גם לי יש דיעה../images/Emo13.gif
כל עוד הסוס מקבל את כל הצרכים שלו- זאת לא התעללות. אני מאוד אוהבת סרטי סוסים, חוץ מהסרטים שבהם יש מלחמה ומראים סוסים נפגעים ונופלים ומתים ופצועים וכל זה- מאוד לא נעים לי לראות את זה
. מה שכן מפריע לי כמו שמישהי כתבה (רח לי הכינוי) שמה שמפריע לה, וגם לי, זה דרך הצגת הסוס בסרטים. אני רואה מערבונים לכיף שבסרט, אבל לפעמים אני שואלת את עצמי מה חושב מישהו שלא מכיר את עולם הרכיבה שרואה סרט עם סוס והסוס לא אוכל, לא שותה, דוהר כל הזמן. איזה מושג הוא מקבל על עולם הרכיבה
. גם דרך התחלת הרכיבה- בגלל שרואים רוכבים שישר מושכים את המושכות הצידה ומדרבנים את הסוס והסוס דוהר, חושבים שזה מה שצריך לעשות כדי לרכב. או בשביל לעצור את הסס צריך לתת משיכה במושכות. גם כל העניין של ה"דיו" שבוודאי מוכר לכולם, מעניין מאיפה זה הגיע. סדרה שראיתי והייתה מאוד יפה שממש שיקפה את עולם הרכיבה (לעומת סדרות וסרטי טלוויזיה אחרות ואחרים) זה 'בנות מקלאוד'. באמת הראו את העניין של אוכל, מים, איכוף, הברשה. הסוס צריך לנוח, הסוס לא כל הזמן דוהר,
הסוס זה בעל חיים שדורש טיפול וגם לו יש רגשות (פחד, התרגשות וכו')- בגלל זה מאוד מאוד אהבתי את הסדרה.
ועכשיו מסרטים לפירסומות. באמת מפריע לי לפעמים (אמנם אין הרבה, אבל מידי פעם צצה אחת) פרסומת של רוכב על סוס, הרוכב דוהר, היעד משוכה לאחור, הרגליים מדרבנות. לפעמים אני אומרת "מה אתה רוכב ככה יא אדיוט! מה עם הסוס?!". פשוט מעצבן אותי לראות אנשים כאלה
. לסיכום, כל עוד הסוסים מקבלים את צרכיהם, אז אפשר פשוט לומר
אקשן!