סוסים מהסרטים

../images/Emo202.gifסוסים מהסרטים

אני בטוחה שכל אחד מאיתנו ישב לפחות פעם אחת מול הטלוויזיה וראה איזה מערבון או כל סרט אחר שבו יש רוכבים וכמובן סוסים. אפילו בחלק מהפירסומות בטלוויז\יה הסוסים כבר מככבים. אז רואים פרסומת, הסוס דוהר, הזנב מתנפנף מאחורה, ופתאום, באמצע כל המראה היפה, בום!הרוכב מושך את היד לאחור ומדרבן. הדיוןם הוא בעצם על סוסים בסרטים. מה דעתכם לגבי זה? האם זה בסדר שלפעמים נותנים לאנשים שלא יודעים לרכב לרכב על סוס? האם זה בסדר שבכלל עושים סרטים עם סוסים? אתם מוזמנים לקחת את הדיון גם לכיוונים נוספים

מצרפת מאמר מ-PETNET בנושא../images/Emo107.gif

http://www.petnet.co.il/main.asp?link=http://www.petnet.co.il/article/article_soc.asp?id=1465 דעתי היא שכל עוד פועלים איך שפועלים בארה"ב למשל ודואגים לרווחת הסוסים, אין שום בעיה בשימוש בסוסים לצורך הפקת סרטים. בהרבה סרטים שרואים בהם סוסים נופלים ודברים כאלה הסוסים מאומנים לעשות זאת לפי פקודה. אני לא חושבת שבסרטים מקצועיים יתנו לאנשים שלא יודעים לרכב לרכב באמת, לרוב או שהם עוברים קורס רכיבה אינטנסיבי או שמשתמשים בכפיל שיודע לרכב. בקיצור, כל עוד זה נעשה תחת פיקוח ולא פוגעים בסוסים, אני בעד. לצערי, בארץ אין תמיד פיקוח על שימוש בבע"ח בסרטים, חבל...

הורסמאן

New member
דווקא בארץ

סוסים בסרטים עבדו, והחזיקו אותם ברמה לא פחות טובה מאשר בחו''ל, ובמקרים מסויימים ברמה הרבה יותר טובה.

fliperit

New member
../images/Emo45.gif

בחווה שרכבתי בה, שהייתי מרוצה ב100000% מרמת האחזקה, יותר מבכל חווה אחרת, היו מוחזקים פעם סוסים לסרטים...ובעל החווה הוא גם איש סוסים מעולה

Bunny 8

New member
לדעתי זאת התעללות...../images/Emo193.gif

נכון שברוב המקרים הסוסים מאומנים לדברים מהסוג הזה.. אבל בכל זאת.. לצפות בסרטים מהסוג הזה לי אישית זה מפריע..

הורסמאן

New member
שלום Bunny

את בדרך כלל נוהגת להביע דיעה בדברים שאין לך בהם מושג, או רק כשזה קשור לסוסים?

Bunny 8

New member
תאמת..

אני מביעה דעה בדברים שכן יש לי מושג בהם וככול שזכור לי זהו מטרתו של הפורום! שכל אחד יביע את דעתו ואני מציאה לך לשנות את הגישה שלך אני מתפלאת שעוד נותנים לך לכתוב פה..

הורסמאן

New member
תאמת?

בכמה סרטים עבדת? במה מתבטא המושג שלך, בנושא שבו הבעת כאן דיעה נחרצת והוצאת דרכה שם רע לאנשים שאת לא מכירה? תשתדלי לבחון את עצמך, לפני שאת מציעה לי לשנות דבר כלשהו.

jgut

New member
לא להיפגע

הורסמן הוא הסוס שמירה של הפורום
את מוזמנת להביעה פה את דעתך
מה שכן אים כבר הבעת אנא נמקי למה את חושבת שזו התעללות ועל סמך מה את מבססת דיעה שכזו

הורסמאן

New member
כי כשמישהו מגיב

בשטויות שמשמיצות אנשים ללא שחר, אין שום סיבה לעודד אותו לפתוח את הפה. אם מחר תכתוב כאן מישהי שלהחזיק סוסים לייד פרות זה התעללות, במיוחד אם משתמשים בהם לדרסז', אני אצפה ממך שגם תרצי לסתום לה את הפה.

קניה 1

New member
את הציפיות שלך תשאיר לכריות

ופורום זה מקום להחלפת דעות, ודיונים. אם בא לך להמשיך בדיונים אם אותם 3 אנשים, סבבה. וגם אם מישהו אומר משהו שלדעתך שגוי, אתה יכול לרשום את דעתך בנושא. תגובה כמו "את בדרך כלל נוהגת להביע דיעה בדברים שאין לך בהם מושג, או רק כשזה קשור לסוסים?", תשיג רק מטרה אחת: להרחיק את הכותב מפה. אז אם זאת המטרה שלך, אז אחלה, אתה מצליח!

jgut

New member
זהו שהיא לא השמיצה אנשים

היא הביעה את דעתה ואתה יכול לברר לעומק מאיפה נובעת דיעה זו לפני שאתה "מתנפל" אים מחר מישהי תכתוב שלהחזיק סוסים ליד פרות זה התעללות, אני אנסה להסביר לה שזה לא. אבל אני לא אתרגש ולא אתנפל. וגם אני אוכל לחיות בשלום עם הרעיון שקיימת מישהי בעולם שחושבת אחרת ממני.

הורסמאן

New member
מאחר שאני יודע

שההודעה שלה לא נתמכת על שום דבר אמיתי, אין שום סיבה שאקבל אותה כ"דיעה". יכול מאוד להיות שמטרתה לא היתה להשמיץ במכוון, אך זה לא משנה את העובדה שזה בדיוק מה שהיא עשתה. במקרה, יש לי את כל הסיבות לקחת את ההודעה שלה באופן אישי ביותר.

jgut

New member
שוב אין לך מושג על מה נתמכת

דעתה ואפילו לא ניסתה לברר זאת איתה. וגם זה שאתה "יודע" משהו לא הופך זאת לנכון. היא מביעה את דעתה לא משמיצה. וחבל שאינך מסוגל להבחין בהבדל. כמו שכבר אמרתי לך שמי שטוען שווסטרן זאת התעללות זכותו להחזיק דיעה שכזו ואין לה שום השלכה על המציאות של חיי. זו דעתו וכך זה בעיניו, זה לא הופך זאת להשמצה ואולי הוא ראה מיקרים שגרמו לו לחשוב ככה. אולי אפילו יש אמת במה שהווא ראה.

למעלה