נעתיק מהקומונה../images/Emo3.gif
אממ השיעור אתמול: אני טוסטוס אמיר דרסאז' + נועם= שבת, רוני=שחורה, יעלו=ז'יטן, יוני<העמוד הבתול>=קינג <מסכן
> מעגלים שינויי כיוון היינו על שמאל.. אני ויעלו היינו למטה רוני נועם ויוני היו למעלה במעגל.. הקטנו הגדלנו סבבה הכל בטרוט אח"כ קנטרים וכרגיל זה שמאל אז טוסטוס הולכת טוב מאוד חח אח"כ הלכנו חופשי.... שינינו כיוון... עכשיו צד ימין ממשיכים טרטו על כל המגרש בנתיים אח"כ שוב אותם המעגלים.. רק בטרוט ואח"כ ממשיכים על כל המגרש ואז מעגל אחד גדול באמצע ואז מעבר לקנטר.. כרגיל היא עשתה שמאל אז דחפתי אותה קצת עשתה חצי ואז נשארה ככה כרגיל אמיר אומר לי להמשיך בקנטר לא אכפת לי מה שקורה למטה <הרגליים שלה> חח בסדר ניסיתי לשנות לה וניראה לי שהצלחתי אבל אז היא החזירה לחצי חצי...... עיצבן אותי.. ואז טרוט והיא כמובן ממשיכה בקנטר כל שניה ולא רצתה בכלל לעבור לטרוט... ואז שוב טרוט ואז עוד פעם קנטר ואז זהו נגמר השיעור... ברגע שעברנו לימין היא התחילה עם הקטעים שלה וזה עיצבן אותי וזה מה שהרס לי את השיעור יום ראשון - רכיבה לבד <הרכיבה האחרונה שלי עליה לבד
חוזרים ללמוד
> עליתי ב-1 רוני עלתה איזה 20 דק' לפני חח רכבנו התחממנו טוסטוס הייתה ממש חמודה ועבדה יפה ובקושי עשתה דווקא אח"כ רוני החליטה שאנחנו עושות מסלול קטן היא סינג'רה את מוריה <שהגיעה לצלם חח> שתוריד את האפרייטים לקורות חח אז עשינו כאילו ספרנו צעדים יותר פחות ואח"כ מין הסתם טוסטסו פתחה ושחורה כמו שפוטה שלה רצה אחריה רוני מסכנה קטנה שלי רצה אחרי אז התחלפנו ושחורה רצתה להיות אחרי טוסטוס שפוטה קטנה חחחח
יום חמישי שבוע שעבר - רכיבה לבד טוסטוס הייתה ממש חמודה ועבדה יפה ורצתה לעבוד חח יהב תפס לי את המגרש ולא רציתי לרכב איתו כי הוא כל שניה עשה לפייבור קסקסקסקס וטסטוס לא מתה עליו אז לא רציתי שתקרה תקרית אז עברתי למטה לא נורא עבדתי איתה על לגילדים והיא הייתה ממש חמודה והלכה יפה גם בקנטרים
<תמונה מיום חמישי
>