שלי
1. אני יחסית חדש. 2. קוראים לי אלי גל 3. אני מעכו, זה חור קטן בין חיפה לנהריה. 4. במקור אני מחרקוב, אוקראינה (עליתי בגיל 3) 5. אני יודע לדבר, לקרוא ולכתוב חופשי ברוסית, באנגלית ובעברית. 6. קראו לי איליה כי השם שלי (ברוסית) מתחיל באותה האות כמו השם של סבא שלי. 7. יש לי פוביה מדברים שמתקרבים אליי במהירות והם נראים כמו ריצפה... 8. בכיתה א' היו לי משקפיים. 9. בכיתה ז' שוב הייתי צריך משקפיים, אבל שיפרתי את הראייה בעמצאות שיטת בייטס. 10. הייתה לי סיבה דפוקה לזה - העלבתי את ידידה שלי כשקראתי לה "עיוורת", ולא רציתי שיראו שגם אני "עיוור"... אז שיפרתי את הראייה. 11. מאז כיתה ב' אני תלמיד קצת בעייתי - הבעייה היא של המורים... 12. יש לי אחות בת 8 שאני מאד אוהב, למרות שהיא קרציה. 13. יש לי חתולה בת 12. 14. אני אוהב את כל החיות ומעריך חיים של חיה יותר מחיים של אדם. 15. אני צמחוני מאז גיל 16 (עם הפסקות באמצע...הורים מעצבנים). 16. למרות שאני קורא להוריי מעצבנים יש לי יחסים נהדרים איתם עכשיו. 17. אני כותב שירים וסיפורים. 18. שונא מתמטיקה!!! (כמו הרוב) 19. אמא שלי ציירת ומרצה לאמנות במכללה הערבית לחינוך בישראל (צריך להוסיף בע"מ כי המכללה הזו היא מפעל למורות ערביות) 20. אבא שלי מתכנת מחשבים. 21. רציתי להיות רופא, עורך דין, מדען, מאג... היום אני רוצה לעסוק במחשבים. 22. אני עוסק במיסטיקה, רייקי וביואנרגיות מגיל 14. 23. הצבא עירער לי על הפרופיל... הם רוצים להעלות לי... 24. אני אוהב אביב וסתיו 25. שונא קיץ 26. אוהד מכבי חיפה - בגלל הצבע הירוק. 27. הייתי בהפועל עכו באתלטיקה קלה עד לפציעות (3 ברצף) 28. בקבוצה שהייתי באחד מטיולי מש"צים קראו לי "חתול" בגלל שיש לי ראיית לילה טובה. 29. לפעמים אני חושב שאני ערפד... שונא שמש. 30. יש לי עיניים חומות ושיער חום (אפרו קצר כזה) וזקן צרפתי. 31. אני לא יכול לחיות בלי מוזיקה... אלא עם אני במדיטציה...או ישן. 32. אני מנגן על אורגן וגיטרה (למדתי תווים רק השנה...אחותי לימדה אותי), ככה הייתי מנגן כמו תוכי או לפי מה שנשמע לי. 33. שונא לחשוב על לימודי נהיגה - אני ומכונית זה יותר גרוע מאשר אני עם M16. 34. במטווח בגדנא הצלחתי לפגוע 3 פעמים רצוף בגבה של ה"אוייב" כשהייתי צריך לכוון לגוף... שכחתי שאני שמאלי... סיפור ארוך ומצחיק. 35. אני יודע לכתוב בשתי הידיים. 36. יש לי כתב מאד קטן... וכל המורות כועסות עליי בגלל זה...ולא רק המורות, גם הידידות שאני מתכתב איתן בזמן השיעור. 37. אני לא יכול להביט בעיניים לאנשים שיש להם עדשות... רואים את זה!!! 38. אני מאד אוהב משקפיים, למרות שאני לא אוהב לא לראות טוב...בגלל זה אני מעדיף לשמור על הראיה. 39. עשיתי שטות בפסיכומטרי... הימרתי שהפרק הראשון באנגלית היה פיילוט... בגלל זה יצא לי 574 ולא 620-640. 40. אני נקמן 41. אני מרדן. 42. אני יכול להיות האדם הכי אכזרי שתכירו. 43. או האדם הכי רגיש שתכירו. 