1 באפריל 2008

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

דנדוןXD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!

porky169

New member
זה לא נשרף כבר בעבר?../images/Emo134.gif

אה לא זה היה בסדרה עצמה...

porky169

New member
זה לא נכתב ברצינות אם הבנתם לא נכון../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

namnamBG

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo107.gif

אאעעאהע!!!!רגע...אחד באפריל היום...עליתי על המתיחה!

אני עובדת על אנשים גם ב-2 באפריל ../images/Emo6.gif ../images/Emo223.gif

או שאני עושה את זה יום לפני או יום אחרי. XD זה שקוף מדי באותו יום. ~.~ היום עבדתי על חברה שלי, חיחי. והיא כולה נלחצת ואני כזה "2 באפריל! חה!" והיא כמעט הרגה אותי.

Brombit

New member
באמת שלא האמנתי אפילו לרגע ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

Jen74

New member
נכון, אבל זה לא קשור...

זאת החלטה שאני הגעתי אליה וכל פעם מישהו אחר ניסה לשכנע אותי להישאר בפורום אבל בסוף אני רואה שאני באמת צריכה לעזוב את הניהול. במקרה זה יצא אחרי חצות ונפל על התאריך הזה. אני מקווה שיקחו אותי ברצינות למרות התאריך.

go goldi

New member
../images/Emo60.gifאי אפשר לקחת דבר כזה ברצינות ב1 באפריל

קודם כל אם היית שוקלת לעזוב לפני אני דיי בטוחה שהייתי יודעת על זה אני גם יודעת שרציתם לעשות איזו מתיחה באחד באפריל... אם את בכל זאת עוזבת(ואני מקווה שלא
) אז חבל

NoGoSh

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo203.gif את עוובדת עלינו ../images/Emo3.gif

בדדדוק D:

Jen74

New member
ידעתי שמכולם אתה תהיה הראשון לשמוח ../images/Emo4.gif

תחשבו מה שאתם רוצים אבל מחר נראה איך תגיבו.
אגב, באמת יש אלוהים, דיברתי איתה פעם...

B o N u s

New member
חעח XD

כמובן שלא התכוונתי לקח ברצינות [-; אבל אני לא מאמין שאת פורשת. אני אאמין רק אם אני אראה הוכחה מתפוז. ואולי גם אז לא
טל :)

היא באמת עוזבת ../images/Emo201.gif

היא מדברת איתי על זה כבר הרבה זמן ובמקרה יצא שהיום היא החליטה לפרוש... בהצלחה בהמשך הדרך

edens 114412

New member
חבל שאת עוזבת/tapuzforum/images/emo4.gif

אבל בכל מקרה בהצלחה בדרכך עדן.

למעלה