יום שישי

זונע

New member
מבחן בתנך

היה פסדר, תודה שזה נגמר. אין לי כח לארגן היום משהו סעמק.

האהא איזה יום../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

לא התחלתי באפס, כי אתמול היה מתכונתD: אז התחלתי ב8..חח שעתיים היסטוריה- היה כלכך מצחיק
אני וחברה ציירנו כלמני דברים והיינו צכות לנחש חחח היא התחילה לצייר לי תמקושרים
. והיה היום יום הבוגר בבציפר [שכבה שסיימה לפני שנתיים באה לספר על הצבא ליב' וזה] אז פגשנו מלא אנשים חמודים! אחכ היה חינוך תעבורתי והשתתפתי כמו גדולה
[עוד חודש בול נגמר המלווה!!!!!!!!1] אחכ תנך שהיה ממ משעמם..חח שעה מתמטיקה, שעה חלון [דן בא וניגן לי:]] מ1וחצי עד 3 היה לי חזרות ואז רצתי לשבט לפעולה, קצת פרקתי עצבים לפני זה אבל היה בסדר איכשהו. עכשיו בבית ובערב כנראה סרט:]

giraffeeeee

New member
שישישלום

קמתי בשש כבר צחצחתי שיניים ושמתי גרביים אבל לא היה לי כוח לשלוש שעות היסטורי ושלוש שעות מתמט' אז שיכנעתי את אמא שאשאר בבית בגלל הוירוס. קמתי שוב בארבע. סבתא באה. ועכשיו בן דוד של אבא בא לארוחת ערב.

שוב קמתי מאוחר ../images/Emo4.gif

אבל לא איחרתי!!!!! היה אומנות, היא נתנה לנו דפי ענק!!!היינו צריכים לצבוע את הרקע איך שבא לנו עם רולר (עשיתי צבעי אש) ועל זה היינו צריכים לצייר אגרטל עם פרחים (שהיא הביאה)... אז ישבתי על השולחן\ חצי עמדתי על הכיסא עם ברכיים כל השולחן וכאלה, כדי להגיע לסוף הדף...מה לעשות, יש אנשים עם ידיים קצרות שלא מגיעים
אחר כך תנ"ך ושוב ישבתי ליד דניאל ושוב עשינו מלחמת מחקים
הפעם הוא העיף אותנו מהשיעור, אז הלכנו לכיתה הצמודה ודפקנו על הקיר ואז נצמדנו לקיר והוא נכנס לכיתה ולא ראה אותנו
עוד מעט אוכל

TauberiT

New member
עשיתי לעצמי חופש

מי צריך מתמטיקה אנגלית ותעבורה? התחלתי ללמוד למבחן בסוציולוגיה, ואח"כ המשכתי ללמוד אצל חברה. נקווה שיהיה בסדר
בטח נצא עוד מעט, ומחר נלמד עוד ועוד ועוד עד כלות נשמתי. [עוד שניה מתחילות מלא בגרויות
]

שרון710

New member
שרון, לכי הביתה.../images/Emo13.gif

שעה ראשונה- תעבורה. היינו אמורים לעבור על ה"מבחן" הזה שהוא עשה לנו בקבוצות. לא עבד לו. ישבתי עם ירין ומאשה, ולקח להם 10 דקות לצלם לי ת'עין
תקשורת עלק.
תנ"ך, ספרות (שלום 98 בקאטרינה
), כימיה. אח"כ נסענו לאכול בדקס בטבריה, אח"כ לסבא וסתבא במלון בטבריה. ב6 הבייתה. ראיתי יורו טריפ!
עוגת יומולדת. וזהו. לא הצלחתי לתפוס אפחד, אז כבר לא יצאתי. איזה כיף זה לשבת עם אחיות שלי ולתכנן את החתונה!
זהו, עכשיו משעמם לי.

אמ..

התעוררתי די שמחה כזה. ולאט לאט ההרגשה נהייתה יותר ויותר רעה. וסתם. יש אנשים מרגיזים בעולם. ועכשיו אני לא עושה כלום ולא מצליחה ללכת לישון וממש ממש משעמם לי פה.

prinsezayuli

New member
ארוע משפחתי ארוךךךך

דודה של אבא שלי, גיל 80 (וואו זה הרבה.) היה נחמד, היה המוןןן דיבורים וברכות ושירים והקדשות ותמונות. ועוד פעם מישהי בת 21 התחילה איתי. מה יש להן?
ממ, זהו הגעתי הבייתה, ויהיה בסדר. לילה טוב

noyy

New member
כמה בנאדם יכול לישון

ישנתי איזה 4 שעות בלילה.. והגעתי ישר למבחן בביולוגיה שהיה הכי קשה בעולם
עשיתי אותו שעה ופרשתי, אח"כ הלכתי לשבת קצת עם הרכזת כי קבעתי עם אבא לאסוף אותי רק אחרי חצי שעה. משם למכללה שעתיים, ואז חזרה לבי"ס לתגבור במתמטיקה (כדי לגשת עם מגן חדש בקיץ), שבסוף התבטל ויופי שהודיעו לנו. חזרתי וישנתי קצת עד שהעירו אותי ברעשים של מקדחה, עשיתי מרתון סדרות, אכלנו ושוב נרדמתי, עכשיו קמתי ואני עוד עייפה סעמק ביום שלישי מבחן במתמטיקה ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, לא מצליחה לפתור שום תרגיל. הייתי צריכה להתחיל ללמוד עוד בשבוע שעבר
מחר מרתון וקרצפתי את החדר בהשראת פסח! לא ששטפתי או משהו כי את זה אני משאירה לאמא, גם לא עברתי על כל פינה כדי לנקות חמץ, אבל העברתי מטלית, סידרתי את הארון וניקיתי את כל האזור של המחשב שאני תמיד אוכלת בו! ואני מרגישה מועילה.

noyy

New member
חח וקיבלתי את אלו ממייקרוסופט

"תקראו בזמנכם הפנוי" עלק זה לא נראה מהתמונה אבל יש אלף עמודים בשמאלי ו800 בשני (באנגלית)
סתם בזבוז של 500 שקל

למעלה