1 באפריל 2008

• פותח הנושא Jen74
  • פורסם בתאריך

Jen74

New member
../images/Emo18.gifהודעת פרישה מניהול הפורום../images/Emo70.gif

אחרי תקופה ארוכה בניהול הפורום החלטתי שדי, מספיק לי. אני לא מצליחה להבין את השפה שלכם וחוץ מזה שאני אוהבת לראות את התוכנית הפיג'מות, לא ממש מוצאת שפה משותפת עם הגולשים. אחרי הכל, אתם בגיל של הילדות שלי. איך אני יכולה להבין אתכם בכלל??? מאז שאורי מנהל את הפורום הפורום ממש פורח ועם העזרה של כל האדומים והגולשים האחרים כאן, מה נשאר לי? אז אולי אני אבוא לבקר מדי פעם, אבל קצת משעמם לי לנהל את הפורום ואני בטוחה שאורי ביחד עם הנהלת תפוז ימצאו מנהל/ת מצויין/נת לפורום במקומי. אז היו שלום ותודה על הדגים... ג'ן

../images/Emo2.gif הסט של הפיג'מות נשרף!

היום בסביבות השעה 19:00 פרצה שריפה באולפני ברודקאסט שבחולון, שם מצלמים את הפיג'מות. חלק מהסטים של הפיג'מות נשרפו וייאלצו להבנות מחדש. כתוצאה מכך צילומי העונה החמישית יתעכבו וכך גם שידור העונה החדשה.

טוב תראו

זה ממש לא קשור לאחד באפריל. אני עוזב, קרו כמה דברים וכבר לא נעים להיות פה. אבל עם מי שאני מדבר אני אמשיך, אני רק עוזב. היה נחמד רק חבל שכבר לא נחמד פה. ולא, זה לא קשור לאחד באפריל.

B o N u s

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עוד איכשהו בהתחלה האמנתיXDDDDDDDDD טל :)

mici95

New member
למה אתה עוזב :,(

למרות שאני פה לא הרבה זמן, ראיתי שאתה עוזר פה מללאאא... למה אתה עוזב :( ?

B o N u s

New member
וואי, אחד המבלבלים..

בכל זאת אני חושב שזה לא נכוןP-: טל :)

אופק צח

New member
חבל.

קרלו אתה תותח, חבל שאתה עוזב. כמו שאתה שם לב גם אני כבר לא נמצא כאן הרבה, הפכתי לקורא סמוי, חלק מהאנשים כאן יודעים למה.

Mavette

New member
אני לא פה הרבה זמן..

ואני לא יודעת את הסיבה שיכולה להיות לך לעזוב...חבל..אתה אדום! זה פריבילגיה ^__^ הייתי שמחה לדעת למה אתה עוזב.... ורק אם בא לך הנה המסן שלי: [email protected]...

למעלה