../images/Emo202.gifפרידה
אומרים תמיד שלהיפרד זה קצת קשה - אולי משום שיש בפרידה כה הרבה. ובמיוחד קשה לומר זאת במילים, כי הלב מוצף ומתמלא געגועים. הייתי איתכן ברגעים יפים יותר וגם בפחות, בחגים, מועדים, בשמחה וגם ביגון. סרגנו, נפגשנו, צחקנו, ועשינו חיים גם דיברנו על פוליטיקה וגידול ילדים, גם אם לא תמיד הסכמנו ידענו לנצור. ניהלנו שיחות, פתרנו בעיות, לאט לאט הפכנו לידידות. עתה הגיע הזמן לפרידה וגם להגיד כמה מילות
על ההזדמנות שניתנה לי להוביל אתכן, ללמוד מנסיונכן, להנות ולחוות חוויות. על בנות נפלאות עם ידי זהב, עם המון נתינה ועזרה לזולת. ואני את החוויה לתמיד אנצור, לכן פינה חמה בלבי אשמור כי היה טוב, וזאת תמיד אזכור. תודה על היחס החם, התמיכה והעידוד, בתפילה להצלחה, שמחה ושגשוג. הגיע הזמן להמשיך הלאה, להשקיע בדברים אחרים. אך לפני שאלך ואתחיל מההתחלה, אומר כמה מילים, לסכם תקופה בחיים: "יש אנשים שנכנסים אל חיינו ועוזבים במהירות. יש אנשים שגורמים לנשמה שלנו לרקוד. הם מעוררים אותנו להבנה חדשה בלחישה של חוכמה. יש אנשים שעושים את השמיים דבר יותר יפה להסתכל עליו. הם נשארים בחיינו לכמה זמן, משאירים טביעות אצבעות על הלבבות שלנו, ואנחנו אף פעם לא נהיה אותו דבר". (פלביה ווידן) מחבקת כל אחת ואחת מכן באופן אישי
עדי
אומרים תמיד שלהיפרד זה קצת קשה - אולי משום שיש בפרידה כה הרבה. ובמיוחד קשה לומר זאת במילים, כי הלב מוצף ומתמלא געגועים. הייתי איתכן ברגעים יפים יותר וגם בפחות, בחגים, מועדים, בשמחה וגם ביגון. סרגנו, נפגשנו, צחקנו, ועשינו חיים גם דיברנו על פוליטיקה וגידול ילדים, גם אם לא תמיד הסכמנו ידענו לנצור. ניהלנו שיחות, פתרנו בעיות, לאט לאט הפכנו לידידות. עתה הגיע הזמן לפרידה וגם להגיד כמה מילות