מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה בוקר טוב ושקט לכולם

soosapir

New member
היה כ"כ מצחיק!!

עבדנו במנז' הרוחק,ויש שמה כל מיני שועלים וכל החיות המוזרות האלה..
קיצר,בסוף השיעור נתתי לה מושכות ארוכות..ואז היה שם איזה שועל שרץ..אז היא דפקה לי גלופ.. ואני כזה-ממ טוב נו..אז אח"כ אני שואלת את המדרכיה עם זה היה גלופ או קנטר מהיר אז היא אמרה גלופ..
ועבדנו על זה שהרגליים הקדמיות נשארות במקום והאחוריות זזות(יענו שהרגליים הקדמיות הן ציר) ועל ריבוע וזהו.. כן,חפרתי אני יודעת..

סוני DSCH1

New member
היה מעולה הא עשיתי קצת רייניג

וקצת פלזר על שני סוסים שונים היה נחמד וסבבה הפלזר היה מעולה רק היא רצתה לעשות גלופ נתתי קצת אבל חוץ מזה היה נחמד ורייניג היה קשה כי זה הפעם הראשונה שלי אז המעגלים המהירים היו כיפים העצירות קצת דפוקות מצידיד לא ממש הצלחתי להשאר בתוך האוכף והספינים היו סבבה

היה מעייף!אבל מושלם !:] ../images/Emo210.gif../images/Emo109.gif

התחלתי עם טרוט ואחר כך עבדנו בעיקר על כיוונים ועל המבטים לפני הפניות וכו'...(בטרוט) עבר נורא מהר !:( חעחעע.. אחרי השיעור היה מצחיק.. הלכנו אני וחברה שלי עם שכנה שלי שרוכבת שם גם:] והיא לימדה אותנו איך לקשור את הסוס ולארגן אותו לפני רכיבה ואיך להבריש אותו
בקיצור היה נורא כיף !:]

S H I L G I

New member
כרגיל על דזי היה מעולה

אבל יש עוד המון לעבוד על זה.. עבדנו על זה שהיא לא תישען...ושהיא תחכה לי ובקיצור די לאסוף אותה לאורך זמן כי היא מנסה לברוח מהעבודה... עבדנו על המעברים מטרוט לקאנטר-בהתחלה היא כל הזמן פרצה לי לקאנטר במקום לעבור לקאנטר נורמלי..ורק בסוף ממש הצלחתי להעביר אותה לקאנטר אסוף ונחמט..[מישהו אמר חצי עצירה ולא קיבל?] וזהו..שיחה נחמדה עם ריקי...והפולין הזה בא לי בזמן לא טוב... ומחר עוד שיעור עליה ואחרי שיגמרו השיעורים [שעתיים אח"כ בערך] אז אני ארכב על פרודו שמתחיל להשתפר לאט לאט [אני רוכבת עליו כמעט כל יום אבל אין לי כוח לכתוב יותר מדי חח] ערב טוב לכולם=)

S H I L G I

New member
עוד אחד! על שתי רכיבות מהיום

בבוקר היה לי שיעור על דזי..היה קשה כי היא החליטה שהיא לא שמה עליי זין [סליחה] והיא פשוט לקחה אותה קדימה וגם כשהצלחתי לאסוף אותה כמו שצריך היא עוד פעם פשוט לקחה אותי קדימה וריקי אמרה לי "תדמייני שאת על שפת צוק! תעצרי אותה!!!" ודמיינתי ומשכתי בכל הכוח שלי בערך...וזה עבד. זה היה פעם ראשונה שהחצי עצירה שלי היתה אגרסיבית כל כך שהפחדתי את עצמי. אבל זה היא הביאה את זה על עצמה. בסופו של דבר, היה טוב. די לרכב על דזי זה תמיד טוב.
אחרי כמה שעות [הייתי באורווה מאיזה 8 וחצי בבוקר עד 3 ו40 בצהריים..] רכבתי עם טל..היא על פאלקי ואני על פרודו...הוא ממש משתפר! כאילו הוא סוס צעיר וצריך ללמד אותו די הרבה...אז דבר ראשון המעברים שלו משתפרים..והוא עדיין בורח נורא מהמסלול ומתנגד אבל זה משתפר מפעם לפעם...והוא נהיה יותר גמיש..פחות מתנגד למתג..פשוט נמתח עם הצוואר למטה וזאת התקדמות עצומה לעומת ההתנגדות המטורפת שהוא עשה לפני שבוע.. וזייהו..אני וטל עשינו פרוייקט ניקיון אורווה חח..ניקינו אבק וקורי עכביש ואת השוקתות [ככה כותבים?] של כולם...ובסוף ניקינו גם את אוליבר שנראה זוועה כי הוא לא מפסיק להתגרד הטמבל.. אה והגרדות של פרודו מתחילות להשתפר=) סוף סוף רואים תוצאות לזה שאני באה כל יום ומטפלת בו.. וב6 וחצי כנראה שאני אקפוץ לעזור לריקי להאכיל.. יומטופ וסופשבוע נעים שיהיה [גם מחר אני רוכבת. איזה כיף להגיד את זה!
]

