מעב"ר

cowgirl Ms

New member
תודה חמודה ../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

הוא סוס בריא שמקבל תזונה נכונה, טיפול אוהב וחי במגרש קטן יחד עם הסוסה שהוא אוהב :) לפעמים הוא קופץ ונלחץ בטיולים כי הוא פוגש משהו שמפחיד אותו, כמו טרקטור, אבל הוא נרגע מזה מהר, וכמובן אני נותנת לו את המרחב ומרגיעה אותו בליטופים.אבל רוב הפעמים זו פשוט מלחמת התשה- מי יצא יותר "גבר" וישתלט על השני. לרוב אני יוצאת המנצחת, אבל יש מקרים שבהם הוא לוקח [באזורים שאני מפחדת לפעול כרגיל, בכבישים לדוגמא.] ותכלס, אני טוחנת כאן מים, כי בטוח שהבעיה תפתר אם יהיה לי איך להגיע יותר ולרכב [הבעלים שלו רוכב רק בסופ"שים] וגם אם היה לי מנז' לאמן אותו בו. בנתיים כנראה אצטרך להסתדר עם מה שיש, אבל זה כ"כ מבאס, ממש פוגע בהנאה שברכיבה.. מספיק יש מלחמות בעולם, אני לא צריכה אותן גם עם הסוס שלי

ש נ י ס

New member
רק שאלה קטנה...בתוך כל הסיפר הזה...

את רוכבת עם קסדה?.. כי אם הוא משתולל ככה והכל..ולמרות שפעם הוא היה סוס רגוע.... סתם אני רוצה לדעת..חחח..לא לנסות להטיף או משהו..

cowgirl Ms

New member
ארר... לא...../images/Emo80.gif

והוא אף פעם לא היה סוס רגוע
זה בא לו בתקופות. אני באמת צריכה לקנות אחת. ואני יודעת כמה שזה מסוכן וזה, אני כבר איזה שלוש שנים רוכבת בלי קסדה .. ונראה לי הגיע הזמן לקנות אחת.

ש נ י ס

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

מזל שעד עכשיו לא קרה לך כלום!! ובואי נשמור את זה ככה

fliperit

New member
היה סבבה...

רכבתי על ויסקי...אפלוסה ענקי וכבד...ומאוד מאוד קשה על הפה. עבדנו על החלפות, ואפאחד לא ציפה שבאמת נגיע להחליף איתו, אלא רק נעשה הכנה, כי הוא אפפעם לא עשה את זה קודם. בסופו של דבר, אחרי פעמיים של קאונטר קאנטר בלי להחליף, ניסינו להחליף אותו, ולא עבד. ניסינו עוד פעמיים, עד שבסוף הוא החליף חלק. הוא קרע לי את הידיים, והתקלף לי העור בזרת בגללו, אבל אני עדיין מתה עליו...

שירלי317

New member
חייבת להודות שיפה לי פלומינו../images/Emo3.gif

אתמול שעור על זהבה, שאף פעם ל ממש עבדו איתה על עבודה על המתג חוץ מבאילוף בהתחלה... סוסת טיולים, די פוסתמה אבל היה נחמד לרכב על קווטרית רגועה ושמנמנה, שינוי מרענן
והיום רכבתי על קים במנז' והיה די מעפן האמת... חוץ מהמעברים לקנטר ומקנטר שהשתפרו בה-מ-ו-ן בעקבות הלונג' אתמול שגם השתפר והעצירות שהתפרו מאוד
מחר טיול והולך להיות נורא נורא כיףףףף

שירלי317

New member
אממ, אין לי מושג מאיפה היא

היא סוסת פנסיון של אחד החבר'ה אצלנו.. אני יכולה לברר את זה.. יש לה סייחה ממש ממש מתוקה אבל מעוותת קצת

ש נ י ס

New member
מממ...אם זאת סוסת בית ספר...

אז איך לעזאזל(?) נתנו לך לרכב בלי קסדה?!... פפפ..אני לא מבינה את החוות האלו..

שירלי317

New member
לא סוסת בצפר

סוסת פנסיון, טיולים.. משתמשים בה לפעמים לשעורים עם ילדים קטנים.. והיא קווטרית מסטולה, אז אני מרשה לעצמי לרכב בלי קסדה, יש אישור מאמא, יש אישור מהמדריכה, יש אישור מהבעלים של הסוסה, אז לא נראה לי שאני צריכה אישור ממך.. על כל סוס שאני לא סומכת עליו בעיניים עצומות, או על קים אני רוכבת רק עם קסדה! "החוות האלה"?!?

ש נ י ס

New member
דבר ראשון תורידי הילוך!

אני הבנאדם הארחון שאת צריכה ממנו אישור.. כי אני חושבת שלא יזיק לך אם תפלי על הראש ואולי ככה הוא יסתדר... שאלתי שאלה...לא היית חייבת להתיחס אם זה כל כך פוגע בך.. תהני לך..חיים שלך.. ותתבגרי כבר

שירלי317

New member
טוב שלא..

קודם כל אני ממש לא מבינה מה הקטע, שאלת באמת שאלה, אז עניתי.. ולא בעצבים ולא נפגעתי ולא כלום, אם זה מה שהבנתי מהתגובה אז בעיה שלך.. נהנת לי מאוד, יודעת לשמור על עצמי ולכל אחד השיקולים שלו. והאמת שאת צודקת בדבר אחד, לא יזיק לי ליפול על הראש אולי ככה הוא יסתדר.. אבל האמת שכיף לי להיות משוגעת ושרוטה, זה עדיף על להיות משעממת
והתבגרתי, תודה.. עכשיו תורך.

ממממ בוא נראה....

חימום די חרא קפיצות די חרא שיעור ח-ר-א ואז עודד עלה עליה ומשום מה הצלחתי...... וכואב לי התחת- בלי שום קשר אההה ויעל תמונה יאאפפהההההה

למעלה