סרטים

MaNcHi 135

New member
girls scouts

עלילה: אישה כוסית אחת (שממש הזכירה לי את בו-רא) עושה עקיצה (בכסף) למלא נשים והן שוקעות בחובות בגללה. מתוכן יש את סונה, והסבתא מסאם סון ועוד שתי נשים, כולן גרות בשכנות ומחליטות למצוא אותה ויהי מה. מה שהן לא יודעות שהאישה והחבר שלה עקצו מישהו עשיר והוא מצידו שלח איזה מחסל אחד שימצא אותם ויחזיר את הכסף. וככה כולם רבים עם כולם. דעתי: סרט חמוד...לא יותר מזה. מה שכן הסבתא קורעת וסון אה
...

MaNcHi 135

New member
הבחורה שהזכירה לי את

בו-רא (ברור שבו רא פי אלף יותר יפה כן?)

Sivan 85

New member
../images/Emo202.gifKIDS../images/Emo202.gif

סרט יפני (אלא מה?) בכיכובם של טאמקי הירושי (הורס הורס..) וקויקה טאיפי (או מה שלא יהיה השם שלו
) משנת 2008. את הסרט כמובן ראיתי בגלל הירושי.. לא ידעתי מה העלילה בכלל ולפי דעתי יותר נחמד ככה אז אני רק אתן תקציר קטן. זה סרט דרמה/פנטזיה כזה.. האמת שחשבתי שהוא יהיה יותר רציני מבחינת העלילה, והוא רציני שלא תבינו אחרת.. הוא מאוד רציני ומרגש אבל הקו עלילה טיפה הזוי. יש לנו 3 דמויות ראשיות המבוגר הקשוח שמשחק הירושי-טאקאו. הוא מין גנסטר כזה שחי את חייו מלאים באלימות, שונא אנשים ואת החיים בכלליות.. טאיפי (המתוק לאללה, אלוהים יש לו פנים של דמות מצוירת) משחק את הנער שהגיע לעיר חדשה-אסאטו, ילד טוב ירושלים שמחייך לכולם, מנומס וחמוד ביותר... וישנה את הדמות הנשית שמשחקת Chiaki Kuriyama , היא משחקת את המלצרית בבית קפה ששניהם אוכלים בו כל יום. אז העלילה כן? לא.. לא בא לי לגלות לכם.. אני רק אגיד שזאת לא עלילה שגרתית אבל הסרט מאוד מאוד יפה ומרגש והם משחקים בו נהדר... הוא מדבר בעיקר עם דגש גדול על חברות ומשפחה והתמודדות עם עבר כואב של כל אחת מהדמויות ואיך הם עוזרים אחד לשני להמשיך לחיות למרות הכאב. יש את הטוויסט ההזוי אבל אני אשאיר את זה בשבילכם לגלות כי זה מאוד נחמד דווקא...
אהבתי מאוד את הסרט... מומלץ לא רק בגלל השחקנים הנהדרים אלא גם בגלל הסרט עצמו!

Sivan 85

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

והטריילר.. שקצת יגלה לכם מה החלק ההזוי בסרט..

למעלה