מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה אחזור בצהריים, אל תעשו בלגן.

שירלי317

New member
בוקר אור!../images/Emo42.gif

אתמול, רכיבה ראשונה במקום החדש. היה מעולה בהתחשב בנסיבות והאמת שגם בלי להתחשב בהן, אחרי שבוע בערך שלא רכבתי.. הרגשתי שאני בעצמי הייתי הרבה יותר זקופה וישרה (או לפחות פחות עקומה
) שהייתי הרבה יותר רכה ושקטה בידיים ופתאום שמתי לב שאני מסתכלת על הדרך ומסביב (שזה בעצם בגלל שגם אני לא מכירה את המקום כל כך..) במקום להסתכל על הסוסה כל הזמן. וכמובן שזה הביא לכך שקים הייתה נורא שקטה עם הראש וקבועה, והיא הייתה הרבה יותר חדה ומסודרת בתגובות שלה לבקשות שלי, בקיצור, התחלתי באמת לרכב! כמובן שהיא קצת חוששת מפינות מסויימות וקולות מוזרים טיפה מלחיצים אותה ומעבירים בה זרמי עצבנות כאלה, אבל חוץ מכמה באקים כאלה של לחץ שהיא עשתה בהתחלה, והמעברים לקאנטר שגם ככה אני יודעת שצריך לעבוד עליהם כי היא עוברת בבלאגן. היה באמת באמת מעולה! ואני הכי מרוצה בעולם! מסתבר שזו הייתה החלטה ושינוי לטובה
ואפילו כשבאמצע קאנטר פתאום הגיע איזה כלב של הבעלים של המקום והתחיל לרדוף אחרינו ולנבוח, היא לא התייחסה אליו, בעיקר כי אני לא התייחסתי, אבל היא באמת הייתה ממש מרוכזת בעבודה. השנה התחילה בטוב!
ועכשיו אני מתארגנת והולכת ברגל לחווה, לרכב כמובן, אז אחזור ואולי יהיו תמונות
יום נעים לכולם!

שירלי317

New member
הרגע חזרתי../images/Emo13.gif

היה סבבה, היא הייתה קצת יותר מבולגנת עם הראש, ועשתה כמה שטויות קטנות אבל היה ממש סבבה. זה בעיקר בגלל שאני הייתי קצת תפוסה היום, וגם בנות דודות שלי (שאחת מהן התחרתה בג') הגיעו באמצע לראות
אחרי זה קפצתי אליהם לבדוק אם אני יכולה לגנוב לה משו מהציוד שלה אבל ויתרתי
אחרי הרכיבה הורדתי לה ציוד ושחררתי אותה עם שני הסוסים פעם ראשונה! וזה עבר הרבה הרבה יותר טוב משציפיתי, חוצמזה שמתברר שהיא דורשת, מה שכבר לא מפליא אותי כי היא כל החיים שלה דורשת
והסכר המסורס היה בטוח שהוא סטליון..חח אבל חיכיתי קצת, ריחרחו אחד את השני, וואלה- חברים טובים! לא בעיטות ולא צעקות, עבר חלק לגמרי ואין מאושרת ממני! באמת שזו הייתה אחת החששות הגדולות והבודדות שלי בקשר למעבר, ועכשיו כשאני רואה שהיא התאקלמה לגמרי בכיף שלה אני שקטנה ורגועה! ועכשיו הלכתי להתקלח כי אני מסריחה ואורלי עוד סוחבת אותי לעל האש בת''א.. טוב שלא..חחח
הבאסה היחידה שהחמוד עוד תקוע שם בגבול מצריים

Ontario R Z Y H

New member
המהמהמ

לפני יומיים היה לי שיעור על טאצ'י, והיה מלך!!
הוא הלך כל כך טוב!! ובסוף כשהגב שלו ממש השתחרר הוא הרים את עצמו כל כך יפה!! יאאאיייי היום אני גם רוכבת עליו... לבדי (אמאא) מקווה שיהיה טוב... ואולי אפילו תמונות.. נראה .... לילה טוב

אימון חוץ ביגור [=

היה מטורף חחחחח העיקר שהכל בסדר ויש לי סוס פצצה
שלא יודע ממש איפה לשים את כל האנרגיה שלו, אבל בסוף הוא ידע

TauraMan

New member
ממש תמונה יפה ../images/Emo9.gif

אין, יעל, את הכי מוכשרת שיש.

ווינגז

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אבל זה בעיקר תלוי בסוס וברוכב... ובמצלמה
, לפחות בתחום צילום הזה.

יעלי תגידי

תודה ותשתקי
לדעתי היא דווקא צודקת. חוץ מזה, שלבנות אסור להתווכח, הן צריכות לשתוק, להיות במטבח ולעשות מה שאומרים להן
נכון?

למעלה