פרידה

עדיLEE

New member
../images/Emo202.gifפרידה

אומרים תמיד שלהיפרד זה קצת קשה - אולי משום שיש בפרידה כה הרבה. ובמיוחד קשה לומר זאת במילים, כי הלב מוצף ומתמלא געגועים. הייתי איתכן ברגעים יפים יותר וגם בפחות, בחגים, מועדים, בשמחה וגם ביגון. סרגנו, נפגשנו, צחקנו, ועשינו חיים גם דיברנו על פוליטיקה וגידול ילדים, גם אם לא תמיד הסכמנו ידענו לנצור. ניהלנו שיחות, פתרנו בעיות, לאט לאט הפכנו לידידות. עתה הגיע הזמן לפרידה וגם להגיד כמה מילות
על ההזדמנות שניתנה לי להוביל אתכן, ללמוד מנסיונכן, להנות ולחוות חוויות. על בנות נפלאות עם ידי זהב, עם המון נתינה ועזרה לזולת. ואני את החוויה לתמיד אנצור, לכן פינה חמה בלבי אשמור כי היה טוב, וזאת תמיד אזכור. תודה על היחס החם, התמיכה והעידוד, בתפילה להצלחה, שמחה ושגשוג. הגיע הזמן להמשיך הלאה, להשקיע בדברים אחרים. אך לפני שאלך ואתחיל מההתחלה, אומר כמה מילים, לסכם תקופה בחיים: "יש אנשים שנכנסים אל חיינו ועוזבים במהירות. יש אנשים שגורמים לנשמה שלנו לרקוד. הם מעוררים אותנו להבנה חדשה בלחישה של חוכמה. יש אנשים שעושים את השמיים דבר יותר יפה להסתכל עליו. הם נשארים בחיינו לכמה זמן, משאירים טביעות אצבעות על הלבבות שלנו, ואנחנו אף פעם לא נהיה אותו דבר". (פלביה ווידן) מחבקת כל אחת ואחת מכן באופן אישי
עדי

ליאתי8

New member
עדי בוקר טוב...איך יהיה בוקר טוב בלעדייך?

למה? לאן? איך? מאחלת לך המון הצלחה ורוצה להודות לך על מי ומה שאת כל הזמן אוהבת.....

עדי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifמכל ה-../images/Emo23.gifשתמשיכי בנתינה

המאפינת אותך מאמינה שנמשיך להיפגש
אוהבת פנינה
שתצליחי בכל אשר תיפני שיהנו ותהני מסובביך

miklush1

New member
מאחר והפתעת ואתנו בהודעתך לא הכינותי מראש

מילות פרידה כיאה וכנאה ל"משוררת לאומית" אך אומר לך תודה על שחשפת בפני את הפורום ואפשרת לי להכיר עולם חדש, קסום, יצירתי, חברתי ונפלא. תודה על כל העשייה שלך ובכלל. מאחלת לך בריאות טובה, יצירה ברוכה וכל שתבקשי לעצמך - לו יהי! שמרי על קשר!

אור1210

New member
עדי?? אני המומה!!

באמת טביעת האצבע שלך אצלי תשאר לנצח וכפי שאמרת את נפרדת פה בפורום . חברות נשאר {ואולי גם במסיבות פיגמה}. אוהבת אורנה והשאר בצינורות אחרים......

הפתעה, הלם ואיחולי הצלחה

לאן שתבחרי, מה שתרצי בחוכמתך, תבונתך ובידים שבהן בורכת הצלחה בכל מה שאת נוגעת נהלת את הפורום בתבונה יתרה בורכת ובורכנו בזכותך מחבקת תמיד ולא נפרדת אוהבת אותך

קשה לי לומר לכן אכתוב../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כך פתאום בלי מילה רמז רק מילות פרידה מה לומר לך היית לי חברה שכף לדבר איתה בכל רגע בכל שעה הצחוקים החיבוקים הצעות מילות הידוד ולפעמים צער.אפילו נדדנו ברכבות ופתחת לנו את שערי ביתך וחדרנו לתוך משפחתך.את אשה נפלאה שנותנת ונותנת המון מעצמה.מה האחל לך יקירתי מקוו שבכל דרך נמשיך להיות כמו שהינו ותמיד הידידות תהיה ביננו אוהבת אותך אשה יקרה ומי יתן שבכל יצירה בה תהיי שם תצליחי ותבורכי.ואיך אומרים דלת נסגרת נפתחותמאה אחרות אוהבת אותך ומלן תיבוקים.

