מעב"ר

מה עשיתי בשיעור רכיבה

רכבתי על מאי. זה היה שיעור זוגי כי הילדה השלישית שאיתי בשיעור נסעה לאילת אז הייתי עם ילדה אחת. נושא השיעור היה בעיקר עצירה בבמה ומסלול מקצבים. החלק הכי מוצלח בשיעור היה כשהמדריכה נתנה לי להדריך את השיעור במשך 10 דקות
. החלק הכי פחות מוצלח היה עם המסלול במקצבים שמאי לא הסכימה בהתחלה לרדת לטרוט ואז להליכה. מה שאני רוצה לשפר לשיעור הבא זה את העצירות שלי בבמה שיצאו בסדר אחרי כמה פעמים אבל אני רוצה שיצא יותר טוב כי אני יודעת שאני מסוגלת לזה ואני רק צריכה להתאמן ולתרגל את זה. ההערות שהופנו אליי זה להסתכל ישר למשוך במושכות כדי להוריד את מאי להליכה ולא לחכות קצת, בהדרכה שאני אדבר קצת יותר חזק, ובמסלול עם הבמה (טרייל) אז שאני אסתכל לעבר האובייקט הבא. הערות: היה שיעור ממש כיפי והלך לי די טוב. זה היה חומר חדש הטרייל, עשיתי במה אבל בלי כל הסיבובים סביב החבית והקונוס ולכן מאי קצת התבלגנה לי אבל בשיעור הבא אני בטוחה שיצא לי יותר טוב.

SkAzi w

New member
../images/Emo13.gif

היום נועם החליט לפצות אותי על זה שלא השתתפתי באליפות ונתן לי לעשות שיעור על ליונל
יחסית לפעם ראשונה היה ממש טוב התחלנו קצת מעגלים וקצת להתרגל ואז קפצנו קצת... והיה יחסית טוב הוא קצת לקח אותי לטיל אחרי המכשול והיה לי קצת קשה לעצור
אבל חוץ מזה היה ממש נחמד דרך אגב הסוס למכירהה... מומלץץ מאודד

cowgirl Ms

New member
הממהממ../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

יצאתי לטייל לבד ותות עמד על שתיים נר! היה כיף, חבל שלא צולם.

חח רכבתי על ז'קו

פוני חמוד קטן קפצתי איתו בקנטר אפרייט 40 ס"מ והתהפכנו חחחחחחחחחחח אבל אנחנו בסדר לא לדאוג..

charliebr

New member
רק שתדעי

שגם אני החלקתי שם.. וגם וסילי... המון אנשים החליקו...

arieledaho

New member
מצטערת שתפסתי אותה להרבה זמן..

חח בסוף הטלפון שלה מת...]=

cavallo

New member
חח זה הפוני עם הכתם הלבן על התחת?

הרגליים שלך לא הגיעו לרצפה???חחח

גם אני רכבתי עליו... הוא סביר

לא ממש יודע מה לעשות איתו.. חח הכי מצחיק זה לקפוץ איתו.. שליאור אמר לי לבוא איתו לאיקס חשבתי שהוא צוחק עליי..

fliperit

New member
ראיתי את ברבי היום...

הוא היה מטונף קצת, והוא מגורד, ועוד יש לו גוף של סייח כי הוא לא עובד עדיין (בטן "נפולה", אין לו שרירים)...אבל האופי שלו מדהים! הוא כזה פינוקי! לא הצלחתי אפילו לצלם אותו, כי כשנכנסתי לתא הוא הלך אחרי לכלכ מקום.. ולשיעור: רכבתי על אריק, סוס בית ספר חמוד לאללה, ועשינו החלפות...בפעם ה-1 הוא לא החליף, ובעם השניה הוא היה חמוד והחליף....הוא רק קצת עקום וקש לו לזוז ישר...

fliperit

New member
אויי שכחתי...

מעבר במתכונתו החדשה: נושא השיעור: החלפות החלק הכי מוצלח: כשהצלחתי להחליף את אריק... החל הכי פחות מוצלח: הפוזיציות לקנטר לצד ימין...היה לו ממש קשה עם זה. לשפר לשיעור הבא: לא ידעת...נראה לי שרכבתי די טוב היום...לא היו לעדי כמעט הערות אלי הדבר הכי חשוב שלמדתי: זה לא משהו ספציפי...אני צריכה להתרגל לרכב על סייחים וסוסים צעירים שוב...

למעלה