שרשור תמונות לחודש יוני

../images/Emo202.gif שרשור תמונות לחודש יוני

כמו בחודשים הקודמים - נסכם גם את החודש הנוכחי בתמונה אחת לכל ילד. אם אפשר גם כמה מילים על הילד / הסיטואציה / הנסיבות שבהן צולמה התמונה - זה יהיה מעולה

מ י כ

New member
מה,להיות ראשונה?../images/Emo8.gif

אני מרשה לעצמי לפלח תמונה ולשים תמונה של שניהם מהחתונה של אימא שלי.זה אמנם היה במאי אבל לקח לי חודש להתאושש והנה:.. (שי הרגיש בערך כמוני..)

מ י כ

New member
../images/Emo99.gifשי המקסים

התמונה היא מיום כייף שעשיתי איתו(או יותר נכון -שהוא עשה איתי...)בקניון ליד הבית. לאחרונה שי מדבר הרבה ודי ברור,מחייך בלי סוף,רוקד,ואפילו מנסה לחקות את אחיו בגמילה... קיצור שי מצדיק את השם שניתן לו כל יום קצת יותר..

בניתי עלייך ../images/Emo13.gif

הילדים שלך גדלו כל כך מאז הפעם האחרונה שראיתי אותם שזה פשוט... פלא
צור נהיה דומה לך או שנדמה לי? תסבירי את הכותרת של התמונה - אמא שלך התחתנה??? ולמה היית צריכה חודש להתאוששות?

מ י כ

New member
כן-מה ששמעת/קראת..

הנכדים הפריעו בחופה של הסבתא..
,הורי גרושים,אבי נישא כשהייתי בחודש שמיני עם צור,ואימי עכשיו נישאה למישהו שהיא הכירה בנובמבר האחרון(וזה השוק) והיא בתהליכי מעבר לעיר רחוקה בדרום הארץ...(אחרי ששכנעה אותי לעבור לגור מעבר לכביש...)

מ י כ

New member
וצורצור החמוד../images/Emo99.gif

(ויש לנו אפילו אבחון בכתב של הקלינאית תקשורת שמאשר שהוא חמוד..
) צור מתגלה כילד רגיש רגיש,הוא ניגש לילדה שבכתה,נתן לה יד וליווה אותה לאוטו של אימא שלה.הוא רואה ילד בוכה שקיבל מכה וישר מכריז את הקסם שאני עושה לו כשלו כואב..
,(ההורים כבר קוראים לו שיעשה קסם כי זה עובד...)כשאני מתנצלת על טעות שעשיתי(פעם ביום ערך..) הוא ניגש אליי אחרי כמה זמן ואומר שהוא כבר לא כועס,בקיצור זה שהוא מבין הכל-זה ידוע-אבל כמה הוא מרגיש ולא רק את עצמו-אלא גם אחרים זה מהמם בעיני

צור מקסימון אמיתי, גם מבפנים וגם מבחוץ../images/Emo99.gif

כלתך מאוד תודה לך על פיתוח האינטליגנציה הרגשית שלו...

anguly

New member
איזה צמד מקסימים../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ואת לא צריכה אישור מאף אחד שהוא חמוד זה כל כך ברור

מזלטוב איז אפרופריאט היר?

כן מותק, ברור לי לגמרי הצורך בהתאוששות. מה הילדים הבינו מהמשפט: סבתא מתחתנת?

מ י כ

New member
כן,כבר אפשר להגיד מזל"ט

את המסיבה הם הבינו וזוכרים עד היום,הם הבינו שמאז אותה מסיבה הם רואים את בעלה של סבתא(זה שמביא הרבה הפתעות ואימא לא יודעת איך לקרא לו..)הרבה הרבה יותר.

חמניה1

New member
אלא איך?

אצלנו גם לילדים לא משדרים שזו סבתא אלא השם של בת הזוג. כמו שאמרו כאן, לחלקנו יש נסיון. והילדים, מתוקים מאוד.

מרב.

New member
../images/Emo6.gif צמד חמד של מתוקים

הם כ"כ דומים בתמונה שזה מדהים, והסיפור על החתונה של הורייך בהחלט הימם אותי. בד"כ הסיפורים על החמות שלך מהממים אותי, הפעם הפתעת אותי

והנה הצמד-חמד שלי במים

בבריכה אצל חברים, בשבת
יונתן ביקש להביא לשם את עוגת התפוחים שאפה בחוג הבישול שלו, והעוגה אכן זכתה למחמאות רבות. לפני שיצאנו משם, כבר היינו בדלת, פתאום הוא רץ לשולחן, אחז בעוגה שלו, חיבק אותה (כן כן, בדיוק כמו שאתם מתארים לעצמכם) ואמר "מצטערים, אבל אנחנו חייבם לקחת את העוגה. סבא שלי עוד לא טעם ממנה". אמר וזינק החוצה כשעוגתו בחיקו...

למעלה