי... 70. יש לי חברות קצת אהבלות 71. אבל אני אוהבת אותן 72. כי הן טובות לב 73. (הרוב) 74. בא לי פלאפון מצלמה 75. אבל אבא לא מרשה 76. אבא גר בת"א 77. אמא גרה בר"ג 78. יותר אוהבת לגור אצל אבא 79. יש לו גג בגודל של גג עזריאלי 80. ותמיד הרבה הרבה אוכל במקרר 81. ואופני כושר 82. והליכון 83. הקיצר- הוא עשיר 84. ואמא ממש לא 85. כל שנה אני נוסעת לצרפת 86. לאיזור פרובנס 87. יש לנו שם בית 88. לאבא, אם לא הבנתם 89. אח שלי מעצבן אותי כעת 90. סתום כבר! סתום כבר! 91. תיכף מסיימת 92. יווו שיסתום כבר תפה המעצבן הזה 93. הוא עושה לי שערות לבנות 94. אני כותבת לעיתון של הבצפר 95. מוכשרת למדי (שוב-צניעות נלי, צניעות...) 96. ה100 עובדות היו ממש קלות 97. עשיתי אותן ב5 דקות 98. יש לי ידיד שאני מאוד אוהבת 99. כלומר מאוד מאוד אוהבת 100. זהו, כבר לא תזכו לדעת מי זה...

pacific ocean

New member
בואו נראה....

1. קוראים לי אשלי. 2. אני בת 15 וחצי... 3. נולדתי בתאריך שבו נפלו התאומים... 4. יותר נכון, התאומים נפלו ביום שנולדתי.... 5. שיער חום. 6. עיניים ירוקות. 7. חורים באוזניים מגיל 11 חודש... 8. נולדתי בלוס אנג'לס שבארה"ב... 9. יש לי משפחה שלמה שגרה באמריקה חוץ מאמא... 10.ההורים שלי התגרשו כשהייתי בת 4 ואז עברתי לארץ. 11. אני חצי מכסיקנית אינדיאנית חצי רומניה. 12. אני אוהבת לצייר, וקיבלתי את הכישרון מאבא שלי שהיה גם צייר. 13. אני מתנדבת במכבי אש, שזה משהו מדהיםם, אחת החוויות הכי שוות. 14. אני יודעת לבשלל מדהיים, ואפילו יותר טוב מאמא שלי. 15. יש לי פלאפון של אוראנג'...סאמסונג...מכיתה ט'... 16. הייתי בכושר קרבי חודשיים...והתייאשתי... 17. אני רוצה להתגייס לצבא ולהיות צוללנית או מפענחת קודים בחיל הים. 18. אני אוהבת ילדים.... 19. אני עובדת על אנשים על ימין ועל שמאל....זה כיף... 20. בכיתה ח' הייתי הבדיחה של הכיתה...הייתי שמנה!!!!! מאודד!!! 21. אני במגמת ביוטכנולוגיה. 22. השיעור הכי אהוב: ביולוגיה וחנ"ג... 23. שיעור שנוא: אזרחות. 24. יש לי חבר בן 18...אור :)... 25. יש לי כלב ....ג'יימס...בן 5... 26. היה לי חתול אבל הוא מת...ממחלה... 27. אני משחקת כדורסל כל הזמןן... 28. אני אוהבת רומנטיקה.... 29. אני רוצה שני בנים ובת אחת....: איתי, אילם ותהילה... 30. אני כותבת שירים וסיפורים....וזה יוצא מאודדד טוב... 31. אני בפרויקט "יזמים צעירים" בתור מנהלת שיווק. 32. הקבוצה שלנו זכתה מקום ראשון ביריד ארצי ואנחנו טסים לקרואטיה בעוד שבוע. 33. אני אוהבת ידיים יפות ומבט חודר בגברים. 34. יותר מדי שעיר זה מגעיל!!! 35. אני היפוכונדרית בצורה מפחידה.... 36. שלא נדבר על פאראנואידית.... 37. אני מתה על דולפינים!!! 38. הצבע האהוב עליי הוא ירוק וכחול... 39. היה לי חבר במשך יום...ועוד שני חברים מהאינטרנט.. 40. החבר הראשון הרציני שלי הוא הנוכחי... 41. אני מאוד קרובה לאמא שלי והיא כמו חברה טובה שלי..אני מספרת לה הכל. 42. אני מאוד ביישנית ולפעמים קשה להוציא אותי מהקליפה... 43. הכרתי את חבר שלי במכבי אש, ואנחנו כבר חודש וחצי ביחד. 44. אני אוהבת לפתור שאלונים ארוכים ומייגעים חח. 45. אני שונאתתת צבעע ורוד!!! 46. אני רוצה לבקר ביוון כי זו ארץ מרתקת!. 47. אני לא מסוגלת לסבול חוסר רצינות ואי ודאות. 48. יש לי בן דוד שאליו אני קרובה כמעט כמו אח.... 49. אני מאוד אוהבת את הטבע, זה המקום הכי טוב שאפשר להיות בו. 50. אם יכולתי להרוג, הייתי הורגת...והרבה..חחחחח 51. אני מכורה לדיאט קולה....ובלי זה אני לא יכולה לחיות..(רציני). 52. אני מתהההה על שוקולד ברמות שאי אפשר לתאר! 53. אני עייפה מלפתור ת'שאלון הזה...חח 54. אני רשמתי 53 עובדות על חיי....נחמד... 55. אני מאוד לא מאורגנת בבית, ואוהבת לתת מעצמי במקומות אחרים...מוזר 56. שנה הבאה אני מעבירה את הקורס בכיבוי אש...(דרגה גבוהה נחמדדד).. 57. אני כמעט שרפתי פעמיים את המטבח שלי.... 58. יש לי 4 חברות טובות (דניאל,דניאל,נועה וסמדר) וחבר אחד הכי הכי טוב.. איתי :)... 59. אני מתה על נחשים ומתחננת בפני אמא שלי שתקנה לי אחד...(תנחשו מי היא אמרה על זה..). 60. אני מפחדת מהחושך. 61. אני מאוד יצירתית ואוהבת לתת מתנות שהכנתי מאשר מתנות שקניתי.. 62. אני מאוד אוהבת שרשראות שנהב (לא אמיתיות כמובן) בגלל הזה נותן לי הרגשה קרבית.... 63. אני אוהבתת לרקוד..ואני רוקדת היפ הופ ופאנק... 64. אני שרה מאוד מאוד יפה.. 65. אני צנועה! 66. אני יודעת לדבר ערבית (לא הרבה...משפטים פשוטים).. 67. אני לא יכולה לחיות בלי לדעת מה השעה.! 68. אני מתה על סרטי אימה... 69. בגן חובה נכנסו לי מספריים לעין... 70. אני מאמינה באסטרולוגיה כי זה תמיד צודק... 71. בגיל 4 פתחתי את הסנטר... וזהו חחח אין ליייי

למעלה