שקט, מצלמים

MeetLofe

New member
LOL

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mmmbam

New member
../images/Emo6.gif

כל כך מעולה!!!! איי לייק איט!!!!. וחוץ מזה שזה היה קורע, את גם מוכשרת!.

SummerNightCity

New member
רעיון מבורך ../images/Emo45.gif.

כל הכבוד על היוזמה
. אני ממש עייפה, אני אנסה לכתוב סצנה מחר, אני אוהבת
.

JULI4561

New member
נו טוב מה רע../images/Emo35.gif

ארוך אבל שווה לקרוא
מישרץ הוא מכשף שאהובתו המכשפה היפה הטילה עליו כישוף נורא שיהפוך להיות רשע ומכוער למשך כל חייו[בגלל סכסוך]אז הוא רוצה להתנקם בה , אך הדרך היחידה שהוא יוכל להראות טוב זה באמצעות ללבוש דמות של אישה אחרת למשך 24 שעות דרך שיקוי שקרא לה מישל! . מישרץ החליט שהוא יתנקם בה בכך שיהרוג את כל הבנות הכי יפות בעולם . אז הוא מחליט ללכת להאבקות בנות [הוא שותה את השיקוי] ומנסה להרוג אותם אך בגלל שהדמות הנשית שלו שיש לו דרך השיקוי(לאלה שעדיין לא הבינו) הדמות הנשית שלו חלשה מידי והוא לא מצליח לפגוע בהם ולהרוג אותם בכלל . ואז מישרץ שומע על תחרות של דוגמניות באמריקה - "הטופ מודל הבאה" ומחליט לרשום את עצמו בצורתו השניה הוא שולח קלטת ומכשף את כל השופטים שיבחרו בה ככה הוא עובר את כל האודישנים ומגיע לתחרות ומתרחק מכולם ולא מצליח לדבר אם אף אחד ונורא קשה לו אם ההצילומים הראשונים כי הוא יוצא נורא גברי וזה בדיוק ההפך ממה שהוא צריך לעשות. ואז הוא מתאהב בבחורה אחת מהתחרות ושמה : ברנדי אך נורא קשה לו אם זה מכיון שהוא אמור להיות בת אבל הוא נמשך לבנות כי הוא בן . אז הוא ממציא שהוא -"דו מיני" והוא נמשך לבנים ולבנות גם כדי שהוא לא יראה חשוד. אז שיום אחד אחרי שברנדי עפה ליבו נשבר והוא מתחיל להרגיש שדמותו הגברית יוצאת ומתחילות לצאת לו כל מיני כתמים אדומים . הוא נלחץ ולא יודע מה לעשות כי נגמר לו כל השיקוי והוא לא רוצה לצאת כי הוא עוד לא הרג אף אחד!!! אז שולחים אותו לרופא וכדי שלא יגלה אותו הוא הורג אותו !!!!! ואז יום אחד בטקס הניפוי שדמותו הגברית השתלטה עליו: כולם שואלים "איפה מישל" איפה מישל" ואז מישרץ נכנס לוקח אקדח מכושף והורג את כולם חוץ מטיירה טיירה : OH NO אל תירה בי מישרץ: סורי בובה[קורץ] ואז יורה בום!!! [וצוחק חה חה חה חה- בצחוק של מכשפים] זהוו הזוי ביותר
אני יודעת חחחח
מקווה שזה טוב

SummerNightCity

New member
יו יש לי רעיון.

[ואני גם כותבת סצנה בנתיים, מה ]. אפשר לעשות תחרות בין הסצנות שכותבים, וכל פעם מי שהסצנה שלו נבחרה, פותח את הפינה הזו בפעם הבאה, ולמעשה גם בוחר את הדמות. מה אתם אומרים?

