רכבתי על ויסקי (שוב) ועשינו קצת מכולים של טרייל. התחלנו בסידפאס מעל קורה בצורת ר', ואח"כ עברנו לסיידפאס בין 2 קורות, ובסוף עשינו קצת קוולטים..והיה ממש כיף. ויסקי משתפר מלא! (אבל הוא דעיין קשה קשה קשה על הידיים)
איתמר [חבריקו] בא איתי... ולפאלקור היה המון מרץ אז עשינו כמה סיבובי קאנטר כי הוא ממש רצה חחח בקיצור אח"כ היה יותר נחמד חוץ מזה שהוא נבהל ממלא דברים קטנים..אבל חפיף והיה סתם מגניב המון קאנטר ושהיה הפעם יותר טוב מפעם קודמת...יותר אממ..רגוע בכל מקרה סתם היה את הדברים הרגילים ורק בסוף עשינו קצת לגילדים..והיה נחמד והיא אמרה לי שבראשון היא צריכה שאני אבוא לעזור היא עושה איזה פעילות..בקיצור תמורת זה אני אוכל לרכב לבד על פאלקי בקיצור נחמד..ובשני יהיה שוב שיעור נראה לי וזהו
בבוקר באתי לעזור כמה שעות במיני-קייטנה כזאת...והיה מתיש אבל נחמד...ובערב באתי וסיפרתי את פרודו כי יש לו חצי רעמה רק כי הוא גירד את החצי השני..חח בקיצור אין לו רעמה עכשיו [ריקי ביקשה..] אח"כ איכפתי את דזי וטל איכפה את פאלקור.. ועלינו עליהם וסתם היה לה קטעים שנגיד היא ברחה לי מהמעגל וזה..אז עבדתי על זה ולאט לאט ז השתפר..והיה לה קטעים שהיא רצה מדי ואז היא פשוט החליטה שהיא לא זזה..גם על זה עדתי..אח"כ טרוט ישיבה וקאנטר וכאלה..ועל המתג וכיפופים ועקלתונים ועצירות ומה לא.. והיה כיף סה"כ...ריקי אמרה שיש לי יופי של טרוט ישיבה [כי עליה זה ממש נוח..כאילו אין לה צעד שטוח אבל גם לא קופצני מדי..בדיוק מתאים לישיבה שלי בטרוט ישיבה ואני ממש מרגישה את האגן שלי זז בזה וזה אחלה חח..] ובסוף עשיתי קצת קאנטר ובהתחלה הוא היה די אסוף ומגניב ואח"כ היא הביאה אותה באנרגיות חח חמודה..והיה כיף סה"כ נהנתי נורא ומחר אני באה אחה"צ לעזור שם קצת ואז כנראה אני אחזור הביתה לקצת כי אני מתגעגעת לשם.. וזהו!