תנסי היפרונטילציה יותר נוח
T tkuihehr New member 24/10/06 #74 נינט טייב כי היא יודעת תגידו? השיר הזה חדש? נראה לי ששמעתי אותו כבר פעם אחת או משהו איך ,איך, מבלי להוריד, מבלי לשמוע במיוחד, מבלי לנסות, אני זוכר את השיר הזה בע"פ? מילה במילה? תו בתו? למה? איך?
נינט טייב כי היא יודעת תגידו? השיר הזה חדש? נראה לי ששמעתי אותו כבר פעם אחת או משהו איך ,איך, מבלי להוריד, מבלי לשמוע במיוחד, מבלי לנסות, אני זוכר את השיר הזה בע"פ? מילה במילה? תו בתו? למה? איך?
C chen010189 New member 24/10/06 #78 הסבר(יואב, אל תכעס..) (פשוט לאחרונה אלון לוקח כל דבר שלי בתור כוונה לפגוע ) זה היה בצחוק! אתמול דווקא שאלתי "איפה אלון?"
הסבר(יואב, אל תכעס..) (פשוט לאחרונה אלון לוקח כל דבר שלי בתור כוונה לפגוע ) זה היה בצחוק! אתמול דווקא שאלתי "איפה אלון?"
C chen010189 New member 24/10/06 #81 ועכשיו הסבר ליואב שאמרתי לך אל תכעס זה היה בציניות, לא נעלבתי עד היום! (זהו סיימתי עם ההסברים להיום )
ועכשיו הסבר ליואב שאמרתי לך אל תכעס זה היה בציניות, לא נעלבתי עד היום! (זהו סיימתי עם ההסברים להיום )
R RJlake New member 24/10/06 #80 הפרסומת הזו מעצבנת!! כל פעם שיש אותה אני בטוחה שיש לדיןדין אביב שיר חדש!! כל פעם מחדש!
L limors2 Well-known member 24/10/06 #93 פרט מעניין על שיר השבוע: הוא נהיה ממש שווה ב1:47 קחו ממישהו אוזניים וראו בעצמכם!
L limors2 Well-known member 24/10/06 #142 את זה הדר אמרה!../images/Emo54.gif אני כבר לא זוכרת בדיוק מה... משהו על להקשיב ב4 אוזניים ולקחת מאנשים
את זה הדר אמרה!../images/Emo54.gif אני כבר לא זוכרת בדיוק מה... משהו על להקשיב ב4 אוזניים ולקחת מאנשים
C chen010189 New member 24/10/06 #95 ברנדון פלאוורס וקולו השווה../images/Emo99.gif ואני ממש אוהבת את איך שהוא שר "...beautiful boy to..."
T tkuihehr New member 24/10/06 #108 ../images/Emo6.gif, איזה דיווח מגניב!! תודה הדר איזה שם נהדר חרוז תפוז, פורום גלגלצ סינרגיה החדש