מתי היה אימון חוץ ביגור?!את מדברת ע ל יגור שבצפון נכון?!
ש ש נ י ס New member 25/9/06 #21 פשוט מושלמים!!../images/Emo99.gif ואני חייבת לציין שהישיבה שלך ניראת ממש מעולה!!! אני זוכר ששנה שעברה התלוננת על זה שלא קמת בכלל מסיזר בקפיצות..חח אוהבת אותך בובההההה
פשוט מושלמים!!../images/Emo99.gif ואני חייבת לציין שהישיבה שלך ניראת ממש מעולה!!! אני זוכר ששנה שעברה התלוננת על זה שלא קמת בכלל מסיזר בקפיצות..חח אוהבת אותך בובההההה
S Suzy Bat Gerev Club New member 25/9/06 #25 חחחחחח מאוהבת בך ../images/Emo24.gif מקווה לראות אותך בשבת. הישיבה שלי עדיין מעפנה ועקומה, אבל אני משתדלת חח [=
חחחחחח מאוהבת בך ../images/Emo24.gif מקווה לראות אותך בשבת. הישיבה שלי עדיין מעפנה ועקומה, אבל אני משתדלת חח [=
ה הלוחשת לסוסים6 New member 25/9/06 #23 שאלה- ווסטרן היי לכולם רציתי לדעת כמה עולים בדרך כלל שעורי ווסטרן ואם מישהו יודע ספציפית כמה עולה בנצר סירני יעזור לי עוד יותר! תודה
שאלה- ווסטרן היי לכולם רציתי לדעת כמה עולים בדרך כלל שעורי ווסטרן ואם מישהו יודע ספציפית כמה עולה בנצר סירני יעזור לי עוד יותר! תודה
2 2eye New member 26/9/06 #29 אהההההההההההההההההההה היה מושלם... שברתי שיאים אישיים.. שיעור קפיצות -מוצלח- ללא מרטינגל וללא כפפות. ו....קפצתי מטר עשרים וחמשש.... יאאאאא מתרגששש...אני מספר לכולם אפילו מי שכבר אמר לי שלא מעניין אותו...
אהההההההההההההההההההה היה מושלם... שברתי שיאים אישיים.. שיעור קפיצות -מוצלח- ללא מרטינגל וללא כפפות. ו....קפצתי מטר עשרים וחמשש.... יאאאאא מתרגששש...אני מספר לכולם אפילו מי שכבר אמר לי שלא מעניין אותו...
ס סוני DSCH1 New member 27/9/06 #30 פלזר היה נחמד סתפ עשינו פלזר ואחרי זה מקצה המדיך החליט שהוא מקום 1 2 3 4 5 6 חחחחחחחחח
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 29/9/06 #31 כבר לא קופץ ממזמן אבל שיהיה..../images/Emo3.gif נפלתי..ואני כולי ה קשות נשרוד..חח