Nicholas Lea

HilaZ1

New member
מקווה שסתם איזו שותפה להפקה,ולא

בת זוג
למרות שלא ממש בא לי שהוא יהיה רווק זקן ובודד,מסכן

lidor203

New member
וואו...

באנגלית המשפט הזה נשמע הרבה יותר טוב... move bitch!

LeAnnDylan

Well-known member
XD איזה גנגסטר לייט

אבל הוא כזה סקס, איזה פרופיל

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif

יש ראיון שעשו עם השחקן אחרי שנגמרה הסדרה,אני לא אשים קישור,כי יש בו כמובן ספויילרים,אבל תרגמתי חלק מהשאלות והתשובות,יש שם כמה דברים נחמדים-שאין בהם ספויילרים.
אני אשים ככה תוך כדי התמונות חלק מהשאלות שהיו בראיון,עם עריכה קטנה שלי למניעת ספויילרים
האם ידעת למי הדמות שלך הייתה מדווחת בכל הישחות טלפון שהיא עשתה? -לא ידעתי.(וגם אנחנו עדיין לא יודעים
).לא ידעתי מי זה היה,דבר שהקשה על המשחק בצורה מסויימת.

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif

כשחברי הצוות הצעירים יותר פגשו אותך,זה איים עליהם שהם חשבו שאתה משחק את הבחור הרע?
-(צוחק)אני מקווה שלא!הלכתי לכולם והצעתי להם את העזרה שלי בכל דבר,ובכל זמן.אני מנסה לעשות זאת עם כל צוות שאני עובד איתו.

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

*השאלה הבאה ערוכה קצת כדי למנוע ספויילר,אבל העקרון הוא אותו דבר
הרבה דברים מעניינים קרו לדמות שלך לפני סיום העונה.נשארו לך חבלות,או צלקות? -כן,עיקמתי את הברך שלי דיי חזק,כשצילמנו סצינה בגשם.התעוררתי בוקר אחרי עם ברך כואבת.זה דיי הגיוני,עם הדברים שאני עושה בזמן האחרון אני כל הזמן מסיים עם פציעות וכאבים.אני לא יודע מה אני יעשה כשאני אהיה בן 50 או 60.

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

כמה מידע קיבלת על העונה הראשונה ואפילו על השנייה? -כל מה שאמרו לי זה שהבחור הזה(פוס) יופיע בתחילת העונה ואף חד לא ממש ידע מי הוא ובשביל מה או מי הוא עובד,ומה המטרות שלו.הדברים התבהרו בעונה השנייה. (היה מין קטע של סודיות בתוך הסט עצמו אפילו.כמו שנאמר גם בשאלה הקודמת שהשחקנים האחרים חשבו שהוא באמת רע,או שהוא אפילו לא ידע עם מי הדמות שלו מדברת בטלפון.מדליק
)

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

HilaZ1

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

חחחחח איזה תמונה הזוייה הוא נראה כל כך מוזר פה

למעלה