יום שישי

סמינר אמצעעעעעעע!!!

אז ככה קמתי לשעת אפס ב6:40 וזה לא קורה הרבה שאני מתעורר לשעת אפס. הגעתי לתחנה לקחת אוטובוס אני מקבל טלפון שאין בית ספר בעעעע התצעבנתי חזרתי הביתה והלכתי לישון עד 12 שהעירו אותי מהפלאפון. ירדתי לקנות דברים לסמינר אמצע. ועוד מעט הולכים לשבט ומשמה לסמינר אמצעעעעעעע אללה.

מי רוצה להתחלף איתי בחיים?

חחחח האמת, שכשחושבים על זה, לפעמים החיים שלי לא כאלהההה נוראיים. בבוקר משמונה ורבע שלוש שעות מבחן, פשוט קריעה. אני לא בטוחה בפתרון של שום שאלה, וגם לא עשיתי סעיף אחד והמורה לא נתנה לי להגיש את המבחן בהתחלה בגלל זה
שעה היסטוריה שכתבנו ודיברנו, נראה שהמורה מתחילה לחבב אותנו... היום היא התבלבלה כמה פעמים, ורובנו כותבים בעט, אז כל פעם שהיא התבלבלה היו כמה שעשו "אוף" וכל מיני כאלה, אז היא אמרה שהיא תשלם להם על כל מחיקה, יש לה כסף היום. היא אמרה "כמה פעמים זה קרה, פעמיים? שלוש?" אז מישהו אמר באיזה מילים היא טעתה
והיא התחילה לצחוק...אז היא אמרה "יא' 6, אתם נחמדים בקטעים האלה, תהיו נחמדים גם עם החומר הנלמד"
בהפסקה ישבתי עם חברה באודיטוריום, מזל שלא הלכתי הביתה כי אחותי רצתה ללכת איתי (יש חבורה של בנות שמאיימת עליה והיא מפחדת ללכת הביתה לבד...אני צריכה לטפל בזה ביום ראשון). בית, סידרתי קצת, כביסות וכאלה, צריך לאכול, לקפל כביסות, לשטוף את הבית, לעשות עם שואב...הרבה עבודה. יותר מדי. ועוד יש לי שיעורים ומבחן במתמטיקה ביום ראשון

אממ

סוגשל מבחן בספרות, אנסין על שיר מטומטם (אפילו המורה שלנו אמר...) והביתה. XD

L i O r K u S h

New member
המבחן בתנ"ך סוףסוף עבר../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

היה סבבה.. סיימתי אותו מהר. מקווה שלא מהר מדי. עשו אצלנו בביצפר מהפיכה קומוניסטית או משו..
היו כתובות ספריי על הקירות בחצר... וחילקו דפים עם ה"אידיאולוגיה שלהם".. אנשים מגזימים...נכון הביצפר קצת מגזים עם המשמעת המטורפת שלו אבל הם כתבו דברים מפגרים... מעניין מי עשה את זה.. מעניין מה עושים היום בערב.. יום שישי סוףסוףףףףףףףףףףףף!!

KeReN 0R

New member
חח איזה קרועים../images/Emo6.gif

אצלי בשכבה בטח חושבים שאידיאולוגיה זה מהמילה אידיוט או משהו כזה
(עכשיו כשאני חושבת על זה זה דווקא דיי מתאים...אידיוטולוגיה XD)

LadyFlame123

New member
../images/Emo12.gifעאלק. כבר מצאו מי אחראי לזה?

מבחיל כל העניין הזה
. פשוט מגעיל הטמטום שלהם.. וזה שהם החליטו שהם מציגים את כל התלמידים באידיולוגיה הזאת שלהם. מה שכן, ברגע שהבצפר -באמת- צריך משהו, הוא משיג אותו מהר..משטרה, עניינים..

R o n 2 5 6

New member
טוב,אמרו לי עכשיו שזו רק שמועה שעצרו

אבל באמת שלא ברור לי מי הטמבל שיכתוב "מרד גטו ורדה". אם עוד היה אפשר להגיד שהפלאיירים זה עוד לגיטימי(אבל דפוק אחושרמוטה),הגרפיטי היה קצת מוגזם. מורים אשכרה נפגעו בשם ורדה(אמא שלה הייתה בגטו ורשה),וטובה אפילו בכתה לנו מול הפרצוץ בגלל זה. לא ייקחו דבר כזה בקלות בבית ספר,ובאמת שאין להם בעיה לגלות מי עשה את זה ולהעניש בהתאם.הדבירים באמת נפתרים מהר..

L i O r K u S h

New member
וואלה?../images/Emo189.gif

טובה בכתה? הולכים לתפוס אותם..הם כתבו אתר אינטרנט אז יהיה אפשר למצוא אותם.. ואני בטוחה שהבצפר יערב את המשטרה בהתחלה זה הצחיק אותי...אבל אחרי שאמרו שהם ריססו על קיר ההנצחה זה היה מעצבן.. והדפים שהם חילקו היו מפגרים חחחחח

LadyFlame123

New member
המשטרה הייתה בבצפר כבר בצהריים

לפי מה שהבנתי מהשיחה במתמט'

זונע

New member
אני חושב שזה היה מצחיק../images/Emo6.gif

העלון שהם חילקו היה הדבר הכי מטומטם בארץ...זה כל כך מפגר

dcohn

New member
גם אני חושבת שזה היה די מצחיק,

אבל גם יש גבול... לרסס על ההנצחה של החיילים וזה... עובר את גבול הטעם הטוב... הבצפר הזה כן צריך קצת התפרעויות כדי להוציא אותנו מהשגרה המבאסת הזאת אבל זה היה די מוגזם. והפלאיירים
"הרי ידוע שחיות כלואות נעשות תוקפניות"
משתגידו

זונע

New member
זה נכון שחיות כלואות נעשות תוקפניות

לא זה מה שהיה מטומטם בעלון הזה.

dcohn

New member
חחח לא התכוונתי שזה היה מטומטם,

זה היה משפט חזק שהצחיק אותי, זה הכל.

Aline In Chains

New member
../images/Emo187.gifבגרות בע"פ..

היה די בסדר, נכנסתי ראשונה;[ המורה הייתה די חמודה..רק שהיא קצת חפרה עם השאלות. קיבלתי 90 בלי מגן, המורה צריכה להוסיף לי עוד 5 נקודות .אז כנראה שהסופי 95=] אח"כ שעתיים היסטוריה, השלמתי חומר. שעתיים תנ"ך, היא הכתיבה;[ מעצבנת. ואז שעה חינוך תעבורתי..טימטום פשוט טימטום המורה הזאת. ואני צריכה לעצב חולצה לאיזה תחרות ביום ראשון:S ,עשתה ממני איזה פיקאסו.

למעלה