אבל זה לא נעים ../images/Emo4.gif

לא רוצה להעליב וכאלה... אממ לא יודעת במחשבה שנייה אולי זה לא רעיון טוב שזה יהיה כתחרות. לא יודעת, מי אני שאחליט
אבל בכל מקרה אם כבר תחרות, אז מה שנראה לי עדיף זה שנגיד נבחר סימן מסוים [למשל -
] ואז כל אחד ישרשר את הסימן הזה לסצינה שהוא הכי אהב. ואז אני אדאג לספור את זה ולוודא שמי שנבחר יעשה את המשחק [אם בכלל רוצים להמשיך עם המשחק]

SummerNightCity

New member
דרמה קווין. ../images/Emo69.gif

רקע לסצנה-מישל, אשר החליטה לנסות את מזלה בטופ מודל הבאה ולהפוך לדוגמנית, כיוון שכל חיה צחקו עליה והיא אף פעם לא הייתה יפה, היא רצתה לנצח, ולהוכיח לכולם שיש בה משהו, ואכן, צוות השופטים קיבל אותה לתוכנית, בגלל שהיא הייתה כה מיוחדת, אך במהלך השבועות, כשהיו שם כל כך הרבה בנות יפות,מישל הרגישה כל כך מכוערת,חסרת ביטחון והחליטה לעשות משהו בנידון. תפקידי אורח מדען הכל יכול-ג'וני דפ. הסצנה [יש מצב גם הסצנות] היה זה בוקר של צילומים, ומישל התעוררה בהרגשת נאחס, הסתכלה על הבנות, ואמרה בליבה, 'זהו היום אני עושה משהו עם עצמי '. היא החליקה את ידה על כיס מכנס הפיג'מה, והוציאה את כתובתו של המדען הכל יכול, וחייכה לעצמה. מישל קמה, התחילה להתארגן, וכעבור זמן מה, אחת הבנות, קיניה שמה, התחילה לצווח באושר:"טיירה מייל, טיירה מייל" וכל חברותיה לדירה התאספו סביבה. מישל ידעה שזה הזמן לצאת החוצה מבלי שייראו אותה, וחמקה בזהירות. שאר הבנות כמובן שלא שמו לב, כי במילא מישל לא עושה הרבה רעש חוץ מלהתלונן, ואם היא לא מתלוננת מה טוב. מישל מיהרה ברחבי לוס אנג'לס, בלי לדעת לאן היא הולכת, היא התביישה לשאול אנשים, כי פחדה שיסתכלו עליה, יראו עד כמה היא מכוערת ומפחידה, וירוצו בבהלה. היא החליטה לקחת מונית, וכיוון שאף אחת לא באמת עצרה לה, נכנסה לאחת המוניות בעצמה, אמרה במהירות את הכתובת לנהג, ודחפה לו כמה שטרות כבדים ליד. הוא היה המום, אך הסיע אותה לכתובת המבוקשת. בשעה זו, החלו כבר הצילומים, טיפני התלוננה כבר לצופים על כמה שהשתנתה, נואל התבכיינה על בנה, וכריסטינה אפילו הספיקה לדפוק כמה מבטי רצח לצלם. ג'יי מנואל קרא בכל פעם לבנות להצטלם.כריסטינה עזבה את הסט, וג'יי החל צועק "מישל, אני צריך את מישל". היא לא באה. הוא חשב שאולי לא סיימו לאפר אותה, או לסדר לה את השער, וקרא לטיפני בנתיים, שתעזוב את הצופים ותעשה משהו מועיל. כשסיימו עם טיפני, שוב קרא ג'יי " מישל, אני צריך את מישל", ושוב, אין קול ואין עונה.הלך לחפש אותה בחדרים השונים, בשירותים, מתחת לשלחנות, וכשלא מצא אותה, כינס את כל הבנות. ג'יי:"מישהי ראתה היום את מישל?". דממה. טיפני:"אני חושבת שראיתי אותה היום בבוקר בוכה לכרית, אבל יש מצב שזה היה אתמול,
