טוב מה קרה כבר אי אפשר לעשות שירים בלי החבר?
L limors2 Well-known member 24/10/06 #153 אין על קרייזי אין לאב../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif
L limors2 Well-known member 24/10/06 #160 אההא../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif למה היא לא משדרת הרבה במהלך השבוע אני אוהבת אותה! אני לא שומעת גלגלצ בסופ"ש! זה קיפוח של הדתיים!!! שהיא תחליף אנשים לפעמים!! זה לא פייר!! אני אתבע את גלגלצ!!!
אההא../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif למה היא לא משדרת הרבה במהלך השבוע אני אוהבת אותה! אני לא שומעת גלגלצ בסופ"ש! זה קיפוח של הדתיים!!! שהיא תחליף אנשים לפעמים!! זה לא פייר!! אני אתבע את גלגלצ!!!
C chen010189 New member 24/10/06 #165 גם אני אוהבת את יעל כהן../images/Emo3.gif כשהייתי בתחנה היא ממש הייתה חמודה כל הזמן חייכה וכאלה. סופי השבוע של גלגלצ ממש שווים *זורעת מלח על פצעייך העמוקים*
גם אני אוהבת את יעל כהן../images/Emo3.gif כשהייתי בתחנה היא ממש הייתה חמודה כל הזמן חייכה וכאלה. סופי השבוע של גלגלצ ממש שווים *זורעת מלח על פצעייך העמוקים*
L limors2 Well-known member 24/10/06 #168 ../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif טוב. אני בשבת עושה דברים יותר שווים! כמו... אממ... ישנה ואוכלת
L limors2 Well-known member 24/10/06 #166 נועם!!! סינרגיה זה בכלל בשישי!! עברתי היום ליד המודעה וראיתי!
C chen010189 New member 24/10/06 #181 אנשים כבר לא באים לקנות עטים? טושים? דפים? מדבקות? כריות פרווה בצבעים זועקים יותר חזק מביונסה ומזעזעים ?? כדי שתתפרנסי ותפרסני קצת את נהגי המוניות?
אנשים כבר לא באים לקנות עטים? טושים? דפים? מדבקות? כריות פרווה בצבעים זועקים יותר חזק מביונסה ומזעזעים ?? כדי שתתפרנסי ותפרסני קצת את נהגי המוניות?
L limors2 Well-known member 24/10/06 #183 יש עוד בעיה!../images/Emo54.gif מה את חושב תשההורים שלי יגידו אם מונית תבוא לאסוף אותי ביום שישי מהבית? ויש גם את זה שזה ישוב דתי ואין פה מוניות בכלל! רק ערביות!! ובשישי אני ישנה ב8 בערב
יש עוד בעיה!../images/Emo54.gif מה את חושב תשההורים שלי יגידו אם מונית תבוא לאסוף אותי ביום שישי מהבית? ויש גם את זה שזה ישוב דתי ואין פה מוניות בכלל! רק ערביות!! ובשישי אני ישנה ב8 בערב
C chen010189 New member 24/10/06 #189 אופס שכחתי ציטוט מהטופס אבחון שלי: "התגלו בעיות בזיכרון לטווח קרוב וכן בעיות בזיכרון לטווח רחוק, חן מתקשה לזכור..." בלה בלה
אופס שכחתי ציטוט מהטופס אבחון שלי: "התגלו בעיות בזיכרון לטווח קרוב וכן בעיות בזיכרון לטווח רחוק, חן מתקשה לזכור..." בלה בלה