חתולי1

New member
השארת אותי בלי מילים...

ובכל זאת אני אנסה לגייס כמה... אני המומה, כמו כולן, אני מניחה. אני רוצה להודות לך על המקום המקסים הזה שטיפחת באהבה, בסבלנות ובנתינה, ולאחל לך שתצליחי בכל מה שתבחרי לעשות. בהחלט השארת כאן טביעת אצבע ואפילו יותר מזה, של שיתוף פעולה ושל נתינה, שהפכו את הפורום הזה למקום חם גם לדיירי הקבע ולגם לאורחים-פורחים, ועל כך את ראויה שנוריד בפנייך את הכובע. המון המון חיבוקים
חתולי

לעדי בוקר טוב , עוד בלילה ראיתי את ההודעה וחש

וחשבתי מה אכתוב , ובכן , אומנם הקשר בינינו היה קשר של מסרים וקשר טלפוני, לא נפגשנו מעולם, עמדת לצידי כשביקשתי ועל כך תודה אישית ,אולם יש לציין שטביעת הסריגה שלך תתן השראה גם לאחרות , בכל אשר תפני, ובכל אשר תלכי מאחלת לך שיהיה לך רק טוב , והאם אפשר להגיד ברוח השיר SHE WILL BE BACE לדעתי הוספת נופך וחן בהיותך בפורום , ונקווה להמשיך לראותך גם פה וגם במקומות אחרים, מאחלת לך אושר ונחת ובריאות טובה בכל אשר תלכי ותפני חנה.

paradoxile

New member
היי עדי, בהתחלה חשבתי שהיום אחד לאפריל,

הבטתי בתאריך וראיתי שאנו במאי. אני מתחברת למילים" הגיע הזמן להמשיך הלאה, להשקיע בדברים אחרים." מה אומר, היה טוב, היה מעשיר. את חברה טובה מעבר לתחום העיסוק והתחביב המשותף. ולך האחל שתמצאי שמחה ואושר בכל מה שתעשי. קצת עצוב לי, אך אם לך טוב, זה די לי.

טליטל60

New member
שונאת פרידות

הכל היה כל כך יפה , לא חשבתי שכך יקרה ! הצעות , חיוכים , המלצות ואפילו קצת מריבות . עד שהבנו . ראינו שמענו חשנו וניפגשנו . החיבוק היה חם והנה זה תם ונשלם לא אשאל לאן , לא אומר מדוע . בהצלחה אומר כי זה משפט ידוע . ולכן גם לא אומר שלום אומר רק להתראות , בימים של שקט והפתעות טובות בימים של שמחות אאחל לך המון שקט ובריאות ושוב בהצלחה בכל אשר תפני

88hentai88

New member
קולגה אהובה שלי

בעסה גדולה שאת פורשת מהניהול... אבל את עדיין כאן וזה כבר טוב אוהבת אותך מאוד ותודה על הכל

עדי, מאחלת לך מכל הלב הצלחה בכל!

אני מכירה את הפורום רק בניהולך, ומקווה שהוא ימשיך להתנהל בדרכייך הטובות! אני מכבדת את החלטתך להיפרד מהניהול, אבל מקווה שברור לך שאת לא נפרדת מאיתנו!
שתפרחי בכל אשר יעשה לך טוב ונחת. המומה עם כולן, אבל מבינה שעל כל אדם לעשות ולהשקיע איפה שנשמתו בוחרת.

iris3111

New member
עדי תודה ובהצלחה../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifשאר המילים בפרטי

חיה 70

New member
מהבוקר ראיתי את המסר והתלבטתי

מה כותבים?את פורשת מאיתנו בשיא מקווה שנראה אותך איתנו כאן ותעלי את יצירותייך היפות שנמצאות בפליקר!!!!!!!!!!בהצלחה שבת שלום

אני בשוק אני בהלם המומה!!!!ובכל זאת המון תודה

על מי שאת ומה שאת ועל כל התקופה. המון המון הצלחה יקירה ....וכל השאר...בפרטי...

Ginger10

New member
../images/Emo41.gifפרידה מניהול אינז עזיבת הפורום!!אני בטוחה

שאת נשארת איתנו כאן, בטח תמשיכי לעזור כמו תמיד, יודעת - כי את כזו! כל סוף הוא התחלה חדשה!! ו להתראות כשווה בין שווים!!
עירית

למעלה