היצורה המשוגעת שלי../images/Emo23.gif
מדהים כמה שאנחנו מתואמות, דומות ומתאימות! ביום שהיא דורשת, אני גם "דורשת" צומי, ביום שהיא רוצה בחברת בני מיניה וחבריה, גם אני, ביום שהיא הכי צריכה שאני אחזק אותה, אני הכי צריכה שהיא תחזק אותי, ביום מוזר שכזה כשהיא הכי צריכה שירגיעו אותה, אני הכי צריכה שירגיעו אותי, וביום שאופן התקשורת שלה מוגזם עד הזיות, גם אופן התקשורת שלי מוגזם, מה לעשות, לא כולם מושלמים! אבל היום הייתה הרכיבה כל כך לא מושלמת עד כדי שלמות! לקחתי מושכות גרמניות, מגפיים ומשום מה ללא כל סיבה הרבה מצב רוח ואומץ, ברכיבה בדרך למנז' נתקלנו בהרבה חאפרים שיצאו לטייל, קים ניסתה לשוחח איתם, אבל אני יצאתי במחאה, צעקתי והתעצבנתי.. שתפסיק להוכיח שהיא דרסז'ניקית (עשתה לי פיאף, פסאז' ומה לא), הגענו למנז', כל דבר שיכל להסיח את הדעת הופיע (משאית, כלב, אנשים, ילדים קטנים, ממטרות, רוח, עלים מתעופפים, חמורים..) אבל היא נשארה יחסית רגועה באורח פלא, בדרך חזרה, עבר טרקטורון, ילדים קיפצצו לידה וצעקו וכל דבר שיכל להרתיע אותה הופיע, והיא נשארה יחסית רגועה באורח פלא, ובאמצע? כולה משוחררת ולא נשענה לי על הגרמניות, ואני ישבתי זקוף מהרגיל, כתפיים שוות (לא התעקמתי יחסית לבדרך כלל), כתפיים משוחררות וידיים שקטות, כך לפחות לפי ההרגשה... בקיצור, אחד הימים היותר מבלבלים שהיו לי בזמן האחרון.. (פרט לשלישי
) נגמר באחלה רכיבה כמו שהרבה זמן לא הייתה לי, נקווה שזה ישאר ככה ונעבור גם את מצב רוח יום שני של קים
לילה טוב ושבת שלום!