על ימית

../images/Emo40.gif ימית סול מתארחת בפורום ניקנט../images/Emo70.gif

בואו לפגוש את ימית סול, היום, יום שני, ב- 15:30, בפורום ניקנט - תוכנית הקיץ של ניקלודיאון! אפשר להתחיל לשרשר שאלות כבר מעכשיו... להתראות בפורום ואל תשכחו לראות את התוכנית כל יום ב- 13:35 וב- 18:10 בשידור חוזר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1787
בבקשה מכל מי שלא בא למפגש: כשימית שם: להפציץ[!!!!] את הפורום שם בלינקים לפורום הפיג'מות!

כרצונך, המפקד../images/Emo195.gif../images/Emo48.gif

אם אני אהיה שם, לא אהיה אף אחד בארץ שלא יכיר את הפורום שלנו

אח שלי הורג אותיXD../images/Emo48.gif

שאלתי את ימית אם אחותה עבדה בקפצה וסנדוויצ'ים [מה שאח שלי אמר לי פעם שהוא עבד איתה] ואז הוא אומר לי שהיא עבדה ממול אז שיניתי ואז הוא אומר לי שהיא עבדה איתו>< מה עובר על הבנאדם?XD

../images/Emo202.gifעל ימית../images/Emo202.gif

החלה לדגמן בגיל 16, בין היתר בצילומים לקטלוג רנגלר עם אלון ריינהורן וליאור מילר וקמפיין של ד"ר פישר. בשנת 2000 היא הגישה את תוכנית הילדים "טוויפסי ברשת" בערוץ 2. היא קיבלה תפקיד בסרט "עד מדינה" שיצא ב-2004 לצידם של אושרי כהן ושרון אלימלך. בסרט מדובר על נער בן 11 שקרוע בין ההתחייבות לחברים ולשכונה, לבין לימודיו והבטחותיו לאימו, הוא נאלץ לקבל החלטות מכריעות בנוגע לעתידו. וב 2005 היא קיבלה תפקיד בהפקה ההוליוודית "הר הזיתים", שצולמה בישראל בבימויו של מיטש דיוויס. תמונה מהסרט "עד מדינה"

../images/Emo44.gifהמשך../images/Emo44.gif

ב-2006 הצטרפה לסדרת המצבים המצליחה בערוץ הילדים "הפיג'מות" כדמות חדשה בלהקה. היא מחליפה את אלונה, אך טוענת שהיא לא המחליפה, אלא רק חדשה ויש לה "אג'נדה משלה". כיום, בשנת 2007, ימית משתתפת בתוכנית "חדשות מפתיעות" בערוץ 2 לצד אורי גוטליב. כמו כן היא משתתפת בסדרה "הנפילים" בערוץ yes ישראלי. תמונה מהנפילים

הכל ידוע, מוסיף- ../images/Emo22.gif

ב2006 השתתפה בתפקיד ראשי בסדרת הילדים המצליחה הפיג'מות. בנוסף לכך, ימית גם דגמנה לאיזו חברה. ב2007 ימית החלה להיות מנחה מישנית לתוכנית פריים טיים בערוץ 2, "חדשות מפתיעות" לצד אורי גוטליב. תודה מלך =C

../images/Emo41.gifניק נט../images/Emo41.gif

כיום ימית מנחה חדשה בערוץ "ניקולודיאון" והיא מנחה את התכנית "niknet"לצידו של אסף – פורמן. היא גם הספיקה להצטלם לקליפ של יהודית רביץ. תמונה מהתכנית niknet

למעלה