J julie90 New member 5/10/07 #38 הוא דווקא ניראה טוב../images/Emo45.gif אבל הוא לא הסטייל שלי (לא שיש לי סיכוי פה, כן? ). יהיה ספיישל דקלן מתישהו?
הוא דווקא ניראה טוב../images/Emo45.gif אבל הוא לא הסטייל שלי (לא שיש לי סיכוי פה, כן? ). יהיה ספיישל דקלן מתישהו?
H HilaZ1 New member 5/10/07 #40 חחחחח קלטתי..פשוט עם דקלן יש יותר סיכוי מאשר עם פוסי אה? אולי מתישהו...
H HilaZ1 New member 5/10/07 #71 אל תשכחי שהיא תמיד יכולה לבוא אליך עם פטיש שניצלים נו,אמרת שזה מועיל^_^
H HilaZ1 New member 5/10/07 #41 ד"א...אני תוהה אם הוא באמת נראה טוב כי זה לא שהוא יפה או משהו .הוא פשוט..סקסי נראה לי שבחורים רעים עושים לי את זה (לא משנה שהוא לא באמת רע,עד עכשיו חשבנו שהוא אחד כזה )
ד"א...אני תוהה אם הוא באמת נראה טוב כי זה לא שהוא יפה או משהו .הוא פשוט..סקסי נראה לי שבחורים רעים עושים לי את זה (לא משנה שהוא לא באמת רע,עד עכשיו חשבנו שהוא אחד כזה )
LeAnnDylan Well-known member 5/10/07 #56 אממ הילה תשקיע קצת ותעשה ספיישל דקלן, נכון? בכל אופן אני עושה את הפינה שלי על דקלן בשבוע הבא, אז נממ אני מקווה שזה יצא נחמד
אממ הילה תשקיע קצת ותעשה ספיישל דקלן, נכון? בכל אופן אני עושה את הפינה שלי על דקלן בשבוע הבא, אז נממ אני מקווה שזה יצא נחמד
H HilaZ1 New member 5/10/07 #73 הו אז אפשר שנעשה את זה במקביל את תעשי את הפינה שלך עם כל הפרטים המדליקים שאת תמיד מוצאת על השחקנים,ואני אוסיף תמונות
הו אז אפשר שנעשה את זה במקביל את תעשי את הפינה שלך עם כל הפרטים המדליקים שאת תמיד מוצאת על השחקנים,ואני אוסיף תמונות
LeAnnDylan Well-known member 5/10/07 #42 הווו פוסי ../images/Emo99.gif ראיתי את השרשור כבר בבוקר אבל מטעמי סינג'ור בית וכאלה לא יכולתי להגיב, אבל עכשיו תסבלו את ההערות שלי ^_^ איזה תמונה מדהימה שלו אגב הוא כזה סקס!
הווו פוסי ../images/Emo99.gif ראיתי את השרשור כבר בבוקר אבל מטעמי סינג'ור בית וכאלה לא יכולתי להגיב, אבל עכשיו תסבלו את ההערות שלי ^_^ איזה תמונה מדהימה שלו אגב הוא כזה סקס!
M mordillogirl New member 5/10/07 #65 ../images/Emo71.gifהמון תודה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif הוא כזה סקסי