44. מאד קשה להעליב אותי. 45. מאד קל לעצבן אותי. 46. אני אדם שטלטן פאסיבי... למי שיבין... 47. אני עקשן 49. אני עצלן. 50. לא אוהב להתנשק. 51. לא אוהב לרקוד. 52. אוהב לדבר עם אנשים 53. אוהב לעזור. 54. אני לא ממש מסתדר עם בנות ביישניות... בתור ידידות כן, חברות פחות...הרבה פחות, למרות שהידידה הכי קרובה שלי ביישנית. 55. השתתפתי בתחרות הסיפור הקצר... לא זכיתי בכלום... אבל הגעתי לגמר 56. אני לא אוהב את הארי פוטר 57. אני אוהב את שר הטבעות 58. אני אוהב לקרוא רומנים היסטוריים. 59. אני אוהב לקרוא מד"ב ופנטאזי עם הרפתקאות ו\או אהבה 60. אני אוהב ספרי פילוסופיה כמו של קארלוס קסטנדה ופאבלו קואלו. 61. אני מאד אוהב את סרט מאטריקס הראשון, את השאר פחות 62. בכיתי בטיטאניק. 63. אני לא אוהב גם שיעורי ספרות. 64. אני לומד כימיה וביולוגיה. 65. ה-100 היחיד שלי בתיכון זה באזרחות (מבחן ראשון) 66. המקצוע שאני הכי טוב בו (מלבד אזרחות) זה אנגלית (ממוצע 91). 67. אני במד"צים בביולוגיה. 68. הייתי מדריך בעכו. 69. עבדתי כמתרגם מאמרים מרוסית לעברית... הרווחתי על זה 750 ש"ח בחודש... לא משתלם. 70. אני אוהב את הריח של הטושים 71. אני שונא אלכוהול 72. אני מכור לשוקולד וסוכר. 73. אני מסתובב בפורום רייקי ונוער תומך בנוער וספרות לנוער בנענע... אבל התחלתי את חיי הפורומים שלי בתפוז. 74. בטורניר הראשון שלי בכדורגל (כיתה ה') הבקעתי שער כששיחקתי כמגן. 75. בכדורסל אני נמוך מאד (168) ומצליח לגעת בטבעת... לפחות הייתי מצליח עד לפציעה האחרונה שלי בכיתה י'... 76. בגלל פציעה עברתי לטווח שלשות. 77. אני שוקל 53 קילו. 78. מידת הנעליים שלי היא 42.5 79. מעולם לא היה לי כדור בבית. 80. אני מת לעשות משחקי מחשב... כי יש לי מלא רעיונות למשחקים. 81. אני על סף ירידה ל-3 יחידות בביולוגיה בגלל הביוטופ, למרות שהממוצע שלי שם 82. 82. מת לי הדיסקמן הראשון שלי שחי 5 שנים אחרי שבטעות נשפחה עליו טרופית בטיול השנתי. 83. אני אוהב אקסטרים. 84. אני לא אובה דיגדוגים...זה מדגדג 85. אוהב להציק קצת לבנות - לא יותר מידי... בגבול כזה... 86. ניסיתי לעשן... לא אהבתי. 87. כשהשתקרתי התחלתי לרוץ בלי סוף ולרדת על כולם... ולא הזיז לי שהרביצו לי על זה... רק יום למחרת הבנתי שכואב לי כל הגוף מהמכות שהחטיפו לי. 88. השתקרתי מחצי בקבוק וודקה אחרי כוס יין וכוס בירה. 89. אני רוצה לבדוק מה עוסים סמים... בלי לטעום אותם... סריקה אנרגטית... 90. עשיתי וודו פעם אחת בחיים שלי... יותר אני לא עושה... 91. ראיתי רוחות.... 92. אני יודע לקרוא בקלפים רגילים. 93. אני לומד לקרוא בכתב ובכף היד. 94. שכבתי בגיל 15 וחצי... בינתיים אני לא רוצה יותר. 95. אין לי חברה. 96. כל כמה זמן מופיעה עליי שמועה חדשה בבי"ס - זה הצד הרע בלהיות יותר מידי אקטיבי. 97. סיימתי בגרות באנגלית עם ציון של 90 בלי ללמוד שנתיים, תנו קצת להתגאות... 98. צו ראשון היה אחד הדברים הכי משעשעים שקרו לי. 99. אני קראתי את כל ההודעות בשירשור... 100.100 זה מעט.... סתם....