דרמת ספורט ../images/Emo86.gif
מעניין למה
רקע לסצינה - מישל היא שחקנית פוטבול מקצועית שבמהלך משחק התחילה ללכת מכות עם שחקנית מקבוצה יריבה עד שהשחקנית השנייה איבדה הכרה, ועכשיו היא עצורה. כשאתם קוראים תחשבו מי השחקנים ותדמיינו אותם משחקים את התפקידים האלה
זה ארוך אבל יש כוונה טובה
אם אתם קוראים תגיבו [לפחות תגידו שקראתם], ותכתבו סצינות בעצמכם!
הסצינה
מישל חושבת לעצמה בתא המעצר: "אני כזאת לוזרית דפוקה. גאד דאמט! אפילו על עצמי אני לא יכולה להשתלט, אין פלא שאלק [המאמן] לא רוצה שאני אהיה קפטנית. אם אני לא מצליחה להשתלט על עצמי איך אני אשתלט על חבורת בנות מלאות אדרנלין? גם כן בנות, חשבתי שהן חברות אבל טעיתי ובגדול. חברות שם בשבילך כשאת צריכה אותן, ואני כבר יומיים יושבת בתא המחורבן הזה וכלב לא ביקר אותי. אפאחד לא רוצה להתקרב אליי, אני אסון. איך הצלחתי להגיע למצב הזה?! טיפשה, טיפשה, טיפשה! [דופקת ת'ראש בקיר]. אולי עדיף שאני פשוט...
ג'אניס דיקנסון בתפקיד השוטרת
: היי, בן-בת, אני מדברת אלייך! את חירשת או מה?!
מישל: מה?! אני? אה... סליחה... מה?
ג'אניס: תזיזי ת'תחת המרובע שלך, מישהו הואיל בטובו לבוא לבקר אותך. יאללה, אני בטוחה שאין לו הרבה זמן בשבילך, תתחילי לזוז!
מישל הולכת אחרי השוטרת לאורך המסדרון האפור בגב כפוף ובתחושת תבוסה כללית, כשהיא מנסה לחשוב מי ירצה לבקר אותה ולא מצליחה להעלות בראש אף אחד בעולם. היא מגיעה ורואה את אלק המאמן מחכה לה.
מישל בספק שמחה ספק אכזבה: אלק...
מת'יו פרי [צ'נדלר מחברים] בתפקיד אלק: מישל, מישל, מישל. מה אני אעשה איתך? תאמיני לי, אני חושב שאת אחת הבחורות המוכשרות בקבוצה, אבל כל פעם מחדש את מוכיחה שלמרות הכשרון האדיר הזה, את פשוט לא ראויה. לא ראויה לשחק בקבוצה ברמה כזאת, עם הגישה הלוחמנית הזאת מצד אחד ותבוסתנית מצד שני. תראי אותך, שבר כלי, תביטי אליי כשאני מדבר אלייך!
מישל בקושי מרימה את הראש.
אלק: תביטי בי, בשם אלוהים! אני לא השטן, בסך הכל אני רוצה את טובתך שהיא כמובן טובת הקבוצה ו...
מישל מרימה את הראש בבת אחת ופותחת את העיניים.
מישל בטון אגרסיבי: אתה יודע מה? לא. טובת הקבוצה היא לא טובתי. אז כן, אני ספורטאית מחוננת, וכן, אני יכולה להביא המון תועלת לקבוצה, אפילו הרבה יותר ממה שאתה יודע. אבל עכשיו הבנתי משהו. אני חיה חיים עלובים, אני כל הזמן צריכה לרצות את כולם, לעבוד עם כולם בהרמוניה מושלמת ושהכל יהיה טוב ויפה. לא, אלה לא החיים בשבילי. אני לא בנאדם קבוצתי, וזאת עובדה קיימת. אז תודה רבה על כל הרצון הטוב, אלק, אבל אני מתפטרת
אלק במבט נדהם
: רק רציתי להגיד לך ששילמתי את הערבות ואת חופשיה ללכת הביתה...
מישל, קצת מבולבלת: הו, תודה אלק, באמת שהיית טוב אליי... אני... טוב, בכל מקרה, זוהי ההחלטה שלי, והיא סופית. תודה רבה, אלק, פתחת לי את העיניים. אולי סופסוף אני אלמד להיות מאושרת.
אלק מחבק את מישל חיבוק אבהי, כשעל פניו עדיין ניכר ההלם ואין בפיו מילים. מישל טופחת על גבו כשעל פניה מרוח חיוך מאושר, חיוך מלא בתקווה, חיוך כזה שהיא לא חייכה במשך המון זמן. היא יוצאת מהחדר, עוקבת אחרי השוטרת בגב זקוף והמון המון גאווה בלב. היא מרגישה שעכשיו היא שיחררה את עצמה. אולי עכשיו היא תהיה סופסוף מאושרת. התחושה הזאת נתנה בה המון תקווה, והיא הלכה הביתה כשהיא יודעת שעכשיו יהיה לה טוב יותר.
ה ס ו ף