../images/Emo41.gif סיכום האירוח של ימית ../images/Emo41.gif
ימית התארחה השבוע בפורום ניקנט. הנה השאלות והתשובות:
את משתתפת בתוכניות רבות כמו "הנפילים", "חדשות מפתיעות" וגם "ניק נט" איך יש זמן להכל
| השואל: אליאור טלאי
התשובה של ימית: היי אליאור,אכן אני משתתפת במקביל בכמה תוכניות, אך לשמחתי הצילומים לא מתנגשים מה שמאפשר לי להשתתף בכמה דברים, יש שבועות קצת יותר לחוצים אבל בסה"כ אני נהנת, ואתה?
שמעתי שאת הולכת לדגמן לביאנקו ג'ינס,מתי התמונות יפורסמו באינטרנט
השואלת: just ortal
התשובה של ימית: היי אורטלי,מה שלומך? הנה כאן יוצא לנו לדבר קצת.. התמונות של ביאנקו כבר התפרסמו באינטרנט עכשיו מחכים לקטלוג- אשמח לדעת מה את חושבת על זה
בואי לפורום הפיג'מות בתפוז
השואל: אנוכי,פסטיגליסט
התשובה של ימית: היי פסטיגליסט,מה שלומך??? כיף לפגוש אותך גם כאן.. ביררתי על להשתתף בפורום של הפיג'מות- צריך לארגן את זה, אני מבטיחה מבטיחה שזה יקרה- לא יודעת מתי אבל משוכנעת שזה יקרה, בתקווה בקרוב
איך היה להשתתף בפיג'מות ולהשתלב
יש לך טיפ למי שרוצה להצליח כמוך
יש לך מעריצים
מאת: ofer976
התשובה של ימית: היי עופר...אז ככה.. היה לי כיף אדיר להשתתף בפיג'מות, "ההתאקלמות" הייתה מהירה יחסית ואני מקווה שמצאה חן בעינייך התוצאה. לגבי שאר הדברים.. אני מאוד מאוד מאוד נהנית מהעבודה, יש לזה גם צדדים לא נעימים לפעמים (שעות מוקדמות, ימים ארוכים, רכילויות לא נכונות, טוקבקים לא נחמדים...

אבל אני באמת משתדלת לעשות הכי טוב שאני יכולה תוך כדי במקביל להמשיך ללמוד, לגדול.. להתפתח.. וזה גם הטיפ שלי להצלחה- לעבוד קשה וליהשאר בן אדם טוב

אם יש לי מעריצים קבועים? אני לא ממש יודעת.. לא יודעת אם בכלל יש לי "מעריצים" אני מניחה שיש כאלה שאוהבים את מה שאני עושה ואני מאוד שמחה, אחרת זה היה מבאס אותי..
את וימית מהפיג'מות דומות
מאת: מכורה קשה
התשובה של ימית: היי מכורה מה שלמוך? אני מעריכה שאני ו"ימית מהפיג'מות" קצת דומות.. אבל הרעיון של הסדרה הוא להקצין כל מיני מצבים, כדי שזה יהיה מצחיק.. אם זה באמת היה אני לגמרי, נראה לי שהיית משתעממת
נכון שאת ממבשרת ציון
יש לך אחים
מאת: אבי נובאום1
התשובה של ימית: נכון במקור אני ממבשרת ,יש לי 3 אחים, 2 גדולים (31,30) ואחת קטנה ומתוקה (18)
מתי התחלת בתחום
איך היה להחליף את אלונה
יש לך אייסיקיו
מאת: מיסביביליס
התשובה של ימית: אז ככה.. תחילה: תודה תודה תודה על כל המחמאות, זה כיף מאוד לשמוע

תחילת ה"קריירה" הייתה בגיל 16, הייתי בסוכנות דוגמנות ומשם עברתי לסוכנות שחקנים וזו שלחה אותי לאודישנים.. זו גם הדרך להיכנס למקצוע הזה- לעשות הרבה אודישנים, לקבל רק חלק מהם ולעבוד. (כיום אני בסוכנות DNA של רפי עגיב) זה היה כבוד גדול להחליף את אלונה וגם חששתי בהתחלה, כי אני יודעת כמה כולם אוהבים אותה, אני הייתי רואה פיג'מות לפני כן וכשהיו אודישנים מאוד רציתי לקבל את התפקיד.. והנה זה קרה

אחרי שהתחלנו לצלם היה כבר יותר קל, גם בגלל שהתפקיד שלי ושל אלונה שונה מאוד אז לא הרגשתי שאני באמת מחליפה מישהי אלא עושה משהו קצת אחר.. אם את מבינה למה אני מתכוונת יש לי אייסיקיו אבל אני לא משתמשת בו, גם לא עם חברים- זה קצת מעצבן אותי לפעמים
השאלות של מעין0: 1. איך הגעת לשחק בפיג'מות? 2. יש לך בן זוג לחיים? 3. איך ההנחיה בניקולודיאון? איך פורמן? 4. את מדגמנת, אם לא, כדאי לך, אם כן, איפה ולמה? 5. חשבת לעשות קריירה בחו"ל? 6. האם יש לך דמות לחיקוי? 7. את מי הערצת בתור ילדה? 8. מה החלום שלך? 9. איפה הופעת לראשונה? 10. מתי החלטת שאת רוצה להיות שחקית, האם רצית להיות משהו אחר?
התשובות של ימית: 1. היו אודישנים והלכתי.. למזלי קיבלתי את התפקיד 2. כן, אני נשואה (קוראים לו אייל פלדמן והוא מאוד חמוד) 3. כיף כיף כיף כיף. חולה על פורמן וגם על פאנל השופטים הצעיר שלנו!!!! 4. עכשיו עשיתי קטלוג לג'ינסים של ביאנקו.. זה ייצא בקרוב, אשמח לשמוע את דעתך 5. לא ממש..

6. יש המון!! לא יודעת אם אלו דמויות לחיקוי, יותר דמויות שאני מאוד מעריכה והשפיעו על החיים שלי באיזשהו אופן.. 7. את ירדנה ארזי!

וגם את בריטני ספירס כשהייתי בתיכון 8. וואו.. אני יכולה לשמור אותו לעצמי!? 9. פרסומת לאירוקה לפני מאתיים שנה בערך.. 10. תמיד השתתפתי בכל מיני סדנאות דרמה.. כיום אני מעוניינת להמשיך את לימודיי באוניברסיטה ונראה מה יהיה בעתיד
איך זה להשתתף בכל כך הרבה דברים במקביל ואיך היה להיות בנפילים עם צוות דומה לפיג'מות
מאת: אנוכי,פסטיגליסט
התשובה של ימית: נכון אני משתתפת בכמה דברים במקביל: בנפילים, בפיג'מות, חדשות מפתיעות וגם בתוכנית הקיץ המעולה שלנו NICKNET!!! בקרוב יוצא פרוייקט חדש של הפיג'מות לערוץ הוט גיימז- אז מי שהתגעגע יהיו שם 25 פרקים מצחיקים של 5 דקות כל אחד ולמי שהתעניין, כן אני והחברה של הפיג'מות חברים טובים! בגלל זה שמחתי מאוד להשתתף בנפילים עם הבמאי רובי דואניאס וגם לראות את פולי (גרי) בהפסקות..