נצלש קטן../images/Emo207.gif

מישהו מכיר ילדה שקוראים לה קרן ואם אני לא טועה היא רוכבת בלרכב עם הוח רכיבה מערבית זכתה פעם מקום 3 באליפות הארץ והיא רוכבת על סוס 3\4 קווטר ו-1\4 ערבי

מממ...

היה פשוט מעולההה כל כך נהנתי .. עשינו את הב והיה מדהים.. אין פשוט מה להוסיף. ואז התחילו האזעקות וזיילי נלחץ.. חחח

soosapir

New member
עוד שיעורר../images/Emo41.gif

היה ממש כייף- הייתי עוד פעם על ליידי וקפצנו.. בהתחלה באנו לאיקס בירידה כמה פעמים ואז כמה פעמים בעלייה.. ואז היא שמה אפרייט של 70ואז 80 ואז עשינו מסלול של 80.. והיה טוב:)

לא נורא. את עוד תשתפרי, ואם תנסי

ממש לתקן את הטעויות אפילו בשיעור הבא יכולה להיות לך עלייה חדה
.

שירלי317

New member
היצורה המשוגעת שלי../images/Emo23.gif

מדהים כמה שאנחנו מתואמות, דומות ומתאימות! ביום שהיא דורשת, אני גם "דורשת" צומי, ביום שהיא רוצה בחברת בני מיניה וחבריה, גם אני, ביום שהיא הכי צריכה שאני אחזק אותה, אני הכי צריכה שהיא תחזק אותי, ביום מוזר שכזה כשהיא הכי צריכה שירגיעו אותה, אני הכי צריכה שירגיעו אותי, וביום שאופן התקשורת שלה מוגזם עד הזיות, גם אופן התקשורת שלי מוגזם, מה לעשות, לא כולם מושלמים! אבל היום הייתה הרכיבה כל כך לא מושלמת עד כדי שלמות! לקחתי מושכות גרמניות, מגפיים ומשום מה ללא כל סיבה הרבה מצב רוח ואומץ, ברכיבה בדרך למנז' נתקלנו בהרבה חאפרים שיצאו לטייל, קים ניסתה לשוחח איתם, אבל אני יצאתי במחאה, צעקתי והתעצבנתי.. שתפסיק להוכיח שהיא דרסז'ניקית (עשתה לי פיאף, פסאז' ומה לא), הגענו למנז', כל דבר שיכל להסיח את הדעת הופיע (משאית, כלב, אנשים, ילדים קטנים, ממטרות, רוח, עלים מתעופפים, חמורים..) אבל היא נשארה יחסית רגועה באורח פלא, בדרך חזרה, עבר טרקטורון, ילדים קיפצצו לידה וצעקו וכל דבר שיכל להרתיע אותה הופיע, והיא נשארה יחסית רגועה באורח פלא, ובאמצע? כולה משוחררת ולא נשענה לי על הגרמניות, ואני ישבתי זקוף מהרגיל, כתפיים שוות (לא התעקמתי יחסית לבדרך כלל), כתפיים משוחררות וידיים שקטות, כך לפחות לפי ההרגשה... בקיצור, אחד הימים היותר מבלבלים שהיו לי בזמן האחרון.. (פרט לשלישי
) נגמר באחלה רכיבה כמו שהרבה זמן לא הייתה לי, נקווה שזה ישאר ככה ונעבור גם את מצב רוח יום שני של קים
לילה טוב ושבת שלום!

למעלה