רבוטה!

shiran™

New member
כן..

כאילו קראתי ברפרוף אבל רפרוף רציני את הכל כמעט.. ואני באמת סומכת על זה שאני אצליח לחרבש הרבה.. כמו שאני מכירה את עצמי אני אכתוב קצת ורק ארצה לצאת ולברוח משם כמה שיותר מהר..

גם אני לא למדתי,

בקושי, אפשר לומר שלא למדתי אבל אני לא מודאגת כ"כ א' כי זה ספרות, כל מה שתחרבשי ותהיי בטוחה בעצמך בעת החירבוש חח, יקבלו [מקווה] צריך לפתח רעיונות, להמציא דברים ויהיה בסדר.. ב' כי זה ממש כבר לא מעניין אותי, מחר אני יוצאת לחופש שלי, אתם לא יודעים עד כמה אני מאושרת מזה, אין , אי אפשר להסביר עד כמה ולמה
ככה שלא מעניין אותי הבגרות הזאת, אלא עצם זה שהכל נגמר כבר.

shiran™

New member
מבינה אותך לחלוטין

רק שאני אצא לחופש שלי מחרתיים ואת כבר מחר. ואחרי זה את באילתתתתת כבר אמרתי לך אלפי פעמים תהני מתוקה

onix 88

New member
עוד שרשור מתאים../images/Emo3.gif

היום התקבלתי לעבודה בברגרקינג בבסיס של חיל האויר. מקום מושלם בשבילי, מת על כל השטויות האלה של מטוסים ועניינים. היום הייתה חפיפה של שעתיים, עבודה די קשה אבל נסבלת, ויש אנשים נחמדים, מקווה שיהיה נחמד. בדרך הלוך ראיתי את החזרות למסדר כנפיים (סיום קורס טיס) שיערך ביום חמישי ואני חייב להשיג אליו כרטיסים (הייתי לפני שנתיים וזה כ"כ טוב!), ובדרך חזרה חזרתי עם אחד שבדיוק היום נפל מהקורס אחרי שנה=/ באופן מפתיע הוא לא היה כ"כ מבואס. בהצלחה במציאת העבודה!

s h u g i t

New member
תתחדש... ובהצלחה!../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

הטובים לטיס

shiran™

New member
כן בהחלט ../images/Emo3.gif

לא זוכרת מי אומר את המשפט הזה.. מוכר לי.. בטח מאיזה מערכון של ארץ נהדרת או משהו..

onix 88

New member
אז אני לא מהטובים?

אשמתי שאין לי מספיק קורדינציה?
תודה!

Raph Rulz

New member
בחו"ל!

אין כמו להיות חובש מלווה לקבוצה של יהודים עשירים שנוסעים לדנמרק! 500$ לשלושה שבועות!!! וטיול חינם! בעיה קטנה- זה נופל או על המועד ב' או על המיונים שלי לעתודה.

gilgula

New member
מממ..

אני עובדת בטלמרקטינג (בתאטרון ב"ש) שזה נחמד כי גם יש בונוס על כל מנוי שאת עושה.. ואת יכולה לנסות כסדרנית בקולנוע או לשטוף חדרי מדרגות (זה לא היה ציני- דווקא ראיתי מודעה בעיתון לזה ..חח)

צליל88

New member
קייטנה!../images/Emo179.gif

זה הכי כיף ומגניב! [מנסה לשכנע את עצמי
] סתם, תחשבי לך שתהיי כל יום בבריכה, סופרלנדים וכאלה. על הדרך את צריכה לשמור שההוא יקבל את השוקו שלו ושההיא תקבל את הארטיק שלה היום ולא תשכח לשים כובע כי ממש חם! וזה גם כסף טוב

למעלה