רבוטה!

0Magic0

New member
../images/Emo202.gifרבוטה!

[רבוטה=עבודה למי שלא יודע...] ובכן, גם אני כמו רבים מכם מסיימת י"ב וחושבת לעבוד בחלק מהזמן עד הגיוס. אז יש רעיונות במה? [מלבד מלצרות, בייביסיטר ומוכרת בחנויות] אם אתם עובדים-ספרו במה, כמה ימים ושעות בשבוע וכמה אתם מרוויחים

בוא פשוט נעיף כל רעיון עבודה אפשרית

ונחשוב מה אפשר לעשות... כמו עובדת בנס"א למשל...
אם את לא רוצה להיות ביביסיטר או מלצרות\קייטרינג או מוכרת בחנות אין לך בדיוק אפשרויות. להדריך בקיטנה זה כמו ביביסיטינג לפול ילדים. קייטרינג זה מלצרות הדבר היחיד שנשאר לך זה למצוא עבודה אצל אבאמא במשרדים שלהם. די להיות בררנים!

0Magic0

New member
*אהמ* זה לא קשור לבררנות.

העניין הוא שעל הדברים האלה כבר חשבתי ורציתי לשמוע רעיונות נוספים. מספק את הנפש הקומוניסטית שלך?

a 90s Noah

New member
רשתות מזון?

ותעשו לעצמכם טובה ואל תעבדו בזה. סתם קריעת תחת.

למה? השבוע התחלתי לעבוד במגה

אחלה עבודה סידור סחורה ולארוז 2000 שח בחודש יש שם חדר אוכל חינם חינם ענקקקקקקקק 2000 שח בחודש 4 או 5 שעות ביום מה רע?

K e R e N18

New member
../images/Emo207.gifספרות

באיזה שעה היחידה הראשונה? ובאיזה היחידה השניה? אנלא מצליחה להיכנס לאתר של משרד החינוך... תודה!

s h u g i t

New member
../images/Emo6.gifלא לומדת../images/Emo7.gif ../images/Emo15.gif

נהיה מה יהיה מחר וזהו
אני רק לחוצה מקטע אחד במבחן הזה - שצריך לכתוב המוווווון. ואין לי כח

Eowyn of Rohan

New member
נכון זה מתיש?

במגן, לפני כל שאלה, ממש לא היה לי כוח להתחיל לענות.. ידעתי את התשובה אבל ידעתי גם שאני אצטרך לזיין את השכל לאורך 3 עמודים. זה מעצבן!! שונאת את המקצוע הזה

s h u g i t

New member
כנ"ל. לגמרי שונאת. ../images/Emo15.gif

ואני גם כותבת לאטטטט [יחסית] ואיך אני רואה את עצמי אחרי 20 עמודים (3 שאלות
) מחזיקה את היד מרוב כאבים
רוצה להיות אחרי זה ולקפץ מרוב אושר

מה את דואגת?../images/Emo180.gif

את תעברי את זה.. תאמיני לי שבסוף... עם כל הכאב ידיים (ואולי גם הראש...) את ממש תשמחי עד שתשכחי מהם בכלל!!

jenngirl

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo82.gif

זיו יא זבל!נטשת! בגללך דיברתי עם דנה העקומה 40 דק' בטלפון]; [
]

jenngirl

New member
אה ולמה זה קשור לספרות../images/Emo82.gif

כי זיו נטש באמצע כשלמדנו!

shiran™

New member
ת'אמת

בכלל לא למדתי לבגרות הזאת. כבר אין לי כוח. בגרות לפני אחרונה. יהיה מה שיהיה מתה להגיע כבר ליום שלישי אחה"צ ולהיות חופשיה ולהגיע למפגש! וליום רביעי! שיגיעו ולא יעברו חחח

למעלה