מעב"ר

שירלי317

New member
כי אני דפוקה../images/Emo13.gif

יש לי שבוע כבר מפוצץ בחרדות ומה שעובר עלי עכשיו עם קים, הנפילה, אמא שלי והחווה וכל מיני גם לא הכי מוסיף לזה... וגם אחותי שעוזבת את הבית..והלחץ של הבצפר גם לא עוזר.. אבל בעיקר זה שיש לי תקופות כאלה של חרדות ושאני כל דבר קטן מגזימה... זה יעבור לי, בנתיים אני מנסה להדחיק את החרדות האלה ולחכות שהסערה המפגרת תעבור... מה שכן, סופסוף ללכת לבצפר דווקא הועיל לי
ואמא הכינה לי רסקיו חדש
יהיה טוב..

את יכולה ללכת למישהי שתיתן לך משהו

שיעזור לך יותר מרסקיו. אימא שלי מבינה בזה. היא עובדת בגהה וזה לא בית חולים רק לחולי נפש אלא גם לאנשים רגילים שצריכים עזרה עם התמודדות על לחצים וחרדות. יש שם אנשים שמקשיבים ועוזרים ונותנים עצות ומלמדים דרכים לאיך להירגע. אז יכולה לראות אם את צריכה ללמוד איזו דרך להירגע. אני לא אומרת שיש לך בעיה נפשית אלא שאת אולי צריכה איזו דרך להתמודדות על לחצים ותוכלי ללמוד שם. אני כותבת את זה בכוונה להציע ולעזור ולא לפגוע

שירלי317

New member
תודה, ולא נפגעתי

וכן, יש מצב שיש לי מחלת נפש, אם תראי את המשפחה שלי תביני למה
אבל אני מתמודדת עם זה, תודה... למרות שלא יזיק לחזור לפסיכולוגית אבל בנתיים אני בסדר, אבל תודה על הכוונה הטובה שלך

NTL

New member
תקשיבי

גם לי יש סוס עם בעיות נפשיות לפעמים. וגם הוא נפל עלי (נגמר הרבה יותר רע). וגם אצלי לא תמיד יש מישהו בחווה כשאני רוכבת. הכי מומלץ אם את רוכבת לבד זה לפני שאת עולה להתקשר לאמא ולהודיע לה שאת עולה על קים ושתבדוק מה שלומך בעוד כ40 דקות. אם את לא עונה אז שתבוא מהר. זה מה שאני עושה. (רוב הפעמים היא שוכחת להתקשר האמת... ואז אני מתקשרת אליה וצורחת עליה שיכולתי למות עד עכשיו). אבל אמא שלך בטח יותר אחראית...

שירלי317

New member
תודה על העצה

אבל זה נראה לי כבר לא יהיה הכי רלוונטי מיום שלישי.. אבל לא משנה.. ואמא שלי סנילית קצת.. חח והאמת שכבר עלה הרעיון עם המדריכה שלי... נראה סופי היום או בראשון... פףףף, אני שונאת לשבת בבית בלי לעשות כלום כל היום זה מכניס אותי לדיכי...

fliperit

New member
היה שיעור נחמד

רכבתי על דונצ'ו, ויעלי רכבהעל דונצ'ו 2 (שבעצם קוראים לו ברנדי...אבל בשבילנו הוא דונצ'ו 2) התחלנו את השיעור בלאסוף, ואח"כ עשינו כמה מעגלים,רק כדי לראות שהם נשארים על המעגל. אח"כ עבדנו על להזיז כתף ובסוף בסוף עבדנו על התחלה של ספינים...דונצ'ו היה עקום לגמרי, ודונצ'ו 2 היה מגניב. רק חבל שלקח לנו 3 שעות לחזור הביתה אח"כ...יצאנו מהחווה בשבע והגענו הביתה אחרי 10

למעלה