, למרות שזה קורה כל יום". כל השאר:"לא". ג'יי:"יש למישהו מושג לאן היא יכולה ללכת?". בריטני לוחשת לנואל:"למנתח פלסטי, או לפחות לקוסמטיקאית" וכל הדממה הופכת לציחקוקים רמים. ג'יי משתיק אותן בהנף יד. "אתן חושבות שהיא עלולה להזיק לעצמה?". נשמעו מילמולי הסכמה. ג'יי התקשר לטיירה, אך זו אמרה לו להמשיך בצילומים, והיא תנסה למצוא את מישל בעצמה. היא שלחה את ג'ניס לחפש בכל המנתחים בעיר, את מיסיס ג'יי לכל הקוסמטיקאיות, והיא עצמה הלכה ברחובות ובדקה בכל חור ופינה אפשרים. בנתיים, מישל יצאה מהמונית, חיטטה בכיסה, הוציאה את הפתק, אימתה את הכתובת 'שדרות סנצ'רי 3829', שאפה עמוקות,נשפה, והסתכלה על הבניין. זה היה בניין די חדש, אך בגלל שריפה או בנייה לא טובה, נראה הרבה יותר ישן ממה שהיה באמת, ומה שהכי היה מטריד, זו העובדה שלא היו בו דלתות או חלונות כלל. מישל החלה להסתובב סביבו ולבסוף, מצאה כניסה אחורית קטנה ועלובה, נראת בקושי בגלל שכבות איומות של טחב.היא פתחה את הדלת במאמץ קל, וזו השמיעה חריקה לא נעימה.הכל היה חשוך, אך בעזרת האור הקלוש שבא מין הדלת, הצליחה להבחין בגרם מדרגות קטן.מישל החלה ללכת לעברו, ירדה מדרגה, והדלת נטרקה בעוצמה. מישל גיששה באפלוליות, והבינה שהיא לא תצליח לרדת כך במדרגות.היא ניסתה לפתוח את תיקה ולמצוא משהו מועיל, ובנתיים גם נתנה לעצמה מכה בראש 'דווקא בזמן האחרון נזכרתי להפסיק לעשן!'. לבסוף, מצאה מטריה, והיא התחילה לרדת, נעזרת בה. המדרגות הסתיימו, והובילו למסדרון צר. מישל המשיכה לנסות ללכת, ולבסוף הגיעה לפנייה, שהובילה לחדר. תחילה, הסתנוורה מהאור העצום שם וחשבה ישר לשים כובע או משהו שיסתיר את פניה. אך החדר היה יותר מעניין. כמיות של שיקוים, מבחנות, דברים מוזרים שלא ידעה על קיומם, בדיוק כמו שמעבדה צריכה להראות. בפינה אחת, נשמע בום קטן, וכמה מבחנות התפוצצו והאלו עשן סגלגל. מישל מיד הפנתה את מבטה אל מקום הרעש, ומבעד לעשן שהתפוגג, הצליחה לראות איש קטן, עם משקפיים ענקיות, שיער מטורלל שההתבלגן לצדדים מוזרים, ושמראו מצחיק למדי. "סליחה" צעקה לעברו "האם אתה המדען הכל יכול?". האיש הקטן נבהל, פוצץ עוד מבחנה, שהעלתה ריח נוראי, והתעשת. "אכן. מה את רוצה? ואיך הגעת לכאן?". מישל התביישה לענות, אך המדען נתן בה מבטים שאם היא לא תדבר היא תעוף משם מהר, היא נשמה עמוקות, והתחילה. "מצאתי את הכתובת שלך ואת פרטייך באיזשהו מכון פלסטי שהלכתי להתרשם ממנו לפני כמה ימים, מתחת לכיסא. בהתחלה זה נראה לי מגוחך ולא אמיתי, אך התחלתי לחשוב על זה, מה אם באמת אתה הכל יכול, ואם תוכל לשנות אותי. אתה מבין, כל חיי הייתי מכוערת, והרגשתי נורא עם עצמי, ועכשיו אני מתחרה בטופ מודל הבאה, וכולן שם כל כך יפות ויוצאות להן תמונות מדהימות ואני מרגישה כל כך לא כמוהן והן מורידות לי את כל הביטחון עצמי שאין לי. אני שואלת אותך, האם תוכל להפוך אותי ליפה?". המדען חשב קצת, הירהר, ליטף את סנטרו ולבסוף ענה. "גם מנתח פלסטי יכול להפוך אותך ליפה, בשביל מה את צריכה אותי? אה! אני יודע, חשבת שממני תצאי מזה בזול!". "לא מה פתאום" התחילה מישל להגיד- "נו בסדר, הגעת למקום הנכון, אם אני אצליח אני אקבל פירסום, וזה עדיף על כסף, לכן אעשה זאת בחינם". מישל:"
". הוא רץ ברחבי המעבדה ומישל ראתה זו בהילוך כל כל מהיר כמו שמריצים סרט, הוא עירבב מבחנות, הוסיף דברים, מישל כבר חטפה סחרחורת והפסיקה להסתכל. תוך שתי דקות, סיים. "שתי" פקד. מישל לקחה את הבקבוקון, שתתה בבת אחת, ותוך שנייה הרגישה שונה. הבטן שלה התהפכה לגמרי,היא הסתחררה, ולאט לאט לפי הסימנים האלו הבינה שמשהו פעל. המדען הביט בה במבט מוזר,מילמל שיש לו משהו חשוב לקנות וברח מהמקום. מישל חשבה שבטח הפכה ליפה מדי, והוא מרגיש מאוים על ידיה, החליטה שזה עבד, והייתה מאושרת. היא חזרה את הדרך המסובכת מהמקום החוצה, והסתובבה ברחוב מחוייכת ושמחה. כל איש שעבר הביט בה, והיא הרגישה את היופי. כעבור זמן מה הגיעה למקום הצילומים, חטפה צעקות מכמה חברותיה לדירה, לא הקשיבה להם ורצה אל המאפרת. המאפרת כמעט התעלפה שראתה את מישל ומילמלה "כמה עבודה..אני אבקש פיצוי". מישל לא הבינה, הביטה במראה וכמעט התעלפה! במקום לראות מישהי אחרת, יפה ונערצת, החזירה לה בבאותה את אותה מישל, רק בהרבה יותר גרוע. כל הפרצוף היה מלא בפצעים מפחידים וצלקות. היא החניקה צעקה. המאפרת איפרה בקפדנות ובקושי ראו כלום. ולמען האמת, בצילומים, היא הטיבה דווקא. בערב הניפוי, שהגיע תורה של מישל, היא צעדה, מהוססת, וידעה מה הולך לקרות. טיירה לא צעקה עליה, אך הסבירה לה בתוקפנות שמה שהיא עשתה עלול לסלק אותה מהתחרות, ואם היא לא תסביר למה עשתה זאת, היא תנופה אוטומטית. היא ביקשה שיחה בארבע עיניים, וקיבלה. היא בכתה לטיירה, ובמקום שטיירה תכעס, טיירה ריחמה עליה וסלחה לה. הם עברו לבקר את התמונה. טיירה,"את לא הכי ממוקדת, אך אני חושבת שיצאת פשוט מדהי..." מישל ישר מחתה "כן אני יודעת, זו תמונה איומה". היא באה להתעלף, אך רבקה, מאחוריה, כבר התעלפה באותה שנייה. "כלבה!! היא גונבת לי את התהילה!" מישל רצה, קפצה על רבקה המעולפת, והתחילה להכניס בה אגרופים. מישל נופתה אוטומטית על זה. סוף
.

זה ממש יפה ../images/Emo9.gif

וואי ממש אהבתי... זה היה כיף ומעניין לקרוא את זה, כאילו למרות שזה היה ארוך זה בכלל בכלל לא היה מייגע! קבלי ח"ח על ההשקעה ועל התוצאה

למעלה